Prisjećanje na prošla vremena....

poruka: 119
|
čitano: 18.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako dragi gameri....

Zanima me koja vam je najbolja igra koju ste ikad igrali. Igra koja vas je naprosto oduševila. Igra koju ste mogli igrati danima, tjednima, mjesecima, godinama.

Igra zbog koje ste zapostavili sve u svom životu.

Kod mene je to bio: Njegovo Veličanstvo DIABLO 2. + ekspanzija Lord of Destruction.

Sve ovo gore što sam napisao mi se dogodilo kod Diabla 2. Toliko je dobra igra, da sam ju i sinoć ponovo instalirao i počeo igrati.

Jednostavno je neopisiv osjećaj koji imam kad ubijam sve one demone. Plus osjećaj kada uletim u gomilu demona i izvučem živu glavu, a ostalo mi još dvije kapi krvi. dovoljno za puzanje. Nema boljeg osjećaja.

Eto, koja je vaša igra koja vas je oborila s nogu i zašto?

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni su to bili Rainbow six Vegas i COD 4. Neopisiv osjećaj i uživancija.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Half Life. Prešao sam singleplay barem petnajstak puta.... a tek napucavanje u mreži.

Igra svih vremena.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni još uvijek najbolja:

F.E.A.R.

C2D@3360mhz,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prisjećanje na prošla vremena....

Stare avanture LucasArtsa ce uvijek imati posebno mjesto u mojem srcu, ali najbolja igra koju sam igra je sigurno Deus Ex i ne sjecam se da sam u bilo kojoj uzivao u toj mjeri. Mrvicu ispod nalazi se triologija Thief (drugi nastavak mi je najdrazi).

Od novijih stvari HL2: Episode One i Two, Portal bez problema, CoD 4 :)

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina

prvi half life i igranje sa prijateljem u lanu

i tiberium sun,skdanje modova sa neta na faksu za njega i cijepanje istih na 4,5,6 djelova da bi stali na diskete :) lol

i onda kod kuce makljaza u lanu sa prijateljem joooooooooooooooj to su bili dani :)

"Whenever my Boss pisses me off, I secretly change the password to his e-mail account.
When he can't log on, he'll piss and moan for 5 minutes, cursing the computer. Then he'll come groveling to me for my help. Once he's groveled enough, I re-enter the right password from my office, go to his and watch him look like a dummy while I log-on easily.
I just love it. Heh, heh, heh."
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 21:02 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wolf3D, to nikada zaboraviti. Prince of Persia: neprocjenjivo. Doom 2, Quake, Quake 2, Unreal... nezaboravna scena s početka igre. Starcraft... Diablo 1. Tu igru smo igrali i gledali s užitkom. Znali smo provesti noći i noći igrajući Diablo 1 na jednom računali nas 2 ili 3 čak. Uopće nije bilo bitno tko igra, atmosfera je prožimala svih.

Half Life: jednom sam zaspao na tipkovnici sa slušalicama na ušima. Probuđen sam zvukom Glocka u rafalnoj paljbi - namjerno :D

Another World, Baldur's Gate, Wormsi, KOTOR, Planescape, SW: Academy, Freespace 2, Wing Commander, Vampire The Masquerade Redemption, Jagged Alliance, Monkey Island, Grim Fandango, Broken Sword, Blade Runner, DeusEx, Red Alert, Dune, Warcraft 2.... zapravo... predugo igram igre i jednostavno se ne mogu sjetiti svega niti napisati sve čega se sjetim. :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 21:05 (naxeem).
17 godina

joj koji sam ja noob,zaboravio sam deus ex

ispricavam se najdublje

"Whenever my Boss pisses me off, I secretly change the password to his e-mail account.
When he can't log on, he'll piss and moan for 5 minutes, cursing the computer. Then he'll come groveling to me for my help. Once he's groveled enough, I re-enter the right password from my office, go to his and watch him look like a dummy while I log-on easily.
I just love it. Heh, heh, heh."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ehhhh...stara vremena nisu stara pošto žive i rado uspoređujem sve novo s njima :) (tako vitak i mlad kao grab, a duši baobab).  

Ponekad i griješim (vrlo često LOL :), ali me vežu sjećanja na neponovljivu konstataciju: .....Graviton Gun... - Syndicate Wars.

Neponovljiva atmosfera rezervirana je Vruće ljetovanje sa Spectruma, a od "novijih" naslova - Red Baron.

Nakon toga ne igram često :)

"Gori od čarobnjaka je samo njegov šegrt." M. Mouse
"I najbolji planovi često propadnu." Mirko S. Zlikovsky

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm...   tricky, s obzirom da zaista volim gaming..

Vrijeme C64 i Spectruma - Elite

Dakle nekada (vrijeme Amige) Monkey Island (I i II), Wing Commander i It Came From the Desert.

Malo kasnije (početci PC gaminga) Doom, Comanche maximum overkill, te Heroes of M&M, Fallout..

U skorije vrijeme Max Payne, Star Wars KOTOR (I i II), (nezaobilazni) World of Warcraft, CoD (2 i 4)..

Vjerojatno sam zaboravio još ponešto ali eto...

Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 21:36 (Dado_ZG78).
17 godina

Najvise sam igro Morrowind, razne serijale strategija tipa Civilizations, C&C, Warcraft & Starcraft a od FPS-a najvise Unreal Tournament i CoD 1.

Morrowind mi je ipak nekako najdrazi.

Ah poruka prije mene me podjetila na HoMM 3, na kojeg sam takodjer mnoge sate potrosio. Good old times...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 21:21 (Trigger).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

još uvijek se igra par sati tjedno UT i SC.

sensible world of soccer spada u igre koje su se igrale na Amigi 500.

a C&C ( prvi dio ) na prvom računalu sa dvoznamenkastim brojem Hza

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vida Smijeh

Starija generacija zna o čemu pričam ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

definitivno NFS2 i COD4...prejake igre(barem meni)...

sig

0 0 hvala 0
17 godina

Elite - na Spectrumu! Osmijeh (odmah iza Elite bio je Laser Squad)

Monkey Island - Amiga

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?
--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
17 godina
neaktivan

Elite 2 i Simcity 4 dijele prvo mjesto.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad kad gledam postove sve mi se vraca - kao PTSP, ali u dobrom smislu! Syndicate sam zaboravio, to je bila ultra super igra, UFO: Enemy Unknown je divna stvar, Settlers 2 Gold je jedina igra koju je moja mama gledala blagonaklono (jer su pticice cvrkutale, svinje roktale, a nitko se nije klao u medjuvremenu :) ).

Ako idemo jos dalje, na Amigi Midnight Resistance, Walker, Megalomania...

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan

Kada bi išli nabrajati... uh, pa trebalo bi nekoliko stotina kartica teksta. :)

Btw, mislim da će WoW vjerojatno ostati kao jedna od najvećih igara ikad.

P.S. a Delta Force, Outcast (voxeli), pa Tomb Raider 2 (meni najdraži dio)....

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 21:39 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Prvo Doom, pa Prince of Persia, pa onda hrpa opskurnih DOS igara, pa onda raznorazne utrke (gdje dominiraju NFSIII i Porsche), pa onda malo StarCrafta, i tako sve do onog prokletog dana kad sam od frenda posudio Fallout 2. Doduše, nije mi više ni najbolja niti najdraža (Arcanum, Fallout i PS:T su trenutno u vrhu), ali svejedno ima svoje mjesto kao igra preko koje sam otkrio žanr RPG-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lucas Artsov Day of the tentacle, jaoooo kako sam se igrao i zabavljao na tome, nepojmljivo. Duke Nukem, doom, blood...issss, to su bila vremena. Neznam sve ni nabrojat kaj sam sve igrao kolko je toga bilo. Danas se zaklinjem W40k!

...:::Anime Phreak:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

...FIFA 96, FIFA 98, Red Alert 2, Blood 2, Manager(CM serijal, prije i poslije šizme u tvrtki), Panzer General II(nikad nisam igrao bolju i zahvalniju igru, poslije eliminacije protivnika), te neke s Gameboy-a(al' ne znam jel' se to računa)...za C64 mi je izbrisano i pomućeno sjećanje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ah sjećanja..

Najdraža mi je igra Dungeon Master (Atari verzija). Jedan od prvih (ako ne i prvi) FRP.

Tu igru sam igrao danima. I ne samo da sam je igrao, nego sam i crtao mape (rukom, na papir) sa svim itemima koji su se nalazili na mapi.

Spellovi su se bacali tako da se birala kombinacija znakova (runa) od kojih je prva značila snagu, a kombinacija ostalih sam spell. E sad, tu je bio i trik (ne znam da li je to bilo samo kod piratskih verzija ili kod svih, ali):

putem kroz dungeone moglo se pronaći skrollove sa spellovima koji su bili napisani tipa: "Vi Bro", a onda je igrač, morao otkriti (metodom pokušaja i promašaja), koja od runa odgovara slogu "Vi" a koja "Bro".

Likovi su tijekom prolaza dungeona napredovali u onom segmentu u kojem ih se najviše koristilo. Ja sam počeo sa 2 glupa fightera koji su mi bili na čelu kolone, a iza njih sam imao jednog priesta i jednog wizarda. Nakraju igre, ova dva fightera su imali više mane od spell castera, zato jer sam stalno s njima bacao health spell..

Nakon DM, izašao je još i Chaos Strikes Back, ali on mi nikako nije legao. Možda zato što nisam uspio prebaciti svoju ekipu iz DM u njega.. Ne znam.. :(

Moram reći da mi niti jedan RPG nije u rangu sa Dungeon Masterom. Čak ni današnji RPGovi sa svim novim super kewl stvarima. DM mi je i dalje najbolji FRP/RPG. :)

Od ostalih igara, moram izdvojiti Elite, te Pirates. Naravno, govorim o staroj Eliti sa Ataria, kao i o starim Piratima (Sid Meier's, Microprose).

Od novijih igara, tu je CS, o kojem (nadam se) ne moram ništa dodano reći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 21:58 (sh00le).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kronološki: Spectrum: Space Escape i još neke kojima sada više ime ne znam, NES: Super Mario, PC: Zelda,  Warcraft2, Diablo, Settlers 2 , Populous Playstation: Tekken i Gran Turismo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 15:49 (manic).
17 godina
neaktivan

Ima ih dosta: CoD4, Crysis, Rainbow Six :Vegas, i naravno meni najdraža igra: Barbike na izletu!Sramim se

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan

Od strategija: warcraft2, total annihilation, FPS: heretic, hexen, TPS: blade of darkness,...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 13:56 (maxcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Damn, sav sam se raznježio. Bilo je svega i svačega, ali najupečatljivije igre su mi King's Bounty, Heroes 1&3, Diablo 1, Monkey Island 1&2, Warcraft 2, Dune i na kraju, ali ne i manje važno, MGS(PS).

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 15:36 (Christian).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

X-Com: Terror from the Deep

Igra na kojoj sam skužio razliku između prvog Sound Blastera i 16-ice.

0 0 hvala 0
17 godina

Uf ima toga....ako krenem od Amige ;) Sad tu igru imam na mobu...The Chaos Engine, pa UFO...

A PC ni sam ne znam, Warcraft 2, Diablo, Half Life, pa nikad prezaljeni UT, Max Payne, sjecam se

Blade Runnera odigrao sam ga za vrijeme jednog dezurstva u vojarni, poslije su mi oci bile kao da

sam svasao ;) Grim Fandago....ma ima toga. Ali UT je bio opsesija, mislim da to danas ekipa prozivljava

s WoW-om ;)

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan

CoD 4, Crysis, oni pajceki za PSone: Hogs of War....i naravno, meni najdraže: Barbika na izletu. Smijeh

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan

GW,CoD2,WoW.To je za sada.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice