Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 275.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Kupi si 360 controler za pc i mozes imati i ove i novce...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
gefufna kaže...

instalirao sam igru i radila je normalno..upalim komp drugi dan i hocu pokrenuti igru i izbaci mi ovu poruku sa slike. U mapi je taj api.dll.... Skinu sam taj api.dll sa neta i pokusao kopirati isponova u mapu ali ne dopusta..ima li kakvo rijesenje za ovo??

e to ti sse i meni događalo , ako nisam negdje 3 puta deinstalirao i instalirao igricu ponovno , no uvijek isti problem dok nisam kupio original. al vjerojatno je problem u antivirusnom programu koji ne dozvoljava pokretanje te igrice , ja imam onaj McAfee i dok tamo nesto nisam iskljucio to mi se uvijek pojavljivalo i nisam mogao igrati, ali sam ipak na kraju odlucio kupiti original.

11 godina

Instaliraj ovo: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39305
Ja sam imo isto probelm sa watch dogs ove je rjesilo moj problem. 

12 godina

Igram divizije i reko ajde fala Bogu normalno sve radi i vodim lika 5-1 i smrad ugasi ruter i pokvari konekciju i naravno meni nista ne zapise, kakve retardacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Igram divizije i reko ajde fala Bogu normalno sve radi i vodim lika 5-1 i smrad ugasi ruter i pokvari konekciju i naravno meni nista ne zapise, kakve retardacije

Prije bi rekao da samo alt-taba igru...da ugasi ruter ili iskopča internet on gubi konekciju sa serverom i piše mu se poraz. Ovo konami mora popraviti, to mutavo alt-tabanje. Ali da bar onda ta tekma piše u popisu zadnjih 10 ili kolko 15 utakmica, tako da tog usera možeš dodati na block listu, al ne, nema ništa...da su bar in-game profili povezani sa steamom pa bi ga na našao na steamu i tamo mu hebao sve po spisku ali opet nema ništa...nikakve integracije nema kao kod fife sa originom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 23:42 (SolidSnakeCRO).
15 godina
gefufna kaže...

instalirao sam igru i radila je normalno..upalim komp drugi dan i hocu pokrenuti igru i izbaci mi ovu poruku sa slike. U mapi je taj api.dll.... Skinu sam taj api.dll sa neta i pokusao kopirati isponova u mapu ali ne dopusta..ima li kakvo rijesenje za ovo??

Jadan si, ne znaš si ni krekirati igru da ti radi :). Kmeeee.

Ban il upozorenje ništa za ovoga?

17 godina
neaktivan

Eto i mene opet.Eh da da, potvrdio bih samo svoje prijašnje stajalište da je igra fliperaško smeće.Igram ja nju, nije da ne igram.Kad nemam izbora.Igrao bih FIFU, ali štaš kad moja ekipa neće ni čut za nju, a nije ni meni draga.Pa mi ostaje samo taj jadni PES.Neću više ulaziti u to zašto je igra smeće, sve sam već rekao u prijašnjim postovima.Ovo je više onako da se ne zaboravi.

Kada mi igra posebno digne živac kao ova, a ne mogu je izbjeći, ima da je po raznoraznim forumima blatim, tjedno.Like a bad review that doesn't go away.I ne, ne mogu je izbjeći jer onda ispadam sore loser kada je ne želim igrati sa ekipom.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
2 6 hvala 0
10 godina
neaktivan
soja kaže...
Alastor21 kaže...

oke , dobio sam za Bozic PES15 original .. i danas sam si instalirao to , ali kad si iskljucim net , ne zeli uci , a kad ga ukljucim , normalno radi .. zanima me jel taj original radi samo uz net ili sta ? sta trebam napraviti da to mogu igrati bez internet veze jer nisam bas u mogucnosti stalno imati internet vezu .. 

plizzzz pomoc sto prijee :)

Steam < Go offline

i dalje ne reagira cim nema internet veze iako je namjesteno na offline.

10 godina
neaktivan

ima li tko problem kao ja? imam original pes 15 i ne mogu ga igrati bez internet veze , a nemam mogucnost imati internet vezu stalno.. a kad namjestim na offline mode , nece pokrenuti igricu uopce.. ????

0 0 hvala 0
16 godina
Alastor21 kaže...

ima li tko problem kao ja? imam original pes 15 i ne mogu ga igrati bez internet veze , a nemam mogucnost imati internet vezu stalno.. a kad namjestim na offline mode , nece pokrenuti igricu uopce.. ????

Da. To baš i ne funkcionira. Stavi "jogurt" dok igraš offline (sa njim radi). Al obavezno napravi backup trenutnih fileova. Pa samo mijenjaš. 

13 godina

prije nekih sat vremena dok sam igrao 1vs1 s frendom,zabio ovu golčinu

http://social.xfire.com/profile/strmi007

0 7 hvala 0
16 godina

I onda ga upropastio videom iz ovog kuta. Pogotovo ovog 1. {#}

Nepisano pravilo da se najprije snimi sa wide kamerom. Poslije se igraj po želji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 22:37 (plavi08).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina

zna li netko nacin kako lakse pospremit gol jer mi ono prolazenje lopte pokraj gola ide na zivce, ne sjecam se kad sam zadnji put zabio gol pokraj druge stative, inace igram an tipkovnici i assistance mi je basic

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 0:38 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ko to igra pes6 ligu?A sad Pes15,po meni nakon pes-a 6 ubjedjivo najbolji.Tenzije izmedju Fife-Pesa ne treba dizati,kome se pes vise svidja neka ga igra,kome fifa neka igra fifu,ne blatite drugu igru.

Lp

5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja igram...

ima nas 25,a od ove sezone se dijelimo u 2 lige...

ako si zainteresiran javi se..

odigrali smo vec 9 sezona,sto dovoljno govori koliko smo ozbiljni s ovim

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

s čim je sniman ovaj gol koji si zabio ? fraps?

13 godina
lokiviking kaže...

s čim je sniman ovaj gol koji si zabio ? fraps?

da

http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
ima neki edit za ps4 da pisu pravilno ostali igraci i klubovi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joky007 kaže...
ima neki edit za ps4 da pisu pravilno ostali igraci i klubovi

Imaš editor unutar igre pa si sam promijeni. Nema drugog načina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

promjenil sam samo engleske klubove imena,a sad da idem i igrace mjenjat i ostale lige ne hvala

16 godina

ispricavam se sto idem malo off topic,al jedno pitanje u vezi patch-eva. Zanima me da li ima patch za pes 2011 pa nadalje, u kojem su igraci i klubovi iz sezone 2003-2004 ili ranije.

Pronasao sam neke za 2013 al to su samo onak par klubova iz 2000, a htio bih da su kompletno svi klubovi iz tih prijašnjih sezona,di je henry jos mlad i u arsenalu

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel zna neko kako da se rijesim onih DUMMY igraca,uzasno me zivcira kad u ML vidim da Barca,Real,UTD i svi jaci klubovi imaju po 3-4 takva igraca,a sto je najgore imaju ocjene ko Messi i Ronaldo...imam PesGalaxy 1.00 instaliran...

0 1 hvala 0
16 godina

Evo par mojih golova.. Sve sa PS4 i sa Full Manual postavkama.. Uživajte! 

EDIT: 

Evo još jedan friški: 

PSN ID: Soja2706
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 19:39 (soja).
13 godina
neaktivan

Kako su ti crte lijepe :O

Imaš kakav mod za to ili si video editao?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

to je ps4 grafika koja se razlikuje od pca

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
cale kaže...

ispricavam se sto idem malo off topic,al jedno pitanje u vezi patch-eva. Zanima me da li ima patch za pes 2011 pa nadalje, u kojem su igraci i klubovi iz sezone 2003-2004 ili ranije.

Pronasao sam neke za 2013 al to su samo onak par klubova iz 2000, a htio bih da su kompletno svi klubovi iz tih prijašnjih sezona,di je henry jos mlad i u arsenalu

guglaj malo :) (nrp. PES 2010 Classic patch i sl.).... iako mislin da su svi linkovi od tih patcheva mrtvi

17 godina
neaktivan

Situacija br.1 igra se sruši odmah po pokretanju, izbacujući nekakvu dll grešku.Deinstalirajte Geforce Experience (nevažni dio drajvera za grafu).

Ako želite igrati online, kupite igru.A za single player i halanje ispred TV ekrana sa ekipom, yogurt is the way to go.

Uglavnom, konačno sam shvatio mehaniku igre, uglavnom kroz online okršaje u divizijama.Pucanje je shit, ali ako koristiš specijalku, sa top igračima, koji su okrenuti točno kako treba u odnosu na gol, dakle pucaju dominantnom nogom, gol je gotovo zagarantiran, naravno doći u taj položaj, to je problem.No kad dođem u taj položaj znam da je to gol, a to sam tražio.Obično pucanje bez R2 je čista sreća u većini slučajeva.

Druga stvar koja ima OGROMAN utjecaj na gameplay je taktika, ako ne ne namjestiš ručno kako treba, pušit ćeš samo tako.Naravno to se odnosi na tekme u kojima igraš proti ljudi koji znaju namjestiti taktiku, dok protiv onih koji igraju na ho ruk namještavanje taktike i nije neka velika potreba, njih kokneš sa duplim pasevima mixanima sa trokutom.Uglavnom, igra nije tako loša kao što sam tvrdio, no samo ako si daš vremena i truda da igraš sa advanced kontrolama, no bez njih je muka i frustracija igrati.Što jest jest, igra je ko šah, samo što tu još moraš i lomiti prste na gamepadu.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sorry sto upadam u temu kao padobranac

jedno pitanje :  Podrzava li  WINDOWS XP Se 7  PES 2015 ?

hvala

shadow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

gledao sam,al nista od toga,nisam pronasao patch u kojem je cijela liga odnosno svi klubovi iz recimo engleske lige podešeni s igracima i dresovima iz recimo 2004,nego ti classic imaju samo par klubova i to vecinom ovih jaci podešeno.

16 godina
maxi 135 kaže...

sorry sto upadam u temu kao padobranac

jedno pitanje :  Podrzava li  WINDOWS XP Se 7  PES 2015 ?

hvala

Ne. Vista sa sp2 ili novije.

cale kaže...

gledao sam,al nista od toga,nisam pronasao patch u kojem je cijela liga odnosno svi klubovi iz recimo engleske lige podešeni s igracima i dresovima iz recimo 2004,nego ti classic imaju samo par klubova i to vecinom ovih jaci podešeno.

Postoji na zemljskoj kugli ti i još 3 čovjeka koja bi tak nešto željela. Tako da zaboravi, osim ako ideš sam raditi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice