Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.394.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
igor1311 kaže...

ej decki ovako:ovaj pes je malo cudan

igramo ja i frend kod mene doma 1vs1 na pc sa dva gamepada

i ja kad izvodim korner ili nabacujem nikako da mi igraci zabe gol sa glavom,(samo stoje niti ne pokusaju skakati,ili stopa ju pa voleje)

btw igram sa psg,ibra 1.96 visine cavani u napadu i nikako

dok frend mi sa barcom ili man utd redovno njegovi zabijaju van persie i iniesta.

ej patuljak iniesta mi zabije,cak i messi je par puta.

i sta nema vise 2xkrug kad stisnes da nabacuje loptu igrac,nego samo jednom krug stisnes sad.

ne kuzim,cudan je ovaj pes

znam da igra nemre bit realna sad ko pravi nogomet kad na igralistu igras zapravo,

al brate mili patuljci zabijaju.

ili igramo ja i frend psg vs barca ja u prvih 10min 2 precke sa ibrom i jednu stativu sa cavanijem

a on dve prilike u cjeloj tekmi i persie i rooney odmah gol

zavrsi 0:2 za njega.

mozda sam samo zivcan al pes je ovaj novi u neku ruku cudan.

inace dobro je sad u ovom novom mozes igrat sa  dva dmf ispred obrane dok na proslom nisi mogao moro si imat jedan dmf i centarfora cmf.

ja inace igram sa psg formaciju 4-2-2-2

tebi je sut vjerojatno bio na advanced a frendu na basic, i meni su korneri pravili probleme jer nisu htjeli pucat iz prve, nisam nikako mogao dobro tempirati kad da stisnem da ju odmah opali glavom, a ne da ju prvo stopa. kad sam prebacio suteve na basic, poceo sam zabijat i glavom golove, kao i pucat po golu iz prve, na advanced mi je uvijek isao stopat loptu prvo pa tek onda ako stigne opali. vjerojatno mi fali vjezbe, al moram se prvo ispraksat na basic pa cu onda vratiti na advanced.

13 godina
Schweini7 kaže...

moje postavke kad igramo 1vs1

Bezveze stavljati svima formu prema gore. Gdje je tu čar igre?!?

Pa kojoj to ekipi na svijetu su svi igrači jedan dan u top formi tj. imaju "svoj dan"????

0 realnosti po meni.

ti imaš svoje postavke pa igraj kako hočeš,lol

13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Upravo instalirao pes 2014 ali mi "laga" jeli izaso kakav fix za to?Inače pes rastura,nešto su govorili da ce u master lizi moci dati otkaz ali tu opciju nevidim ahhah.

?

15 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

ej decki ovako:ovaj pes je malo cudan

igramo ja i frend kod mene doma 1vs1 na pc sa dva gamepada

i ja kad izvodim korner ili nabacujem nikako da mi igraci zabe gol sa glavom,(samo stoje niti ne pokusaju skakati,ili stopa ju pa voleje)

btw igram sa psg,ibra 1.96 visine cavani u napadu i nikako

dok frend mi sa barcom ili man utd redovno njegovi zabijaju van persie i iniesta.

ej patuljak iniesta mi zabije,cak i messi je par puta.

i sta nema vise 2xkrug kad stisnes da nabacuje loptu igrac,nego samo jednom krug stisnes sad.

ne kuzim,cudan je ovaj pes

znam da igra nemre bit realna sad ko pravi nogomet kad na igralistu igras zapravo,

al brate mili patuljci zabijaju.

ili igramo ja i frend psg vs barca ja u prvih 10min 2 precke sa ibrom i jednu stativu sa cavanijem

a on dve prilike u cjeloj tekmi i persie i rooney odmah gol

zavrsi 0:2 za njega.

mozda sam samo zivcan al pes je ovaj novi u neku ruku cudan.

inace dobro je sad u ovom novom mozes igrat sa  dva dmf ispred obrane dok na proslom nisi mogao moro si imat jedan dmf i centarfora cmf.

ja inace igram sa psg formaciju 4-2-2-2

rooney i persie presli u barcu :0?posto si napiso psg vs barca odkud tamo rvp i rooney?

Zan klo van dam
14 godina
neaktivan

napisao sam da mi frend igra ili sa barcom ili man utd

citaj malo

nije iniesta u man utd.nego kad igra sa barcom messi i iniesta zabijaju mu glavom ko ludi.

znam da je uvijek bilo u svim pesovima da je obrnuto da mali zabe glavom cesce nego visuljci

al meni nece nikak

mogto sam napisat i psg vs man utd

to sam naveo jednu tekmu kad mi je frend npr uzeo man utd a za dr kad uzme barcu

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 20:40 (igor1311).
13 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

šta nitko ne zna odgovor??!

Pretpostavljam da mislis na Pesedit patcheve. 6.0 ti je za PES 2013, a 0.1 za 2014. I radi i na narodnoj verziji{#}

13 godina
neaktivan

Što se tiče ove motivacije igrača,stavite random kad igrate uvijek,a formu kako vam paše...

Motivacija igrača se mijenja često tokom meča,a ovaj Heart sistem ima uveliko utjecaj na igru,da je to nevjerovatno,tko to nije primjetio,znači da se nije ni naigrao još ni malo.

Navijači su na nevjerovatan načim povezani sa igračima na terenu i velika je prednost kad se igra kod kuće,evo primjer kako je najlakše primjetiti i ja sam tako skontao...

Igram neki dan Milan-Inter tekmu znači izgibanija na terenu,na svaki potez,žestok start skendiranje navijača a igrači nakon toga kao da dobiju krila...igrač intera ukliže mom,žestok start uzme loptu i ako sudija ništa ne svira odma ovacije sa tribina,a moji igrači "popizzde" znači skoro ne trebam ništa stiskati da ih napadam igrači sami lete napadaju protivnika uz oštre startove,izbacivanje noge i sl. ulaze u svaki duel.

Isto tako dobri potezi u tekmi mogu itekako utjecati na dalji nastavak igre,dosta tekmi kad igram bude gusto pa i do 70-80min ne mogu meda,akcije ne mogu sastaviti,ali čim se nešto dobro desi,neki dobar pote,udarac sl.odma kao pljesak sa tribina a moji igrači odma drugačij,a pogotovo kad je gusta tekma i kad dam gol pogotovo ako je neki dobar,igračima se motivacija digne uveliko,a njihovi padaju nevjerovatno,pokaže tamo igrače hvataju se za glavu,uveliko padnu i često nakon toga uvalim sa lakoćom još 2-3 gola...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ahja hvala ti.ali meni ne radi 0.1 na narodnoj.

13 godina
neaktivan

Meni izgleda koda ja upravljam golmanom on mi se ne miče s gola ima li neka opcija koju treban iskljuciti tj ukluciti da mi on sam brani?Kako da gurnem loptu u for a da nema onog kruga?Hvala

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad će više onaj DLC s facama?

kao što sam prije rekao Adam Bhatti je lažljivac{#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kad će više onaj DLC s facama?

kao što sam prije rekao Adam Bhatti je lažljivac{#}

iskreno koga briga za face...kad će popravit online mode?!

14 godina
neaktivan

Kako mrzim kad mi "strelicu" prebaci na drugog igrača a ne na onog kojeg bi trebalo,tako sam već par golova popušio..daj mi prebaci na onog igrača koji mi je najbliži protivniku što ima loptu,a on meni prebaci na onog ful dalekog.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odigro sam dvadesetak utakmica i tek sam se sad počeo pomalo privikavat, dosad sam samo ludio s ovim advanced šutom pa sam ga na kraju odje*o i vratio na basic...svakako ogromna razlika od prošle godine, ali potezi igrača, fizika, pokreti, reakcije, klizeci vrhunski mi sve to skupa izgleda, samo osjećam ko da postoji neki delay na relaciji gamepad-pokret igrača i onda me zajebe to dosta puta, neznam jeli to do moje mašine ili jednostavno je igra takva?!

I koja je fora sa skokovima uvijek drzim kocku i x da bi skočio alavija i udrio loptu glavom, sa samim x-om mi skoro nikad ne uspijeva, u biti sa x-om uopce ne skače nego s poda udara glavom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

,

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:23 (picija21).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Vlasnici su sadržaja ovog videozapisa SME, Spinnin' Records, EMI, BMG_Rights_Management, Warner Chappell, Sony ATV Publishing, UMPG Publishing, SACEM i PEDL, od kojih su ih jedan ili više njih blokirali za vašu zemlju na temelju autorskih prava.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Blokirali mi izgleda zbog pjesama koje sam stavio unutar kompilacije,sadržavaju autorsko pravo,koje sranje jbt,a i ja budala preuzeo sa yt direkt pjesme i samo onako ih ubacio pod istim nazivom cc

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:24 (picija21).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

vidim da neki se*u po fifi 14

da se razumijemo ja sam pesovac,igram ga od ps1 soccer kad se zvao

kad ste igrali tekmu a sudac svira faulove al ga nema na terenu lol,to su bila vremena

meni je fifa 14 isto ok lijepa je usminkani meniji jedino ocjene igraca nemogu vidit,probavam rs (desnu gljivu i nista)

valjda trebas imat gamepad od xboxa al za pc

sve mi je dobro u fifi samo nemas onaj filing kad tvoj igrac ima loptu u nogama

u pesu bas osjetim ja taj  osjecaj preko gamepada,stvarno znam da imam loptu u nogama

kao da ju osjetim ko kad igras pravi nogomet vani.

dok u fifi ima to isto al nije to to

nema tog filinga,ak me razumiju pes igraci na sta mislim.

zato pes is the best.

sjecam se fife 98 ili 2000 uzas ,tekma zavrsi 15-5 za mene protiv frenda npr

al danasnja fifa vidi  se da je napredovala

pogotovo fifa 13 i fifa 14

tak da likovi koji ne vole fifu nek ne se*u,obje igre su strava.

jedino pes je zbog tog filinga u prednosti nadam se zauvijek ispred fife

i da i forget u fifi su komentatori mrak,npr uzeo ja milan vs manchester city i komentator prica o milanu ali jos i spominje juventus da ce bit tesko milanu u serie a uzet naslov prvaka lige,zamislite.

toga nema u pesu uvijek jedno te isto seruc*aju

ha ha ha

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:27 (igor1311).
Moj PC  
2 6 hvala 0
12 godina
neaktivan

iskreno, imam pomješane osjećaje u vezi pesa...u početku mi je bilo čudno i nije mi se svidjela igra, ali sam poslušao savjet većine forumaša i dao priliku, odigrao 40 utakmica zadnjih nekoliko dana, i iz utakmice u utakmicu vidio neki novi dodatak što me tjeralo da igram dalje..sad kad sam sve, ili bar većinu toga vidio, jednostavno mi se više ne da igrati, ovo više nije pes, da bi mogli s prijateljima sjediti desetke sati i bez prestanka igrati..tko je tražio realniji gameplay, može biti zadovoljan, ali meni to više nije to....

igrica je totalno nedovršena, previše je negativnih stvari, da bi samo novi gameplay to ispravio...

1. golmani - iako su ih animacijski učinili malo boljima, i dalje je nevjerojatna količna glupih i nerealnih golova, ili što je već dosta forumaša dobro primjetilo 2 sekunde prije se bace nego igrač  uopće šutira izvana, što automatski znači obranu..

2. šutevi - ono što mene najviše smeta, ako nije udarac full jačinom, lopta ide kao da si udario pero, ne postoji ništa između, dakle ne postoje realni šutevi

3. tromost igrača - i pri tom ne mislim na nešto što game speed može rješiti, čak i igrači kao messi, iniesta, ronaldo itd. kojima je tehnika i okretnost u samom vrhu nogometa, to na igrici nije    moguće primjeniti, previše vremena od primanja lopte, preko vođenja i promjene smjera, nema nikakve agilnosti kod igrača...

4. iako su igrači nekad pod mojom kontrolom, nekad uopće ne reagiraju npr. kod skokova, pogotovo napadačkih, uopće ne skaču na moj znak, ili kod prebacivanja igrača slična stvar

5. master liga - ovo je presmješno, uopće ne mogu shvatit zašto bo netko igrao ML...nikakvih dodataka, možeš samo kupiti igrača i igrati utakmice, u odnosu na pes 13 (iako je i tu ML preloša)  ovo je 4 koraka unatrag, nikakvih treninga, ne postoje dani, nego samo dani utakmice, ne možeš sebe napraviti kao trenera

6. Meni - graniči s pes 3, ako ne i lošiji, također smješno

7. BAL neću ni spominjati, to je oduvjek bilo loše napravljeno, a sad je i neigrivo

8. protivničke ekipe-svaki tim igra isto, ne razlikuje se barcelona od stoke-a, bez obzira na one quick counter, combination play itd. taktike

9. moraš slomiti prste da bi napravio dribling, previše komplicirano, i još jedna stvar, najjednostavnija finta u nogometu, lažni udarac (ili što bi se reklo kocka-iks) dok je igrač izvodi polomi kralješnicu, a da i ne govorim kako je neupotrebljiva, za razliku od realnog nogometa gdje se to na utakmici izvede po 20-ak puta

10. i za kraj sam ostavio komentatore, pa ovo više nije normalno, uvijek iste rečenice, znam svaku napamet, kao i svi vi....

ali da ne bude sve negativno, sviđaju mi se animacije kod skokova igrača, kad napravi pravi trzaj tijelom i glavom, kod dodavanja sad igrač uistinu zamahne nogom, uklizivanje, dueli, sve vrhunski

što se tiče nekih koji govore da je nemoguće zabiti s više od 20 m, ne bi se složio iako sam gore napisao da se golmani bacaju prije udarca, osobno sam zabio 10-ak golova (ronaldo, gerrard, hulk, bale, ibrahimović....) samo trebaš imati pravog igrača, ne možete očekivat golove s igračima koji ni u realnosti ne zabijaju iz daljine...

u nekim trenucima igre činilo mi se da gledam pravi nogomet, pogotovo kad gledam ibrahimovića, onaj player ID s vrhunski odradili....iskreno iako se mnogi žale na suce,  ja još nisam primjetio neke velike greške, možda neki aut, s vremena na vrijeme.....

može li mi netko objasniti one skokove kod kornera ili centaršuta, iako imam kontrolu nad igračem, on jednostavno ne reagira..negdje na ovom forumu sam pročitao da treba pogoditi u pravom trenutku, ali jednostavno ne ide..zapravo na treningu funkcionira, ali na utakmici često puta i ne.....

7 4 hvala 1
12 godina
neaktivan

Dao sam sansu pesu opet i nemogu vjerovat da cu ovo reci ali zbilja mi se lagano pocinje svidati. Jos uvijek mi smetaju stvari oko driblanja ali se moze nekako na to priviknuti. Zbilja su pogodili graficki, dimenzijski igru skroz ali i u neklim stvarima u gameplayu je prava simulacija - brzina gameplaya, odredena realna sporost i okretnost igraca, pasovi, zbilja pogodeno sve i vrlo slicno pravoj stvari.

Par tekmi sam odigro i zbilja se moze ufurati. Inter Roma stavio na 15 min i nakraju 5:4 za mene. Dugo vec tako ludu tekmu nisam odigrao u pesu. Dosta igraca su odlicno pogodili kao i Kovu koji moze radii stepover ko iz sale, kao i Alvarez.

Malo mi je jos cudno u igri obrana i oduzimanje lopte i duge lopte no to jos moram savladati.

Sve u svemu igrat cu ovo jos dosta i dati priliku igri kako treba. Zbilja treba proci barem 30 tekmi da se daju neki sudovi konacni. Jos kada nam dode patch i ostale ekipe koje fale biti ce to sasvim solidno iskustvo ja mislim. Samo se nadam da necu sada upalit pes i predomislit se :) No sigurno jeste da je igra otisla u prave simulacijske vode, i naravno da ce trebati puno ispravaka da bude skroz savrseno.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li neko kako da se rijesim ovog sr*nja. Javlja mi se samo prilikom pokretanja igre kada ekstraktujem SweetFX fajlove u game folder. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

vidim da neki se*u po fifi 14

da se razumijemo ja sam pesovac,igram ga od ps1 soccer kad se zvao

kad ste igrali tekmu a sudac svira faulove al ga nema na terenu lol,to su bila vremena

meni je fifa 14 isto ok lijepa je usminkani meniji jedino ocjene igraca nemogu vidit,probavam rs (desnu gljivu i nista)

valjda trebas imat gamepad od xboxa al za pc

sve mi je dobro u fifi samo nemas onaj filing kad tvoj igrac ima loptu u nogama

u pesu bas osjetim ja taj  osjecaj preko gamepada,stvarno znam da imam loptu u nogama

kao da ju osjetim ko kad igras pravi nogomet vani.

dok u fifi ima to isto al nije to to

nema tog filinga,ak me razumiju pes igraci na sta mislim.

zato pes is the best.

sjecam se fife 98 ili 2000 uzas ,tekma zavrsi 15-5 za mene protiv frenda npr

al danasnja fifa vidi  se da je napredovala

pogotovo fifa 13 i fifa 14

tak da likovi koji ne vole fifu nek ne se*u,obje igre su strava.

jedino pes je zbog tog filinga u prednosti nadam se zauvijek ispred fife

i da i forget u fifi su komentatori mrak,npr uzeo ja milan vs manchester city i komentator prica o milanu ali jos i spominje juventus da ce bit tesko milanu u serie a uzet naslov prvaka lige,zamislite.

toga nema u pesu uvijek jedno te isto seruc*aju

ha ha ha

Brate moj aj ti kod doktora nisi ti meni uperan :P 

13 godina
neaktivan

Evo ga,moja kompilacija golova 2...većina golova protiv komp.bar 90% dok ima i par 1vs1..

2 prelijepa 2 gola škaricama :)

Nije mi ispalo najbolje jer sam se zeznuo nisam stavio na vecu rezoluciju i kvalitetu kad sam snimao ali jbg kome smeta neka poveća preko cijelog zaslona i stavi HD,uskoro pravim i FREE KICK kompilaciju,imam 6-7 prelijepih golova za sad pa dok bude još koji pravim odma...

Btw uskoro radim i upload snimao sam po prvi put gameplay,, Real-Man UTD 5:2 koja samo tekma i golovi,za svršavanje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 1:06 (picija21).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najbolji su mi ovi dečkići koji nisu probali igru a seruckaju. Takvi su mi najdraži. On je vidio da ovo nevalja pa automatski neće probat. Zanimljivo

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran

O uvom pesu osim sto dosta ocijena predobro i tako to,neke očigledne stvari su fulane - pa bale i ronaldo koji su prvi i drugi najbrži nogometaši imaju premale ocjene za speed.Bale ima 90 ili 91 a cr 85 ili 86 što je smiješno.To mi se nikako nesviđa

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
windforce kaže...

O uvom pesu osim sto dosta ocijena predobro i tako to,neke očigledne stvari su fulane - pa bale i ronaldo koji su prvi i drugi najbrži nogometaši imaju premale ocjene za speed.Bale ima 90 ili 91 a cr 85 ili 86 što je smiješno.To mi se nikako nesviđa

Ronaldo

Dribble Speed: 93
Top Speed: 96

Bale

Dribble Speed: 92
Top Speed: 95

ELS BLAUGRANES <3
14 godina

Moram biti realan i priznati da je ovaj PES 14 najbolji fudbal ikada!

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

HAHAHA Misliš?? Očigledno nisi još dovoljno upraksan,pa ja na Super Star ubijam sa njima dvojicom,pogotovo Ronaldom,nitko im skoro ne može posoliti kad se dadne for,ali i ovako su preokretni i mogu se gurati sa svakim igračom...pravi su predatori,kao i još par igrača sa kojima sam igrao i koji su vrh imaju brzinu i sve,Robben,Aguero,Walcott...nitko im ne može znači posoliti...

Uostalom snimao sam večeras gameplay Champions liga, Real-United 5:2,preeluda tekma,dosta golova i to super golova,ali i 2-3 yebena promašaja i nevjerovatna spašavanja,Pepe vadi sa crte Persiu,ali i 2 skoro pa jefrino primljena gola ali jbg...isto i nekoliko veoma zanimljivih ali dobrih odluka sudaca,ni malo dosadan meč...

Ronaldo odlična 3 komada strpao,dominacija na nivou,a zadnji gol koji sam dao vrh vrhova sa njim,akcija kao iz udžbenika,dugo nisam ovakvu utakmicu odigrao,baš imam sreće što sam snimao,sve više i više me oduševljava ovaj PES,a do ujutru ću da postavim tekmu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 3:06 (picija21).
13 godina
neaktivan
liverpoolfc kaže...

iskreno, imam pomješane osjećaje u vezi pesa...u početku mi je bilo čudno i nije mi se svidjela igra, ali sam poslušao savjet većine forumaša i dao priliku, odigrao 40 utakmica zadnjih nekoliko dana, i iz utakmice u utakmicu vidio neki novi dodatak što me tjeralo da igram dalje..sad kad sam sve, ili bar većinu toga vidio, jednostavno mi se više ne da igrati, ovo više nije pes, da bi mogli s prijateljima sjediti desetke sati i bez prestanka igrati..tko je tražio realniji gameplay, može biti zadovoljan, ali meni to više nije to....

igrica je totalno nedovršena, previše je negativnih stvari, da bi samo novi gameplay to ispravio...

1. golmani - iako su ih animacijski učinili malo boljima, i dalje je nevjerojatna količna glupih i nerealnih golova, ili što je već dosta forumaša dobro primjetilo 2 sekunde prije se bace nego igrač  uopće šutira izvana, što automatski znači obranu..

2. šutevi - ono što mene najviše smeta, ako nije udarac full jačinom, lopta ide kao da si udario pero, ne postoji ništa između, dakle ne postoje realni šutevi

3. tromost igrača - i pri tom ne mislim na nešto što game speed može rješiti, čak i igrači kao messi, iniesta, ronaldo itd. kojima je tehnika i okretnost u samom vrhu nogometa, to na igrici nije    moguće primjeniti, previše vremena od primanja lopte, preko vođenja i promjene smjera, nema nikakve agilnosti kod igrača...

4. iako su igrači nekad pod mojom kontrolom, nekad uopće ne reagiraju npr. kod skokova, pogotovo napadačkih, uopće ne skaču na moj znak, ili kod prebacivanja igrača slična stvar

5. master liga - ovo je presmješno, uopće ne mogu shvatit zašto bo netko igrao ML...nikakvih dodataka, možeš samo kupiti igrača i igrati utakmice, u odnosu na pes 13 (iako je i tu ML preloša)  ovo je 4 koraka unatrag, nikakvih treninga, ne postoje dani, nego samo dani utakmice, ne možeš sebe napraviti kao trenera

6. Meni - graniči s pes 3, ako ne i lošiji, također smješno

7. BAL neću ni spominjati, to je oduvjek bilo loše napravljeno, a sad je i neigrivo

8. protivničke ekipe-svaki tim igra isto, ne razlikuje se barcelona od stoke-a, bez obzira na one quick counter, combination play itd. taktike

9. moraš slomiti prste da bi napravio dribling, previše komplicirano, i još jedna stvar, najjednostavnija finta u nogometu, lažni udarac (ili što bi se reklo kocka-iks) dok je igrač izvodi polomi kralješnicu, a da i ne govorim kako je neupotrebljiva, za razliku od realnog nogometa gdje se to na utakmici izvede po 20-ak puta

10. i za kraj sam ostavio komentatore, pa ovo više nije normalno, uvijek iste rečenice, znam svaku napamet, kao i svi vi....

ali da ne bude sve negativno, sviđaju mi se animacije kod skokova igrača, kad napravi pravi trzaj tijelom i glavom, kod dodavanja sad igrač uistinu zamahne nogom, uklizivanje, dueli, sve vrhunski

što se tiče nekih koji govore da je nemoguće zabiti s više od 20 m, ne bi se složio iako sam gore napisao da se golmani bacaju prije udarca, osobno sam zabio 10-ak golova (ronaldo, gerrard, hulk, bale, ibrahimović....) samo trebaš imati pravog igrača, ne možete očekivat golove s igračima koji ni u realnosti ne zabijaju iz daljine...

u nekim trenucima igre činilo mi se da gledam pravi nogomet, pogotovo kad gledam ibrahimovića, onaj player ID s vrhunski odradili....iskreno iako se mnogi žale na suce,  ja još nisam primjetio neke velike greške, možda neki aut, s vremena na vrijeme.....

može li mi netko objasniti one skokove kod kornera ili centaršuta, iako imam kontrolu nad igračem, on jednostavno ne reagira..negdje na ovom forumu sam pročitao da treba pogoditi u pravom trenutku, ali jednostavno ne ide..zapravo na treningu funkcionira, ali na utakmici često puta i ne.....

Odigrao sam do sada samo 12 utakmica znam da je malo ali u potpunosti se slažem s ovim iznad...Inače ove godine san prvi put u životu odigro fifu i nije mi se svidila jer nisam naviko je igrati.Ovaj pes je bolji od 2013 sve ukupno napravio je napredak...

12 godina
neaktivan

Odigrao sam nekih 10-ak tekmi na PES-u, i počinje mi se sve više i više sviđati. Najveća mana (po meni) im je trokut (w) {#} Ne mogu nikako da se navikem na to i izgleda mi malo glupo. Toliko napada sam izgubio radi trokuta {#} .Najviše mi se sviđa građenje i skok igra. Kada glavom udaram loptu vidi se taj odraz skoka i pomicanje glavom baš kao u stvarnosti. Do sada nisam primio glupe golove i golmani su dosta bolji nego u prošlom PES-u. Na 13-sci sam igrao na Super Star i razvaljivao sam po 4-0 kompjuter, dok na 14-sci igram na professional i jedva dadnem 2 gola {#} Speed igre mi je postavljen na +1 jer ono mi je bilo presporo. Grafika je mogla i bolje da se uradi ali nije ni toliko loša kada se gleda izbliza. Takođe sviđa mi se publika i motivacija, kada dadneš gol protivnički igrači kao da se pogube na terenu a tvoji dobijaju krila {#}. Željno iščekujem patch pošto najviše igram Englesku ligu, a za to vrijeme igram Ligu Šampiona sa Schalke-om {#}. Takođe ne sviđa mi se ono kod slobodnih udaraca ona linija, igrač sam sa tastaturom i nikako ne mogu namjestiti isprekidanu liniju gdje želim, isto tako kad' mi golman ispucava loptu, ali to je manje bitno. Uglavnom prvi utisci nisu loši, igra mi se sve više i više dopada, još kad patch dođe {#}{#}. Nadam se da ću se priviknuti na trokut. Neka moja ocjena je 7/10 {#}

You'll Never Walk Alone !

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedino sto ne valja u pesu  je sljedece:

1.komentatori(mogli su nauciti par recenica vise)

2.delay/kasnjenje komandi na sekundu dvije(to bi trebo ispraviti patch,kad ce vise...)

3.meni(kao da su se djeca igrala meniji su uzas)

4.hlacice(rekli su da ces moc mjenjat dresove ali i hlacice koliko se ja sjecam)

5.nisu licencirani svi klubovi/lige(al na to sam navikao,al bi volio nabacit tekmu npr.. sa borusiom dortmund)

6.malo lopti i stadiona(to ce vjerovatno ispraviti data packovima i patchevima)

7ajde ocjene kod nekih igraca(al mi ne smeta toliko,ponavljam ispravit ce i to data packom i patchevima)

i to je to 

OVAJ PES 14 JE NAJBOLJI DOSADA!!!! (Ima negativnih stvari u igri,al mi reci koja je igra savrsena,niko nije savrsen pa tak ni igre)

OVO JE BIO OSVRT JEDNOG PESOVCA.

~^iGoR~
Moj PC  
6 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice