Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.385.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
ATI HD3870 kaže...

Našu repku već godinama u pesu nitko ne šljivi ni 50%.....ubace igrače, igrači igledaju ko smrt u ponoć na groblju....koji je smisao uopće što je ubace....bolje da naprave isti slučaj kao i u fifi i problem rješen...nema je i amen...

Naša repka je već godinama licencirana u Pesu, eto ove nije al jbg kriv je Davor MamićŠuker {#}

15 godina
neaktivan

Ma od simulacije napravili arkadu.Svi igraci trce ko mutavi vise nemas hebene sanse igrat s slabijim klubovima a to je bas bilo fora jel se nije mogolo ko sad ajmo dodat cristianu ronaldu pa pretrcat tri kilometra u 91 minuti koda je tek uso.Totalno sugavo.Razbio sam hebeni joistick kolko mi diglo tlak sto me totalni nubovi dobijaju na krumpire.
Totalno me razocaralo ovo krumpiranje koje su uveli.Eto sad je to prava FIFA veze to s simulacijom nema vise.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je bilo baš obrnuto prije, imao sam Cristiana Ronalda a kad trči kao da igram sa Pivarićem, nikako pobjeć i to 3 puta sporijem igraču, uvijek me kao nekako za rame uhvati. Razlika između igrača se mora znat, sad moraš kad igraš protiv takvih ekipa i taktiku napravit da takvima ne daješ puno prostora tj da ga dupliraš. Ne može se svakog zadovoljit, ako su napravili ovako znači da su ljudi tj većina tako tražila, vidio sam negdje anketu i 85% je glasalo da je bolje sada nego prije

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slazem se u nekim elementima pogotovo kad igrac tipa ronaldo ima 3 metra prednosti a ovaj ga stigne do 16 metara to je bilo malo mutavo.Ma nesmeta meni sto pobjegne neg ovo je sve skupa prebrzo sad.Barem meni i meni je bolje pogotovo kretanje igraca odaziv na kontrole je bio katastrofa prije ovog.Meni bi ovo bilo odlicno samo da su ostavili brzinu kakva je bila.

nema vise kocenja kad igras s ljudima s slabijom vezom to je isto super.

Al nerealno je totalno sad.Igrac kad izgubi svu snagu trci ko mutav je on sporiji al opet je toliko brz jel je sve skupa prebrzo da bez problema pretrcis 2-3 igraca na iznenadjenje.Prije je s full brzim igracima u punoj snazi bilo tesko proc.

Samo da brzinu malo smanje a vidim da se dosta ljudi zali za to po stranim forumima pa mozda sljedeci patch regulira to.

Sve u svemu nije tako lose i jucer prvi put zabio gol s 27-28 metara iz igre :)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1004 kaže...

Slazem se u nekim elementima pogotovo kad igrac tipa ronaldo ima 3 metra prednosti a ovaj ga stigne do 16 metara to je bilo malo mutavo.Ma nesmeta meni sto pobjegne neg ovo je sve skupa prebrzo sad.Barem meni i meni je bolje pogotovo kretanje igraca odaziv na kontrole je bio katastrofa prije ovog.Meni bi ovo bilo odlicno samo da su ostavili brzinu kakva je bila.

nema vise kocenja kad igras s ljudima s slabijom vezom to je isto super.

Al nerealno je totalno sad.Igrac kad izgubi svu snagu trci ko mutav je on sporiji al opet je toliko brz jel je sve skupa prebrzo da bez problema pretrcis 2-3 igraca na iznenadjenje.Prije je s full brzim igracima u punoj snazi bilo tesko proc.

Samo da brzinu malo smanje a vidim da se dosta ljudi zali za to po stranim forumima pa mozda sljedeci patch regulira to.

Sve u svemu nije tako lose i jucer prvi put zabio gol s 27-28 metara iz igre :)

Iskreno nemam original na PC-u pa neznam kako to funkcionira online, šta se ne može namještat ona brzina kao na offline? Tj da li imaju tekme gdje možeš birat igrače sa sličnim postavkama ili je sve to univerzalno napravljeno da su sve tekme na istim postavkama. A ne recimo da ti namjestiš speed na -1 i da te spoji sa igračem koji igra na istim postavkama.

11 godina
neaktivan
Online nema mijenjanja brzine. Imaš sreće ako lik ima dobru vezu i ako nije .upak od igrača koji ti lagira
Ez 25:17
13 godina

Da li onaj tko ima pes edit patch igra online samo sa onima koji imaju taj patch ili moze sa bilo kime? Jos jedno pitanje. Gdje je sad najjeftinije uzeti cd key, a da je sigurno platiti obicnom maestro karticom(u mom slucaju pbz)? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mislim ( ali nisam siguran ) s pes edit patch-om ne možem igrati online, tj možeš ali moraš imati Official Konami Patch 1.04 tako da eto otprilike.

Ja sam uzeo isto cd-key samo za 25$, ne sejćam se di ali evo ovo bi ti moglo pomoći

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-pes-2014-cd-key-compare-prices/

15 godina
neaktivan

Pes edit je potpuno kompatibilan online njihove promjene su vecinom vizualne igras sa svima.

Ja sam kupio orginal igru 220 kn je dosla al igram s crackom jel me zivcira konstantno jebavanje s dvd romom :)

16 godina
neaktivan
scartissue kaže...
Online nema mijenjanja brzine. Imaš sreće ako lik ima dobru vezu i ako nije .upak od igrača koji ti lagira

Iskreno ni meni ne paše toliko default brzina ali ne može se svima zadovoljit, naviknem se i to je to :)

11 godina
neaktivan
mario1004 kaže...

Pes edit je potpuno kompatibilan online njihove promjene su vecinom vizualne igras sa svima.

Ja sam kupio orginal igru 220 kn je dosla al igram s crackom jel me zivcira konstantno jebavanje s dvd romom :)

igraš s PESEDIT patchom? Online? i njihov crack?

11 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
scartissue kaže...

Iskreno ni meni ne paše toliko default brzina ali ne može se svima zadovoljit, naviknem se i to je to :)

Po meni je sada igra puno brža nego li prije :) definitivno

15 godina
neaktivan

Da kao sto rekoh pes edit patch je potpuno kompatibilan online.On radi na orginal konami patchu plus njihovi dlcovi dodani  njuske igraca itd.

Igro sam do sad s pes edit pa kad je izaso novi konamijev nisam se mogo docekat pa sam instaliro njega.Nisam ni gledo jel izaso novi pes edit s ovim zadnjim patchom.

Ugl da  mozes igrat s pesedit patchom i crackom online ako imas orginalni key

13 godina

još ništa od novog pesedit patcha?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ekipa! kako se u novom pesu centrira visoki centarsu kao sto je to prije bilo sa 2x krugom i jak niski centarsut 3x krugom??

NightHawk
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

isto kao i prije {#}

zemo
11 godina
neaktivan

ljudi nije mi zanimljivo igrat ranking match zbog ovih prekidaju utakmice svako malo ima netko tko bi htio prijateljsku protiv mene ? {#}

zemo

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li kakvi naznaka za novi PESEDIT Patch koji će podržavati ovaj 2.0 dlc,ne mogu više da čekammm xD

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

DLC 2.0 radi bez problem u čemu je problem...{#}

zemo
16 godina
neaktivan

Pozdrav svim ljubiteljima PES-a.

Nadam se da ima nekih ovdje koji su ga igrali od pocetka. Meni i mnogim starijim igracima su ostale u najboljem sjecanju PES 5 i 6.

Najcesce to i igramo jer iza toga se Pes poprilicno pretvorio u arkadu..no 2011 ili 2012 je bila simulacija vrlo slicna 6-ci. Neki od nas u drustvu vole i dalje odigrati upravo 6-cu.

Osobno bi volio se prisjetiti tih dana i pokusati to prosiriti sa nekim modovima ili nadogradnjama. Vjerujem da ima ljudi ovdje koji to redovito prate,pa molim sve da mi preporuce neki novi mod-patch. Ako su isprobali u praksi jos bolje.

U nadogradnjama bi volio vidjeti prava imena i ono sto je poprilicno vazno vecinu igraca iz povijesti...od Alfreda di Stephana do danasnjih umirovljenih legendi. Doduse prvo spomenuti jest u 6-ci,no uvijek ima jos nekih igraca koji jesu legende,a nisu svrstani u te timove..

Naravno,nadogradnja neka ukljucuje sto blizu godinu 2013-oj i sadasnje igrace.

Entuzijasti..raspisite se :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igraj 2014 bez patcha ja mislim da nemore bit bolja simulacija neg to :) nemoz nist :) gradit akciju moras prec  gotovo nemoguce a kad predjes ovjek te stignu stoperi.Gol zabit bez loba cudo svjetsko.

meni je odgovaralo dugo je trebalo da se naviknem al onda sam rasturo.

Sad je to poslje ovog patcha fifa opet jbg.

najzalosije je kaj se to vecini ekipe svidja i konami to jbg postuje prilagodjava njima.

Ovaj odziv na kontrole su dobro sad napravili samo da  je brzina same igre ostala ista malo popravili sut i otezali taj fakin lob igra bi bila gotovo savrsena :)

Ako neko oce frendly neke tekme nek ostavi skype facebook il nekaj ja sam uvjek za to i mene zivcira ranking match cim povedes 2:0 upali chit  losa kvaliteta veze i hebi se :)

11 godina
neaktivan

PROBLEM!

Imam patch 1.04 i DP 2.0. Kada hoću igrat online kaže mi unable to find opponent. DO sada je sve radilo kako treba, prije ovog j.....g patcha

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
matija52 kaže...

DLC 2.0 radi bez problem u čemu je problem...{#}

meni isto DLC 2.0 radi ali ne online tje izbacuje me kad god nađem protivnika

12 godina
neaktivan

to znaci da mozes u online modu nebitno match lobby ili competition igrat  sa dortmundom ili hsv-om??

12 godina
neaktivan
An unexpected problem has occurred while communicating with the PES2014 server

ovo mi izbaciva vec 2 dana

molim pomoc

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zaboravim napisat..to izbaciva kad pokusam skinit datapack 2
15 godina
Keby kaže...

Iskljuci antivirus
12 godina
neaktivan
soja kaže...
Keby kaže...

Iskljuci antivirus

hvala puno

14 godina
neaktivan

ma u ovom novom updejtu su malo toga popravili

jos uvijek zna delaya kasnjenja komandi biti

vidio sam da su rooneyu digli staminu na 93 nije normalan bogte u igri,frend mi igra sa man utd..

al cijela igra je ove godine usrana totalno,van 16m gol nemoguca misija,trokut skoro da ni ne treba.

cekam pes 2015,igrat cemo ja i frend i dalje ali ove god su ga ujebali.

golmani malo popravljeni,sad jednom rukom brane a opet dobijaju glupe golove

slabo ti japanci su nam popravili nogac,jos nema na netu za skinut od reloadeda dlc

trbo bi imat 1.2gb velicinu,to ja cekam

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znali se kad ce pesjp patch 2014?

onaj od 2013 je ekstra bez patcha je pes uzasan

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice