Pomoć oko cod 2 zaključana tema

poruka: 25
|
čitano: 5.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

Pozdrav,ja sam sebi danas intsalirao cod 2 i x-fire i patch 1.3 ,ali imam problema sa jezikom u igrici jezik mi se promjenio ,nisam chiter i neznam zašto bi to trebalo biti ulazio sam u igricu i sve je bilo normalno i onda sam instalirao patch i sve mi se promjenilo i vaka mi je slika ,ako neko zna kako  ovo rješiti zahvaljujem se unaprijed?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 16:05 (BLACKMASTER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko cod 2

Znal itko molim vas pomozite....:)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
odjavljen

To je neki mod instaliran koji ti je "pomiješao" slova. To se i meni par puta dogodilo (dobio sam mađarski meni Smijeh). Rješenje je jednostavno - odi u mapu di je instaliran cod (C:\Program files\Activision\Call of duty 2\main i nađi mod zzz_***.iwd (zvjezdi su neko ime) koji sadrži HUN, CZ ili nešto slično u imenu. NE diraj niti jedan file koji NEMA zzz na početku imena. Rješenje je malo bedasto, možda netko nađe neko drugo. Ugl, neki mod je problem, pitanje je koji. Možda da prepišeš imena svih modova koji su instalirani (ili daj screenshot \main mape)?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

To je neki mod instaliran koji ti je "pomiješao" slova. To se i meni par puta dogodilo (dobio sam mađarski meni Smijeh). Rješenje je jednostavno - odi u mapu di je instaliran cod (C:\Program files\Activision\Call of duty 2\main i nađi mod zzz_***.iwd (zvjezdi su neko ime) koji sadrži HUN, CZ ili nešto slično u imenu. NE diraj niti jedan file koji NEMA zzz na početku imena. Rješenje je malo bedasto, možda netko nađe neko drugo. Ugl, neki mod je problem, pitanje je koji. Možda da prepišeš imena svih modova koji su instalirani (ili daj screenshot \main mape)?

Evo slike iz ovo foldera main i evo ovih dole zzz pa ako mi možeš reći šta moram izbrisati evo slika:

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 19:28 (BLACKMASTER).
15 godina
neaktivan

Evo slike sa detaljima pa vidi:

16 godina
odjavljen
Pomoć oko cod 2

Prekopiraj ove modove na sigurno (u slučaju problema) i obriši ih iz \main mape.

zzz..._acc_mod

zzz_kafemlynek...

z_xcrew....

zz_v1x5g0

Ako ni nakon toga se stanje ne popravi, kopiraj sve modove (to su ovi z...) na sigurno i obriši ih sve iz \main mape. Ostavi samo riflesonly i allweapons modove pošto oni nisu sigurno krivci.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hm

U mojih 3000h igre samo jednom mi se to desilo, ali nije bio problem u modu sve sam ih pobrisa, nego lipo reinstalira igricu :/

kEEBAz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

evo da ne otvaram novu temu trebam pomoc u cod-u 2,sa laptopa sam cijeli cod prebacio na komp posto nemam cd-a vise iz program filesa sam prebacio cijelu mapu na komp preko usb-a i sad kada hocu igrati pocne loading i kada dodje na oko pole pise "Error : Could not load replacement model"?!

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gman kaže...

evo da ne otvaram novu temu trebam pomoc u cod-u 2,sa laptopa sam cijeli cod prebacio na komp posto nemam cd-a vise iz program filesa sam prebacio cijelu mapu na komp preko usb-a i sad kada hocu igrati pocne loading i kada dodje na oko pole pise "Error : Could not load replacement model"?!

Ima u registryu nečeg od CoDa... Jesi to prebacio? Recimo putanje do nekih važnih fajlova, ključ i još neke "sitnice" su tamo...

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Gman kaže...

Ima u registryu nečeg od CoDa... Jesi to prebacio? Recimo putanje do nekih važnih fajlova, ključ i još neke "sitnice" su tamo...

nisam to prebacivao,ali rjesio sam problem...nasao sam cod sa teskom mukom..

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
14 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

Ljudi moilm vas pomozite : pokusao sam instalirati cod2 i dode do nekih 60% i nece pise localized_englisch.iw01.iwd not reed pa sam probo kopirati cd na kompjuter sa copy/paste  i dode do tog nece  localized_englisch.iw01.iwd i dalje nece da kopira.... moze li se kako taj fajl naci na netu i skinuti pa da onda nastavim dalje instalaciju??????

vec sam imao cod2 prije 2 mjeseca ali mi je pao sistem pa sea nece da ga instalira...

Pomozite.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DZML kaže...

Ljudi moilm vas pomozite : pokusao sam instalirati cod2 i dode do nekih 60% i nece pise localized_englisch.iw01.iwd not reed pa sam probo kopirati cd na kompjuter sa copy/paste  i dode do tog nece  localized_englisch.iw01.iwd i dalje nece da kopira.... moze li se kako taj fajl naci na netu i skinuti pa da onda nastavim dalje instalaciju??????

vec sam imao cod2 prije 2 mjeseca ali mi je pao sistem pa sea nece da ga instalira...

Pomozite.....

Jel igra pirat ?

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
14 godina
neaktivan
nisam neki sto zna u to pa mi objasni to malo--
14 godina
neaktivan

neznam bas nesto u to pa mi objasni :-p

14 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
DZML kaže...

Pomozite.....

Jel igra pirat ?

ne razumijem se ja to bas nesto pa mi objasni  :-pp

15 godina
Pomoć oko cod 2

:)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
moze mala pomoc
15 godina
neaktivan
DZML kaže...
moze mala pomoc

Ne spamaj okolo .

Igra ti vjerovatno nije original , i to je 99% zašto ti stane kod instalacije .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

Izgreban ti dvd...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

eo da ne otvaram novu temu imao sam problema sa conection interupted u cod2 nakon rusenja windowsa no uglavnom to sam rjesio -run-services.msc i onda wireless zero configuration pa stop ali nije u tome poanta kada prestane pucanje veze ping najednom skoci na 300 i tako svako malo pa se vrati na 30 -.- moze li itko nekako pomoc a ako ne ugasim ovo onda svakih 20 ili 10 sec puca veza evo slika:

http://www.speedtest.net/result/967379295.png

http://www.pingtest.net/result/24834365.png 

OR...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 0:47 (Sync1995).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

Ako si probo s drugim windowsima onda zovi tcom ak imas od njih net

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

Imao sam Xp profesional oni su mi pali pa sam iste podigao nisam mjenjao windowse stvarno nez -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

Trebo bi onda zvate ove od kojih si uzeo net

Ja sam imo slican problem pa sam ih zvao i nes su u hodniku u kutiji zamijenili.

Meni je sumio telefon,prekido se maxtv i net veza pucala

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 1:45 (Skizzy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nema ni maxtv nit mi sumi telefon iam bezinci macadsl i 1 godinu mi se ovo nije dogadjalo a sada janednom nez -.- razmisljam da  predjem na zicno i gotovo -.-

15 godina
neaktivan
Pomoć oko cod 2

Ma odi na zicno tam bi trebalo bit bolje a ako nece onda ih zovi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice