Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.011.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11

komentari patch pase na pes edit

pes2011 piratski se ne moze igrati online

14 godina
neaktivan
Skinite obavezno ove komentatore patch je zakon..ajme napokokn ne trebam vise slusat Johna Championa i onog levata sa njim...
16 godina
neaktivan

Hah...pa taj patch bi morao imat bar 5 gb da ispravi sve što u pesu nevalja a to je više od pol igre... Nemogu vjerovat da više nema nogometnih igara koje je vrijedno igrati

17 godina

Ne razumijem te drame. Uvijek mi je PES bio zakon. Ništa se nije promjenilo sa najnovijom inačicom. PES je zabavna igra, a ne znam što se tu očekuje. (a najbolje mi je kad je netko igru skinuo za koji sat, a onda se žali na neki problem kao da je dao drage mu eure.

Svako malo i tako izlazi pesedit patch koji u sebi sadrži i sve ispravke iz Konamija.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne kužim baš kak može nekom bit dobra neka igra za koju moraš skinit masu patcheva... Onda bi tak za svaku igru mogli reć da je dobra, skineš patch i eto ga, a i nevjerujem da ti peseditovi patchevi mijenjaju gameplay toliko neg samo licence lopte i šta ja znam šta još...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 15:44 (ari).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11
Ma neznam zašt uopće skidate tolike pečeve, ja sam skinio prvi koji je sve pokrio (sve grbove klubova, sve dresove i prava imena klubova) i to je to, nikakve ostale pizdharije, šta imam stavljati naknadna 2-3 transfera
Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

dali itko zna kako mogu promijeniti loptu dok igram ligu???

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

JA ZNAM :-D

U editu imaš lige... odabereš jednu i tamo su ti postavke među kojima je i izbor lopte.

14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

E ljudi imam jedan problem počela mi je igrica štekat to mi se nije nikad događalo, a ostale igrice kao što je call of dutty 6 , medal of honor ne štekaju zakaj se to događa jel ko zna da ponovno instaliram pes ili kaj drugo ili da nije stvar u grafičkoj kartici da se s njom možda nešto ne događa. Taj problem mi se nikad nije događal kolko već igram pes 3 godine.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledaj u settings jer imas upaljen "wait for vsync".ako ti je upaljen ugasi ga 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 11:52 (Blue2).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Prodajem nalog za PES 11, s kojim mozete online igrat, jedini problem sto ne mozete mijenjat username koji je pod mojim nickom. Cijena 100 kn :) Ako netko hoce PM.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 19:00 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Igra li se šta

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako se uključuje taktika u pes-u 2011, ono sa slovima A, B, C, D što ti stoji u donjem kutu? (npr. possesion game OFF, quick counter, long ball)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 22:52 (Pulja).

0 0 hvala 1
15 godina

Na tipkovnici V i onda kak su ti postavljene tipke za trcanje

A na joysticku pauza i strelice

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

nadam se da ce pes 2012 bit bolji

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

nadam se da ce pes 2012 bit bolji

neće..FIFA 11 ju je nadmašila i zna se zašto.jer je bolja u svakome segmentu!

15 godina
Mislim da je ovogodisnji PES bolji od proslogodisnjeg no javlja se jedan veliki problem a to su ponajprije sudjenje, prebacivanje na drugog igraca kad protivnik ima loptu i jos neke sitne greske. S patchom se poprave dresovi, lige, klubovi, ali ne i ovi bugovi. Tek kada se isprave ovi bugovi, PES ce u potpunosti nadmasiti FIFU. Mislim da je stvarno sramotno da se toliki propusti naprave iz godine u godinu, mogli su bar ispraviti sudjenje, ne znam gdje se PES izgubio. PES igram od PESA 5. I mislim da taj i PES 6 su jos uvijek nenadmaseni. To je moje misljenje. Dakle, kada se isprave ovi bugovi, igra ce biti na razini koju zasluzuje. Ovako je moja ocjena 3 od mogucih 5.
15 godina
neaktivan

mene toliko niti nesmeta lose sudjenje koliko prebacivanje igraca.samo da to isprave igra bi bila puno bolja

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Fifa je toliko igriva i bolja od Pesa da se to nemože opisat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

bas ste dosadni sa fifom

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Sta da radimo kad je bolja

2 3 hvala 0
15 godina
protjeran
ari kaže...

Sta da radimo kad je bolja

FAIL

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mozeli mi ko objasnit kako se ubacuju stadioni u pes 11...

Hvala unaprijed......

Nijaz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

imam ovaj edit patch 1.3 i poceo sam ML  i uvijek na prvoj tekmi me izbacuje iz igre ..zasto ? ako moze ko pomoc kako to popravit

0 0 hvala 0
17 godina

nadam se da nisi imao neki drugi patch snimljen prije ovoga.

15 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

nadam se da nisi imao neki drugi patch snimljen prije ovoga.

samo instaliro ovaj editov zadnji patch i to je sve nista vise

15 godina
neaktivan

jesi mozda kopirao save game nakon instaliranja patcha?jer ti tamo instalira neke djelove prijasnjeg patcha pa ako si kopirao sam save gameom i te fileove od starog patcha rusi se igra taman prije ulaza na teren(tako je meni bilo)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 23:16 (Blue2).
15 godina
neaktivan

instaliro igru   i idmah poslje nje  edit 1.3 i nista vise  a igra mi se rusi odmah pri ulazku u prvu utakmicu

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Što trebam sve instalirat da bi mi proradio PESEdit.com 2011 Patch 1.3? Instalirao sam igru i taj patch, ali grbovi su mi ostali kao i da nisam stavio patch.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 19:19 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma ja skino neki novi Firepatch 1.4  ima sve zivoo radi odlicno 2. liga ita;eng;ger;spa..

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice