Portal 2

poruka: 490
|
čitano: 92.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
15 godina
protjeran
Re: Portal 2
Don Kihoty kaže...

A čemu? VTM:B je koristio isti engine, još prije HL2, i izgledala je super,

te se vidi da je ovaj engine koji se može nadograditi bez gubitaka optimizacije (dapače, VTM:B je štekao i dugo se učitavao,

a primjerice jedan HL2 uopće nije štekao i brzo se učitavao).

Ima to granice. I ovaj u portalu 2 više nije u vrhu. S vremenom dolazi tehnologija koja zahtjeva drugačija rješenja. Ma dobro, nije Valve glup, znaju oni kad je vrijeme za novi engine, nećemo ih mi učiti.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
protjeran

Ne patim na grafiku. Portal bi mi bio dobar i na Quake3 enginu...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Portal 2

Novi DLC dolazi na ljeto, na PCu će najvjerojatnije biti besplatan, o sadržaju se nezna gotovo ništa, no predpostavlja se da će sadržavati dosta novih ( težih ) zagonetki.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Portal 2

Ste našli brodogradilište od borealisa?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Portal 2

Bilo bi lijepo da netko pohvali cinjenicu da je DLC besplatan :-P

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Targeted for release this summer, Portal 2 DLC #1 will be offered free of charge for the PC, Mac, Xbox 360, and PS3."

{#}

VALVE FTW {#}

EDIT: E Deus da si čekao još par sekundi :)

EDIT #2:

Diablo86 kaže...

Ste našli brodogradilište od borealisa?

Evo baš sam danas tražio još troja vitrefied vrata i onda sam nabasao i na to.

Razbio sam i 11 onih velikih ekrana na kojima je Weathley kad za njega testirate.

Sad još moram naći portret dame, i final transmision.

Achivments. Gotta catch 'em all! :)

Dok ih sve polovim bude već 25h gameplaya.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 22:06 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Portal 2

koje li uvrnute igre.....

zelim spavati.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portal 2

Treba nam više takvih! {#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Portal 2

Evo malo da se javin sa iskustvima iz igre.

Nakon početnih muka sa crackon igra me stalno izbacivala, pa san naša pravi i nakon toga kreće uživanje. Ovako jednostavnu, a opet dovoljno kompliciranu igru vjerojatno nikad dosad nisan igra.

Zagonetke su manje više lagane, ima i težih ali i lakših, sve je odlično izbalansirano. Grafika je na mistu tu nema prigovora.

Posebno mi je simpatičan plavi robot, ne sićan se ima li ime {#}

U svakom slučaju 5/5 za mene, bar zasad.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Evo malo da se javin sa iskustvima iz igre.

Nakon početnih muka sa crackon igra me stalno izbacivala, pa san naša pravi i nakon toga kreće uživanje. Ovako jednostavnu, a opet dovoljno kompliciranu igru vjerojatno nikad dosad nisan igra.

Zagonetke su manje više lagane, ima i težih ali i lakših, sve je odlično izbalansirano. Grafika je na mistu tu nema prigovora.

U svakom slučaju 5/5 za mene, bar zasad.

I meni je bio...Cak i nakon onog "incidenta"

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 23:35 (rocker55555).
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Wheatley

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
15 godina
neaktivan
Portal 2

SPOILER ALERT!

Oni koji nisu igrali igru ili ju nisu još prešli, nemojte gledati. Ako ne želite, naravno.

Ovaj lik ima skilla {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 9:18 (thesekiman).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

SPOILER ALERT!

Oni koji nisu igrali igru ili ju nisu još prešli, nemojte gledati. Ako ne želite, naravno.

Ovaj lik ima skilla {#}

Ma ke lijepo! Ovaj post cemo fino arhivirati za buduce rasprave mish/tipkovnica vs. kontrollier :-D

Tip je legenda.

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
17 godina
neaktivan
Portal 2

Prije par mjeseci sam prvi put igrao "Portal" i na prvu loptu mi nije baš sjeo. No kako sam se bližio kraju igre, sve više i više sam uviđao njenu "genijalnost". U osnovi, vrlo jednostavan koncept, ali sjajno iskorišten. Simpatičan mi je i humor koji me čak povremeno podsjeća na omiljeni NOLF.

Sve u svemu, na kraju me je zarazila "portalomanija" tako da sam jedva dočekao ovaj nastavak, koji me dosad nije gotovo ničim razočarao. Trenutno sam na nekih 55% igre (sudeći po walkthroughu u koji sam ipak tu i tamo morao zaviriti), pa ću se zasad suzdržati od podrobnijeg čitanja ovog topica. Htio sam samo podijeliti svoje oduševljenje sa ostalim ljubiteljima ovih igara. {#}

1 0 hvala 0
17 godina
Portal 2

Završio ovo remek djelo!! Ovo nije igra, ovo je umjetnost. Nešto nevjerovatno! Krenuvši od zagonetki, cijelog animiranog kompleksa Aperture Science, atmosfere, glazbe te nenadmašnog voice actinga! Valve je pokaza kako ponovno napravit remek djelo. Jednostavno sam oduševljen sa svim djelovima igre! Kraj? Šta reći, kakav kraj, kakva glazba, kakvi creditsi (obavezno pogledat creditse do kraja)!!

I da, tko koristi Walkthrough na ovoj igri bolje da je ne igra!

10/10

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portal 2

Joj kada ce vise dignuti je*eni PSN da mogu spojit sa Steam Accom i zaigrati :/

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Portal 2

Meni je bilo smiješno u 8. chapteru Itch,kad bi svaki put riješio zagonetku Wheatley bi zvučao ko da svršava{#}

HTC Desire Android
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portal 2

Ovaj krek coop je fail, kupujem original!

Igramo ja i frend i pređemo cijeli prvi chapter i ubacimo disk na kraju, ona nas ubije i krećemo od team building opet {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

SPOILER ALERT!

Ovaj lik ima skilla {#}

Neki trikovi su od transgenica (Portal Done Pro) koji se priprema za portal 2 speedrun -> transgenic86

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 16:28 (XxSpiRiTxX).
15 godina
protjeran
XxSpiRiTxX kaže...

Neki trikovi su od transgenica (Portal Done Pro) koji se priprema za portal 2 speedrun -> transgenic86

Zadao mi je kaos u glavi!

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
14 godina
neaktivan
Portal 2

Ljudi jel moguće igrati chapter 1 bez da moram ić kroz cijeli onaj proces gledaj gore gledaj dolje gledaj sliku spavaj čekaj milion minuta da se probijemo do docking stationa blah blah blah?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo napravio sam par gamepleyova i postavio ih na YT

Chapter 1 Part 1-

Chapter 1 Part 2

Chapter 1 Part 3

15 godina
protjeran
Portal 2

Sta da radim, crash-a mi se odmah nakon start up screen-a robota kako skace ili test subject-a sa portal gun-om?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ljudi jel moguće igrati chapter 1 bez da moram ić kroz cijeli onaj proces gledaj gore gledaj dolje gledaj sliku spavaj čekaj milion minuta da se probijemo do docking stationa blah blah blah?

Dok si ovo napisao mogao si ga proći, ne filozofiraj.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
Nop, i dok sam ovo pisao bio mi je upaljen Chapter 1 i tek smo kretali prema docking stationu.
Darn..
15 godina
Portal 2

evo dosao sam do 15 levela na portal 1  , moram rec da je ovo drukcije od bilo cega sto sam prije igrao ali je superubermegapre zabavnoo! treba razmisljati i to je ono sto cini igru zabavnom , sad sam malo zapeo na 15-16lvl ali to cu sutra jer sam se umorio xd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Sta da radim, crash-a mi se odmah nakon start up screen-a robota kako skace ili test subject-a sa portal gun-om?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Portal 2

PieM.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Mentalist kaže...

Kupi igru i ne davi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice