Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.391.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan

Zna li netko kako,zapravo postoji li uopće mogućnost za isključiti autosave? thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014

ova igra je tolika katastrofa sto se tice online djela... 

totalno neigrivo, nemoze covjek poceti nabrajati banalne idiotarije,bugove, nedoradjenosti...zadnje u nizu je gubljenje konekcije sa serverom svaku utakmicu (danas krenulo...) 

gameplay je skoro pa savrsen ali igru sam kupio zbog online komponente, jedina nada mi je da patchem bar nesto poprave...

11 godina
neaktivan

meni je upravo 5 tekmi prekinulo ( do sada sve štimalo ), izgubih 60 MLO bodova

poludio sam! sad tek vidim da nisam jedini u tom problemu

vidim da xbox ne radi online uopce a posto je povezano s pc-om bojim se da nije isto i meni

užas 

14 godina
neaktivan

Da taj patch je u redu čak ima i za x64-bitnu verziju windoesa što je za mene vrlo  dobro.
 Ja igram na manual postavkama,(u File loader config ) ima opcija fix direct shooting i nakon odabira te opcije lopta mi ide svaka u gol kao da nije na manual postavkama.
Dešava li se još kome ovakav slučaj ? 

14 godina
neaktivan
Keby kaže...

Dali je tko pokusao instalirati ovaj patch?kako funcionira?

Pes Next-Generation Patch By Firas Zinou v1

Da taj patch je u redu čak ima i za x64-bitnu verziju windosa što je za mene vrlo  dobro.

Ja igram na manual postavkama,(u File loader config ) ima opcija fix direct shooting i nakon odabira te opcije lopta mi ide svaka u gol kao da nije na manual postavkama.

13 godina
neaktivan

Zanima me sta sve sadrzi jel poda toga nekontam?

13 godina
neaktivan

Evo jedan dalekometni protiv frenda..mislim da mi je ovo 3 gol izvan 16 metara{#}

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...

Da taj patch je u redu čak ima i za x64-bitnu verziju windosa što je za mene vrlo  dobro.

Ja igram na manual postavkama,(u File loader config ) ima opcija fix direct shooting i nakon odabira te opcije lopta mi ide svaka u gol kao da nije na manual postavkama.

O kojemu File Loaderu govoriš?? Molim odgovor ;)

14 godina
neaktivan
picija21 kaže...
jigsaw5063 kaže...

U pitanju je zadnja verzija kitservera http://www.pes-patch.com/category/editing-tools

Verzije prije nego što su izašle sa "fix direct shooting" fixom rade uredno, File loader koji ima opciju "fix direct shooting" ne radi ispravno, ne bude manualno šutanje (bez obzira što je uključeno u opcijama u igrici).

Kad šutam i pritisnem L2 da se pokaže ona strijelica tek tada imam manualno šutanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 3:25 (jigsaw5063).
15 godina
neaktivan

evo ovako imam jedan gol spremljen u replayima eh sa pokusao sam ga upoladati na youtube u bin. formatu(zato sto mu je to prirodni format) zna netko kako ga prebacit u normalni format :)

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

evo ovako imam jedan gol spremljen u replayima eh sa pokusao sam ga upoladati na youtube u bin. formatu(zato sto mu je to prirodni format) zna netko kako ga prebacit u normalni format :)

To snimiš npr. preko ovog programa http://mirillis.com/en/downloads/downloads_action.html

14 godina
neaktivan
Keby kaže...

Zanima me sta sve sadrzi jel poda toga nekontam?

Ovo sadrži

Features Version 2 :

- Fix Bugs

- Add New Awesome Font

- Compatible with Fileloader 1.8 (kitloader avalaible)

- Add New Adboard for Old Trafford (beta version)

- Improve Nets

- Add some Hd Turfs

- Smaller the force of Sharpen

- Fix night Turfs Mod

- No blur Patch included (Switchable in Selector)

- Cartoon Effect Included (Switchable in Selector)

- No Effect Just improve graphic Included (Switchable in Selector)

- Add Small Selector Tool

General Features :

- Improve Graphic

- Improve Faces & Kits Textures

- No Blur Patch Included

- Add HD Turfs For All Stadiums By Firas Zinou

- Real Badges For All Leagues & Competition

- Improve Crowds

- Improve Adboards

- Add Behind Goals Ads

- Compatible with 64 & 32 Bits

- Compatible with all patches

- Compatible with all Version of pes 2014 (1.0/1.1)

Ovaj patch je namijenjen za popravak nekih grešaka: gameplay i grafički dijelovi. Sve što je gore navedeno može se posebno instalirat ali što bi kad imaš sve u paetu. Mislim da će ti možda pravit probleme ako ti je slabiji komp zbog SweetFX dodatka.

11 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 2014 Lost dissconection
Jel ima tko problema sa Lost Disconnection to Server ovih dana? Već 6-tu tekmu me izbacuje
Ez 25:17

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014 Lost dissconection
scartissue kaže...
Jel ima tko problema sa Lost Disconnection to Server ovih dana? Već 6-tu tekmu me izbacuje

naravno kad te cheater shebo :)

11 godina
neaktivan

mislim da nije cheater ako su se izmjenjivali 6 tekmi.

mislim da je nešto sa serverom ili s našim providerom

do sada mi je sve šljakalo

17 godina
odjavljen
HDesignz kaže...
scartissue kaže...

Jel si na Optimi?

http://isvijet.com.hr
11 godina
neaktivan

da, a ti?

13 godina
neaktivan

Pozdrav,koege može link da skinem patch najnoviji za pes 2014,Hvala.Po mojem misljenju ovaj pes je po gameplayu najboji ali sto se tiče grafički po mojem mišljenju slabij je od pesa 2013 ali sve to uvažavam jer su krenuli od nule,i nadam se da ce se s patchom sve srediti

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
scartissue kaže...

da, a ti?

Da, i isti problem mi baca na 2013.

http://isvijet.com.hr
11 godina
neaktivan
I meni isti hebo sve
12 godina
picija21 kaže...
speed metal kaže...
Ovu sam igru cekao 1 godinu i stvarno me razocarala u svakom pogledu.
Ajmo rec jedina dobra stvar je ta da realnie gameplay poboljsan (realni pokreti,dodavanja i navijaci konacno vise nisu kartonske ploce,sada su roboti (napredak))

Ovo ostalo je za bacit,konami me ovog puta stvarno razocarao...

Pa ako ti gameplay valja šta onda hoćeš?

Onda znači samo se buniš na ovo ovamo što su npr. "zasrali" nema pola faca igrača,tome se i ja jedino bunim,kao što sam rekao već KONAMI je odradio možda nekih 30% faca da su baš vrhunski do zadnjeg detalja i sa time su željeli pokazati moć novog enginea...

Ali na žalost onih ostalih 70% se uopće nisu trudili,.uradili samo onako nešto formalno i pola igrača ne liči ni na qurac,nisu imali vremena ili šta već valjda im je to bio izgovor s obzirom da su morali sve iz početka graditi ali opet..isto tako i za stadione,veoma malo stadiona,lopte, i još dosta tih sitnica koje kada se sakupe daju gori ili bolji,u ovome slučaju gori dojam igri,lošiju sveukupnu ocjenu...

Što se tiče dresova,transfera i ostalog uredu,to je prvi patch već sredio više od pola,a usavršit će se još,to je najmanji problem,možda jeste problem za konzole PS3 i XBOX jer ne znam kako i šta,mogu li se uopće tamo instalirati neki patchovi...

A što se tiče samog gameplaya gore sam već objasnio u svom prošlom postu,ne trebam više ništa posebno objašnjavati,osim da još jednom kažem da sam oduševljen gameplayom iako ima nekih par sitnica koje se mogu još ispolirati,ne smetaju mi puno za sad,naprosto uživam u igri,ali mislim da će se i to sve popraviti ubrzo...

Engine je moćan? Kod udarca lopta lebdi i nemaš osjećaj udarca. 

btw. imam problem kod igranja, jer kad igram bilo s tipkovnica bilo s gamepadom igrica mi kasni za pritiskom tipaka. Nije to sad puno, al utječe na gameplay. Ima li tko sličan problem? 

15 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
mad9dog kaže...

To snimiš npr. preko ovog programa http://mirillis.com/en/downloads/downloads_action.html

mozes u pp objasnit u koracima sorry na smetnji.

Zan klo van dam
12 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
picija21 kaže...
jigsaw5063 kaže...

U pitanju je zadnja verzija kitservera http://www.pes-patch.com/category/editing-tools

Verzije prije nego što su izašle sa "fix direct shooting" fixom rade uredno, File loader koji ima opciju "fix direct shooting" ne radi ispravno, ne bude manualno šutanje (bez obzira što je uključeno u opcijama u igrici).

Kad šutam i pritisnem L2 da se pokaže ona strijelica tek tada imam manualno šutanje.

A evo izasao je i File Loader 1.0.1.0 :)

Ali nije mi jasno kako ovo funkcionira,imao sam do sad 1.0.0.7 i kao da mi ne radi dobro na PESEDIT patchu kako spada...

Da li podržaje uopće PESEDIT patch,jer zeza me nekad npr.kad udjem u Loader i oznacim one sve kvačice i gamespeed u Loaderu jel tako bude na 1.0 i kad spremim znatno se ubrza gameplay speed kao i sav odaziv komandi i dosta toga,ali po nekad kad udjem preko PESEDIT patcha imam osjecaj da uopšte File Loader nema funkcije,sve izgleda ponekad usporenije kao da drugu igru igram...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 15:24 (picija21).
14 godina
neaktivan
picija21 kaže...
jigsaw5063 kaže...
picija21 kaže...
jigsaw5063 kaže...

A evo izasao je i File Loader 1.0.1.0 :)

Ali nije mi jasno kako ovo funkcionira,imao sam do sad 1.0.0.7 i kao da mi ne radi dobro na PESEDIT patchu kako spada...

Da li podržaje uopće PESEDIT patch,jer zeza me nekad npr.kad udjem u Loader i oznacim one sve kvačice i gamespeed u Loaderu jel tako bude na 1.0 i kad spremim znatno se ubrza gameplay speed kao i sav odaziv komandi i dosta toga,ali po nekad kad udjem preko PESEDIT patcha imam osjecaj da uopšte File Loader nema funkcije,sve izgleda ponekad usporenije kao da drugu igru igram...

ne znam koji si imao patch od Pes Edit A, ja imam onaj 0.1 prvi što je izašo i u njemu nema tog loadera e za patch 0.2 neznam nisam ga koristio. Ja nisam koristio loader nikako do juče tad mi se i pojavio ona greška za manualno šutanje.  Možda ti je u igri bilo namješteno Game speed na 1 pa ti je tako brže, programeri hoće da naprave što bolji gameplay pa je tako mogučnost da su ostavili da je malo brže.

14 godina
neaktivan

Guys jer izasao official od konamia

patch za pes 14 v.1.02

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 17:50 (igor1311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izašo novi pes edit patch...konačno bundes liga :)))

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li negdje neki bolji torent da brže skida,našao jedan ali ide veoma sporo ili neki single link da ide brzo??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...

Ima li negdje neki bolji torent da brže skida,našao jedan ali ide veoma sporo ili neki single link da ide brzo??

probaj kod slovenaca ako je došao , ja sam tamo skinio i prva dva

13 godina
neaktivan

ja sam takodjer na optimi, pa nije valjda da je to pucanje konekcije sa serverom do optime :I (ako je onda je problem jos veci, jer neznas tko je kompetentniji na tom podrucju konami ili ovi iz optime :D ) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 18:50 (dZelja).
15 godina
neaktivan

evo moj neki golić :D

Zan klo van dam

2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice