Zašto mi trza???
Bio danas u servisu rekli su mi da je sve u redu??
Ma svima trza, mislim nekim sretnicima ne.
Zašto mi trza???
Bio danas u servisu rekli su mi da je sve u redu??
Ma svima trza, mislim nekim sretnicima ne.
kvacicu stavi samo na Vsync i s tim da ti refresh rate od monitora mora biti 60 Hertza jer ako je vise trzati ce...provjereno:)
kvacicu stavi samo na Vsync i s tim da ti refresh rate od monitora mora biti 60 Hertza jer ako je vise trzati ce...provjereno:)
meni trzaju i internetske igre ??? kako rješiti taj problem sad
ja imam problem skinuo sam patch instalirao verziju 1.02 i sve kopiro kako pise u uputama odemu igricu imam klubove njemačke ali nema igraca pise player 1, player 2 itd.. kako to riješiti hvala!!!
Hvala na ovome Presidente, bolji je patch od ostalih pogotovo od SM patcha prebagoviti su golmani ....
el zna ko el se moze stavit talijanski komentator umjesto engleskog?
e super je patch ali imam jedan problem sve sam instalirao unutra su mi svi klubovi ali mi brejka samo kad igram a u meniu ne nego samo kad igram vec sam ponovno probo snimit igru i stavit patch ali opet brejka u setings mi piše da mi je grafička dobra kako to riješiti
hvala!!!
hoče li mi onda igra biti na njemačkom pošto na ss-ovima vidim da je na njemački
hoče li mi onda igra biti na njemačkom pošto na ss-ovima vidim da je na njemački
neće barem meni nije
meni trzaju i internetske igre ??? kako rješiti taj problem sad
imam jedan problem sve sam instalirao unutra su mi svi klubovi ali mi brejka samo kad igram a u meniu ne nego samo kad igram vec sam ponovno probo snimit igru i stavit patch ali opet brejka u setings mi piše da mi je grafička dobra kako to riješiti
hvala!!!
Meni su u bundes ligi svi nizozemski klubovi,a kad idem tamo pod ono ˝Fifa˝ tamo su mi njemački. dali ko možda ima takav problem sa tom novim patchem??
pa evo pogledaj gore.to je taj!
Zna li netko kako se u PES 2010 kod online igranja može uključiti chat ili voice opcija radi komunikacije.
alo, daj neko nek odgovori covjeku, kako chetati u Ps-u online
kako napravite da kad igrate na joistycku sa onom "gljivom" da igrači na napucavaju loptu
Zna li netko kako se u PES 2010 kod online igranja može uključiti chat ili voice opcija radi komunikacije.
dali imas originl cd za online ili ne??
ima orginal.
orginalni cd i igra preko neta, al ne moze chetat
Da naravno da imam original cd i igram online bez ikakvih problema samo ne mogu chetat i ne mogu uključiti voice opciju za spikat preko slušalica
HAlo može li mi ko pomoći
HAlo može li mi ko pomoći
mozda malo glup prijedlog no ako igras sa prijateljem online oprobajte preko xfire-a ili skypa i slično. neigram online i neznam no eto moj doprinos.
Vidio sam u settingsu pod audio neku opciju vezano za chat online, možda je to.
hvala svima riješio sam problem
moral je kupiti odgovarajuci gamepad
ej ljudi...ja sam skinio neki file s neta zapravo s konamijeve stranice di su sve lige/klubovi/kupovi originalni i uz to sam dobio i kitserver...eh al neznam ga ubaciti...neki kitserver installer moram instalirat da bi sve to moglo radit al nemogu ga pokrenit...PESEdit_2010_Patch_1.3_part1...e to je taj patch...i nikako nemogu napravit to sve....mooooooooooooolim vas da mi pomognete......nek netko skine taj patch i nek proba to napravit...mooooolim vas....odgovorite....
jel ko zna jel se pes 10 može igrati preko interneta .... mislim onako ja na svom kompu a neko drugi na svom al da igramo jedan preko drugog....
i to je to