Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 282.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Pro Evolution Soccer 2010

i ja imam problema što volim tipkovnicu.... i brže napravim što sam zamislio s njom.

Odgovor je NE

Može biti 7 đojstika ali samo 1 tipkovnica

16 godina

Nije istina..Može se..

Skineš program..mislim da se zove PPjoy  i on jednu tipkovnicu konvertira u kontroler..Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 20:23 (plavi08).
15 godina
neaktivan

A kako mogu stavit joystick odnosno kako da mi igrica pronađe joystick??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dali neko zna kako se instaliravaju ovi patchevi.skinuo sam ovaj prvi od ADLIA i neznam sta da napravbim da ga aktiviram? molim pomoc

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vikipros kaže...

A kako mogu stavit joystick odnosno kako da mi igrica pronađe joystick??

Odi u settings izvan igre. I tamo stavi Joystick, ali na veće brojeve od 1 (jer je to tipkovnica)

15 godina

Skinuo sam PESEdit patch v0.8,sve je dobro, ali igram master ligu i nakon nekoliko kola izbaci me iz igrice, onda opet uđem isto se dogodi.MOLIM POMOĆ!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi izašao je novi SMpatch 3.9! navodno koliko sam uspio skuzit ima neki dodatak za igranje preko interneta!?Belji se

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skočko kaže...

ljudi izašao je novi SMpatch 3.9! navodno koliko sam uspio skuzit ima neki dodatak za igranje preko interneta!?Belji se

Skinio sam ga ali ne mogu ga instalirat.Svi mi budu u bijelim pes dresovima.

15 godina
protjeran
ma ovo je pišurija i namještaljka. Ja igram protiv računala, trčim punom brzinom po terenu on me pokupi kao neki divljak i sudac pušta igru! pa gdje to ima? ja njega jedva taknem, sudac sudi prekršaj?! kod odbijanaca svaka se lopta odbija AI-u, ili 99 %, zatim nemoguća njegova dodavanja, provuče loptu gdje praktički nemoguće provući, pa zatim npr. svaki igrač brži od svakog mog?! ma namještaljka, previše stvari je nerealno........p.....a im materina........

4 0 hvala 0
16 godina

Jep slažem se. Nemogu se sjetit igrača s kojim sam nadtrčao suparničkog(Ai) igrača. A o faulima se neda raspravljat . Maltene svaki  duel sa iksom mi je prekršaj ali zato možeš uklizivat do mile volje.

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 16:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Jep slažem se. Nemogu se sjetit igrača s kojim sam nadtrčao suparničkog(Ai) igrača. A o faulima se neda raspravljat . Maltene svaki  duel sa iksom mi je prekršaj ali zato možeš uklizivat do mile volje.

e da, koliko ja bogova skinem dok igram.......:),  bogatija se zaletim sa igračem punom brzinom 1 na 1 s golmanom, ovaj iza me samo malo sustigne i pokupi, ma samo što krv ne počne teći,  i igra se nastavlja...........!?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 16:45 (Robert-Je-Glup).
16 godina
neaktivan

može pomoć?! penale u pes 2010 su jako pogoršali po mom mišljenju. igram dosta no nikako neznam opucat normalan penal. ili promašim ili za svaki slučaj opucam po sredini. pa moze neko pomoć kako se puca no da mi rekne sa tipkovničkim oznakama posto igram na tipkovnice za sad.

1 0 hvala 0
16 godina
d3stroy3r_cro kaže...

može pomoć?! penale u pes 2010 su jako pogoršali po mom mišljenju. igram dosta no nikako neznam opucat normalan penal. ili promašim ili za svaki slučaj opucam po sredini. pa moze neko pomoć kako se puca no da mi rekne sa tipkovničkim oznakama posto igram na tipkovnice za sad.

stisneš za pucanje pa onda kad se igrač približi lopti stisneš gore ili dolje zavisi koji kut očeš

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
neaktivan

Izišao je novi PESEdit.com 2010 Patch 1.3.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
Razer_Copperhead kaže...

Radi li bez bugova,0.8 i 0.7 radi li su mi ali me odjednom izbace iz igrice ?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 17:54 (Pezer).
17 godina
neaktivan
Pezer kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Radi li bez bugova,0.8 i 0.7 radi li su mi ali me odjednom izbace iz igrice ?!

Meni radi bez problema.

Razer_Copperhead
16 godina

pa napokon da netko kaze istinu a ne da ga svi hvalite...bzv sva ta grafika...kad je gameplay jadan...

16 godina
neaktivan
milanji kaže...

pa napokon da netko kaze istinu a ne da ga svi hvalite...bzv sva ta grafika...kad je gameplay jadan...

Obrazlozi.

16 godina

dosadan gameplay,neigriv,smiješna fizika,utakmica mi traje 100 godina a na starom pesu prodje u trenu,igrači pretromi,ai superman...ima toga još

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prošle godine se ekipa žalila da sa Messijem sve pretrče, a sad kad ne mogu, to im smeta. AI nije superman, daleko od toga. Fauli jesu smiješni, ali je sama fizika dobra, naravno da se lopta odbija...jedino što me smeta je par bugova i ne mogućnost igranja online preko WLAN-a, ostalo super, tako da n00bine pss....

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ige kaže...

Prošle godine se ekipa žalila da sa Messijem sve pretrče, a sad kad ne mogu, to im smeta. AI nije superman, daleko od toga. Fauli jesu smiješni, ali je sama fizika dobra, naravno da se lopta odbija...jedino što me smeta je par bugova i ne mogućnost igranja online preko WLAN-a, ostalo super, tako da n00bine pss....

neznam meni i frendu je dojadio najvise zbog bugova npr. kroz golmana mi je prosla lopta kroz prsa,onda pucam sa 16-terca odbije se od protivnickog igraca i leti 10m u zrak (svijeca) i ide prema golu a golma trci prema korner zastavici i naravno nikog nije bilo da zaustavi loptu i ima dosta sudackih pogreska tak da nas to odvuklo od pesa po prvi put

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
Ige kaže...

hehe. čim se netko požali odma noob. baš si mulast. Čini mi se da si ti noob je neprihvaćaš tuđe mišljenje. Meni paše da se mora više "igrat" jerbo igram sa klubovima tipa dinamo,nac breda itd. AI je smiješan i točka za mene. Fizika je u banani jer se igraču nekad izvijaju poput jegulje ,ok nekad to izgleda super ali nekad ne. Uostalom prvi put je fifa bolja na konzolama i mislim da to sve govori. Pes igram od psone i bolje mi je od fife ali ako ovako nastave fifa će bit bolja.

Kupujem afričkog tvora.
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Ige kaže...

neznam meni i frendu je dojadio najvise zbog bugova npr. kroz golmana mi je prosla lopta kroz prsa,onda pucam sa 16-terca odbije se od protivnickog igraca i leti 10m u zrak (svijeca) i ide prema golu a golma trci prema korner zastavici i naravno nikog nije bilo da zaustavi loptu i ima dosta sudackih pogreska tak da nas to odvuklo od pesa po prvi put

Na sreću na ps3 nema bugovaCool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
protjeran
kostolomac kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Ige kaže...

Na sreću na ps3 nema bugovaCool

da istina ja imam pes 2009 i igra je bug free

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...KILLZONE 2 BEST MP GAME OF 2009
15 godina
neaktivan

UPOMOĆ  Mršti se

Upalin pes 10 i igran ga na tipkovnici bez problema, zatim uključim gamepad(model je logitech cordless rumblepad 2) i sve normalno radi dok ne krene utakmica čim utakmica krene igrači se stalno dodaju i to ne mogu zaustavit, a zatim isključin gamepad i onda opet mogu normalno igrat. Ista stvar mi je bila i na PES-u 09, sa gamepadom je sve u redu jer na drugim igricama radi bez problema

0 0 hvala 0
16 godina

kojim programom mogu promijeniti default stadion za pojedini tim...hvala...:P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
OVO-ONO kaže...

UPOMOĆ  Mršti se

Upalin pes 10 i igran ga na tipkovnici bez problema, zatim uključim gamepad(model je logitech cordless rumblepad 2) i sve normalno radi dok ne krene utakmica čim utakmica krene igrači se stalno dodaju i to ne mogu zaustavit, a zatim isključin gamepad i onda opet mogu normalno igrat. Ista stvar mi je bila i na PES-u 09, sa gamepadom je sve u redu jer na drugim igricama radi bez problema

tako i meni kad stavim na analog onda mi se igrači sami dodaju a kad stavim digital sve je u redu samo što je teško igrat na digital

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
15 godina
neaktivan

da imam plejku odavno bi prešo na fifu.

usrali su pes totalno. kompa nesmeš taknut odma faul, on smije terorizirat kolko oće, nekad stisnem dodavanje pa igrač maše u prazno dok jednom još stisnem puno puta je kasno.

obrisal sam ga i mislim da više konami moje povjerenje nebu dobil.ak se zaposlim do druge zime kupujem ps3 i fifu i jebi se ti konami kak god znaš.

15 godina

Ima li koji patch s hajdukom? Bio bih zahvalan......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš ovdje jedan..nije neka kvaliteta al jbg zasad nema bolje.. http://forum.cropes.org/index.php/topic,9933.0.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 14:03 (plavi08).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice