Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.010.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
Razer_Copperhead kaže...

Što trebam sve instalirat da bi mi proradio PESEdit.com 2011 Patch 1.3? Instalirao sam igru i taj patch, ali grbovi su mi ostali kao i da nisam stavio patch.

moraš prek pes edit selectora ic......odi tam di si instaliro pes u konamijev fail i tam imas ikonu zove se PESEDIT i nacrtano je PE....kasnije se sam možeš snač služit....uživaj....

17 godina
neaktivan
vikipros kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Što trebam sve instalirat da bi mi proradio PESEdit.com 2011 Patch 1.3? Instalirao sam igru i taj patch, ali grbovi su mi ostali kao i da nisam stavio patch.

moraš prek pes edit selectora ic......odi tam di si instaliro pes u konamijev fail i tam imas ikonu zove se PESEDIT i nacrtano je PE....kasnije se sam možeš snač služit....uživaj....

Hvala na pomoći, ali sam uspio. Instalirao sam PES i zatim patch od PESedita i sad radi. Prije sam instalirao patch 1.3 i s njim nije radilo, a bez njega radi.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 15:32 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

hahahaha meni ovaj overall rejting 77* na pocetku sezone  (BAL) igram CFa

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Moja najnovija kompilacija golova. Oko ovo sam se najviše pomučio.
Tribute je Matthewu Le Tissieru. Bivši igrač Premierligaša Southamptona.
Harao je 90ih... Strašan igrač. Zabio je 200 golova za taj relavitno "mali "klub
i to još na kakav način xD. Linkove o njemu imate u opisu mog videa sa youtubea.
Uglv. eto :) Enjoy!

5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Lijepo, svaka cast....
14 godina
neaktivan
Pomoc

Skinuo sam ove komentatore sto ste spominjali za pes 11 i ako mi netko moze reci kako da ih pokrenem??? Jeli treba staviti u neku odredenu mapu ili... Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc

samo ih instaliras

15 godina
neaktivan
MII2o kaže...
Moja najnovija kompilacija golova. Oko ovo sam se najviše pomučio.
Tribute je Matthewu Le Tissieru. Bivši igrač Premierligaša Southamptona.
Harao je 90ih... Strašan igrač. Zabio je 200 golova za taj relavitno "mali "klub
i to još na kakav način xD. Linkove o njemu imate u opisu mog videa sa youtubea.
Uglv. eto :) Enjoy!

Prejbeno. {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

a kako ih istaliram, ako mi mozes objasnit korak po korak. jeli treba neki program posebni ili sta???

15 godina
neaktivan

koliko se sjecam mislim da je bila u pitanju aplikacija na koju kliknes i instaliras u folder igrice.nema nista drugo

15 godina
neaktivan
Shadow77 kaže...

a kako ih istaliram, ako mi mozes objasnit korak po korak. jeli treba neki program posebni ili sta???

www.pesedit.com..... odeš tam klikneš na patches i skines 5 djelova....zatim otpakiras u neki folder prvi - automatski se i drugi otpakiraju......Odeš tamo gdje si instalirao i izbrišeš faj pod nazivom kitserver....instaliras ono što si raspakirao u fajl di je pes i to je to....kasnije radiš prek selektora kojeg možeš nač tam di si instaliro igricu...

15 godina
neaktivan

ma on pita za komentatore sa fife ,a ne za pes patch

14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Moze li mi netko reci gdje cu download taj novi firepatch 1.4 all in one i kako ga instalirati ??

molim vas pomozite neznam kako ??

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ngog kaže...

Moze li mi netko reci gdje cu download taj novi firepatch 1.4 all in one i kako ga instalirati ??

I ja ne mogu nigdje pronaći ispravan patch 1.4, a ovi šupci ne žele reći gdje se može downloadati , a kamoli da kažu kako ga instalirati...

15 godina
neaktivan
scenesports kaže...
Ngog kaže...

I ja ne mogu nigdje pronaći ispravan patch 1.4, a ovi šupci ne žele reći gdje se može downloadati , a kamoli da kažu kako ga instalirati...

Pričekaj do utorka i izlazi 1.5....u tom jos dobis i dodatnu eng 2. ligu i sve transfere na zimi.....WWW.PESDIT.com.....instalaciju sam objasni vec malo gore vise....

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Izašao je patch 1.5 još jučer...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kule kaže...

Izašao je patch 1.5 još jučer...

aha a vidim onda sam ja nes krivo procito....

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

LINK

Za 1.5 pesedit patch da nemorate 5 dijelova skidat

(Link je s drugog foruma da slucajno nebi pomislili da ga ocu prisvojit)

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 8
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Don Strongtoni najjači si :DD
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel ima negdje neki obični program ili patch koji mijenja samo cijene igrača?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ma najbolji vam je patch UNREAL

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

{#}pozdrav..jel mi moze neko objasniti kako da se registrujem na pes 2011 da igram  online.....

Tarki......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mozel mi neko objasniti kako da se registrujem na pes 2011 da igram online....pleas

Tarki......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako da se registrujem da igram pes 2011 online

Tarki......

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
micun_47 kaže...

mozel mi neko objasniti kako da se registrujem na pes 2011 da igram online....pleas

https://id.konami.net/quick/Entry?country_code=HR&language_code=en_GB

tu se regaš..i ako si kupio orginal i to bi trebal biti to.uživaj;))

14 godina
neaktivan

nisam kupio orginal jel ima to neke weze hocul se moci registrovati i koliko kosta orginal pes ako mi ne moze da ga kupim..

Tarki......
15 godina
neaktivan
micun_47 kaže...

nisam kupio orginal jel ima to neke weze hocul se moci registrovati i koliko kosta orginal pes ako mi ne moze da ga kupim..

bez orginala nemreš igrati..online..idi na base-host.com tamo ti key dođe 200 kn..jako povoljno kupi i uživaj;)

14 godina
neaktivan

ok hvala puno si pomogao...

Tarki......
15 godina
neaktivan

Evo ljudi imam pitanje, da li se može PES 2011 igrat u LAN-u s frendom? Recimo preko hamachia ili tunnglea?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice