jos uvijek prodajem steam acc na kojem je samo pes ako netko slucajno hoce
Pousavao sam, ali ne moze..
dal se treba negdje namjestit da moze ili sta?
Izvoli kolega, rješenje tvojih problema: http://forum.cropes.org/index.php/topic,14334.0.html
Nažalost defiltno to igra ne podržava
Izvoli kolega, rješenje tvojih problema: http://forum.cropes.org/index.php/topic,14334.0.html
Nažalost defiltno to igra ne podržava
Puno hvala!! :D
Samo da se zna nije za varanje tokom igranja.. jer to onda stvarno nema smisla.. xD
vec sam napisao za sta trebam to. :)
Jel igra tko sa shot settingom na advanced ? ja pokušavam i nemrem se naviknut nikako na taj način pucanja, a kao daje ti veću slobodu priliko šutiranja.
Jel igra tko sa shot settingom na advanced ? ja pokušavam i nemrem se naviknut nikako na taj način pucanja, a kao daje ti veću slobodu priliko šutiranja.
Igram od kad postoji sa full manual postavkama, znači pass, trought ball i shot sve manual.. Kad se savlada pravi užitak je igrat! Samo trening
Pozdrav svima,
imam original pes 2015 i zanima me ako stavim pesedit ili neki patch za ispravljanje nekih imena ili klubova, da li mogu normalno igrati online?
Ovisi ti od patcha do patcha. Ima patcheva koji sa ispravljenim imenima, dresovima rade normalno online. Tj svi kvalitetniji rade. Neki ti imaju i selektor pa odabireš dal ćeš igrati PES online ili offline. No nemas frke, može se
zanima me da li se moze izvrsit neka registracija pesa2015 za PC,tamo idem na konami ali samo ima za ps da se registrira,
možda je već bilo pitanje ali zanima me, za nas koji imamo skinutu igricu sa torrenta kako updateat na noviju verziju pesa te kako skinuti data pack?
za ove koje će mi reći kupi igru, takvi mi ne moraju niti odgovoriti. Za onolko koliko ga igram, ne isplati mi se kupovati.
Prvo kupi
Drugo ne prica se o torrentima
Treće procitaj pravila foruma
Prvo kupi
Lega, ja igram pes 1 mjesečno čisto radi odmaranja od posla, i ne pada mi napamet kupovati igrice kraj svih ostalih potrebnijih stvari koje se stvarno moraju plaćati.
Nisam se došao praviti pametan,niti primiti ovako "pametan odgovor". Ako ne misliš pomoći zaobiđi moje pitanje.
Na ostalim temama se djele linkovi za torrente, sad je ova tema kao posebna pa se tu ne smije, daj molim te.
Prvo kupi
Lega, ja igram pes 1 mjesečno čisto radi odmaranja od posla, i ne pada mi napamet kupovati igrice kraj svih ostalih potrebnijih stvari koje se stvarno moraju plaćati.
Nisam se došao praviti pametan,niti primiti ovako "pametan odgovor". Ako ne misliš pomoći zaobiđi moje pitanje.
Na ostalim temama se djele linkovi za torrente, sad je ova tema kao posebna pa se tu ne smije, daj molim te.
Imaš PM

Pa mislim da ima u settings kad otvoriš, tamo u folderu od igre. Kvačica pokraj LB, isključiš i vozi. Na prvom tabu gdje je rezolucija i postavke grafike.

Kod mene ima "Wide-screen Letterboxing" il tako nešto. Nemogu sad provjerit jer nisam kod kuće.

Lako moguće da je do reze, pošto imaš 16:10 ratio. Strpi se do ručka tad ti provjerim.
ok nema problema, ide mi to na živce već dugo, a ne znam kako riješiti
http://i61.tinypic.com/34dpi4x.png evo screenshot, inače može i 1680x1050 rezolucija, samo ja sam smanjio, ali i na većoj rezoluciji nemam opciju da isključim letterbox. Oću fullscreen da koristim ovo malo što imam hehe
Pa jel ima letterboxa kad staviš na native rezoluciju (1680x1050)? Pitam jer ako ne nudi opciju znači da ga neće ni biti.

Odnosno joj ima čekaj, kad je 1680x1050 isto ima suženje ekrana.. Znači trebalo bi to nekako isključiti.
Imam qpes jel to može biti problem.

Pa moguće, možda ima taj patch svoje postavke zasebne kao moj galaxy patch. Što se tiče letterboxa u settingsima original od pesa provjerio sam sada i nema ni kod mene da se isključi letterbox kad je na native rezoluciji. Dakle trebalo bi ti maknut crne linije gore i dolje ako koristiš native rezoluciju.

Ja koristim galaxy 2.50 ali problem ti je što se nakon svakog konamijevog updatea vrati na stara imena, točnije defaultna. Znači možeš igrat na toj brzini bez problema online, samo će ti se svakim updatom vratit stara imena klubova i grbovi, nažalost.
Najsramotniji odgovor koji sam pročitao na ovoj temi!
Najsramotniji odgovor koji sam pročitao na ovoj temi!
Najsramotniji komentar kojeg sam pročitao ovdje.
Lako tebi kad ti tata kupuje igrice, nismo svi bogataši i zato se nemoj pravit pametan
Lako tebi kad ti tata kupuje igrice, nismo svi bogataši i zato se nemoj pravit pametan
Tata mi u životu nije kupio igru ali me nije niti učio da ono što si ne mogu priuštiti slobodno ukradem od drugog..
Tata mi u životu nije kupio igru ali me nije niti učio da ono što si ne mogu priuštiti slobodno ukradem od drugog..
DOro sad... nemoj pretjerivat... nema potrebe jer ce sve otic u neko vrijedanje.
Slazem se da nije neki problem izvadit 100kn za ''rekrativno'' igranje. Ako jedan student moze ostait sa strane onda moze svatko. Pogotovo ako igras samo PES. Tuzno je da se u ovoj temi vise prica o piratluku nego o ekipama. Isto tako, sav onaj ushit prije 2015 je splasnuo, jer ova tema je doslovno mrtva.