Ne kuzim zasto dajete TD forumasima koji pljuju po Onlineu, oni koji to daju vjerovatno nisu nikad igrali online.
Radi se o tome da vas rank Courtesy level ovisi o drugima, ako se netko diskonekta ako gubi, vi ce te dobiti bodove, ali vam pada courtesy level.
I ako vam padne na C onda je velika vjerovatnost da igrate s ekipom koja upali hack kad gubi i uvali vas u jos veca govna. Stoga ako se ocete izvuc iz C ranka morate tu i tamo pustiti tekmu.
Bas sam se razocaro da nisu to sredili, izgubio sam previse zivaca zbog takvih kretena.
Ne ovisi tvoj Courtesy level toliko o drugima,nego znači na 13 je bilo npr.poslje tekme kad završi ima opcija da potvrdiš fair play?
Što to odradiš više puta povećava ti se taj rating uljudnosti,tako imaš A,B,C..rating,a što veći rating znači to bolje,znači i prije tekme kad tražiš protivnika trebalo bi biti da biraš protiv koga ćeš igrati tj. protiv ljudi sa kojim ratingom,ako je u tebe dobar rating npr.rating A,možeš naštimati da ti traži ljude sa sličnim ratingom kao tvoj i nećeš onda imati problema sa ovim što stalno izlaze u pola meča kad gube i sl.
To je i kod mene bio problem na 13,imao sam loš rating sam,dostaputa me izbacivalo zbog "loše" konekcije (a zapravo to ovi što kad gube ometaju konekcijui tako yebe i mene kad izbaci iz tekme računa da je i kod mene problem) i rating mi je pao na C i više nisam mogao igrati ni MLO ni ništa osim onako R match.
Nikako nisam znao kako vratiti tj.dignuti rating,dok negdje nisam pročitao da se poslje svake tekme treba kliknuti na fair play i rating mi se znači brzo dignuo na A i onda još sam saznao za tu opciju prije meča da se naštima da izvlačiš samo ljude sa sličnim ratingom uljudnosti i kasnije nisam imao problema,par puta sam znao i preko 10 tekmi odigrati bez problema bilo kakvih i uživati :)
Fair play ti vrijedi samo da dodjes s A na AA ili AAA, an es B na A. Bilo tko da prekine utakmicu rusi ti courtesy rating. Da vratis s C na B rating dovoljno ti je da odigras 10 utakmica bez prekida.