lijepo sam pitao kako se može skinuti patch sa novim transferima da bi se pojavilo par pametnih koji su mi rekli da kupim igru.
Da sam je htio/mogao kupiti ne bi došao pitati to pitanje na forum
lijepo sam pitao kako se može skinuti patch sa novim transferima da bi se pojavilo par pametnih koji su mi rekli da kupim igru.
Da sam je htio/mogao kupiti ne bi došao pitati to pitanje na forum
Tata mi u životu nije kupio igru ali me nije niti učio da ono što si ne mogu priuštiti slobodno ukradem od drugog..
Movie, pretpostavljam da filmove i serije isključivo kupuješ, gledaš u kinu ili na TV-u (one prastare)?
Lega, ja igram pes 1 mjesečno čisto radi odmaranja od posla, i ne pada mi napamet kupovati igrice kraj svih ostalih potrebnijih stvari koje se stvarno moraju plaćati.
Najsramotniji odgovor koji sam pročitao na ovoj temi!
Najsramotniji komentar kojeg sam pročitao ovdje.
Lako tebi kad ti tata kupuje igrice, nismo svi bogataši i zato se nemoj pravit pametan
Samo se time znate branit.Recimo ako pusis cigare 1 kutiju na dan,za otprilike 10 dana imas Pes..
Također mi tata ne kupuje igre i protiv toga je,ali to je moja zelja i sad sam mozda mogao imati headset,ali ja sam odlucio kupuit igre...
Preko Steama
Šta nema Fifa15 na steamu? Kad kupim onaj key sa onih stranica, jel se pes15 isključivo igra online preko steama? Kolko sam vidio u meniu od pes2015 imaju neke opcije za igranje online.
PES je preko steama... FIFA preko origina.
Onlinu se pristupa kroz meni u obje igre.
Ok. Registrirao sam se na steam i skinuo demo verziju pro evolution soccera 2015, kvaliteta slike je loša,a nema settingsa da bi se nešto mijenjalo, u pitanju je demo verzija.. Jel to tako loša grafika i kod full verzije kad se igra online ili se to normalno poštima u postavkama na high details..
Cijla igra je losa i nebi ti preporucio niti jedan nogomet ove godine. Grafika je ocajna nasuprot ne sa konzola.
Ma čekaj malo. Zanima me kad igram online jel mogu podesiti na high details postavke ili to online ne prolazi. Brzina koju imam je 4mbit/512kbits. Neću igrat na low details online, same kocke jbt.. Neću sad kupovati konzole, igram pes samo na pc-u...
Ok. Registrirao sam se na steam i skinuo demo verziju pro evolution soccera 2015, kvaliteta slike je loša,a nema settingsa da bi se nešto mijenjalo, u pitanju je demo verzija.. Jel to tako loša grafika i kod full verzije kad se igra online ili se to normalno poštima u postavkama na high details..
Postavke uvijek radis izvan igre, i to na nacin da pratis ovo: D:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Pro Evolution Soccer 2015 i otvoris Settings.
Naravno, ako ti je Steam instaliran na C, onda ides na C i slicno. Nisam siguran za demo verziju igre, ali mislim da bi isto trebalo funkcionirat.
Dobro je evo našao sam postavke, postavio na high detail, nadam se da će se tako moći i online. Prvi put koristim taj steam.
Dobro je evo našao sam postavke, postavio na high detail, nadam se da će se tako moći i online. Prvi put koristim taj steam.
Naravno da će se moć i online tako, postavke grafike nemaju veze sa online igranjem, a niti utječu na performanse tvoje konekcije.
Movie, pretpostavljam da filmove i serije isključivo kupuješ, gledaš u kinu ili na TV-u (one prastare)?
Da, dobro pretpostavljaš... imam bazu od nekih 20 000 kupljenih filmova.... do kraja ovog i onog drugog života imam kaj gledati..
Ideš nekome prigovarati i osuđivati čovjeka da je kradljivac, a ti u isto vrijeme radiš istu stvar sa filmovima. Prije nego što napišeš nešto promisli tom tikvom ili se suzdrži tih nepotrebnih i glupih komenatra.
Ideš nekome prigovarati i osuđivati čovjeka da je kradljivac, a ti u isto vrijeme radiš istu stvar sa filmovima. Prije nego što napišeš nešto promisli tom tikvom ili se suzdrži tih nepotrebnih i glupih komenatra.
Pa ja ne znam jesi li ti pismen čovjek? Da ponovim. Imam bazu od nekih 20 000 KUPLJENIH filmova, ne ukradenih, KUPLJENIH filmova majstore... ne znam kako si iz mog posta uspio zaključiti da radim isto što i on? Pročitaj još jednom pozorno što sam ti prvi put odgovorio..
Da vidimo:
"Da, dobro pretpostavljaš" - čisti sarkazam s obzirom da nemaš pojma tko sam, što sam i čime se bavim... "imam bazu od nekih 20 000 kupljenih filmova" - odgovor na tvoje pitanje iz kojeg je vidljivo da sam u životu kupio jako puno filmova.... "do kraja ovog i onog drugog života imam kaj gledati".. - činjenica da mi u ovom i onom životu neće biti dosadno s obzirom na katalog filmova koji imam..
Ne znam zašto odmah imaš potrebu vrijeđati? Ja na ovoj temi niti na koji način nisam promicao piratluk niti govorio o njemu. Ovo je pes tema. Nije pes pirat tema niti je filmska pa mi nije jasno zašto si od igre otišao u svijet filma i kakve veze film ima s pes igrom te zašto pokušavaš opravdati piratizam, tim više jer je igra povoljnija nego ikada prije i navodno bolja nego ikada prije. Zar to nije razlog za podržati firmu konami u još boljem sljedećem izdanju ove igre na način da se ista kupi?
kod kupnje sa ove stranice jel moram izabrat da sam iz hrvatske, pošto ako se to izabere cijena ide gore za 25%.
ima moralnih ljudi ovdje.
Ako se već mora krast bolje krast od velikih nego od malih kao što je stvar u HR.
Isto tako od ovih moralnih zanima me da li se općenito u životu drže 10 božjih zapovijedi, ne psuju, ne varaju i ostale stvari. Tko je takav, skidam mu kapu, ali mislim da su to samo priče za javnost, kao što je priča ovdje za kupovanje PES igrice.
Ne želim se dalje raspravljat oko orginal/pirat igrica, od mene je dovoljno, iako mislim da su ovi moralisti dvolični što se tiče ostalih grijeha, ali dobro je, ako se držiš toga u sveukupnom životu, svaka čast, ali čisto sumnjam
ima moralnih ljudi ovdje.
Ako se već mora krast bolje krast od velikih nego od malih kao što je stvar u HR.
Isto tako od ovih moralnih zanima me da li se općenito u životu drže 10 božjih zapovijedi, ne psuju, ne varaju i ostale stvari. Tko je takav, skidam mu kapu, ali mislim da su to samo priče za javnost, kao što je priča ovdje za kupovanje PES igrice.
Ne želim se dalje raspravljat oko orginal/pirat igrica, od mene je dovoljno, iako mislim da su ovi moralisti dvolični što se tiče ostalih grijeha, ali dobro je, ako se držiš toga u sveukupnom životu, svaka čast, ali čisto sumnjam
Ako već moraš krasti, onda šuti o tome i nemoj se opravdavati. To je tvoja privatna stvar i nemoj je dijeliti s nama. Pogotovo ne na forumu gdje su pravila jasna i gdje se pokušava govoriti o prednostima i manama igre a ne kako regati piratsku verziju i gdje je skinuti. Za te stvari google ti je najbolji prijatelj...
Kad se igra skine, a bome trebat će 4 sata za to i instalira, jel mogu normalno instalirat neki patch da ispravi imena, oče radit to online onda. Gore mi je spomenuto pes galaxy patch.. Ja sam koristio dosad qpes patch, eto pa ako netko zna da li bi s tim patchem radilo online...
Ako mogu instalirati neki patch jel prvo trebam kakav upate napraviti kroz samo igru pa onda tek patch.
Ljudi dajte sad ko da je bitno u ovom ludom svijetu jel pes original ili ne, de popustite malo.
Kad se igra skine, a bome trebat će 4 sata za to i instalira, jel mogu normalno instalirat neki patch da ispravi imena, oče radit to online onda. Gore mi je spomenuto pes galaxy patch.. Ja sam koristio dosad qpes patch, eto pa ako netko zna da li bi s tim patchem radilo online...
Ako mogu instalirati neki patch jel prvo trebam kakav upate napraviti kroz samo igru pa onda tek patch.
Ljudi dajte sad ko da je bitno u ovom ludom svijetu jel pes original ili ne, de popustite malo.
imas pm
Instalirao sam pes 2015 sa steama, zatim pes galaxy patch 4, promijenio u postavkama nonsteam exe, ali kad pokrenem igru pojavi se force close odnosno pro evolution soccer stopped responding.
Jel netko zna u čemu je problem i jel ima neki patch da ispravi imena igrača i da onda sve to skupa radi online.
Hvala unaprijed.
sorry, kriva grupa.. edit
Pa ja ne znam jesi li ti pismen čovjek? Da ponovim. Imam bazu od nekih 20 000 KUPLJENIH filmova, ne ukradenih, KUPLJENIH filmova majstore... ne znam kako si iz mog posta uspio zaključiti da radim isto što i on? Pročitaj još jednom pozorno što sam ti prvi put odgovorio..
Da vidimo:
"Da, dobro pretpostavljaš" - čisti sarkazam s obzirom da nemaš pojma tko sam, što sam i čime se bavim... "imam bazu od nekih 20 000 kupljenih filmova" - odgovor na tvoje pitanje iz kojeg je vidljivo da sam u životu kupio jako puno filmova.... "do kraja ovog i onog drugog života imam kaj gledati".. - činjenica da mi u ovom i onom životu neće biti dosadno s obzirom na katalog filmova koji imam..
Ne znam zašto odmah imaš potrebu vrijeđati? Ja na ovoj temi niti na koji način nisam promicao piratluk niti govorio o njemu. Ovo je pes tema. Nije pes pirat tema niti je filmska pa mi nije jasno zašto si od igre otišao u svijet filma i kakve veze film ima s pes igrom te zašto pokušavaš opravdati piratizam, tim više jer je igra povoljnija nego ikada prije i navodno bolja nego ikada prije. Zar to nije razlog za podržati firmu konami u još boljem sljedećem izdanju ove igre na način da se ista kupi?
evo,mene čisto zanima KOLIKO si potrošio na kupovinu tih 20 000 (slovima;dvadeset tisuća filmova)??pošto imaš bazu,kako ti kažeš,jel filmova,uzeću sebi slobodu i dodati po euro za film,iako sumnjam,trebalo bi više,jer filmovi se baš ne prodaju u bundle,kao igrice,stoga dakle minimum je nekih 20 000 eura ili??i unaprijed,jer znam da češ naravno odgovorit na pitanje,ti se nađeš "moralizirat" nekom liku koji NEMA/NEĆE kupit JEDNU igricu,pa da je od čistog zlata,umjesto da lipo čovjeku kažeš i uputiš ga,da ovdje NIJE dozvoljeno raspravljat o "piratskim" stvarima,bez potrebe da mu popuješ,osuđuješ ga ili moraliziraš.a ti to naravno,ne smatraš vrijeđanjem..."opravdati piratizam" je gomila sranja,jer ja osobno iman PES 2015 i platio san ga koliko san ga platio,ali svejedno,meni također smeta kao i dr.feel,da "popljuješ" čovjeka jer "nije kupio i podržao konami",pa stoga treba drvljem i kamenjem na njega??isto drakula,koji je kao eto birao između headseta ili igrica,mi takve u dalmaciji zovemo "mulci" ili tatini sinovi,i nedaj bože da si odrastao kraj mene i meni sličnima,ne bi ti se svidilo,vjeruj mi...jer očigledno je da ne razumiješ sintagmu tipa "PES ili kruh" možda,i da nikad nisi osjetio šta i kako s time,jer znamo svi da si još u srednjoj ili šta već,ali svejedno,to ti ne daje pravo da "popljuješ" čovjeka jer je "tražio savjet",makar na krivom mjestu i na krivi način...postoje neke stvari kao šta su suosjećanje i samilost,prema nekom tko nije jednako sretan da "ima bazu od 20 000 filmova,KUPLJENIH,MAJSTORE" ili "birao sam između headseta i igrica",očigledno je da su vam tata i mama priuštili mnoge stvari,ali očigledno je da su zaboravili da vam usade u odgoju ČOVJEČNOST... stoga,prije nego admin obriše,ili meni dade karton,za šta me živo zaboli,ništa me ne bode jače,nego tatini sinovi,pogotovo kad nađu se moralizirat oko neke igrice,umjesto da ljudski pomognu čovjeku,isprave ga i pokažu mu da ovo nije mjesto za pitat takva pitanja,jer je protiv pravila foruma...ali svejedno se nadam da ipak admin razumije pojam "čovječnost" i da bi trebao bit iznad pojma "k*rčenje",i da bi ljudskost trebala bit iznad nekih ovakvih "patetičnih i jadnih komentara" nekih bezveznjakovića,koji "poštuju pravila u životu",jer ja osobno sigurno ne poštujem ne samo to,nego i bilo kakav zakon koji se kosi s mojim ljudskim i moralno/etičkim uvjerenjima...a molin te,ne s*ri mi neke odgovore tipa,sam sam sve zaradio i kupio,jer je očigledno da iz tvojih odgovora ne dolaziš iz "prosječne " obitelji,što je u redu,ali isto tako,suzdrži se od prosipanja nekih moralnih i etičkih komentara tipa oko neke igrice,jer sinko,nemaš ti pojma šta znači moral,a šta etika,samo ću ti ukazat,da to sigurno ne znači"SLIJEPO PROVOĐENJE I POSLUŠNOST PRAVILA",i također,google ti je prijatelj,stoga,potraži pod pojam "LJUDSKOST" i "ČOVJEČNOST!",jer je očigledno da ti uz to fali još "HUMANOST" i "LJUDSKA SUOSJEĆAJNOST"... ne bi se minja s tebom za život za 200 000 000 000 eura,a kamoli filmova...sad izvoli,pa nam ukaži se kao isus tko si,šta si i s čime se ti to baviš...ja ti mogu kazat da si vjerovatno "jadnik",ali bez uvrede,jer i jadnici imaju veću vrijednost nego ti u ovom svemiru,samo ti toga nisi svjestan...samo nastavi "brojat i mjerit stvari matematički",tvoj život,tvoj izbor...postoje druge stvari osim matematike(osobno,jedva san ima 2 iz tog sranja,a završio san matematičku gimnaziju),ali neću ja sad tebi "prodavat filozofiju ili etiku ili psihologiju",imaš svoj život,radi šta god,samo ne popuj ljudima s "visine"...da ne bi doletio nizbrdo,jer tko visoko leti,nisko pada...ovo nije bilo namijenjeno da te uvrijedi,jer siguran sam da ti ne poznaješ zašto i kako s tim svime,jer imaš "ograničen mozak i videokrug i maštu",a za to zahvali tati i mami ;) uživaj u svojoj bazi od 20 000 filmova,šta uopće imaš radit u životu do kraja svog života nego odgledat sve te filmove,zatvorit oči i isparit u vječnost,kao da te nikad i nije bilo ..LP :)
evo,mene čisto zanima KOLIKO si potrošio na kupovinu tih 20 000 (slovima;dvadeset tisuća filmova)??pošto imaš bazu,kako ti kažeš,jel filmova,uzeću sebi slobodu i dodati po euro za film,iako sumnjam,trebalo bi više,jer filmovi se baš ne prodaju u bundle,kao igrice,stoga dakle minimum je nekih 20 000 eura ili??i unaprijed,jer znam da češ naravno odgovorit na pitanje,ti se nađeš "moralizirat" nekom liku koji NEMA/NEĆE kupit JEDNU igricu,pa da je od čistog zlata,umjesto da lipo čovjeku kažeš i uputiš ga,da ovdje NIJE dozvoljeno raspravljat o "piratskim" stvarima,bez potrebe da mu popuješ,osuđuješ ga ili moraliziraš.a ti to naravno,ne smatraš vrijeđanjem..."opravdati piratizam" je gomila sranja,jer ja osobno iman PES 2015 i platio san ga koliko san ga platio,ali svejedno,meni također smeta kao i dr.feel,da "popljuješ" čovjeka jer "nije kupio i podržao konami",pa stoga treba drvljem i kamenjem na njega??isto drakula,koji je kao eto birao između headseta ili igrica,mi takve u dalmaciji zovemo "mulci" ili tatini sinovi,i nedaj bože da si odrastao kraj mene i meni sličnima,ne bi ti se svidilo,vjeruj mi...jer očigledno je da ne razumiješ sintagmu tipa "PES ili kruh" možda,i da nikad nisi osjetio šta i kako s time,jer znamo svi da si još u srednjoj ili šta već,ali svejedno,to ti ne daje pravo da "popljuješ" čovjeka jer je "tražio savjet",makar na krivom mjestu i na krivi način...postoje neke stvari kao šta su suosjećanje i samilost,prema nekom tko nije jednako sretan da "ima bazu od 20 000 filmova,KUPLJENIH,MAJSTORE" ili "birao sam između headseta i igrica",očigledno je da su vam tata i mama priuštili mnoge stvari,ali očigledno je da su zaboravili da vam usade u odgoju ČOVJEČNOST... stoga,prije nego admin obriše,ili meni dade karton,za šta me živo zaboli,ništa me ne bode jače,nego tatini sinovi,pogotovo kad nađu se moralizirat oko neke igrice,umjesto da ljudski pomognu čovjeku,isprave ga i pokažu mu da ovo nije mjesto za pitat takva pitanja,jer je protiv pravila foruma...ali svejedno se nadam da ipak admin razumije pojam "čovječnost" i da bi trebao bit iznad pojma "k*rčenje",i da bi ljudskost trebala bit iznad nekih ovakvih "patetičnih i jadnih komentara" nekih bezveznjakovića,koji "poštuju pravila u životu",jer ja osobno sigurno ne poštujem ne samo to,nego i bilo kakav zakon koji se kosi s mojim ljudskim i moralno/etičkim uvjerenjima...a molin te,ne s*ri mi neke odgovore tipa,sam sam sve zaradio i kupio,jer je očigledno da iz tvojih odgovora ne dolaziš iz "prosječne " obitelji,što je u redu,ali isto tako,suzdrži se od prosipanja nekih moralnih i etičkih komentara tipa oko neke igrice,jer sinko,nemaš ti pojma šta znači moral,a šta etika,samo ću ti ukazat,da to sigurno ne znači"SLIJEPO PROVOĐENJE I POSLUŠNOST PRAVILA",i također,google ti je prijatelj,stoga,potraži pod pojam "LJUDSKOST" i "ČOVJEČNOST!",jer je očigledno da ti uz to fali još "HUMANOST" i "LJUDSKA SUOSJEĆAJNOST"... ne bi se minja s tebom za život za 200 000 000 000 eura,a kamoli filmova...sad izvoli,pa nam ukaži se kao isus tko si,šta si i s čime se ti to baviš...ja ti mogu kazat da si vjerovatno "jadnik",ali bez uvrede,jer i jadnici imaju veću vrijednost nego ti u ovom svemiru,samo ti toga nisi svjestan...samo nastavi "brojat i mjerit stvari matematički",tvoj život,tvoj izbor...postoje druge stvari osim matematike(osobno,jedva san ima 2 iz tog sranja,a završio san matematičku gimnaziju),ali neću ja sad tebi "prodavat filozofiju ili etiku ili psihologiju",imaš svoj život,radi šta god,samo ne popuj ljudima s "visine"...da ne bi doletio nizbrdo,jer tko visoko leti,nisko pada...ovo nije bilo namijenjeno da te uvrijedi,jer siguran sam da ti ne poznaješ zašto i kako s tim svime,jer imaš "ograničen mozak i videokrug i maštu",a za to zahvali tati i mami ;) uživaj u svojoj bazi od 20 000 filmova,šta uopće imaš radit u životu do kraja svog života nego odgledat sve te filmove,zatvorit oči i isparit u vječnost,kao da te nikad i nije bilo ..LP :)
Kao prvo, nikome nisam popovao već sam samo rekao da nisam pročitao jadniji komentar od njegovog tipa, igra se ne mora platiti pa on plaća samo ono što mora. U tom stilu. Pogledaj stranicu prije i to je to. To je moje mišljenje a ne popovanje. Drugo, kao što sam rekao predhodnom majstoru koji je glumio odvjetnika pa me zbog toga napao bez razloga, nikad ne znaš s kim se raspravljaš pa nije zgodno upotrebljavati primjere u ovom slučaju film za prepisku ako nisi siguran da možeš poentirati. Iz mog nicka možeš pretpostaviti da mi je film bitna stavka u životu. Igrom slučaja 25 godina se bavim na neki način filmom. Imao sam 8 videoteka i bazu filmova preko 40k. Dosta toga sam rasprodao a ovo je ono što mi je još ostalo. Kad već zbrajaš koliko sam na filmove potrošio skratio bih ti matematiku pa bih ti rekao da sam u danima najveće slave mjesećno na filmove trošio oko 250 000 kuna.
Nisam iz dobrostojeće obitelji i sve što imam sam sam zaradio. Ne pušim fore kruh ili igra jer lik koliko vidim radi i to puno i sigurno troši novce na nešto što mora za razliku od igre koju ukrade. Nema mjesta moraliziranju jer danas svatko od nas neovisno bio učenik, mamina maza, radnik ili paćenik može odvojiti stotinjak kuna za igru koja će ga zabavljati cijelu godinu a možda i duže.. Neću ispariti u vječnost jer sam u svom gradu ostavio neki trag i velika većina će se sjećati jedne od najboljih videoteka u ovome gradu u zadnjih dvadesetak godina
LP
ima bugova i u ovom pesu 15 nazalost
zaletim se tri puta krug stisnem da po po podu doda oni idu stopat pa pucat
ili obicno dodam isto,nekad isprve muller najcesce
cavani stopa pa puca
i nema vise ono da te igrac balancom potrga na dugu loptu ili u prostor loptu
dam ibri loptu u prostor sa trokutom i lijepo on ide taman su on i blind u ravnini jednog dr
kad ono da ga ibra body balansom potrga odbije se od njega i ovaj mu uzme loptu
kad ja srusim igraca odmah faul i zuti na super star a kad komp nikom nista
ajd koji put zuti ili crveni ali rijetko,moji padaju preskacu ih,ne to nije faul.
fifa to ima bolje rijeseno
Ne znam jesi li pratio prepisku otpočetka jer očito nisi kad mi lijepiš etikete koje nemaju veze s ničim. Ja sam samo komentirao njegovo odgovor jednom forumašu koji je bio ispod svake razine. Ne znam kako si iz toga izvukao sve ove konstrukcije koje si mi prišio. Da se podsjetimo što sam ja to uopće rekao liku koji izričito kaže da ne želi kupiti igru a ne da nema novca ili da je kruha gladan. U kom dijelu mog posta ja popujem i u kojem dijelu posta ja iskazujem pomanjkanje ljudskosti i nerazumijevanje teške situacije lika koji izričito napominje da mu ne pada na pamet kupiti igru? Znači, nije problem u novcu već u činjenici da on igru ne mora kupiti da bi je igrao, dovoljno je da ju skine s neta. Zar njegov odgovor nije sramotan? Ako to već radiš ne moraš na takav način to iskazivati. Zadrži to za sebe i uživaj u krekiranoj igri..
http://gyazo.com/3dca3355457b01445d1f8ab4981f50a8
Nije pitanje je li netko od nas imao bilo kakav doticaj s piratlukom već zašto imaš potrebu to javno isticati i braniti. Mene ne interesira njegov razlog, jer uvijek ima netko nekakav razlog pa i masovni ubojica. Mene interesira zašto imaš potrebu to javno isticati i braniti. To je tvoj život i nemoj ga dijeliti s nama. Svaki dan susrećem ljude koji misle da teško žive a istovremeno popuše kutiju cigareta i popiju pet pivi u birtiji. Majstore, dok si to možeš priuštiti sasvim sigurno teško ne živiš. I većina nas je takvih. Uvijek imamo neko opravdanje zašto ovo i ono. Moj prvi susjed ima tešku financijsku i socijalnu situaciju i shvatio bih kad bi on skinio igru ili windowse s neta. No problem je kaj on uopće nema računalo niti razmišlja o njemu. On ima neke druge prioritete...
Pretpostavljaš da je čovjek možda kruha gladan a ja bezosjećajan. Čovjek kruha gladan sasvim sigurno nema doma računalo niti ima vremena razmišljati kako krekirati video igru. Njemu je prvo na pameti, pun trbuh..
Što se računala tiče, u kući ih imam desetak i na svima je legalan softver. Nadam se da ti sljedeće pitanje neće biti zašto imam toliko računala i što s njima radim ali samo bih dodao, radim legalan posao..
I opet ne mogu popušiti spiku imam za računalo ali nemam za windowse. Imam za novi auto ali nemam za zimsku gumu. Meni je to neshvatljivo. Imaš za računalo jer ga želiš imati a nemaš za wndowse jer ti nisu bitni i ne želiš ih imati legalne kad možeš ilegalne. Svrha i funkcionalnost isti a besplatni... primamljivo, mora se priznati..
Mislim, windowsi su sastavni dio računala i bez njih ti je računalo beskorisno. Ne možeš niti bez grafičke kartice ali nažalost nju ne možeš skinuti s neta pa je za razliku od windowsa kupiš bez obzira što možda nemaš novca i imaš tešku ekonomsku situaciju. Uvijek se nađe za ono što ti je bitno i što moraš platiti...
Da skratim, nije stvar u novcu već u percepciji vrijednosti i prioritetu stvari koje imamo i želimo imati...