Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Planetside 2

Ajd ako ima negdje balkanski klan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Planetside 2

Ima nas par igramo TR na woodmanu ako te interesira.

17 godina
neaktivan
Imate outfit? Vidio sam ima dosta balkanaca u ELMEu :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Pecajte, ak jos kaj prodje... Decal,rum ,golden..

Isto upisite SummerReward (neznam jel ko posto to vec...)

F77H-Z9NH-U937-HXRG-VKAR
A2AJ-U743-F9P2-ZMPG-P9AF
9XG7-PA67-ZA2F-MUA6-7RUX
442X-AHFD-XM6X-C4GG-23DR
6CZ6-V7U3-UNX6-H3RU-6MMV
RGJ6-N7J6-3739-D3GR-UK3N
RZRG-MHXD-XT4T-J66J-UCD4
JF6C-7R3N-AXDA-TRGP-AE2J
4R92-6JR2-UJ6H-67UN-C4TR
HT7E-6D7P-K6P3-FCG2-MX74
T6PX-JHAX-JH4T-3CRA-V7F3
P3X7-3A7R-UT6Z-34D4-AGAM
HEPG-JX24-7P9N-4RXT-Z7PT
9FAJ-A6DC-6K3P-KEU2-4UNA
VTTZ-GGXE-U934-7R6G-A6H6
GEH4-M27M-3ZPA-Z4MX-6EVN
PD7H-F9X2-MFXJ-Z3MG-GAR4
RA9K-GTJX-KM3T-ZRG6-HT7T
PX6H-RP3Z-F22T-9KHD-3JXG
G667-RKP2-JRCC-49UT-2NVX
6MP2-6JAF-TARC-AX4P-DV3A
HN7R-DZTT-HHZE-PZP6-AGF4
J3UR-TGGE-AGGF-4M23-TP6P
HZ4J-M6RJ-G6AK-GRTG-RN39
HRPZ-AXZ4-3ADX-9KVC-N29R
6MNF-63MK-7NTJ-U3A2-74GZ
9NNT-74C9-6P4K-AGVX-3623
3P6M-GCZA-F4XR-X4MN-AUP6
PK6N-3EJH-MCX4-P4M6-HTT9
39FP-7FJ7-6EH4-6J33-6HEK
6D92-M6KC-VK33-PMVG-9D6U
3JUG-HX9G-HXUA-V6Z4-XZMA
7HG9-DM6G-XD4H-63PT-2EUC
H7HA-ZNMJ-H3A3-UHUH-APR2
PDPR-JZ3R-GZJJ-RJUJ-GJCA
J36D-F24D-J2FZ-GA3G-AX3M
E4XD-TJ3F-9HGM-CGDT-XKC3
A2FZ-4GGZ-KG3G-MH3U-4ETR
FCP3-AZHT-HJN3-HRAX-X696
GPDD-P2CM-67EM-PARH-ZHUE

Moj PC  
2 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Zakasnija sam. {#}

Što se dobrog djelilo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemam pojma, ali znakaj se dobro spaja :P Serveri Miller i Woodman se spajaju i nadam se napokon dobrim TR outfitima :) also ne skodi da strumfovi dobiju neku dobru ekipu jer ova s woodmana nis ne radi :D
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Nemam pojma, ali znakaj se dobro spaja :P Serveri Miller i Woodman se spajaju i nadam se napokon dobrim TR outfitima :) also ne skodi da strumfovi dobiju neku dobru ekipu jer ova s woodmana nis ne radi :D

TR su na mileru bili OP. Uglavnom su oni osvajali evente. Nisam igra već dobrih 20ak dana i danas komplikacija: Vidim 10gb update i odem skinut. Kad je skinulo idem vidjet update i traži da se logam na forum (prije je radilo i bez loganja). Idem se logat kažu da moram selit acc na SEO. Preselim acc na SEO i idem se logat kad ono kaže da moram promjenit password koji sam prije par min stavlja. Promjenim pass idem vidjet update, kaže da sam preseljen na SEO i nemogu se više logirat. Idem igrat, nemogu ni to jer triba novi SEO launcher. Skinem novi launcher kad ono opet skida 10GB. Je**em im sve oni umjesto da stavljaju šatcheve nanovo skidaju igru. A ja se mislim zašto im je svaki peti patch brdo gigabajta. Al su ga zakomplicirali. A ovo je ko zna koji put da moram bezveze mjenjat password.

