Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.394.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...

Bas i nema neke velik razlike taj stari i novi kod... Usporedio sam sa par videa i sve je i dalje isto sta se tice kretnji i udaraca...

kako su kretnje odjednom postale bitne. Kad se sjetim tvog komentara od prije par dana kad smo pisali o pokretima u FIFA-i {#}

citiram: "Hebeš igrača kojemu je bitno jeli Messi kopa nos identično na igri i u RL. Daj odhebi s tim dječjim spikama o pokretima". 

I što bi tebi sad čovjek trebao reći? toliki stadij fanbyoizma prema jednoj, a odbojnosti prema drugoj igri. Objektivan si stvarno.

S tobom se stvarno neda raspravljat. Ajde napisi na sta sam ti to odgovorio. Na tvoje plakanje sta messi se ne krece ko messi u fifi... nebuloze pricas i prije nego ista naljepis malo pazi.

A Zoki, taj video sam vidio prije tebe zato sam ga i komentiro.

Ja ne mrzim i nisam ti niti stavio TD, stavio sam ti TU. Ja nemam fanboyizam prema nicemu, igram obje igre. PES sa ekipom i FIFU za sebe. Ove godine cak planiram uzeti obje igre pa ne vidim problem zasto me nazivas fanboyem. Takoder navedem sve nedostatke FIFE tako i PES.a. 

Objektivniji sam od tebe i to na vise razina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:34 (SimeKZ).
15 godina

Tvrditi da je PES bolji je malo presubjektivno. Ako uzmemo u obzir da je Konami prošlu generaciju totalno podbacio, obećavao brda i doline svake godine a te zahtijeve redovno nije ispunjavao (ili loše odradio). 

Japanci su izigrali povjerenje svojih fanova što je rezultiralo prelaskom tih istih na Fifu koja se dizala iz godinu u godinu. Zato sada i dobivamo copy paste FIFE jer im je i to dovoljno da prodaju 12 milja primjeraka.

Volio bih da se pes vrati na stazu stare slavae. Uostalom, igrajući njega sam se najviše i zabavio u nogometnim igrama. No zadali su si strnovit put. Dobar gameplay im mora biti najjači adut.

Vidit ćemo ovaj mjesec dana kako to sve izgleda. Dotad ostaju samo priče...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

S tobom se stvarno neda raspravljat. Ajde napisi na sta sam ti to odgovorio. Na tvoje plakanje sta messi se ne krece ko messi u fifi... nebuloze pricas i prije nego ista naljepis malo pazi.

Čovjek je u pravu. Messi u FIFI možda izgleda kao Messi, ali kad igraš s njim praktički nema razlike između njega i bilo kojeg drugog igrača sa tolikim paceom. Ne vidim čemu si se našao pametovati i braniti taj dio kad je očitno loše odrađen. I nije to samo Messi. Nema razlike uopće među kretnjama igrača podjednakih karakteristika. Svi su generički.

EA se hvali kak ima ugovore sa Barcom, Liverpoolom itd itd, pa onda bi barem mogli malo pažnje posvetiti i tom dijelu. PES sa svojim PESid ipak pokušava nešto. Nerealno je za očekivati da svaki igrač u igri bude unikatan, ali za ovih najvećih 10-20 momčadi, to se može napraviti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:38 (Hexfire).
12 godina
neaktivan

Ja pričam samo ono što meni smeta u igri, što ne mora značit da smeta i tebi. Mene užasno nerviraju kretnje igrača, pa jeb*te drže se uštogljeno i nerealno pri svakom potezu, bilo to uzimanje lopte ili šut, položaj tijela je totalno krut i nerealan pri potezima. Kao da im je neka daska prišivena za leđa, pa još i vrat i glavu tako drže, ali cijelo vrijeme. A šut pogotovo, točno se vidi pri šutu, još pogotovo ako nije dobro urađen u igri ( tajming itd.)  on kao da proklizi ili preleti da bi taj šut opalio savršeno, nema veze što mu fali još jedan korak. I još se odbije od mreže katastrofalno.   Nisam ti ja pritisnuo minus ako te to zanima, ali isto tako sva sranja koja pes sadrži se vide u minut igre, nemoram gledat svih 9 minuta, vidiš a neki to nevide nikako. E TU JE PROBLEM.    Ali to je moje mišljenje, i nisam jedini, jer čitajući po ostalim forumima dosta njih muči i smeta taj viječiti robotizam kojeg nikako da riješe.      Ovo tebe ništa ne smeta ( i ne želiš čut njene nedostatke )  i ta igra tebi paše, ja to poštujem ali nemožeš pljuvati po nekome ko ima drukčije mišljenje i našao je neke stvari koje ga smetaju na tvojoj savršenoj igri PES.  Eto, nekima je smiješno toliko hvaljenje igre , jer vide stvari koje ti i tebi slični nevide.                                      Vjeruj mi i ja bi volio da se pes popravi jer tada nebi dobivali copy paste fifu, a za sad im nije ni potrebno nego se vjerojatno smiju kad vide što pes obećava iz godine u godinu a što radi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:50 (barcaINTER).

2 6 hvala 0
17 godina
barcaINTER kaže...

Ja pričam samo ono što meni smeta u igri, što ne mora značit da smeta i tebi. Mene užasno nerviraju kretnje igrača, pa jeb*te drže se uštogljeno i nerealno pri svakom potezu, bilo to uzimanje lopte ili šut, položaj tijela je totalno krut i nerealan pri potezima. Kao da im je neka daska prišivena za leđa, pa još i vrat i glavu tako drže, ali cijelo vrijeme. A šut pogotovo, točno se vidi pri šutu, još pogotovo ako nije dobro urađen u igri ( tajming itd.)  on kao da proklizi ili preleti da bi taj šut opalio savršeno, nema veze što mu fali još jedan korak. I još se odbije od mreže katastrofalno.   Nisam ti ja pritisnuo minus ako te to zanima, ali isto tako sva sranja koja pes sadrži se vide u minut igre, nemoram gledat svih 9 minuta, vidiš a neki to nevide nikako. E TU JE PROBLEM.    Ali to je moje mišljenje, i nisam jedini, jer čitajući po ostalim forumima dosta njih muči i smeta taj viječiti robotizam kojeg nikako da riješe.      Ovo tebe ništa ne smeta ( i ne želiš čut njene nedostatke )  i ta igra tebi paše, ja to poštujem ali nemožeš pljuvati po nekome ko ima drukčije mišljenje i našao je neke stvari koje ga smetaju na tvojoj savršenoj igri PES.  Eto, nekima je smiješno toliko hvaljenje igre , jer vide stvari koje ti i tebi slični nevide.

Samo bih se nadovezao da nemam ništa s barcaINTER likom niti sam mu ukrao nick, niti utjecao na njegov post na bilo koji način. Ovo je samo njegovo mišljenje a ja se nažalost moram složiti s njim ma kako vam to smetalo.

13 godina
neaktivan

Izvinjavam se za predjasnji klip, star je 3 dana. Video sa ga na you tubeu kao novi, okacen danas, u stvari je stari klip.

Edit: Ovaj nije sigurno bio, sa malo izmenjenim uglom kamere.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 23:27 (Zoki Mpek).

5 2 hvala 3
16 godina

Ljudi kako vam se samo da? {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mene samo iritira sto dok sam gledao ovaj klip nisam video nije pogresan prijem niti jedan pogresan passs verovatno lik igra na assited ili vec kako se to zove u pes-u,onaj klip sa golovima ne bih zeleo da komentarisem jer lik ocigledno igra na amter ili sta vec a ako kojim slucajem je to na jednu od tezih nivoa onda katastrofa mada ne veruje.
15 godina

Moje iskreno misljenje je da: napravili su veliki napredak sto se tice svega grafike, kretanje igraca, udarca itd.. ali to jos treba ispolirat.. golmani su i dalje losi.. i to se ljepo vidi, nema excuse-a za njih, sto se tice AI-a pomalo su cudni.. mislim ajde kad se igras protiv kompjutera (lagana razina) ali opcenito AI u timu s kojim upravljate nije bas rijesen kak spada.. u skoro svakom klipu se vidi kako su u dosta trenutaka igraci zbunjeni.. il bzvz prati igraca kojeg kontroliras ili samo proleti po terenu... to treba jos rijesit definitvno prije finalne verzije.. first touch je isto malo cudan u nekim trenucima, passovi su mi pomalo cudni nekako ih prebrzo izvedu (naviko sam na fifu pa su mi ovdje pasovi malo cudni.. al tko zna mozda kad zaigram se naviknem :P). Zasad dobar posao sa Konamijeve strane.. rado cu odigrati demo (ako izadje prije finalne verzije) Pozz

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ne znam da li mi se to samo čini, ali po ovom klipu izgleda puno brže nego u nekim prijašnjim filmićima. To mi se nikako ne sviđa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene samo zanima da li će itko nadmašiti onaj osjecaj kada zavaljaš gol u PES-u...ekipa koja je vjerna PES-u zna o čemu govorim. Vidim dosta se priča o vratarima, ali on kada se baci djeluje realnije nego onaj u FIFI koji je recimo bolje animiran...Zbog čega? Mozda zbog brzine izvođenja intervencija...Sam pogled iz klasičnog kuta kamere na kazneni prostor, gol, mrežu na golu i same igrače  mi djeluju puno realnije... bar kada se radi o foto realizmu...

Brzina gameplay-a? Kada pogledam ovih par zadnjih clipova, djeluje mi da je malo ubrzao, ali to nemora ništa da znači...raspravljati o tome je definitivno pucanje u prazno dok ne izađe konačna verzija igre...Dragi moji, ja ću ove godine uživati na obe strane, jer ono sto mi nedostaje u jednoj imam u drugoj...Hvala Bogu pa si to mogu priuštiti i za to novaca neću propasti, iako mislim da će me PES masno koštati(box verzija).

Umjesto da se tu raspravljamo i vrijeđamo, bolje bi bilo napraviti popis igrača i organizirat online BUG ligu i svi skupa uživati...Lijep pozzz svima {#}

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 8:14 (KODAK17).
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ne znam da li mi se to samo čini, ali po ovom klipu izgleda puno brže nego u nekim prijašnjim filmićima. To mi se nikako ne sviđa.

Pa zavisi o igracu, tj. na kojoj su brzini podesili gameplay.

A i kada je kamera malo bliza, tada je brzi gameplay.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 8:25 (Zoki Mpek).
17 godina
Hexfire kaže...

Baš sam maloprije komentirao kako je ovo brže od futa... znači nisam jedini koji je to primjetio..

13 godina
neaktivan

igre su izgubile dušu sve je otišlo u p.m.

3 1 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

igre su izgubile dušu sve je otišlo u p.m.

Ne, nego smo postali prezahtijevni.

13 godina
neaktivan

možda je i to ali zašto je pes 6 još uvijek najbolji a sada je 2013 g. Pa od ovih današnjih kvazi simulacija je bolji swos sa amige

2 3 hvala 0
16 godina
ak75 kaže...

možda je i to ali zašto je pes 6 još uvijek najbolji a sada je 2013 g. Pa od ovih današnjih kvazi simulacija je bolji swos sa amige

Pes 6 je danas neigriv. Najbolji je bio u svoje vrijeme. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

neigriv je zbog grafike ali mu je gameplay i danas najbolji

1 10 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

Zato što ti želiš da i dalje bude najbolji. Uopće mi je smiješno uspoređivati današnje igre s onima od prije 10 godina a o starijima da ne pričam.. Urbana legenda je da je zadnja poštena fifa bila fifa wc 98. Iz današnje perspektivo igra je smiješna kao i pes 6. Obje igre još uvijek imam doma pa ne pričam na pamet. Osobno, danas ne mogu igrati niti jednu od tih igri jer ih je jednostavno vrijeme pregazilo kao i mnoge druge stvari..

U svoje vrijeme su bile najbolje igre, danas su samo lijepa uspomena koja mi stoji na polici..

13 godina
ak75 kaže...

Grafika nije uopce problem. Ko gleda grafiku ako je gameplay u vrhu. 

Inace ima kompletni updaet grafike gdje je sve napravljeno u rangu PES 2010...  

16 godina
ak75 kaže...

Sve je neigrivo. Nemojmo offtopičariti..

šumski put je bio ravan.
16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Baš sam maloprije komentirao kako je ovo brže od futa... znači nisam jedini koji je to primjetio..

Pa i dalje si jedini koji je to primjetio. Hex je rekao da mu se čini puno brže od prijašnjih videa, a ne brže od Futa..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Momci moji neslažem se svama ali nema veze to je prošlo svršeno vrijeme,mene brine ova godina tj.fifa 14 ako neuspore gameplay bojim se da će biti neigriva ,a pes ko pes na njih neračunam do next gen tu će se karte opet izmješati ispočetka pa ko bolji miran je 10 godina

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moci cemo da dodamo 3 pa cak i 4 dres za nelicencirane ekipe,a sve licencirane ce imati 3 dres.

Adam Bhatti ‏@Adam_Bhatti 5mReally happy, as 3rd kits were only for licensed teams, as mentioned earlier in the year. But to add 3rd kits, then go further is awesome! Well, not only can you now add 3rd kits to unlicensed teams...you can add 4th kits too!!!! :O #PES2014

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Ma nisam ni sumnjao da ti nećeš imati logično objašnjenje. Daj mi samo reci jesi li vanjski suradnik ili si u punom radnom odnosu s japancima?

Vidim da na sve upite i nejasnoće imaš brz i kvalitetan odgovor...

16 godina
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Ma nisam ni sumnjao da ti nećeš imati logično objašnjenje. Daj mi samo reci jesi li vanjski suradnik ili si u punom radnom odnosu s japancima?

Vidim da na sve upite i nejasnoće imaš brz i kvalitetan odgovor...

A ti imaš logičnije i smislenije rješenje? Pogledao sam XY videa, od kojih je dosta bilo na nekakvim semi assisted kontrolama i tromost je itekako izražena, gameplay je sporiji od onoga u Seasonsu. Ovo je video na kojem ne vidimo postavke kontrola, jedini nešto bržeg gameplaya i ti se nađeš na temelju njega išta prosuđivati? 

Što točno fali odgovoru koji je zoki dao? Što je netočno u istom?

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

A ti imaš logičnije i smislenije rješenje? Pogledao sam XY videa, od kojih je dosta bilo na nekakvim semi assisted kontrolama i tromost je itekako izražena, gameplay je sporiji od onoga u Seasonsu. Ovo je video na kojem ne vidimo postavke kontrola, jedini nešto bržeg gameplaya i ti se nađeš na temelju njega išta prosuđivati? 

Ništa nije netočno već je čudno kako se trudi biti uvijek prvi da nam pojasni neke stvari a nitko ga ne naziva ničijim odvjetnikom?

Znaš ono, dvostruka mjerila. kad objašnjavaš neke stvari na fifa temi onda si ea odvjetnik kad ih objašnjavaš na pes temi onda si u pravu?

Kužiš?

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ništa nije netočno već je čudno kako se trudi biti uvijek prvi da nam pojasni neke stvari a nitko ga ne naziva ničijim odvjetnikom?

Znaš ono, dvostruka mjerila. kad objašnjavaš neke stvari na fifa temi onda si ea odvjetnik kad ih objašnjavaš na pes temi onda si u pravu?

Kužiš?

Ma ne movie, nećemo opet isto. Objašnjeno ti je već više puta zašto se prema tebi ekipa odnosi kako se odnosi. Pa imaš koju godinu, pa daj probaj shvatiti {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

@Movie, sta ti nije jasno mojim odgovorom?!

Ako je camera close, gameplay je brzi, to jasno ko dan!

Ovde je i camera close i brzina gameplay-a je pdesena na +2.

Vidim, znas citati, malo ukljuci i mozak, odbaci sujetu, ljubomoru i frustraciju.

Ovo su samo igre, a gle cuda, ovo je PES tema, sta trazis ti konstatno na istoj?

2 3 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Ovo su samo igre, a gle cuda, ovo je PES tema, sta trazis ti konstatno na istoj?

Pokušavam pronaći nešto pozitivnog i ne uspijeva mi...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice