Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 780.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

Da pitam ja vas, PES igraci i fanovi....sta je ovo zaboga???

Da krenemo redom. Okej upalim PES 13, stavim xbox360 gamepad, stavim superstar tezinu( to bi kao stvarno trebala bit tezina za sve pro)...napravim ML sa realom, i još jedan sa laziom...

Odem prvu prijateljsku sa realom, doslovno rasturim protivnika 6:0( sa realom) zabio sam 4 gola van 16, negdje oko 20 metara( i to su bili bezvezni sutevi koji u FIFI uopce nebi prosli ) Lopta ide nekako prebrzo, a golmani kao da sporije reagiraju i sporo se bacaju( parade), uz to da spomenem uzasne animacije golmana, kod primanja lopte, bacanja i tako toga. Imao sam 30 udarca na gol, od toga 14 u okvir...e sad...mogo sam ja mislim zabit svih tih 14 golova, jer skoro svaki put sam gađao golmana koji je 10 od 14 puta doslovno bio pogođen loptom i lopta se odbila od njega, kao da on nije ni skuzio da lopta ide prema njemu,da ju jebar nekako izbacit s putanje preko gola, ili na bok, ili nedaj boze uhvatit ali ne, on skoro svaki put je imao rekaciju da mu se lopta odbila od nekog tijela...ukratko..golmani katastrofa!...Pa bolje bi branili neki amateri u nekim ljevim ligama nego ovi u PES-u...

Golovi? zar tako bezvezni sutevi i golovi ulaze, doslovno golman kasni za pola sec do sec da se baci po loptu...ja igram FIFU od 2009 godine, i nijedan od tih golova ja sam siguran mi nije usao nijednom, mozda koj put sa nizim golmanima 59-69 OVR al ovi iznad to rutinski brane...

Ai tezina na Superstaru? Pa doslovno setam kroz protivnika i zabijam golove. Nakon utakmice sa realom preso sam na ML sa laziom, ista pasta, za prijateljsku sam dobio manchaster united, rasturio sam ih 4:0...

Animacije igraca, trcanje kretanje, jako loše. Svi igraci mi se cine isti osim ronalda.

Rejtinzi igraca? O tome bolje da ne pricamo...Benzema 83? Higuain 82?? Arbeloa 80? Ramos 84?? Pepe samo 85?, Marselo, ozil, dimaria? Pa svi rejtinzi su aj bok igraca.

PES 13, jako loše za mene, ali ce posluzit dok cekam iduci petak za FIFU 13:)

Mozete vi meni nabit koliko ocete TD, al istina je istina.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Kolko si natrkeljio gluposti to nisu Božje istine. Odigro sam više od 10 tekmi i imao sam samo jednom slučaj da sam dobio 4:1. Dapače, izgubio sam ih par an superstar. Golmani me hebeno dobro služe za sada. Ovo za animacije da su svi isti, neznam kaj da ti čovjek na to kaže. Ovo za rejtinge je malo glupavo ali šta je tu je.

Po čemu bi Higuain trebao imat više? Po čemu bi Arbeloa trebao imati više ? Bože me oprosti ali Ako je Arbeloa igrač, trčat ću ti gol po Trgu Bana Jelačića i vikat Hajduče volim te.

Svi znamo da golmani nisu nešto bajni ali si sigurno bolji nego prethodni i to ja jamčim jel sam igrao demo i vidim razliku u svakom segmentu igre hebemu. Možda ti ne paše jel si fifa igrač, drugačiji pristup igre i ta sranja.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 1:45 (Tommy_123).
Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kolko si natrkeljio gluposti to nisu Božje istine. Odigro sam više od 10 tekmi i imao sam samo jednom slučaj da sam dobio 4:1. Dapače, izgubio sam ih par an superstar. Golmani me hebeno dobro služe za sada. Ovo za animacije da su svi isti, neznam kaj da ti čovjek na to kaže. Ovo za rejtinge je malo glupavo ali šta je tu je.

Po čemu bi Higuain trebao imat više? Po čemu bi Arbeloa trebao imati više ? Bože me oprosti ali Ako je Arbeloa igrač, trčat ću ti gol po Trgu Bana Jelačića i vikat Hajduče volim te.

Svi znamo da golmani nisu nešto bajni ali si sigurno bolji nego prethodni i to ja jamčim jel sam igrao demo i vidim razliku u svakom segmentu igre hebemu. Možda ti ne paše jel si fifa igrač, drugačiji pristup igre i ta sranja.

Na PES13 sam iso iskljucivo s pristupom, bez razmišljanja i uspoređivanja sa FIFOM. Arbelo je igrac, i trebao bi imat bar 82-83, Higuain barem 83-84. Sta se tice tezine igre, ja se cudim kako vi mozete gubit od AI na superstar, probajte FIFU na legendary, dobit ce te 5 komada u roku 2 minute.

Jednostavno nije mi to to...rađe bi isao igrat PES 06 koji je i dalje najbolji!

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Na PES13 sam iso iskljucivo s pristupom, bez razmišljanja i uspoređivanja sa FIFOM. Arbelo je igrac, i trebao bi imat bar 82-83, Higuain barem 83-84. Sta se tice tezine igre, ja se cudim kako vi mozete gubit od AI na superstar, probajte FIFU na legendary, dobit ce te 5 komada u roku 2 minute.

Neznam po čemu i misliš da je Arbeloa igrač, ako ćemo tako Onda bi Vida trebal imat barem +80. Nisi sigurno. Pogledaj Higuina, od 10 zicera pogodi jedva 2 . Pa ni tolku ocjenu mu nebi dao. Pa zato kažem, nema smisla igrat s Al-om jel tu nema onog pesovog doživljaja. Protiv frendova je to taj osjećaj, ne shvaćam kak može netko piratizirat igru da bi igral protiv kompa. Sve je drugačije kad igraš protiv nekog drugog. A ono za kretanje i da su svi isti ti neću ništa reć jel mi se fakat neda.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Neznam po čemu i misliš da je Arbeloa igrač, ako ćemo tako Onda bi Vida trebal imat barem +80. Nisi sigurno. Pogledaj Higuina, od 10 zicera pogodi jedva 2 . Pa ni tolku ocjenu mu nebi dao. Pa zato kažem, nema smisla igrat s Al-om jel tu nema onog pesovog doživljaja. Protiv frendova je to taj osjećaj, ne shvaćam kak može netko piratizirat igru da bi igral protiv kompa. Sve je drugačije kad igraš protiv nekog drugog. A ono za kretanje i da su svi isti ti neću ništa reć jel mi se fakat neda.

Pa isiti su, kako zaboga moze Ozil trcat istom brzinom kao Di Maria? Khedira brzi od Benzeme? CR7 sustizu branici od Levantea! Alo...o cemu mi pricamo...Player ID? my ass...CR7 se ljepi lopta za nogu kao da je magnet, doslovno mozes trcat pocasni krug kroz obranu protivnika i još se namjestit za šut i pucat...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže:

Pa isiti su, kako zaboga moze Ozil trcat istom brzinom kao Di Maria? Khedira brzi od Benzeme? CR7 sustizu branici od Levantea! Alo...o cemu mi pricamo...Player ID? my ass...CR7 se ljepi lopta za nogu kao da je magnet, doslovno mozes trcat pocasni krug kroz obranu protivnika i još se namjestit za šut i pucat...

meni su te brzine najveći problem... Stvarno je gameplay strašaan. Ovo što sam danas igrao, prezadovoljan sam. Već sad mogu reć da je ovo najbolji PES ikad! Al Master liga me razočarala, glupo kupovanje kopačaka (ok to, al da barem na početku svi imaju prave kopačke), glupo kompliciranje s treninzima (moraš kupovat treninge!?), stvarno bespotrebno. ML je uvijek krasila ta jednostavnost i igrivost, a sad su bezveze zakomplicirali i ne vidim šta su željeli postić s tim, to mi je samo dodatna muka. I još su izbacili League mod a ovo zakomlicirali. Da su bar ML ostavili istu pa bi onima koji su igrali samo League mod (a igrali su ga jer im se ML nije sviđala) bilo puno lakše prilagodit se ovome i prihvatit tu činjenicu, al ovako su ga brate sjebali, i to dobro! Ugl. dobro to ide i nadam se da će se vratit ono staro rivalstvo KONAMI vs. EA pa da uživamo u obje igre a ne da se svađamo koja je bolja {#}

Som la gent blaugrana
13 godina
sstrmi kaže...
RedHill kaže...
Zadnji PES kojeg sam kupio i da je valjao je 2009. PES 2013 pokazuje znakove napretka, ali daleko je to od toga da igra postane kao FIFA danas. Jos puno pure i spinata ce trebati ovima iz Konamija da vrate PES na stare staze slave. Problemi: igraci u obrani glupi ko' k****, golmani standard, aniamcije retardirane, soundtrack boze ubi, komentatori isti, publika ista. Sve u svemu to jos nije PES koji zavrjeđuje da ja dam pare i uzivam u njemu kako treba. FIFA se opet kupuje

ok,i prvi put kada si ušao u temu skužili smo da kupuješ fifu i da veličaš fifu.Sad BOK!

Ne velicam ja FIFU, samo kazem da je bolja, ali da se PES uzdize. Mozda vec iduce godine kupim PES, ako nastave ovako. Moje objektivno misljenje, ja neznam sta me napadas. Svake godine isprobam oba dvije, boze moj kakvih ljudi ima {#}

13 godina
protjeran
The Darkside,otidji u wc,stavi glavu u solju i pusti vodu...
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Demo2 za pc izlazi danas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cyber_Freak kaže...
The Darkside,otidji u wc,stavi glavu u solju i pusti vodu...

Ako bi to napravilo PES ponovno igrivim, pustio bih vodu i dvaput.

16 godina
A jel igra ko od vas da mu je pass assistance iskljucen odnosno 0, ili / i manual shot ON??
PES & FM <3
15 godina
neaktivan

nemogu updatati na novi patch, jel ko zna zasto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

isti problem kod mene oko patcha- Može pomoć?

0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leon93 kaže...

koji je patch u pitanjum ?

hota
15 godina
neaktivan

Infomarku stigao PES2013, sutra je na našim adresama za one koji su napravili prednarudžbu a to sam aj :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da li je netko od vas igrao demo 2 na ps3/box-u i ovu xy verziju na pc-u? meni osobno demo2 djeluje puuuuno bolje nego ova verzija na pc-u. nekako su mi tromiji igraci i shoot mi se cini losiji... kao da je druga igra u pitanju... na ps3 demo2 mi je puno bolji... ili mi se sve ovo samo cini??? :D

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

u sibeniku tek 28. :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U iscekivanju kurirske sluzbe i njihovog poziva!{#}

Mada sam na poslu, ali...{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Ja danas u 16 h idem po orginal :)
PES & FM <3
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

U iscekivanju kurirske sluzbe i njihovog poziva!{#}

Mada sam na poslu, ali...{#}

Još sutra imam krače školu. Još da mi dođe do pol11, 11 bio bi najsretniji. Ko će to dočekat nakon škole :P

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
Tommy_123 kaže...

Infomarku stigao PES2013, sutra je na našim adresama za one koji su napravili prednarudžbu a to sam aj :)

u infomarku ima samo box verzija ili se može kupiti i sam key?

15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Tommy_123 kaže...

u infomarku ima samo box verzija ili se može kupiti i sam key?

Samo Box verzija.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
hota kaže...
Leon93 kaže...

koji je patch u pitanjum ?

jel dosao ovaj s igracima?

15 godina
neaktivan

Manual pass Pastorea i manual udarac Ibre :D

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odigrao par tekmi....nezz men je ovo isti rac ko i pesovi prije, više se igra uopće ne mijenja. Postala je pomalo dosadna jer ne nudi ono što uvijek obećaju, sve novo, ovo ono a naprave qurac. Igrat će se jer je to pes i igram ga pa dobih 10-12 godina...ali više nema onu čar koju je pes imao. 

SAd klasično TD će me ovi novi klinci koji misle da je prvi pes2010 neka slobodno, ali ja sam igrao i znam što je nekad pravi pes a što je pokušaj kopije fife i onda neuspjeli nusprodukt koji se vrti još od 2008 otkako je pes uzeo godine u naziv umjesto brojeve kao prije.

Ok je igra...ali izgubila je čar, totalno.

može td slobodno, uživajte

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 11:57 (fila2208).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

PES mi je upravo stigao!{#}

Sada cekati 15h, kraj radnog vremena, otici kuci na rucak i moliti Boga da mi zena ne da neka zaduzenja!{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Sada cekati 15h, kraj radnog vremena, otici kuci na rucak i moliti Boga da mi zena ne da neka zaduzenja!{#}

Jesi išao po njega ili * :O

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
Zoki Mpek kaže...

Ako su to "ona" zaduženja, ja bi molio Boga da mi ih da! {#}

14 godina
David87 kaže...
Zoki Mpek kaže...

Ako su to "ona" zaduženja, ja bi molio Boga da mi ih da! {#}

Ovisi o ženi, može biti da je PES bolja opcija {#}.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice