komentari patch pase na pes edit
pes2011 piratski se ne moze igrati online
komentari patch pase na pes edit
pes2011 piratski se ne moze igrati online
Hah...pa taj patch bi morao imat bar 5 gb da ispravi sve što u pesu nevalja a to je više od pol igre... Nemogu vjerovat da više nema nogometnih igara koje je vrijedno igrati
Ne razumijem te drame. Uvijek mi je PES bio zakon. Ništa se nije promjenilo sa najnovijom inačicom. PES je zabavna igra, a ne znam što se tu očekuje. (a najbolje mi je kad je netko igru skinuo za koji sat, a onda se žali na neki problem kao da je dao drage mu eure.
Svako malo i tako izlazi pesedit patch koji u sebi sadrži i sve ispravke iz Konamija.
Ne kužim baš kak može nekom bit dobra neka igra za koju moraš skinit masu patcheva... Onda bi tak za svaku igru mogli reć da je dobra, skineš patch i eto ga, a i nevjerujem da ti peseditovi patchevi mijenjaju gameplay toliko neg samo licence lopte i šta ja znam šta još...
dali itko zna kako mogu promijeniti loptu dok igram ligu???
JA ZNAM :-D
U editu imaš lige... odabereš jednu i tamo su ti postavke među kojima je i izbor lopte.
E ljudi imam jedan problem počela mi je igrica štekat to mi se nije nikad događalo, a ostale igrice kao što je call of dutty 6 , medal of honor ne štekaju zakaj se to događa jel ko zna da ponovno instaliram pes ili kaj drugo ili da nije stvar u grafičkoj kartici da se s njom možda nešto ne događa. Taj problem mi se nikad nije događal kolko već igram pes 3 godine.
pogledaj u settings jer imas upaljen "wait for vsync".ako ti je upaljen ugasi ga
Prodajem nalog za PES 11, s kojim mozete online igrat, jedini problem sto ne mozete mijenjat username koji je pod mojim nickom. Cijena 100 kn :) Ako netko hoce PM.
Igra li se šta
kako se uključuje taktika u pes-u 2011, ono sa slovima A, B, C, D što ti stoji u donjem kutu? (npr. possesion game OFF, quick counter, long ball)
Na tipkovnici V i onda kak su ti postavljene tipke za trcanje
A na joysticku pauza i strelice
nadam se da ce pes 2012 bit bolji
nadam se da ce pes 2012 bit bolji
neće..FIFA 11 ju je nadmašila i zna se zašto.jer je bolja u svakome segmentu!
mene toliko niti nesmeta lose sudjenje koliko prebacivanje igraca.samo da to isprave igra bi bila puno bolja
Fifa je toliko igriva i bolja od Pesa da se to nemože opisat.
bas ste dosadni sa fifom
Sta da radimo kad je bolja
Sta da radimo kad je bolja
FAIL
mozeli mi ko objasnit kako se ubacuju stadioni u pes 11...
Hvala unaprijed......
imam ovaj edit patch 1.3 i poceo sam ML i uvijek na prvoj tekmi me izbacuje iz igre ..zasto ? ako moze ko pomoc kako to popravit
nadam se da nisi imao neki drugi patch snimljen prije ovoga.
nadam se da nisi imao neki drugi patch snimljen prije ovoga.
samo instaliro ovaj editov zadnji patch i to je sve nista vise
jesi mozda kopirao save game nakon instaliranja patcha?jer ti tamo instalira neke djelove prijasnjeg patcha pa ako si kopirao sam save gameom i te fileove od starog patcha rusi se igra taman prije ulaza na teren(tako je meni bilo)
instaliro igru i idmah poslje nje edit 1.3 i nista vise a igra mi se rusi odmah pri ulazku u prvu utakmicu
Što trebam sve instalirat da bi mi proradio PESEdit.com 2011 Patch 1.3? Instalirao sam igru i taj patch, ali grbovi su mi ostali kao i da nisam stavio patch.
ma ja skino neki novi Firepatch 1.4 ima sve zivoo radi odlicno 2. liga ita;eng;ger;spa..