Da pitam ja vas, PES igraci i fanovi....sta je ovo zaboga???
Da krenemo redom. Okej upalim PES 13, stavim xbox360 gamepad, stavim superstar tezinu( to bi kao stvarno trebala bit tezina za sve pro)...napravim ML sa realom, i još jedan sa laziom...
Odem prvu prijateljsku sa realom, doslovno rasturim protivnika 6:0( sa realom) zabio sam 4 gola van 16, negdje oko 20 metara( i to su bili bezvezni sutevi koji u FIFI uopce nebi prosli ) Lopta ide nekako prebrzo, a golmani kao da sporije reagiraju i sporo se bacaju( parade), uz to da spomenem uzasne animacije golmana, kod primanja lopte, bacanja i tako toga. Imao sam 30 udarca na gol, od toga 14 u okvir...e sad...mogo sam ja mislim zabit svih tih 14 golova, jer skoro svaki put sam gađao golmana koji je 10 od 14 puta doslovno bio pogođen loptom i lopta se odbila od njega, kao da on nije ni skuzio da lopta ide prema njemu,da ju jebar nekako izbacit s putanje preko gola, ili na bok, ili nedaj boze uhvatit ali ne, on skoro svaki put je imao rekaciju da mu se lopta odbila od nekog tijela...ukratko..golmani katastrofa!...Pa bolje bi branili neki amateri u nekim ljevim ligama nego ovi u PES-u...
Golovi? zar tako bezvezni sutevi i golovi ulaze, doslovno golman kasni za pola sec do sec da se baci po loptu...ja igram FIFU od 2009 godine, i nijedan od tih golova ja sam siguran mi nije usao nijednom, mozda koj put sa nizim golmanima 59-69 OVR al ovi iznad to rutinski brane...
Ai tezina na Superstaru? Pa doslovno setam kroz protivnika i zabijam golove. Nakon utakmice sa realom preso sam na ML sa laziom, ista pasta, za prijateljsku sam dobio manchaster united, rasturio sam ih 4:0...
Animacije igraca, trcanje kretanje, jako loše. Svi igraci mi se cine isti osim ronalda.
Rejtinzi igraca? O tome bolje da ne pricamo...Benzema 83? Higuain 82?? Arbeloa 80? Ramos 84?? Pepe samo 85?, Marselo, ozil, dimaria? Pa svi rejtinzi su aj bok igraca.
PES 13, jako loše za mene, ali ce posluzit dok cekam iduci petak za FIFU 13:)
Mozete vi meni nabit koliko ocete TD, al istina je istina.