- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguće je....svaku tekmu koju gubi odlega i miran je.... i tako u krug..imao sam lika koji je nakon 8 tekmi imao ronalda..ajde reci kako je to tek moguće :)
kakvi su ovo turniri koji rade bugovci u FIFI?
Zasto mi iz PES-a nebi nesto tak napravili?
Neku ligu ili nesto?
kakvi su ovo turniri koji rade bugovci u FIFI?
Zasto mi iz PES-a nebi nesto tak napravili?
Neku ligu ili nesto?
TO su turniri kad imas ljude koji kupe igru pa imas preko 30 prijava.
Ovaj PES mi se zgadio. Ovo je sranje, od nepotimizaronisti do bugova u igri. Ako igra nije zavrsena do kraja, nemojte ju ni stavljati u prodaju. Ja stisnem X za dodati, on vrati u prazan prostor kod aut linije i protivnik naravno zabije gol. Gadi mi se ovo sranje od igre. Pes 6 ostaje najbolji, a Fifa je najbolji nogomet i .
Svjestan sam koliko cu TD dobiti, ali me boli briga. Ako vama paše davati 260 kn za poluproizvod, izvolite!
Ima normalnih ljudi, a ima i retardiranih. Nemoj igru kriviti zato sto si nesposoban za igranje... Lopta ide gdje je posaljes...
igra je SRANJE
To kazem ja koji u zadnjih 20 online utakmica imam 14 pobjeda, 3 nerjesena i 3 poraza.
mene je stid na koji nacin pobjedjujem i na koji nacin dajem golove. ( dajem 2.4 gola po utakmici, primam 1.7 )
- Prebacivanje igraca s L1 je retardirano, pogodi jednom od 10 kako treba, uvijek na nekog desetog prebaci. L1 + RS, takodjer retardirano, nikad da prebaci na kojej a hocu uvijek na skroz desetog.
- O gomanima ne treba trositi rijeci, mislim da ne mogu biti retardiraniji nego sto to jesu sada.
- slobodni udarci, pa ja golove dajem kao iz sale. Nikad u zivotu nisam dao gola preko zivog zida( npr. u PES-u 2013 imam preko 1500 odigranih online utakmica, nikad gola preko zivog zida nisam dao ), a sad na treningu dadnem iz 50 pokusaja 35 golova unutar 25 metara. SMIJESNO.
- Igraci koji nisu u fokusu( cursor ), su preglupi, ne reagiraju ni na sta.
- jos nikad nisam uspio osutati izvan 16 metara. Zar Cristianu treba 5 sekundi da zamahne nogom i osuta j*b*nu loptu ?
- dodavanje lopte u for, smijurija, pa jednom od 20 dadne kako bi trebalo donekle. a s ADVANCED je previse komplicirano da bi se moglo u naletu napada precizno odigrati.
kad vidim vas da se zalite na face, stadione, licence, to je nista naspram ovih problema koji ti omogucuju samo frustracije a ne zabavu.
Buahahahahaha! Naštimaj si postavke prvo kako Bog zapovijeda pa onda igraj ;)
Te "sitnice" i jesu ono što kvare ukupni dojama cijele igre kada se saberu sve,a što se tiče samoga gameplaya meni se jako svidja toliko raznolikosti i svega uvijek nešto novo.
Ne kažem da je odlično ima nekih manjih bugova ali i par stvari na kojima treba još poraditi,prvi golmani,realno miljama su ispred onih do sad ali to još nije to...tu je još par sitnica u samom gameplayu što pomalo koči,ali manje više sve će zgladiti kroz koji update!
Čekamo naredni mjesec i onaj veliki update Konamia koji su najavili i onda kreće uživancija u potpunosti :)
Ovaj PES mi se zgadio. Ovo je sranje, od nepotimizaronisti do bugova u igri. Ako igra nije zavrsena do kraja, nemojte ju ni stavljati u prodaju. Ja stisnem X za dodati, on vrati u prazan prostor kod aut linije i protivnik naravno zabije gol. Gadi mi se ovo sranje od igre. Pes 6 ostaje najbolji, a Fifa je najbolji nogomet i .
Svjestan sam koliko cu TD dobiti, ali me boli briga. Ako vama paše davati 260 kn za poluproizvod, izvolite!
Ima normalnih ljudi, a ima i retardiranih. Nemoj igru kriviti zato sto si nesposoban za igranje... Lopta ide gdje je posaljes...
igra je SRANJE
To kazem ja koji u zadnjih 20 online utakmica imam 14 pobjeda, 3 nerjesena i 3 poraza.
mene je stid na koji nacin pobjedjujem i na koji nacin dajem golove. ( dajem 2.4 gola po utakmici, primam 1.7 )
- Prebacivanje igraca s L1 je retardirano, pogodi jednom od 10 kako treba, uvijek na nekog desetog prebaci. L1 + RS, takodjer retardirano, nikad da prebaci na kojej a hocu uvijek na skroz desetog.
- O gomanima ne treba trositi rijeci, mislim da ne mogu biti retardiraniji nego sto to jesu sada.
- slobodni udarci, pa ja golove dajem kao iz sale. Nikad u zivotu nisam dao gola preko zivog zida( npr. u PES-u 2013 imam preko 1500 odigranih online utakmica, nikad gola preko zivog zida nisam dao ), a sad na treningu dadnem iz 50 pokusaja 35 golova unutar 25 metara. SMIJESNO.
- jos nikad nisam uspio osutati izvan 16 metara. Zar Cristianu treba 5 sekundi da zamahne nogom i osuta j*b*nu loptu ?
- dodavanje lopte u for, smijurija, pa jednom od 20 dadne kako bi trebalo donekle. a s ADVANCED je previse komplicirano da bi se moglo u naletu napada precizno odigrati.
kad vidim vas da se zalite na face, stadione, licence, to je nista naspram ovih problema koji ti omogucuju samo frustracije a ne zabavu.
Iz tvog posta sam zaključio da nemaš pojma igrat...
Buahahahahaha! Naštimaj si postavke prvo kako Bog zapovijeda pa onda igraj ;)
Te "sitnice" i jesu ono što kvare ukupni dojama cijele igre kada se saberu sve,a što se tiče samoga gameplaya meni se jako svidja toliko raznolikosti i svega uvijek nešto novo.
Ne kažem da je odlično ima nekih manjih bugova ali i par stvari na kojima treba još poraditi,prvi golmani,realno miljama su ispred onih do sad ali to još nije to...tu je još par sitnica u samom gameplayu što pomalo koči,ali manje više sve će zgladiti kroz koji update!
Čekamo naredni mjesec i onaj veliki update Konamia koji su najavili i onda kreće uživancija u potpunosti :)
nisi mi jasan, samo si ponovio ono sto sam ja rekao. Jucer sam procitao sta ukljucuje taj veliki update, ni rijeci o ovim problemima, koje igru cine dosta frustirajucom.
Postavke su shoot advance, pass basic, pass support 2 crtice, ostalo nisam dirao nista.
igra je SRANJE
Iz tvog posta sam zaključio da nemaš pojma igrat...
podijeli koji savjet, ja govorim ono sto svi znaju a nece da priznaju. Ako nisi primjetio te probleme ocito je da igras na Amater razini.
Prvo da ti kažem da su ti postavke bezveze,ali dobro tvoj izbor.
Kao prvo ako nemaš neki extra gamepad sa extra analogom-gljivicom vrati si na 3 crtice jer je i na osnovnim postavkama je 3...i tako se puno lakše naviknuti igrati,a kasnije si smanjuj po malo!
Na 2 crtice se već pomalo moraš mučiti,svako dodavanje moraš uložiti dosta više truda nego na 3 crtice,dosta više pogreški,češće se gubi lopta,a da ne govorim kad smanjiš još više...uostalom jel igraš uopće sa analogom ili tipkama??
Šut takodjer to što igraš na Advance je ništa sa ničim,ne znam da li ima 10% igrača da igraju na Advance kako šuteve tako i passove,jer je ništa sa ničim,upravo zbog toga treba dosta vremena da se igrač naštima i šuta,a to je upravo iz razloga što ti moraš ciljati (vidio si da ti se pojavi ona meta na golu kad šutaš kad napuniš za šut i dok ti naciljaš prodje voz,a možda ti je i isključena meta u postavkama to ne znam,ali isto te spada)
a takodjer jš jedan problem kada je na Advanced igrač prečesto prima loptu,nemoguće gotovo šutati iz prve,dodavati,uvjek primaju loptu,što je preglupo,isto tako je i sa Advance pasovima,jednom riječju bezveze,moja preporuka stavi si sve na Basic i pass suport za početak si stavi 3.
Kad to sve odradiš više nećeš imati problema sa većinom tih stvari,kao npr.sa L1 prebacivanje,izgleda retardirano naravno jer se nisi upraksao na 2 crtice ti je više na manualno,treba dosta više truda,više ti moraš usmeravati putanju lopte,a kad vratiš na 3 crtice i sve na Basic ispadati ti sve isto kao i na PES13.
Da zaboravio sam ti reći isto uklizivanja stavi na semi asisted ili semi auto ili kako već piše,jer je i to osnovna postavka,dosta lakše je,a isto kad se malo uvježbaš možeš opet smanjiti...
(Nije mi samo jasno ovo,osnovne postavke budu sve na Advance,pass support 2 crtice,uklizivanaj i sve ostalo na manual,ali to samo bude tako za 1. kontroler,a za sve ostale kontrolere 2-3-4 koje uključim,sinoć igrali 2vs2 i kod ovih ostalih svih budu osnovne postavke kao na PES13,to mi nikako ne ide u glavu,zašto su onda uopće ovome prvome stavili da bude sve više na MANUAL,zaštoooo???
I to je sigurno jedna od stvari koja odbija ljude,nisu se naviknuli na nešto takvo,potpuno je drugačije igrati na tim novim postavkama,trebali su sve ostaviti kao i prije,pa dalje neka sebi štima tko kako želi,ako voli bez manje podrške komp. itd.)
Počelo mi je ovo jučer javljat Unable to access due to NAT type restrictions
Probao sam ponovo otvarat portove ali ništa...
EDIT: riješio sam problem, morao sam s čačkalicom resetirat ruter, pa opet otvorit portove.
I primjetio sam da kad igram online da mi dresovi nemaju fiziku ko kad igram offline.
ej decki frend mi ima win 8.1 x64 i nema zvuka u pesu 14
sta bi mogao biti problem
??????????????
??????????????
??????????????
Update directx https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
Kao prvo pozdrav svima.
Prije nekoliko dana nekolicina ljudi se žalila na pucanje konekcije sa Konami serverom prilikom spajanja s protivnikom gdje su se nasumično dobivali ili gubili bodovi.
Pošto taj problem mene muči već 10ak dana a i sam se spajam preko Optime zanima me dali je netko to uspješno rješio.
Samo da napomenem prije neki dan su mi prihvatili zahtjev za dodjeljivanjem dinamičke javne IP adrese tako da ni to nemože uzrokovati gore navedeni problem.
Unaprijed hvala na odgovorima
Kao prvo pozdrav svima.
Prije nekoliko dana nekolicina ljudi se žalila na pucanje konekcije sa Konami serverom prilikom spajanja s protivnikom gdje su se nasumično dobivali ili gubili bodovi.
Pošto taj problem mene muči već 10ak dana a i sam se spajam preko Optime zanima me dali je netko to uspješno rješio.
Samo da napomenem prije neki dan su mi prihvatili zahtjev za dodjeljivanjem dinamičke javne IP adrese tako da ni to nemože uzrokovati gore navedeni problem.
Unaprijed hvala na odgovorima
Što nemaju svi dinamički IP?
Nabijen ja japance na qurac skupa sa ovim online hororom. Outlast je dječja igra prema mrcvarenju na konamijevim serverima. Ovo samo pogoduje onim koji slabije igraju jer imaju šansu za pobjedu. Lik mi ima 1 udarac na gol spram mojih 12, i pobijedi me 1:0 ni kriv ni dužan. Komande kasne, skriptirani udarci u stative , prećke ili igrač uopće neće da puca u šesnaestercu, iznenadni dc u 89 minuti, lagovi itdalje itbliže.
Offline je dobar , ali nisam ja platio za offline. Ovo je zadnja kuna koju će dobit od mene, pa makar napravili neviđen ultra realan simulator nogometa. Ne može se ovako varat ljude.
Optima je zbog manjka IPv4 adresnog prostora počela svoje korisnike prebacivati na Carrir Grade NAT tako da više korisnika ide preko iste javne IP adrese.
To izašao novi pesedit patch 1.1?
Igram PES vec jedno 10 i vise godina. Jos od ISS-a. Ali ovo je stvarno uzas. Zabijam ko iz sale online, znaci nabac sa L1 i trokut ili krug i lopta pogadja igraca u trepavicu a majstor skarice sa 4 metra visine u raslje spici. Druga stvar, das igracu loptu u for to je vec pola gola, ako je brzi od obrane, to je gol. Zatim igraci s kojima ne upravljas toliko su glupi da je to strasno, lopta se odbija ko od drveta. U 2013 sam zabio jako rijetko iz kornera gol, sada, pa to pljuste golovi. Fifu sam igrao prije nekih 3 godine zadnji put i to je takodjer bilo smjesno smijao sam se toj arkadi, nazalost s ovim izdanjem cini mi se da je dobila konkurenciju.
Nabijen ja japance na qurac skupa sa ovim online hororom. Outlast je dječja igra prema mrcvarenju na konamijevim serverima. Ovo samo pogoduje onim koji slabije igraju jer imaju šansu za pobjedu. Lik mi ima 1 udarac na gol spram mojih 12, i pobijedi me 1:0 ni kriv ni dužan. Komande kasne, skriptirani udarci u stative , prećke ili igrač uopće neće da puca u šesnaestercu, iznenadni dc u 89 minuti, lagovi itdalje itbliže.
Offline je dobar , ali nisam ja platio za offline. Ovo je zadnja kuna koju će dobit od mene, pa makar napravili neviđen ultra realan simulator nogometa. Ne može se ovako varat ljude.
Ja sam sve zamrzao i cekam taj official patch u studenom. Ako i tad ne bude poboljsanja, bacam igru na oglas. Jbt., sretniji sam bio sa onom verzijom sto mi poslao Jack Sparrow.
To izašao novi pesedit patch 1.1?
Je, ali ni dalje nisu stavili Rebića u Fiorentinu.
Kak vi ljudi igrate obranu u ovom pesu?? Pogotovo protiv jače ekipe?
4. put zaredom dobijem juventus u Champions ligi grupi..nije valjda bug pa će mi on stalno biti.. jer uvik pušim protiv njega :D
Ovaj PES je za FIFA-u avion što se realnosti kretnji tiče, što ga više igram to mi više sliči na pravi nogomet, ima tu dosta nedostataka ali ovo je nešto najbliže simulaciji. Trenutno imam instaliranu FIFA-u 14 i PES 2014 i kada sam otišao igrat jednu tekmu FIFA-e i šok, pa tamo nema trunke ralnosti ali doslovno ni trunke. Jedino što je bolje su izbornici, muzika, i komentatori ovo ostalo definitivno treba novi engine za PC. A PES su nazivali robotima, neka mi onda objasne kako se naziva ovo tamo?
PES je imao robotske pokrete, ali ove godine pokreti su bolji nego u fifa-i (igram fifu vec 3 godine, tako da znam o cemu pricam). a i fifa-ini pokreti nisu toliko losi koliko pricas, jos uvijek su bolji od proslogodisnjeg pes-a. Jedino ne razumijem kako su uspjeli zasrati to "trcanje na mjestu". posto postoje triggeri vec dulje vrijeme, ne znam zasto je toliki problem uvesti brzinu trcanja onoliku koliko stisnes (x-box gamepad).
Optima je zbog manjka IPv4 adresnog prostora počela svoje korisnike prebacivati na Carrir Grade NAT tako da više korisnika ide preko iste javne IP adrese.
Što jednostavno ne koriste IPv6 koji je i Carnet omogućio,nego nešto što je na granici muljaže
Evo Konamijevi serveri su me otjerali k Fifi, pa jbt prečesto imaju održavanja servera. Kak nemam puno vremena u zadnje vrijeme igrat oni se baš sjete radit održavanje kad ja hoću igrat.
Inače nadam se da će sredit te servere u patchu koji nam stiže u 11 mjesecu.