Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 781.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

evo instalirao ja igru ali ne radi mi pes editov patch.šta napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

PESfan moras pokrenuti preko pesedit ikone nadji je tamo gdje ti je instaliran pes...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kod mene opet je**ni problemi sa online igranjem, jucer napravio fino igrao cijeli dan , i jutros ustao upalio pc usao u pes fino kad nece da konektuje pise nesto

Please make sure your Network setting are configured correctly    kako mi ide na zivcee razbicu sveee!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 11:30 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
To se meni juce desavalo kod komsije nisam uspeo da namestim kasnije on je zvao nekog druga koji mu je to namestio ali cim je ugasio komp to mu se vratilo kako on kaze na defaul,e sada ne znam sta mu se to vratilo na default,mozda je to i kod tebe.
13 godina
protjeran
picija21 kaže...

Kod mene opet je**ni problemi sa online igranjem, jucer napravio fino igrao cijeli dan , i jutros ustao upalio pc usao u pes fino kad nece da konektuje pise nesto

Please make sure your Network setting are configured correctly    kako mi ide na zivcee razbicu sveee!!

Moras rucno otvoriti port na ruteru 5739.... Tako je i meni javljao,cim sam to napravio,proradilo je... ;)
12 godina
neaktivan

Evo napravio sam ,nasao sam program za otvaranje portova veoma jednostavno, samo ukucati broj porta u program isti kako sto je u pes settings(5739)  i ici na check me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo da se i ja malo javim ekipi, nisam stigao baš čitati po forumu ,ali rađe sam rasturao po master ligi online:)

Za promjenu mi paše PES od fif12, puno mi je izazovnija ML od UT. razlike u igrima su tolike, da po meni su to totalno drugačije nogometne ige... što se kome više sviđa neka igra i gotovo:)

Ekipa mislim stvarno, več ste dosadni s tim prepucavanjima... Vidim da ima ima tu dosta provjerenih igrača FIFE  , ali dečki stvarno nemojte toliko blatiti i pljuvati po igri, ok ako ne veličate Fifu, ali indirektno pljujete po PES-u... bezveze.

MIslim da je dosta reći ne sviđa mi se, nije dobre i gotovo... a ne svaki 2 post bezveze ovo,ono ne valja itd.  Ako vam se ne sviđa PES ,zaobiđite ovu temu i gotovo, i niste jedini koji su igrali ISS 98

bezveze spamate temu...

I da nemojte da vam moram očitati bukvicu u Fifi 13 ( vidim da neki najavlju prelazak na moju omiljenu formciji 4-3-2-1), ako budete i dalje pluvali ovdje...znate koga ide, a možete se i javiti za pes...sve opcije su otvorene {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
picija21 kaže...

Evo napravio sam ,nasao sam program za otvaranje portova veoma jednostavno, samo ukucati broj porta u program isti kako sto je u pes settings(5739)  i ici na check me...

To nije program za otvaranje portova.... to je samo za provjeravanje portova odnosno jesu li otvoreni ili nisu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan

Imam samo dvije rijeci:MAIKON LEITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel ko uspia skinit s torrenta i koliko mu je trebalo ?

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Maikon Elite beast!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Znate ono sto vam trazi ako nemate instalirano mislim na patch edit onaj fremwork 4 tako,da li je moguce da mi on usporeni malo komp ili sam se istripovao zesce i da cemu to sluzi inace bio bih mu jako zahvalan.

Danas sam celo pre podne igrao ligu sampiona i krenuo ML al ja ono nemam dve blage veze ni kako se kupuje igrac ni kako se zovem u prevodu a vidim da je zanimljivo.Pa ako neko moze to da mi pojasni jer nameravam da skupim pare i kupim i PES 13 pored fife koja je vec kupljena zar sam ja budala da ne igram obe igre.zemljo otvori se.....
15 godina

Nisam bas pratio cijene tih keyeva i box editiona kad ste postirali ali mislim da se ovo isplati :P 

http://www.links.hr/artikl-650.212.386  

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Encyanix kaže...

Nisam bas pratio cijene tih keyeva i box editiona kad ste postirali ali mislim da se ovo isplati :P 

Vidi se da nisi pratio, ovdje je jeftinije a imaju i besplatnu dostavu:

www.svijet-igara.hr

15 godina
briatore kaže...
Encyanix kaže...

www.svijet-igara.hr

10 kuna jeftinije nego u Linksu, a još moraš čekati da ti dođe doma. Ovako odeš u dućan i uzmeš igru, bez čekanja. Odlična je ovo cijena u linksu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 17:20 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
briatore kaže...
Encyanix kaže...

www.svijet-igara.hr

10 kuna jeftinije nego u Linksu, a još moraš čekati da ti dođe doma. Ovako odeš u dućan i uzmeš igru, bez čekanja. Odlična je ovo cijena u linksu.

Igra je bila raspoloživa na dan izlaska i putem dostave. Osim toga, tko je iz Osijeka isto tako ode u dućan i uzme igru, bez čekanja ;-)

12 godina
neaktivan

lovac82 neznam,uglavnom nisam mogao nikako da nadjem da napravim port i nisam se mogao konektovati i kad sam skinuo program i odradio to islo je odmaa!! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel ko za tekmu??
PES & FM <3
12 godina
neaktivan

Jesam ja :P

Dali je tko igrao online competition nemogu nikako da se prijavin na turnire ili kupove koji slijede,kao pise odgodjeno za sledeci datum koji god probam uci - you cannot take part in  this competition as it is being held at a later? A Vec bude prijavljenih tamo timova...

16 godina
Dodi u soja room Eu-13-any
PES & FM <3
13 godina
protjeran

jedno pitanje.primjetio sam da fali dosta igraca u drzavama,opcija edit.npr olica nema ni crespa iz argentine...

dali je to namjerno konami izostavio ili ce bit neki update za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel se moze negdje kupiti samo key bez DVD-a, znam da je to uvijek bila jeftinija varijanta. :)

I jel moguce isti key koristiti na dva kompa (imam PC i laptop) i na oba kompa igrati online?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mislim da sam vidio na kupi key hr ali nisam stoposto sigura.znam da imaju box izdanje za 229 kuna,a to i nije tako puno.

13 godina
protjeran
Jel moze neko postat link od konamijevih servera,u mol slucaju za PC .. Zanima me status,tj dal je offline ili online...A ne da moram pola sobe raskopati dok dodjem do kablova,uvijek pomislim da je do moje konekcije.. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

tko igra na ps3?

0 0 hvala 0
16 godina
gdje mogu nać pro evolution soccer 2013 no dvd crack za orginal da nemoram imat stalno DVD u dvd-romu?
PES.. FM.. <3
13 godina
neaktivan
soja kaže...
gdje mogu nać pro evolution soccer 2013 no dvd crack za orginal da nemoram imat stalno DVD u dvd-romu?

skini daemon tools,napravi presliku i stavi virtualni pogon ;)

16 godina
Logigamer kaže...
soja kaže...

jesam ali mi onda securom ne pusti u PES

PES.. FM..
15 godina
neaktivan
soja kaže...
Logigamer kaže...
soja kaže...

Ja imam oriđiđi i kad sam skinuo prje onaj sitrow samo sam mounto i ide bez cde-a.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...
soja kaže...
Logigamer kaže...
soja kaže...

Ja imam oriđiđi i kad sam skinuo prje onaj sitrow samo sam mounto i ide bez cde-a.

A jesi instaliravao onda orginal ili si samo koristio cd key?? Jesi mozda crackao?
PES.. FM..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice