Pool (bilijar)

poruka: 12
|
čitano: 8.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pool

Dal postoji neki bilijar da je free download. Prijatelj mi se navukao na jedan

ali bila probna verzija, pa sada trazi nesto free. I da nije flash.

Zam da sam imao jedan 3D ali ne sjecm se odakle sam ga nabavio.
pa eto ako ima sta besplatno.

Znaci  da  ima  neki  turnir,  neki  djavo  nesto.  Ima  Rack Em Up Roadtrip  i  to

je  taj  sto  je  probna  verzija.  Pa  ako  neko  ima  serijsk  broj  da  mi  baci  na  PPBelji se

Ne trazim pirateriju i slicne linokove (da neko zbog mene dobije ban)

nego jednostavno ako ima neki besplatan pool.

There is no pain or anger that I am not

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pool (bilijar)

znam da nije 3d i da je flash ili tako nešto, no ako ti išta znači imaš na tportalu biljar sa brdom igrača...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pool

Nabavi odličan Jimmy White's Cueball :)

17 godina
neaktivan
Care mislim da znam sta tebi treba :D, www.8ballclub.com, besplatni bilijar koji se igra online (ne znam da li si trazio za online igranje, nisi ni napomenio) sve u svemu je extra na pocetku dobijes 100$ i igras sa nestvarnim parama a mozes i sa pravim :D pa ko voli nek izvoli
17 godina
neaktivan
Ne znam da li sam napomenuo ali biljar se mora skinuti i instalirati na comp ne igra se preko browsera :D, nije fake bas je extra, ja ga igram po cijeli dan
17 godina
mislim da imaš jedan dobar biljar na bugovom DVD-u ali si mižeš skinut i odavdije
http://www.recenzije.hr/softwer/softwer/igrali-smo%3a-foobillard/
17 godina
neaktivan
Pool (bilijar)

Alene proklet bio ... biljar je zarazan ali je prepun cheatera nazalost :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pool (bilijar)

Online bilijar: playray.com - pool. predobra stvar(pogotovo eight ball, a ima snooker, nine, straight...)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pool (bilijar)
devnull kaže...

Alene proklet bio ... biljar je zarazan ali je prepun cheatera nazalost :(

MA gdje nije ako hoces da odigramo koju zajedno :D, ako hoces javi se na PM
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
Care mislim da znam sta tebi treba :D, www.8ballclub.com, besplatni bilijar koji se igra online (ne znam da li si trazio za online igranje, nisi ni napomenio) sve u svemu je extra na pocetku dobijes 100$ i igras sa nestvarnim parama a mozes i sa pravim :D pa ko voli nek izvoli

Ovaj je odličan stvarno, rekao bi da je gotovo isti kao Virtual pool 2, dobra fizika i kontrole. Igrao sam Carom3d prije toga i nije baš neki, al ga igra dosta ljudi, ali 8ballclub je puno bolji.
17 godina
neaktivan
ma 8ballclub je najbolji isto ko da igras sa jaranima u nekom caficu...ali dijete drago sto se mozes iznervirat..kako neki ljudi imaju srece to nije normalno razvali pa gdje ode...
17 godina
neaktivan
Ovom prilikom molim da neko iz Bug-a skine i proba, ocjeni ovaj bilijar ocami ako ne bude igrica mjeseca :D..a mislim da je i zasluzila da bude na bug cd-u....de pa nek se neko javi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice