Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.024.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...
movie kaže...
jerrycro kaže...

Nisam prespavao, ali bi čovjek pomislio da će napraviti neke promjene a ono ništa... Modeli igrača, stadion, in game grafika (radar, prikaz rezultata, odabir dresova... da dalje ne nabrajam) je apsolutno isti. Kad već plačaš punu cijenu igre možeš bar dobiti novi proizvod a ne recikliranu igru. Nisu se potrudili ništa promjeniti (ak ništa drugo bar su na konzolama napravili neke pomake).  Ali svejedno je bolja od PES-a :)

Kako nisi spavao ?  Pa rekli su u najavi igre da će ove godine fifa11 biti fifa10 s konzola s nekim promjenama a tek iduće godine će fifa12 biti identična fifi12 s konzola pošto nisu stigli u tako kratkom vremenu prilagoditi novu konzolašku verziju pc-iju !

Ma kojem kratkom vremenu? godini dana! WTF?!

da kratko je! neke igre se rade 3+ godina pa sta 1 god je nista

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
Kora kaže...
movie kaže...

Pa rekli su u najavi igre da će ove godine fifa11 biti fifa10 s konzola s nekim promjenama a tek iduće godine će fifa12 biti identična fifi12 s konzola pošto nisu stigli u tako kratkom vremenu prilagoditi novu konzolašku verziju pc-iju !

pa nije to samo tak, treba puno posla da bi se engine prebacio...

ali svi znamo zašto zapravo na PC-u nije prava verzija :)

bc2: SaPPhir3
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Mislili smo da znamo ali očito ne znamo jer da je tako ne bi ove godine dobili ovo a iduće godine potpuno isti proizvod kao i na konzolama ...

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
P3ks kaže...
ph3nom_gamer kaže...

samo mi je malo debilan zvuk kada lopta gredu ili stativu udari :/

pa zvuk je realan, identican zvuku u RL ... zato jer se stative vise ne rade od zeljeza il od ceg su se god radile, sad je neki 'meksi' materijal pa je  zvuk drugaciji..

u novoj fifi su još željezne :P

Lol malo čitam nogometna pravila, znam da je off topic, ali zanimljivosti sam neke našao, naime mreža koja pričvrščena na gol nije obavezna! (?!) Zatim, stative ili prečke nisu obavezne biti napravljene samo od metala, propisani dopušteni materijali su još uvijek samo metal i drvo! (Može se još uvijek igrati sa drvenim stativama i prečkama)

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...
movie kaže...

Pa rekli su u najavi igre da će ove godine fifa11 biti fifa10 s konzola s nekim promjenama a tek iduće godine će fifa12 biti identična fifi12 s konzola pošto nisu stigli u tako kratkom vremenu prilagoditi novu konzolašku verziju pc-iju !

Po mojem mišljenju EA sa FIFA-om više puca na konzole, dok KONAMI sa PES-om više računa na PC

edit-sorry for doouble post

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 17:52 (Kora).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
slimyyy kaže...
P3ks kaže...
ph3nom_gamer kaže...

samo mi je malo debilan zvuk kada lopta gredu ili stativu udari :/

pa zvuk je realan, identican zvuku u RL ... zato jer se stative vise ne rade od zeljeza il od ceg su se god radile, sad je neki 'meksi' materijal pa je  zvuk drugaciji..

u novoj fifi su još željezne :P

Lol malo čitam nogometna pravila, znam da je off topic, ali zanimljivosti sam neke našao, naime mreža koja pričvrščena na gol nije obavezna! (?!) Zatim, stative ili prečke nisu obavezne biti napravljene samo od metala, propisani dopušteni materijali su još uvijek samo metal i drvo! (Može se još uvijek igrati sa drvenim stativama i prečkama)

ovo za mreze nisam znao, tj gotovo  sam siguran da su obavezne.. ima dosta tih zanimljivosti, tipa ako si igrac iz prekrsaja zabije auto-gol, to nije gol vec korner itd..

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo nakon odigrana oba dema da podijelim s vama dojmove

Dodavanja:

Evo ove godine prvi put na  pc-u smo dobili 360 dodavanja, i to se stvarno osjeti. U obje igre to je sjajno izvedeno istvarno se osjeća da ti kontroliraš dodavanje. Malo mi se više sviđa pesov sustav tako da kad hoću full manual dodavat mogu, a kad hoću semi assisted mogu i tako. U FIFA-i s druge strane najbolje mi paše all manual sustav, inače se ko n00b osjećam.

Grafika:

Na PC verziji PES ima bolju grafiku, ljepše boje, trava i opći dojam grafike.

Fluidnost:

Na fluidnost uglavnom utječu animacije. PES je uveo 1000 novih animacija i to se osjeti, ali ne može se reć da su bolje od FIFA-inih. FIFA mi je bila mrvicu fluidnija, ali kad se stavi PESov gamespeed na +1 igre su u najmanju ruku jednake.

Finte:

Ne koristim ih baš previše i ne volim previše mrdat desnom gljivom "amo-tamo" zato mi je pesov sustav bio idealan, namjestim si 4 kombinacije finti i peglaj :D Osim toga finte su praktički iste u obje igre.

Slobodni udarci:

Sviđaju mi se i u FIFA-i i u PESu. Puno je lakše pucat od PES-a 2010, uglavnom lopta ide tamo gdje si ju namjenio.Udarci i dalje nisu lagani, samo nisu frustrirajući. FIFA je to riješila već u 2010 WC.

Sudci:

Za divno čudo nisam imao nikakvih problema sa sudcima, pes je potpuno promijenio način suđenja, a kod fife još nisam siguran jesu li promijenili pretjeranu osjetljivost kod prekršaja u kaznenom prostoru

Golmani:

O FIFA-inim golmanima ne mogu reći ništa jer samo ima amateur težina, ali ako su ostali kako u WC dobro je. Pes je popravio dosta golmane, jedino što sam primjetio su izletavanja kod kornera da nevaljaju, odnosno da ih nema.

Šutevi:

U obje igre dobro napravljen segment, treba dosta vještine za dobro plasiran udarac.

Dodatne opcije:

U FIFA-i imamo celebrations koji nije baš nešto potreban i arena mod koji je poprilično zabavan. Za PES su najavljene razne "modifikacije" nešto slično pesu 6 tako da su igre izjednačene u tome.

Kamera:

Obje kamere su dobre, ali nekako mi PESova kamera bolje paše, prikazuje tekmu baš kao s tva.

Taktike:

PES definitvni pobjednik, FIFA nema šta tražit sa svojim taktikama, od samog sučelja do detalja pes je bolji u taktičkoj postavi igre.

Opći dojam:

Ove godine i PCaši će igrati nogomet Cool Obje igre su u najmanju ruku vrlo dobre, obje su napravile ogroman napredak od prošlogodišnjeg PC izdanja. Oni koji su uvijek igrali FIFA-u ostat će na njoj, ali mislim da bi se hardcore pesovci koji su prešli na fifu mogli ove godine vratit na pes, ponajprije zbog legendarne master lige u online izdanju. FIFA će opet biti bolja na konzolama nego na PCu, ali ovogodišnji jaz između platformi će biti puno manji nego prošlih godina.

PES ingame PES ingame
FIFA ingame FIFA ingame
PESov meni PESov meni
FIFA-in meni, poprilično staromodan FIFA-in meni, poprilično staromodan
Gameplan u FIFA-i Gameplan u FIFA-i
Gameplan u PESu Gameplan u PESu
Finte u FIFA-i Finte u FIFA-i
Rainbow flick iz pesa Rainbow flick iz pesa
Golmani u pesu su popravljeni, ali znaju nekad zeznut Golmani u pesu su popravljeni, ali znaju nekad zeznut
Arena mod iz fife, sjajno za ubit dosadu za vrijeme loadinga Arena mod iz fife, sjajno za ubit dosadu za vrijeme loadinga
http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 18:53 (Ige).
Moj PC  
11 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Izvrstan HUD kod PES-a... Inace je EA u tome majstor, ali ovaj put su se u Konamiju zaista potrudili.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ige kaže...

Golmani:

O FIFA-inim golmanima ne mogu reći ništa jer samo ima amateur težina, ali ako su ostali kako u WC dobro je. Pes je popravio dosta golmane, jedino što sam primjetio su izletavanja kod kornera da nevaljaju, odnosno da ih nema.

ima i profesional Cool

skini onaj tweaker, stavio sam maloprije link na fifinoj temi

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jeli izaso demo za PC ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 19:52 (IlijaM).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
IlijaM kaže...

jeli izaso demo za PC ??

Izasao je samo i iskljucivo za PS1.Viče 

Naravno da je izasao, pogledaj stranice 42-45.

Zakljucak: citaj temu prije postanja gluposti.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ide mi na nerve ovaj sut,neide pa neide....80% suteva lagani lob golmanu u ruke...ili je do mog gamepada ili do igre.....

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Ide mi na nerve ovaj sut,neide pa neide....80% suteva lagani lob golmanu u ruke...ili je do mog gamepada ili do igre.....

Neznam kako to tako kod tebe inace sam u prvoj odigranoj na pro dao 3 gola :D

Odigrao sam prvu utakmicu na Pro i sa Barcom dobio Bayern 3 :0..neznam nisam nesto odusevljen a sad se moze poigrati samo sto akcije puno sporije traju i sto lopta kad je puca golman dugo leti..i da prva soker u kojem sam toliko klizao a napravio samo 1 faul..

Dobra strana je sto se moze pametno dodavati tj. gdje ja hocu i kome hocu..

Sad samo cekat full verziju

Nemam potpis osim na licnoj
17 godina
neaktivan
RimSo kaže...
Quilombo23 kaže...

Neznam kako to tako kod tebe inace sam u prvoj odigranoj na pro dao 3 gola :D

Odigrao sam prvu utakmicu na Pro i sa Barcom dobio Bayern 3 :0..neznam nisam nesto odusevljen a sad se moze poigrati samo sto akcije puno sporije traju i sto lopta kad je puca golman dugo leti..i da prva soker u kojem sam toliko klizao a napravio samo 1 faul..

Dobra strana je sto se moze pametno dodavati tj. gdje ja hocu i kome hocu..

Sad samo cekat full verziju

Odi u game settings, i stavi game speed na +1 ;)

16 godina
Quilombo23 kaže...

to se i meni događa, i na ovome i na prošlome pesu

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Uvijek je potreban jedan period navikavanja. Na PES 10 sam i ja imao slicnih problema, no nakon 5-6 sati uhodavanja neces znati da ti je to ikada bio problem.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel postoji mogucnost da u PESu se vidi cijeli skill igraca? a ne jedno po jedno?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Gdje su one stralice kako je igrač raspoložen???one srelice u meniu

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 21:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Igrači mi više uopće neizgledaju tromi. Zanimljivo, tako mi bude na svakom novom pesu, uvjek mi djeluje presporo kad tek krenem igrat...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

To je kao prije u pes 6 ja mislim, kad si imo ono 2x game speed mod. To uključim, odigram 10 minuta, vratim se na normalnu igru i djeluje mi spooooorooo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Da suđenje je definitivno poboljšano, to sigurno, otpustili su potplaćene suce lol, no sad ima dosta više prekršaja, evo npr ja sam na posljednjoj tkemi imao 7 prekršaja na jednoj strani i 7 na drugoj, što je realno, ali nisam navikao pa me živcira, ali vjerujem samo sada na početku lol (bar se nadam)

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

meni je fifa oduvijek draza jer sam odrasto na njoj(98-ica)

drago mi je da se je popravila i da napokon nije ispljuvak

s druge strane drago mi je da se i pes unaprijedio

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Gdje su one stralice kako je igrač raspoložen???one srelice u meniu

svaki dan mu je super :D

kad mu zena neda, kad je ozljeden i kad je spavao 2 sata zbog pijanke na striptizu :D

svaki put je super i svaku tekmu sve ulazi :p

potpis :D
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Quilombo23 kaže...

to se i meni događa, i na ovome i na prošlome pesu

ja igram na ps3 i sut nije mogo bit bolji i realniji.. istina da je osjetljiv, al zato je to fantasticno.. kaj se tice ovih 'lobova' - to nisam dozivio, jedino ak te neko rempla odozada pa malo losije pukne.. ostalo su topovski udarci :)

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ja osobno nisam bio osobito inspiriran sa PES 10 na PS3. Dolazilo je do padova FPS-a na mahove sto mi se nikako nije svidjelo. Igrao sam samo povremeno (ne kod sebe) pa neznam jel se to moglo ikako rijesiti. Nadam se da je problem ispravljen novom verzijom. Ali ionako vecinom igram na PC, pa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Kakvu sam sad fenomenalnu partiju odigrao! Baš sam uživao, lijepi golovi su padali, nebi ih 3 golmana obranila, onako golman se baš izduži al lopta uđe ipak haha, i još su golovi  predobri, i svi različiti, a ne kao u desetki, praktički svi na isti kalup

edit- btw Ige kako misliš može se namjestiti dodavanje na semi-auto? Gdje je ta opcija?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 23:27 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Dam i ja gol ali vecina suteva izvan 16erca je lobOsmijehnije mi tako bilo na proslom sokeru,+ inace je sut jako osjetljiv,a zanimljivo mi je da kad opucas sve snage iz kaznenog prostora lopta ode u pm,a kad tako opucas sa 40m lopta jedva dodje golmanuOsmijeh

Kao sto neko rece potrebno vrijeme privikavanja,nadam se da je tako inace neigrali mi u drustvu ovu igru,moram probat fifu

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

pogledajte ovaj gol dok je PES još bio u beti

hmm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pudge kaže...
IlijaM kaže...

jeli izaso demo za PC ??

Izasao je samo i iskljucivo za PS1.Viče 

Naravno da je izasao, pogledaj stranice 42-45.

Zakljucak: citaj temu prije postanja gluposti.

ma idi u pi..m..  fino sam  pito ako  ces mi sra* bolje da si preskocio moj post..

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nakon 2 dana pesa i jedan dan fife mogu zakljuciti samo jedno: Oboje su igre odlicne svaka ima svoju draz i privlaci na igranje. S jedne strane pes je postao potpuno nova fluidnija igra rekao bih, a s druge fifa koja je dosla na pc kao ng....svaka cast konamiju i ea sportsu imamo dvije odlicne nogometne igre ove godine neka nastave tako i u buducnosti

The things you own end up ownig you
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice