Preporucite mi spacesim/fps igru

poruka: 7
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Vec neko vrijeme ne pratim zbivanja na gaming sceni, niti sta ima novoga, pa bi zamolio igracke znalce da mi preporuce neku igru iz navedenih zanrova, znaci spacesim (vise akcijski, manje tipa elite i x3) i/ili dobar fps. Zadnje sam odigrao rainbow six:vegas, bioshock, farcry2 (ili je to crysis2?!).

Probao malo MassEffects, posto ga svi hvale, ali mi uopce ne valja. Barem ne nakon 5min igranja, dalje mi se nije dalo :)

Zahvaljujem!

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporucite mi spacesim/fps igru

Freelancer 2 :-P

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan

Homeworld serijal

Darkstar One

Spaceforce  (kupujmo hrvatsko)Smijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina

Sve sam to probao. Freelancer je dobar, ali ne poput Freespace serijala. Ja bi nesto tipa X serijala (najbolja spacesim grafika dosada definitivno), ali ne da trebam 6 mjeseci igrati da bi skuzio ko tu koga i skupio dovoljno kredita za bilo sta! Nazalost, takva igra jos nije napravljena :(

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako trazis nesto sto ce ti biti zanimljivije od Freespace serijala onda zaboravi...

Igra je bila predobra i jednostavno sumnjam da ce itko napraviti nesto priblizno dobro...

Mozda da pokusas s EVE Online, sad imas 14 trial pa probaj mozda ti "klikne"...

Od FPS-ova ti mogu preporuciti jedino CoD4 (jer odavno neigram FPS pa sam malo van dogadjaja) kom po akciji nema premca samo je malo prekratak...

Eto toliko... Pozz...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Freespace 2. One and the only.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporucite mi spacesim/fps igru
hudo kaže...

Sve sam to probao. Freelancer je dobar, ali ne poput Freespace serijala. Ja bi nesto tipa X serijala (najbolja spacesim grafika dosada definitivno), ali ne da trebam 6 mjeseci igrati da bi skuzio ko tu koga i skupio dovoljno kredita za bilo sta! Nazalost, takva igra jos nije napravljena :(

Sreća tvoja pa jest napravljana a zove se Tarr Chronicles .  Mozda nije dobar kao freespace al je barem jako zabavan. Evo review http://pc.ign.com/articles/826/826987p1.html
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice