ej decki ovako:ovaj pes je malo cudan
igramo ja i frend kod mene doma 1vs1 na pc sa dva gamepada
i ja kad izvodim korner ili nabacujem nikako da mi igraci zabe gol sa glavom,(samo stoje niti ne pokusaju skakati,ili stopa ju pa voleje)
btw igram sa psg,ibra 1.96 visine cavani u napadu i nikako
dok frend mi sa barcom ili man utd redovno njegovi zabijaju van persie i iniesta.
ej patuljak iniesta mi zabije,cak i messi je par puta.
i sta nema vise 2xkrug kad stisnes da nabacuje loptu igrac,nego samo jednom krug stisnes sad.
ne kuzim,cudan je ovaj pes
znam da igra nemre bit realna sad ko pravi nogomet kad na igralistu igras zapravo,
al brate mili patuljci zabijaju.
ili igramo ja i frend psg vs barca ja u prvih 10min 2 precke sa ibrom i jednu stativu sa cavanijem
a on dve prilike u cjeloj tekmi i persie i rooney odmah gol
zavrsi 0:2 za njega.
mozda sam samo zivcan al pes je ovaj novi u neku ruku cudan.
inace dobro je sad u ovom novom mozes igrat sa dva dmf ispred obrane dok na proslom nisi mogao moro si imat jedan dmf i centarfora cmf.
ja inace igram sa psg formaciju 4-2-2-2
tebi je sut vjerojatno bio na advanced a frendu na basic, i meni su korneri pravili probleme jer nisu htjeli pucat iz prve, nisam nikako mogao dobro tempirati kad da stisnem da ju odmah opali glavom, a ne da ju prvo stopa. kad sam prebacio suteve na basic, poceo sam zabijat i glavom golove, kao i pucat po golu iz prve, na advanced mi je uvijek isao stopat loptu prvo pa tek onda ako stigne opali. vjerojatno mi fali vjezbe, al moram se prvo ispraksat na basic pa cu onda vratiti na advanced.