Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.394.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
picija21 kaže...
Edge kaže...

Ne kuzim zasto dajete TD forumasima koji pljuju po Onlineu, oni koji to daju vjerovatno nisu nikad igrali online.

Radi se o tome da vas rank Courtesy level ovisi o drugima, ako se netko diskonekta ako gubi, vi ce te dobiti bodove, ali vam pada courtesy level.

I ako vam padne na C onda je velika vjerovatnost da igrate s ekipom koja upali hack kad gubi i uvali vas u jos veca govna. Stoga ako se ocete izvuc iz C ranka morate tu i tamo pustiti tekmu.

Bas sam se razocaro da nisu to sredili, izgubio sam previse zivaca zbog takvih kretena.

Ne ovisi tvoj Courtesy level toliko o drugima,nego znači na 13 je bilo  npr.poslje tekme kad završi ima opcija da potvrdiš fair play?

Što to odradiš više puta povećava ti se taj rating uljudnosti,tako imaš A,B,C..rating,a što veći rating znači to bolje,znači i prije tekme kad tražiš protivnika trebalo bi biti da biraš protiv koga ćeš igrati tj. protiv ljudi sa kojim ratingom,ako je u tebe dobar rating npr.rating A,možeš naštimati da ti traži ljude sa sličnim ratingom kao tvoj i nećeš onda imati problema sa ovim što stalno izlaze u pola meča kad gube i sl.

To je i kod mene bio problem na 13,imao sam loš rating sam,dostaputa me izbacivalo zbog "loše" konekcije (a zapravo to ovi što kad gube ometaju konekcijui tako yebe i mene kad izbaci iz tekme računa da je i kod mene problem) i rating mi je pao na C i više nisam mogao igrati ni MLO ni ništa osim onako R match.

Nikako nisam znao kako vratiti tj.dignuti rating,dok negdje nisam pročitao da se poslje svake tekme treba kliknuti na fair play i rating mi se znači brzo dignuo na A i onda još sam saznao za tu opciju prije meča da se naštima da izvlačiš samo ljude sa sličnim ratingom uljudnosti i kasnije nisam imao problema,par puta sam znao i preko 10 tekmi odigrati bez problema bilo kakvih i uživati :)

Fair play ti vrijedi samo da dodjes s A na AA ili AAA, an es B na A. Bilo tko da prekine utakmicu rusi ti courtesy rating. Da vratis s C na B rating dovoljno ti je da odigras 10 utakmica bez prekida.
12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
windforce kaže...

O uvom pesu osim sto dosta ocijena predobro i tako to,neke očigledne stvari su fulane - pa bale i ronaldo koji su prvi i drugi najbrži nogometaši imaju premale ocjene za speed.Bale ima 90 ili 91 a cr 85 ili 86 što je smiješno.To mi se nikako nesviđa

Ronaldo

Dribble Speed: 93
Top Speed: 96

Bale

Dribble Speed: 92
Top Speed: 95

manje imaju,svejedno ih kovačić pretrči

13 godina
neaktivan

Jel skinuo tko Patch 0.2? Šta je ovo ima cijela Bundesliga,a pisalo nešto samo 4 tima? :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...

Jel skinuo tko Patch 0.2? Šta je ovo ima cijela Bundesliga,a pisalo nešto samo 4 tima? :O

ja nisam , idem provjeriti kod slovena el stigao

13 godina
neaktivan
windforce kaže...
Tommy_123 kaže...
windforce kaže...

O uvom pesu osim sto dosta ocijena predobro i tako to,neke očigledne stvari su fulane - pa bale i ronaldo koji su prvi i drugi najbrži nogometaši imaju premale ocjene za speed.Bale ima 90 ili 91 a cr 85 ili 86 što je smiješno.To mi se nikako nesviđa

Ronaldo

Dribble Speed: 93
Top Speed: 96

Bale

Dribble Speed: 92
Top Speed: 95

manje imaju,svejedno ih kovačić pretrči

pretrči ih ako nema loptu u nogama...

16 godina

evo danas odigrao 10-15 tekmi u MLO, postavke su mi sve na manual, pa sam tako i filtrirao protivnike.. Znači manual vs manual i moram reć da nije bio niti jedan cheater.. lag mi je bio samo u jednoj tekmi prvih 20 min tekme i nestao.. 

zapravo krenuo igrat MLO samo zato je na Ranking Matchu mi nije mogao nać protivnika sa manual postavkama.. Sve više i više mi se sviđa MLO.. sve jednostavno.. odigraš tekmu dobiš bodove za to kupuješ igrače i slažeš ekipu.. jednostavno, a dobro.. LN {#}

12 godina
protjeran

Kako prepoznate cheatere?

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
bandrinelli kaže...

Kako prepoznate cheatere?

Ako ti se prekine match zbog lose konekcije u zadnjih desetak minuta, a ti vodis, najvjerojatnije da ti je protivnik cheater jer namjerno zagusi mrezu.
12 godina
neaktivan

ja igro protiv nekog s ovih prostora dvije utakmice za redom u MLO. Prvu vodim u 80min. 1-0 i zaguši mrežu, odmah nas nađe poslije toga i zabije si momak odmah na startu auto gol i do kraja normalno odigramo bez ikakvih čudnih dešavanja, 3-1 dobio. Da nije tako fer i korektno priznao da je budala, sigurno bih ga prijavio.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
soja kaže...

evo danas odigrao 10-15 tekmi u MLO, postavke su mi sve na manual, pa sam tako i filtrirao protivnike.. Znači manual vs manual i moram reć da nije bio niti jedan cheater.. lag mi je bio samo u jednoj tekmi prvih 20 min tekme i nestao.. 

zapravo krenuo igrat MLO samo zato je na Ranking Matchu mi nije mogao nać protivnika sa manual postavkama.. Sve više i više mi se sviđa MLO.. sve jednostavno.. odigraš tekmu dobiš bodove za to kupuješ igrače i slažeš ekipu.. jednostavno, a dobro.. LN {#}

čekaj malo kasnije...kad krene veći lag :)

13 godina
neaktivan

Kako u ovome pesu igrati obranu?

Ima nešto čime je relativno lako uzeti loptu, nakon preko 50 utakmica još uvijek nisam skužio kako... ono s guranjem pomoću desnok analoga je nemoguće dok stiščeš pass tipku za uzimanje lopte.. (niko nema 2 palca)...

1 2 hvala 0
16 godina
Ja prvo drzim X (pass tipku) da obrambeni dode do protivnickog igraca koji ima loptu, udu u duel, te pustim X i sa desnom gljivom ga guram i uzmem loptu
15 godina
neaktivan
soja kaže...

Ok, već svi znamo da igraš na manual{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 13:22 (Praetorian1).
13 godina
neaktivan
soja kaže...
Ja prvo drzim X (pass tipku) da obrambeni dode do protivnickog igraca koji ima loptu, udu u duel, te pustim X i sa desnom gljivom ga guram i uzmem loptu

Prvo da se zahvaim za 2x TD ko god da je dal... TNX

Znači lijevi analog uopće ne diraš? u obrambenim zadacima? a što se R1 (sprint)?

Mene prvenstveno mući da nikak da uđem u duel, uvijek se zaletim pa promašim, ili me jednostavno s fintom projde...

14 godina
neaktivan

ljudi sto vise igram ovaj pes sve bolji i bolji mi je

(uglavnom to svaki igrac pes zna lol)

glupo mi je samo nema vise da mozes mjenjat vremenske uvjete(snow,rainy,i cak da su dodali ko u fifi bar outcast i dawn :( )

i glupo je kad kupujes pod negotiasions igraca nema vise da ti mozes odredjivat lovu(cjenkat bi se reklo)

nego je vec unaprijed odredjeno

c.ronaldo salary-5000

vrijednost ronalda opcenito 15 miliona

malo smjesno

trebo bi vrijediti oko 90miliona minimum

(al nema veze(valjda ce kisu snjeg i to vratiti u nekom patchu/data packu)

e da svidja mi se sto napokon sudac pusta prednost sto nije bio slucaj u proslom pesu 13

NE KUZIM KAK VAM JE GUST IGRAT ML ONLINE KAD  TI NPR IMAS U MOMCADI BALEAO RONALDA MESSIA,A DR LIK ISTO TAKO.

TAK JE MOJ FREND IGRAO IMA PS3 I ORGINAL PES 13 JE IMAO I ODUSTAO JE OD TOGA.

IGRAO JE SA ONOM OPCIJOM DI IMAS NORMALAN KLUB SA NORMALNIM IGRACIMA U NJEMU

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 13:40 (igor1311).
Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

jedno pitanje? može li ekipa iz pesedita dodati kišu, snijeg, popraviti golmane i napraviti još neke dodatke npr u master ligi? nemam iskustva s peseditom, zapravo do prije neki dan nisam ni znao da postoje, pa ne znam što točno mogu popraviti? kad bi mi netko objasnio bio bih zahvalan...

p.s. nedavno sam u komentaru spomenuo da su igrači tromi, to povlačim, bila je moja greška, jednostavno sam trebao smanjiti zahtjeve igre, i sad imam osjećaj kao da je to neka drugačija igra, vrhunska, ali samo što se tiče gameplaya, ostalo je po meni loše....

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

ja ti te pes edit patcheve uopce ne stavljam jer znam na proslim pesovima,promjenili bi ocjene nekim igracima,dobro popravili bi dresove

al data pack  ili cim bhi instalirao novi patch bi se sve vratilo kak je bilo prije nego si ubacio taj pes edit patch.

neznam sad mozda radi mozda su ga napravili kak treba

treba probat pa vidit

ja samo official patch i data packove ubacujem

a i taj novi pes edit patch 2 skida uzas 54kb/s a ima 4 djelova u winraru

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 14:00 (igor1311).
16 godina
liverpoolfc kaže...

jedno pitanje? može li ekipa iz pesedita dodati kišu, snijeg, popraviti golmane i napraviti još neke dodatke npr u master ligi? nemam iskustva s peseditom, zapravo do prije neki dan nisam ni znao da postoje, pa ne znam što točno mogu popraviti? kad bi mi netko objasnio bio bih zahvalan...

Vjerojatno ne mogu.Bave se više izradom klubova, dresova, stadiona itd. Lik po nadimku jenkey je taj koji radi svakojaka čuda s igrom. Pa onda PESEDIT-ovci pokupe od njega. On radi različite programčiće za ubacivanje stavari (često i mogućnost editinga ovisi o njemu) Za PES2013 su izašli različiti alati za tweak gamepla-a. No to je sve po meni umjetno.

igor1311 kaže...

ja ti te pes edit patcheve uopce ne stavljam jer znam na proslim pesovima,promjenili bi ocjene nekim igracima,dobro popravili bi dresove

al data pack  ili cim bhi instalirao novi patch bi se sve vratilo kak je bilo prije nego si ubacio taj pes edit patch.

PESedit su najjači patcjevi zadnje vrijeme. I rade kako treba. Sad ovo za ocjene se da raspravljati. No ovo što govoriš za skidanje i vračanje na staro nakon update-a igre je čisto iz razloga jer svaki update donosi novu verziju igre, novi .exe. I ako je patch napravljen za stariju verziju ne prepoznaje novi pa imaš defultnu igru. Tu se stvari još pogoršavaju ako koristiš "narodnu "  verziju.

Stoga ako niste online igrač NEMOJTE update-ta igru. Pričekajte novu verziju PESedit patcha i s njime će Vam doći i taj update. Obično izbacuju svakih 2 tjedna verziju. A ponekad i češće. Tako da ne budete zakinuti za duže vrijeme.

15 godina
neaktivan

Super je igrat s Borusijom. Jedva čekam da naprave Bundes ligu pa ću krenut igrat s Šalkeom ili BvB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Super je igrat s Borusijom. Jedva čekam da naprave Bundes ligu pa ću krenut igrat s Šalkeom ili BvB.

Pa ima već Bundeliga :D

11 godina
neaktivan

Odigrao sam nekih 20-ak utakmica na novom PES-u i dobio sam dojam da je gameplay katastrofa.

Ne znam da li je moguće išta od ovih akcija, ako je da me informirate bio bi zahvalan:

- ispucavanje iz obrane u drugom smjeru od smjera igrača

- da golman doda rukom po zraku

- da igrač uzme loptu od protivničkog igrača kojem je lopta oćigledno pobjegla od noge i nalazimu se pred nosom

- da se moji obrambeni ne zabijaju jedni u druge i ne rade rupe u obrani  po sredini

- da napadač šutne loptu s prvim dodirom

- iz kornera ubacivanje na drugu

- da se poništi akcija, npr ak stisnem ispucavanje al u međuvremenu mi se otkrije igrač pa da mu umjesto ispucavanja dodam (kao što je bilo u starom pesu da jednostavno stisnes drugi gumb)

1 4 hvala 1
15 godina
neaktivan
picija21 kaže...
Praetorian1 kaže...

Pa ima već Bundeliga :D

Ma to je tek podloga za Bundes ligu :D

17 godina
igor1311 kaže...

treba probat pa vidit

ja samo official patch i data packove ubacujem

a i taj novi pes edit patch 2 skida uzas 54kb/s a ima 4 djelova u winraru

Vidim da neki nisu pohvatali sve oko PESEDIT patch-a.

Ako koristite isti ne smijete downloadati ništa od Konamija jer svakom novom verzijom oni stave sve DLCove koje Konami izbaci van.

I sa patchem je inače sve u redu. Korisnici mogu raditi probleme :-D

Također, ako je problem skidati sa 50 kb/s, čekaj da netko uploada patch na torrent. (1-3 dana nakon izlaska patcha)

magistar prava
13 godina
neaktivan

Na PES-serbia imaš isti dan normalne linkove ne ono njesra od uploaded.net.

BTW, može mi ko odg na gore postavljeno pitanje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Na PES-serbia imaš isti dan normalne linkove ne ono njesra od uploaded.net.

BTW, može mi ko odg na gore postavljeno pitanje?

Ako je ovo za obranu ja ti preporucam da drziš (x) i kada dodjes do igrača s loptopm dva puta stisnes (x) i tvoj igrač ce mu u 70% slucajeva uzeti loptu ako to neuspije negine ti (o) da ga pokosis :)))

14 godina

1280/720 mi je najveća moguća rezolucija. Jel tako i vama? Pitam jer mi je u dr. igrama znalo biti 1920/720 ako se ne varam...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
mariclius kaže...

1280/720 mi je najveća moguća rezolucija. Jel tako i vama? Pitam jer mi je u dr. igrama znalo biti 1920/720 ako se ne varam...

ja igram u full hd 1920*1080

14 godina
neaktivan

pa nisi reko kiji imas monitor i koja mu je reza maximalna

sta mi znamo mozda igras pes sa monitorom od 15"(incha)

mozda oni ekrani sto u trgovini na blagajnama vidis

nemoj mislit da te vrijedjam al nisi naveo potpune podatke

~^iGoR~
14 godina
neaktivan

pozz ekipa :)

evo da i ja svoje mišljenje iznesem. Pes mi je ovaj odlican, što duže igram navikavam se bolje i sve sam bolji ajmo reći tak, ali zamjerki imam u vezi online, evu upravo odigrao za danas zadnju tekmu master lige, igram protiv lika, povedem ga 1-0, on izjednači na 1-1, i ja pri kraju dam drugi gol, dođe kraj, zadnja minuta nadoknade, s tim da moram napomenuti lagalo je cijelu tekmu, iako nemam problema s tim, i sta će biti, suspendira nam tekmu, zar je moguće da se koriste istim forama ko u 2013-ci?! I najgore nemogu da ga ni nađem da ga na block listu stavim, sada da li je čiter ili ne, ja mislim da je.
Uglanom igram ga cijelo vrijeme i super je, samo ima ovakvi izuzetaka koji me iznerviraju i za danas dosta mi je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na kraju utakmice kada ti izadje imas da ga stavis na block listu i zavrsio si sa njim.

Pogledaj pazljivo dole, stoji ti da pritisnes Y za block list.

1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice