Portal Prelude

poruka: 39
|
čitano: 3.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Portal Prelude

Da nije izasao Far Cry 2, ova igra bi bila razocaranje godine... uglavnom, preteska je, likovu so dosadni i nisu smjesni... uopce mi se neda igrat, vecinu nivoa prelazim s cheatovima jer mi se neda mucit s nemogucim zamkama...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Portal Prelude
macgyver kaže...

Da nije izasao Far Cry 2, ova igra bi bila razocaranje godine... uglavnom, preteska je, likovu so dosadni i nisu smjesni... uopce mi se neda igrat, vecinu nivoa prelazim s cheatovima jer mi se neda mucit s nemogucim zamkama...

Slažem se...zagonetke su preteške i odustao sam igrati.
17 godina
neaktivan

Nebi ja nista rekao da su zagonetke teske u smislu mozganja, ali su zagonetke teske u smislu da moras bas ono imat vise srece nego pameti a to me odbilo od ove igre, no nije official nastavak pa je razumljivo

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Nebi ja nista rekao da su zagonetke teske u smislu mozganja, ali su zagonetke teske u smislu da moras bas ono imat vise srece nego pameti a to me odbilo od ove igre, no nije official nastavak pa je razumljivo

Bas tako!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
mislav_01 kaže...

Bas tako!
 I ja se s ovim potpuno slažem. Da li se šta priča o official nastavku?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Assassin kaže...
mislav_01 kaže...

Bas tako!

Priča se da bi Portal 2 mogao imati multiplayer (neznam kako bi to radio), i još neke nove elemente. Radnja bi se mogla sudarati s onom iz budućeg Half Life 2: Episode 3, jer je u njemu najavljena radnja koja se odvija u Apertureu...

meni bi osobno bilo dosta da izdaju istu igru sa puno više levela Osmijeh
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
niki kaže...
Paolo2612 kaže...
Assassin kaže...
mislav_01 kaže...

Bas tako!

Priča se da bi Portal 2 mogao imati multiplayer (neznam kako bi to radio), i još neke nove elemente. Radnja bi se mogla sudarati s onom iz budućeg Half Life 2: Episode 3, jer je u njemu najavljena radnja koja se odvija u Apertureu...

meni bi osobno bilo dosta da izdaju istu igru sa puno više levela Osmijeh
 Ja mislim da bi multiplayer bio odličan, timski rješavati zagonetke u sobi. Ili svako u svojoj pa da sa nekom svojom akcijom omogućava daljnji napredak drugog kroz sobu. Samo ako su zajedno u sobi da ne bude prelagana?
Pa imaš za skinuti mape na na netu.

Sada mi je pala jedna jako luda ideja u glavu. Portal je bio dosta kratak, meni se sve više čini da je to bilo nekakvo "ocjenjivanje mišljenja" prije HL2 E3. Možda portal gun u novoj epizodi? Mora biti nešto predobro.

P.S. Naišao sam prije na netu na sliku iz Half Life 3, 99.9% da je fake, ali toliko me je zaintrigirala. HOĆU NOVU DOZU HALF LIFEAViče

Kada će epizoda 3 i Black Mesa više izaći?
HL3 HL3
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 13:28 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Portal Prelude

Mene zanima jel ovo mod za Half-Life??? Jer ja nemam tu igru, ali volim portale! Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Mene zanima jel ovo mod za Half-Life??? Jer ja nemam tu igru, ali volim portale! Smijeh

Nije...ovo je zasebna igra koja je izašla skupa s HL2 episode 2.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice