Moja pretpostavka je da upravo zbog toga su face trenutno lošije. Više su se bazirali na engine. Uz to face s prethodnih verzija su se lakše prilagodile novima. Dok sada je dosta drugačije. Ali to drugačije daje još veće mogućnosti. I mislim da će face do 2-3 mjeseca biti "savršene".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sta nam konkretno donosi patch i DLC.
http://www.onlyproevolutions.com/2013/11/konami-reveal-fixes-improvements-upcoming-pes-2014-patch.html
Ja ovo iscekujem kao novu igru.
Evo sta nam konkretno donosi patch i DLC.
http://www.onlyproevolutions.com/2013/11/konami-reveal-fixes-improvements-upcoming-pes-2014-patch.html
Ja ovo iscekujem kao novu igru.
Kad ovo izlazi, ovo je ono što čekam jer ovo do sad je poluproizvod. Vidi se da su samo na gameplayu radili izbornik jer najružniji u povijesti
Ocekuje se, upravo je izaslo za konzole, ali nas opet hebu po malo...
Danas Data Pack2 i novi patch izlaze za EU PS3 i XBOX 360, a u ponedjeljak (18.) izlazi za PC i azijski PS3.
http://www.peseditblog.com/2013/11/pes-2014-data-pack-2-released-tomorrow.html
http://www.onlyproevolutions.com/2013/11/pes-2014-data-pack-2-now-available-ps3-xbox-360-pc.html
jel skinuo ko data pack za xbox/ps3??
jesu napokon popravili bug-ove u gameplayu???
Nove sređene face...
imaju oči ko hebeni alieni
Evo,novi sam pa prvo pozdrav ide!!!!
Sto se novog data pack 2 tice,imam osjecaj da igram drugi Pes 2014,popravljen je gameplay,igra je tecnija,fluidnija,jako mi je drago da igraci prate napad,otkrivaju se,to stvara lijep ugodjaj igre!!
Veseli me to sto svaki put na drugi nacin postignem gol,a tako i kad primim,to cini zanimljivu igricu jos vise!!
Prije ovoga patcha,nekako mi je igrica usporena bila,pogotovo u drugom poluvremenu,sad toga nema!!!
Udarci su isto pojacani,sve u svemu,jako zadovoljan!!!
zaboravio sam da napisem da su ovo moji utisci nakon instaliranja data pack 2 na Ps3 konzolu!!!E sad nam preostaje samo da se nadjemo na netu i razbacimo koju
Kad dolazi taj patch za pc
Danas
jel i data pack se može skinut??
kad odigraš koju, daj dojmove.. na poslu sam :(
Moze da se skine. Sa PES Serbia foruma igraju uveliko, i pozitivno je sve, online jos niko ne igra jer servere sredjuju i radice tek oko 13h.
Inace, i ja sam na poslu!
ja imam verziju reloadeda i skinuo sam novi data pack
ima 2 kao
prvi mi do 100% dodje omah a dr malo sporije,al ne kuzim poslije sve mi sejva i opet mogu downlodat data pack
a patch 1.04 sto je izasao nisam stavio jer crack 1.04 cekam
jewr se moze sada sa 20m ili vise npr dati gol?
ima 2 kao
prvi mi do 100% dodje omah a dr malo sporije,al ne kuzim poslije sve mi sejva i opet mogu downlodat data pack
ja sam ipak odlučio čekati kad to pesedit sve spoji
Moglo se i prije dati gol sa 20m +,koliko sam ih samo ja zabio
ma da moglo se..od sto udaraca na gol jednom si zabio...svaki put je golman vec znao gdje e treba bacit
ima 2 kao
ja sam ipak odlučio čekati kad to pesedit sve spoji
Moglo se i prije dati gol sa 20m +,koliko sam ih samo ja zabio
To i ja čekam.
tuga, jad i čemer ne mogu opisat razočarenje zašto sam ja dao 250 kn, a dao sam da mogu igrat online, a oni nisu dostojni da poprave barem neke loše stvari što se tiče gamplaya...nisam palio igru otkako je izešla čekao sam ovaj patch koji ama baš ništa promjenio nije što se onlinea tiče, a bojim se da i neću više...prokockali su sve moguće kredite kod mene u ovoj igri i lovu više sigurno neće dobit...
Pa patch nemože popravit online segment igre. To Konami mora nešto mehanički kod svoijh servera napraviti...
nema veze, ne želim ulazit di se treba što mjenjat i dal patch može promjenit, uglavnom je loše i ne valja...
da bas od 100 udaraca jedan udje i to sa nekih 18m
mislim strasno jbt ludi ibra u ligi prvaka kada anderlehtu kad je dao hat trick zabio golcinu sa nekih 30m
a u pes 2014 nemoguca misija to
zato i nisam uzimao orginal nakon prvi komentara o igri sam cuo i to.
mislim hoce napravit realni nogomet al brate mili realno je i da gol sa 30m uleti u mrezu
i ocjene nekih igraca nisu bas uskladjene brate mili ibra ima speed 79 a na fifi 14 leti,nije on bas spor toliko
prije je imao 83 ili 84 na pes 2013,i ja bi mu preciznost stavio minimum 88 a ima ja mislim 83
i tak neki igraci.
prije su data packovi mjenjali i ocjene igraca ali sada na pes 14 vise ne.
sad moram cekat reloaded 1.04 crack pa patchirat igru ubacit crack i onda skinut data pack.
probo sam i bez patcha na verziji igre 1.01 2 fajla data packa mi je skidao
jedan brzo a dr sporije
jer i vama tako ili????
i onda nakon svega toga opet imam ponudjeno da skinem data pack
tak mogu stotinu puta radit
PC 1.04 Crack
Ako nađete negdje molim vas zaljepite :)
i ja bio bih vam zahvalan
bas me zanima jer su sta popravili
prije je bilo sta su popravili a sad je jer su....
golmani golmani samo njih,delay udaraca i sa l1 mjenjanje stopera
i da mozes zabit gol izdaleka
i to bi bio najbolji pes do sada
cak bolji od 4 i pesa 6
jer kretnje igraca su u ovom pesu najbolje do sada napravljene,jedino face kao da su dali dr timu da ih radi,nisu imali vremena,ili kao da ih je moja kcer od 3god radila,zvjezde mrak izgledaju a dr igraci uzas
ovako imam pitanje....
kupio sam original pes na dan izlaska i napravio sam registraciju update prvog data packa, a kada je izašao drugi skinuo sam sa konamieve stranice patch 1.04 i sada kad hoću napraviti update novog data packa 2 piše mi "an unexpected problem has occurred while communicating with the pes 14 server".
prije toga online mi je bio dobar sve je radilo savršeno jedeino mi se ta ista poruka pojavljivala kada sam igrao master ligu online kad sam htio ic trazit igrace koje mogu dovest u klub....
ako je netko danas imao takav problem i nekako ga uspio riješit da li mi može objasniti u čemu je stvar...
Unaprijed HVALA!!!!
i sad u novom pesu 14 da si sam sa igracem gurnes loptu u for npr kad hoces preci nekog obrambenog ili pobjeci mu je na R1 tipki
sto je inace bilo trcanje u prijasnjem,kuzim htjeli su otezat al sad je R2 tipka prakticki beskorisna,jedino za sut tehnickom da plasiras loptu koristis tu tipku,al glupo trebali su ostavit kak je bilo
a sta je ono kad stisnes L2 i X za dodat dodje neka zuta boja energije za dodat
sta je to manual kao ili???
riječ je o igri za pc zaboravio sam napomenut....
ko sazna za v.1.04 crack od reloadeda za PES14 pls LINK da stavi
da bas od 100 udaraca jedan udje i to sa nekih 18m
mislim strasno jbt ludi ibra u ligi prvaka kada anderlehtu kad je dao hat trick zabio golcinu sa nekih 30m
a u pes 2014 nemoguca misija to
zato i nisam uzimao orginal nakon prvi komentara o igri sam cuo i to.
mislim hoce napravit realni nogomet al brate mili realno je i da gol sa 30m uleti u mrezu
i ocjene nekih igraca nisu bas uskladjene brate mili ibra ima speed 79 a na fifi 14 leti,nije on bas spor toliko
prije je imao 83 ili 84 na pes 2013,i ja bi mu preciznost stavio minimum 88 a ima ja mislim 83
i tak neki igraci.
prije su data packovi mjenjali i ocjene igraca ali sada na pes 14 vise ne.
sad moram cekat reloaded 1.04 crack pa patchirat igru ubacit crack i onda skinut data pack.
probo sam i bez patcha na verziji igre 1.01 2 fajla data packa mi je skidao
jedan brzo a dr sporije
jer i vama tako ili????
i onda nakon svega toga opet imam ponudjeno da skinem data pack
tak mogu stotinu puta radit
ja sam dosad stavio na yt 2 komplicije golovo,ukupno 20 golova.Barem 5-6 je izvan 16 a to je bilo u prvih 25h max,pa imam sad ukupno 69h(xf broji) i stvarno sam se nazabijao i iz slobodnjaka i ovako izvan 16,i to realno.Znaci svakih 5-6 zabijes izvan 16