Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 273.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Kako vi pes fan boyevi ne shvaćate da mi koji kriziramo pes a igramo fifu da najbolje znamo što fali pesu da bude pravi nismo bezveze igramo kunkurenta zadnje 2-3 godine. Jednostavno previše toga ne paše u igri. temelj je super ali s ovakvim buđetom kao što konami ima slabo će se popravljat kroz godine.

Super je to što žele napraviti što realniju igru ali kašnjenje kontrola i kamere kao i pogrešna dodavanja moraju biti popravljeni.Neda mi se sada u detalje pisat što mi sve ne paše ali moram se prilagodit jer jedino pes mogu igrat.

Moj PC  
2 7 hvala 0
10 godina
neaktivan

zalim 40 eura koliko sam platio na steamu za ovo, znaci jednostavno prelose, najmanji fizicki kontakt rezultira sudjenim prekrsajem i zutim kartonom, los nacin izvodjenja slobodnih udaraca i kornera i ima jos dosta stvari al ove 2 me najvise zivciraju, i nekim igracima je jednostavno nemoguce uzeti loptu, ocekivao sam vise od pesa ove godine nakon sto su i prosle godine izbacili dosta losu igru, vrijeme je da se prebacim na fifu.

Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma igra je odlična, barem meni, igram ju na PS4 i jedino me bodu u oči te licence, a ostalo je prva liga. Napomenut ću da posjedujem i fifu 15 i jednostavno mi je gameplay u PES-u puno bliži stvarnome nogometu, fifa15 je i dalje na trenutke prebrza, a gameplay se općenito nije promjenio u zadnjih par godina.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
csgoplayer kaže...

zalim 40 eura koliko sam platio na steamu za ovo, znaci jednostavno prelose, najmanji fizicki kontakt rezultira sudjenim prekrsajem i zutim kartonom, los nacin izvodjenja slobodnih udaraca i kornera i ima jos dosta stvari al ove 2 me najvise zivciraju, i nekim igracima je jednostavno nemoguce uzeti loptu, ocekivao sam vise od pesa ove godine nakon sto su i prosle godine izbacili dosta losu igru, vrijeme je da se prebacim na fifu.

I baš si izabrao godinu kad je FIFA daleko najlošija u poslijednjih 4-5. :D Vjeruj mi, ako misliš otići na FIFU da malo odmoriš živce, nemoj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

znaci nema vise nogometa ove godine :D barem virtualnog :D

13 godina
neaktivan

Imam pitanjce, ako imam jednog igrača u zaleđu i jednog van njega, i ja dodam loptu u for, ovaj koji je u zaleđu NAMJERNO ga JA preskočim (ono sa RT čini mi se tipkom) i uzme ju onaj koji nije bio u zaleđu, jel to vrijedi kao zaleđe?

Ak ste shvatili jeld..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo nakon 5 sati igranja ja i rođak smo osvojili ligu prvaka sa man unitedom i uživali smo igrajući.Pogotovo golovi su bili spektakularni ali najveća briga su nam bili kartoni jer smo morali pazit na 3 žuta po igraču a kako moj rođo voli kosit ko luđak u svakoj tekmi smo po crveni imali a mislim da igračima nebi tribali biti kartoni u mislima dok igraju nego to  kako će odigrat pas i ostalo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
csgoplayer kaže...

Narucena :http://futsal.hr/hr/mondo-futsal-kaleidos-700-fifa-approved-2

Beton majka ❤

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina

moze pomoc momci...prijatelju sam pes stavio ali mi izbaciva ovako?

je li ovo stvarno losa graf ili nije podeseno nesto?

Hvala...do sad sam fifu igrao ali ove god pes je bolji,pa su mi ovi prob.nepoznati... :)

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Hvala...do sad sam fifu igrao ali ove god pes je bolji,pa su mi ovi prob.nepoznati... :)

Da,slab je laptop i ima integriranu graficku..

11 godina

prepostavio sam,ali opet za svaki slucaj valja preupitat...hvala..pozz

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
13 godina
hrka11 kaže...

Nisam siguran ali mislim da ipak mozes pokrenuti igru, pri pokretanju kada ti izbaci da nemas dovoljno VRAM.a samo stisni ignore i igra ce raditi, kako ce raditi ne znam, mislim na stopanje i to.

13 godina
neaktivan

Kako me nervira igrica, nikad me niti PES niti FIFA nisu nervirali kao evo sad ovih dana..

Igrao sam EP sa Hrvatskom protiv Njemačke u grupnoj fazi (prva tekma) i svaki put kad Muller dobije loptu, nastane mi haos u obrani.. nema boga da ga zaustavim i to uvijek rezultira golom

Pa onda animacije koje su prespore, dok meni igrač izađe iz animacije njihov mi je već zabio gol

Za nas koji igramo ML, oni nerealni rezultati (36 pobjeda u sezoni, 130 golova sam zabio i 40 golova primio).. Od tih 40 primljenih golova sam sigurno u samo par utakmica to primio (po 6 - 8 komada, kad ja uvalim 10 onda i primim 8, simulirani meč jeld)

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

Išao sam probati Demo na PS4 i gameplay i ai su jednostavno puno bolji nego na FIFI. Nisam nikakav fanboy, imam fifu 15 koju igram valjda od njenog izlaska, ali ovaj gameplay me jednostavno impresionirao. I FIFI sve ekipe igraju isto, svi se hoće ušetati u gol bez obzira na svoju kvalitetu i igrače, o dugim pasovima i nabacivanjima nema govora, stvarno se rijetko viđaju, protivnik će i stoga imati uvijek veći posjed lopte iako ste vi Barcelona i igrate protiv Espanyola. Evo upravo sam odigrao jednu partiju dema s Atleticom protiv Reala, imao sam veći posjed lopte, iako ne puno, ali su me jednostavno ubili kontrama i dugim pasevima, odlično su iskorištavali prazan prostor i jedan gol su mi zabili iz nabacivanja, jedan nakon dugog pasa i jedan 1 na 1. Kao što je onaj lik s futheada u svojoj recenziji PES-a rekao da u PES-u i kada gubiš nema te frustracije kao u FIFI i s tim se potpuno slažem, ja sam gubio 3-1 a mogao sam i više, ali sam jednostavno bio zapanjen time kako me ai nadigrao i iskoristio moje pogreške.

Znam da PES ima grešaka kao i svaka igra, ali gameplay je jednostavno bolji, to nitko ne može poreći. Tu su još bile neke sitnice koje te iznenade, ali sve skupa je nekako bolji osjećaj i nekako se zbog te razlike u stilovima osjeti individualiziranost igrača.

Eto, za sad sve pet, ali vidjet ćemo {#}

10 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
csgoplayer kaže...

Beton majka ❤

hahaha nema do igralista bogami :D amaterski mecevi su bog i batina hahhaha

10 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Išao sam probati Demo na PS4 i gameplay i ai su jednostavno puno bolji nego na FIFI. Nisam nikakav fanboy, imam fifu 15 koju igram valjda od njenog izlaska, ali ovaj gameplay me jednostavno impresionirao. I FIFI sve ekipe igraju isto, svi se hoće ušetati u gol bez obzira na svoju kvalitetu i igrače, o dugim pasovima i nabacivanjima nema govora, stvarno se rijetko viđaju, protivnik će i stoga imati uvijek veći posjed lopte iako ste vi Barcelona i igrate protiv Espanyola. Evo upravo sam odigrao jednu partiju dema s Atleticom protiv Reala, imao sam veći posjed lopte, iako ne puno, ali su me jednostavno ubili kontrama i dugim pasevima, odlično su iskorištavali prazan prostor i jedan gol su mi zabili iz nabacivanja, jedan nakon dugog pasa i jedan 1 na 1. Kao što je onaj lik s futheada u svojoj recenziji PES-a rekao da u PES-u i kada gubiš nema te frustracije kao u FIFI i s tim se potpuno slažem, ja sam gubio 3-1 a mogao sam i više, ali sam jednostavno bio zapanjen time kako me ai nadigrao i iskoristio moje pogreške.

Znam da PES ima grešaka kao i svaka igra, ali gameplay je jednostavno bolji, to nitko ne može poreći. Tu su još bile neke sitnice koje te iznenade, ali sve skupa je nekako bolji osjećaj i nekako se zbog te razlike u stilovima osjeti individualiziranost igrača.

Eto, za sad sve pet, ali vidjet ćemo {#}

Lijepo je vidjeti, da netko ima kapacitet da shvatiti kako stoje stvari na terenu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 18:41 (billyevo).
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Kako me nervira igrica, nikad me niti PES niti FIFA nisu nervirali kao evo sad ovih dana..

Igrao sam EP sa Hrvatskom protiv Njemačke u grupnoj fazi (prva tekma) i svaki put kad Muller dobije loptu, nastane mi haos u obrani.. nema boga da ga zaustavim i to uvijek rezultira golom

Pa onda animacije koje su prespore, dok meni igrač izađe iz animacije njihov mi je već zabio gol

Za nas koji igramo ML, oni nerealni rezultati (36 pobjeda u sezoni, 130 golova sam zabio i 40 golova primio).. Od tih 40 primljenih golova sam sigurno u samo par utakmica to primio (po 6 - 8 komada, kad ja uvalim 10 onda i primim 8, simulirani meč jeld)

simulirani meč?

koja svrha je igrat ML i simulirat utakmice???

13 godina
neaktivan

Nije svaki simulirani, ali svejedno, nerealno skroz..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
billyevo kaže...
Hazar kaže...

Lijepo je vidjeti, da netko ima kapacitet da shvatiti kako stoje stvari na terenu.

google translate?

13 godina
neaktivan
csgoplayer kaže...
drakula789 kaže...
csgoplayer kaže...

Beton majka ❤

Ma sta da ti kazem..Zadnjih nekoliko puta sam zavrsio s modricom na oku,iscasenim ramenom i s dva prsta natekla(jedan je bio velicine dva s druge ruke).Najbolje je kad se skupimo nas 40 pa raspalimo :D

10 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
csgoplayer kaže...
drakula789 kaže...
csgoplayer kaže...

Beton majka ❤

Ma sta da ti kazem..Zadnjih nekoliko puta sam zavrsio s modricom na oku,iscasenim ramenom i s dva prsta natekla(jedan je bio velicine dva s druge ruke).Najbolje je kad se skupimo nas 40 pa raspalimo :D

debelog frenda obavezno na gol :D 2 gajbe pive i pazis da ne naljutis vlasnika lopte hahahah

15 godina

koristte li kakve patch-eve za igru? ja probao Tuga Vicio i iako ispravi imena i dresove, izbacuje mi error i bundeslige nema...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

koristte li kakve patch-eve za igru? ja probao Tuga Vicio i iako ispravi imena i dresove, izbacuje mi error i bundeslige nema...

Pesgalaxy

15 godina
neaktivan

Jel za netko kako podesiti ovaj PES 2015 u triple screen?

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Jel za netko kako podesiti ovaj PES 2015 u triple screen?

napij se

12 godina
neaktivan

ljudi procesor i5 4210u

4gb rama

gt840

I igra steka????

Na game debate sam gledao i po njihovom bi mogao i na hight igrati sa ovim postavkama???

0 0 hvala 0
14 godina
mrle503 kaže...

ljudi procesor i5 4210u

4gb rama

gt840

I igra steka????

Na game debate sam gledao i po njihovom bi mogao i na hight igrati sa ovim postavkama???

Možda igra ne prepoznaje gt840 pa koristi grafičku na procesoru. Iako ni ta grafa nije toliko slaba da ne može ovakav PES pokretat barem na low.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

sredeno pici sada na high bez ikakog trzaja.

ovaj pes dosta bolji nego pes 14.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

se moze updejtat yogurt verzija pes 15

data pack update

i ima team ili igraci neki update

~^iGoR~
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina