se moze updejtat yogurt verzija pes 15
data pack update
i ima team ili igraci neki update
Probili su ga opet -,-'
Da ima update,ali se o tome ne smije govoriti na ovom forumu

se moze updejtat yogurt verzija pes 15
data pack update
i ima team ili igraci neki update
Probili su ga opet -,-'
Probili su ga opet -,-'
Točnije, ubili su ga opet! Svima vam je po guštu ove godine i opet ga većina krade a ne kupuje.. žalosno..
Probili su ga opet -,-'
Točnije, ubili su ga opet! Svima vam je po guštu ove godine i opet ga većina krade a ne kupuje.. žalosno..
Ma..Bolje da sam kupio NBA,a ne ovaj nogomet..
Jbt., ja uživam igrajuči ligu sa ekipom na cropes forumu i bolje mi je od bilo kojeg online moda... Toliko tvrdi tekmi i lijepih golova, uzbuđenja, ma svega...
Kako da updateuem zadnju verziju?
Odem an data pack update i trazi da obnovim?
Imam original btw
Ja sam svoj problen rijesio,ne znam da li je tako dobro,ali kednostavno nisam drugcije znao
ne razumijem ovo probili su ga opet... kaj to znaci da su svi pirati vjerojatno na*ebali ili?
Žalosti me da imate obraza ovdje pitati za krekove itd a nebi dali mizernih 130-150 kn i igrali kao ljudi. Znači igra vam je očito dovoljno dobra ali eto.Ma mogu samo reć fuuuuj.
Žalosti me da imate obraza ovdje pitati za krekove itd a nebi dali mizernih 130-150 kn i igrali kao ljudi. Znači igra vam je očito dovoljno dobra ali eto.Ma mogu samo reć fuuuuj.
Pa koliko vidim neki su dali i više od 150 pa se opet ne igraju ko ljudi jer su server u banani.
Moze mala pomoc.
Kako da sredim ovo sa slikom igra se vrti u konstantnih 60fps. ali postoji neki lag dok se kamera krece dole gore osjeti se bas neki slideshow, ima li kako rijesenje za to.
zalosti i mene sto sam nezaposlen
i imam zenu i djete od 4 god
pa se razmisljam dali dati 200-350kn za igru ili nadodat jos malo
i platiti djetetu jedan mj vrtić
zato snake,znam da ne mislis nista lose
ali nismo svi u financijama isti
i hvala bogu da ima yogurt verzija igara
isprobas ih prije kupnje.
btw:imam the witcher enchanced edition 1 i 2 ORIGINAL
imam diablo 3 i exp rop
i jos par starijih igri.
to je bilo kad bi bio zaposlen
Ma ne mislim ništa loše, ne želim ovdje glumiti Sinatru, neku moralnu vertikalu itd. I sam piratiziram igre, ali i kupujem ono kaj stvarno volim i puno igram (obično na akciji, al pes je recimo bio preorder). Sve ok, piratizira se, al me smeta dok ovdje dođu pričati o krekovima, itd i žale se kak im neće nekaj online itd, napadaju konami itd. Nešto je i do kreka i to znam provjereno jer mi hrpa frendova igraju krekan pes i imaju neke probleme koje ja nisam imal.
a znam nazalost postoje ljudi
koji u zivotu nikad igru original nisu kupili
ja sam sa gustom kupio witchere i kupit cu the witcher 3 wild hunt kad izadje collector edition
nekakcu ustedit
i od blizzarda diablo.
dobre igre valja kupit orginal
recimo ja imam prastari fallout 1 & 2
i fallout tactics
neko nebi nikad nista kupio
moj prijatelj je imao isti problem. prepoznao sam ga na tvom primeru isto, cim pise intel 3000 graficka. to je lap top koji posjeduje dvije graficke kartice u sebi, jedna je integrisana ta intel hd 3000 a druga je Ati ili Nvidia zavisi. Udjes desni klik na ikonicu pes-a i kazes tamo da je pokrene sa drugom grafickom, ima opcija 100% i resen problem... nadam se da ce pomoci
moze pomoc momci...prijatelju sam pes stavio ali mi izbaciva ovako?
je li ovo stvarno losa graf ili nije podeseno nesto?
Hvala...do sad sam fifu igrao ali ove god pes je bolji,pa su mi ovi prob.nepoznati... :)
moj prijatelj je imao isti problem. prepoznao sam ga na tvom primeru isto, cim pise intel 3000 graficka. to je
lap top koji posjeduje dvije graficke kartice u sebi, jedna je integrisana ta intel hd 3000 a druga je Ati ili
Nvidia zavisi. Udjes desni klik na ikonicu pes-a i kazes tamo da je pokrene sa drugom grafickom, ima opcija 100%
i resen problem...nadam se da ce pomoci
moze pomoc momci...prijatelju sam pes stavio ali mi izbaciva ovako?
je li ovo stvarno losa graf ili nije podeseno nesto?
Hvala...do sad sam fifu igrao ali ove god pes je bolji,pa su mi ovi prob.nepoznati... :)
moj prijatelj je imao isti problem. prepoznao sam ga na tvom primeru isto, cim pise intel 3000 graficka. to je
lap top koji posjeduje dvije graficke kartice u sebi, jedna je integrisana ta intel hd 3000 a druga je Ati ili
Nvidia zavisi. Udjes desni klik na ikonicu pes-a i kazes tamo da je pokrene sa drugom grafickom, ima opcija 100%
i resen problem...nadam se da ce pomoci
nije to,nema dvi graficke...imas samo 1 i to ovu sto pise...vidio bi da ima dvi graficke...
Kada želim ući u PES 15 Settings izbaci mi :
Pro evolution soccer 2015 has stopped working
Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: Settings.exe
Problem Signature 02: 1.0.0.0
Problem Signature 03: 53cf39c7
Problem Signature 04: Settings
Problem Signature 05: 1.0.0.0
Problem Signature 06: 53cf39c7
Problem Signature 07: 1d
Problem Signature 08: f7
Problem Signature 09: System.MissingMethodException
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1050
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Nemogu nikako rjesit,probavao sam install net framework
Ljudi, jel neko igra PES na windows xp, da li znate moze li ?
Ljudi, jel neko igra PES na windows xp, da li znate moze li ?
e nemere
U PES-u mi se ponekada dešava da mi bude lošija grafika i da dosta trza. Onda mi jedan dan savršeno radi kao podmazano. I tako u krug. Jel zna netko možda u čemu je problem?
Ne znam kako je vama, ali meni zadnjih par dana myClub totalno LAG-a i uopće nije igrivo...
I to ono komande kasne 2 sekunde...
U PES-u mi se ponekada dešava da mi bude lošija grafika i da dosta trza. Onda mi jedan dan savršeno radi kao podmazano. I tako u krug. Jel zna netko možda u čemu je problem?
Problem je sa samom igrom, to se i meni desava stalno, svaki put kada ti igra trza ti restartuj komp i radice ti normalno posle restarta, koja logika ne znam, ali znam da radi, to je za sad resenje
Ne znam kako je vama, ali meni zadnjih par dana myClub totalno LAG-a i uopće nije igrivo...
I to ono komande kasne 2 sekunde...
Meni počelo štekat bilo online ili offline, myclub i sve ostalo. Sve kasni u igri i trza ko da imam neku kramu od kompa.
Ali igra je hebeno dobra i ne odustajem dok ne slože sve sa serverima kak treba
Vama koji imate raznih lagova. Pogledajte nešto od ovoga, možda pomogne
Zivcira me sto u ovom pesu
ej lijepo udjem u 16m odigram savrsen pas lewandowskom i umjesto da lik isprve sutne bombu da razvali golmana ili samo
da isprve pukne,ne on ju mora prvo stopat pa onda.
i tak vecina igraca
neki ne al rijetko ovisi od akcije npr robben zna na prvu i drogba i costa
ne razumijem konami,valjda ce u buducim patchevima to sredit
stamina im brzo pada al to mi je fora pa u 70min mjenjas igraca par
jos ima igra mana al se nemogu sve sad sjetit
i mogli su bar lopti staviti brdo,i vec kad ima bayern ,pa bayern apotekari
pa schalke 04,mogli su bar borusiju dortmund stavit
inace igra za razliku od proslogodisnje 2014 je ferari a 14 fico bez dva kotaca jos
To ti se događa radi lošeg tempiranja.
ljudi pomoc, koji je najbolji patch da neskidam bezvze i isprobavam....I zasto u pesu nemogu narediti rezoluciju 1900*1200???Ponudeno mi je najveca 1366x....Ekran je full hd.
TO se dogada jer kontrole imaju delay koji se brutalno osjeti.
TO se dogada jer kontrole imaju delay koji se brutalno osjeti.
Ne može igrač šutati iz prve ako je na krivoj nozi. To bi skontala svaka budala koja ima tri čiste u glavi.
Finesse shot je OP, svaki udarac gol...