17 godina
neaktivan
Da si malo proguglao ne bi morao skidati soe luncher :) Doslovno jedan edit nekofajla od lunchera i rijesio si bi si problem :P

I da ti pro7 accova vise nema i mergali se sa sonijem :)
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Ima li kakav dobar domaći outfit?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ah za domace ne znam, ali ako znas engleski i malo spikat preporucam EDT. :) (TR)
17 godina
EpicFailGuy kaže...

Pecajte, ak jos kaj prodje... Decal,rum ,golden..

Isto upisite SummerReward (neznam jel ko posto to vec...)

F77H-Z9NH-U937-HXRG-VKAR
A2AJ-U743-F9P2-ZMPG-P9AF
9XG7-PA67-ZA2F-MUA6-7RUX
442X-AHFD-XM6X-C4GG-23DR
6CZ6-V7U3-UNX6-H3RU-6MMV
RGJ6-N7J6-3739-D3GR-UK3N
RZRG-MHXD-XT4T-J66J-UCD4
JF6C-7R3N-AXDA-TRGP-AE2J
4R92-6JR2-UJ6H-67UN-C4TR
HT7E-6D7P-K6P3-FCG2-MX74
T6PX-JHAX-JH4T-3CRA-V7F3
P3X7-3A7R-UT6Z-34D4-AGAM
HEPG-JX24-7P9N-4RXT-Z7PT
9FAJ-A6DC-6K3P-KEU2-4UNA
VTTZ-GGXE-U934-7R6G-A6H6
GEH4-M27M-3ZPA-Z4MX-6EVN
PD7H-F9X2-MFXJ-Z3MG-GAR4
RA9K-GTJX-KM3T-ZRG6-HT7T
PX6H-RP3Z-F22T-9KHD-3JXG
G667-RKP2-JRCC-49UT-2NVX
6MP2-6JAF-TARC-AX4P-DV3A
HN7R-DZTT-HHZE-PZP6-AGF4
J3UR-TGGE-AGGF-4M23-TP6P
HZ4J-M6RJ-G6AK-GRTG-RN39
HRPZ-AXZ4-3ADX-9KVC-N29R
6MNF-63MK-7NTJ-U3A2-74GZ
9NNT-74C9-6P4K-AGVX-3623
3P6M-GCZA-F4XR-X4MN-AUP6
PK6N-3EJH-MCX4-P4M6-HTT9
39FP-7FJ7-6EH4-6J33-6HEK
6D92-M6KC-VK33-PMVG-9D6U
3JUG-HX9G-HXUA-V6Z4-XZMA
7HG9-DM6G-XD4H-63PT-2EUC
H7HA-ZNMJ-H3A3-UHUH-APR2
PDPR-JZ3R-GZJJ-RJUJ-GJCA
J36D-F24D-J2FZ-GA3G-AX3M
E4XD-TJ3F-9HGM-CGDT-XKC3
A2FZ-4GGZ-KG3G-MH3U-4ETR
FCP3-AZHT-HJN3-HRAX-X696
GPDD-P2CM-67EM-PARH-ZHUE

The only thing better than killing your enemies is killing your enemies with style! Login and enter the code: “summerreward” on the PlanetSide 2 website to get your FREE NS-11P.

kod ponovo radi pa ako tko nije vidio mail samo naprijed.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Zahvaljujem!

Di samo nađete te kodove?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Planetside 2

Mail?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne dobivam to. Valjda moram subscribe. Ali ni onda nebi dobija na vrime jer imam masu mailova i ne provjeravam ih redovito.

Btw super gun. Šteta što je medic only

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 14:09 (axos).
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Ako ima onih koji igraju vanu, koji vam omiljeni top za vozaće magridera?

A za ostale da li se isplati ulagat u max? Izgleda mi dosta skupo jer se mora stavljati upgrade za obe ruke, a cijena 350 za spawnanje mi izgleda skupo. Za to mogu 2 vozila minirat bez imalo truda.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
axos kaže...

A za ostale da li se isplati ulagat u max? Izgleda mi dosta skupo jer se mora stavljati upgrade za obe ruke, a cijena 350 za spawnanje mi izgleda skupo. Za to mogu 2 vozila minirat bez imalo truda.

Ako je VS u pitanju onda PPA na sve sto mozes xD

14 godina
neaktivan
Planetside 2

Jedina stvar koja me živcira u ovoj igri su cheateri. I na mom serveru ih je najviše na strani TR (valjda zato osvoje alerte skoro svaki put). Jedan prolazi kroz zidove, drugi puca kroz zidove, teći ima aimbot, a četvrti ne prima dmg. Totalno ubiju volju za igranje...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Na kojem serveru igras? Cudno jer bas citam da SOE toliko poboljsao zastitu da ih otkrivaju jako brzo :D

Ako pogines npr dok se sakrijes iza zida to nije cheat ili pucanje kroz zid :) Igra registrira metke po tvom klijentu tj. ima mali zakasnjenje tako da iako si se ti sakrio iza zida enemy na svom klijentu tebe vidi tu sekundu kao da nisi iza zida i njegov klijent salje serveru da registrira metke i pogines :D (nisam bas bajno objasnio, ali evo

koji ce ti bolje objasnit :D ) a sto se ostalog tice dunno xD trenutno ima bug da ljudi propadnu u zemlju al svejedno te ubiju :/

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
axos kaže...

Max je skup ali i skupis dosta pointsa dok ga igras tako da to nije neki problem. 

Sto se tice upgrejdova, sranje je sto moras za obje ruke ali orzuja nisu skupa. Ja imam dva cosmosa(250) i dva cometa(250) i to koristim kako mi treba. Takodjer sam stavio 3 levela u regen posto je dosta korisno ako nemas engineera blizu.

17 godina
Planetside 2

Ma axos je los, pa mu svi varaju {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Na kojem serveru igras? Cudno jer bas citam da SOE toliko poboljsao zastitu da ih otkrivaju jako brzo :D

Ako pogines npr dok se sakrijes iza zida to nije cheat ili pucanje kroz zid :) Igra registrira metke po tvom klijentu tj. ima mali zakasnjenje tako da iako si se ti sakrio iza zida enemy na svom klijentu tebe vidi tu sekundu kao da nisi iza zida i njegov klijent salje serveru da registrira metke i pogines :D (nisam bas bajno objasnio, ali evo

koji ce ti bolje objasnit :D ) a sto se ostalog tice dunno xD trenutno ima bug da ljudi propadnu u zemlju al svejedno te ubiju :/

Zahvaljujem na linku, vrlo korisno. Znam za tu pojavu ali nikad nisam toliko razmišlja o tome. Tu je to jako detaljno razrađeno.

Ali nije ovakav slučaj nego vidim lika u trku i dođem mu iza leđa i zapucam, ali u tom trenutku lik uspije uletit u zgradu. Umjesto da idem za njim odlučim ga sačekat na drugom izlazu pošto sam procjenija da će tu izletit. Kad ono dvije sekunde nakon lik puca kroz zid na mene. Tu se radi o 0.2 sekunde. A ovo je bilo dvije sekunde i kroz sredinu zida.

Server je Miller.

A to za propadanje kroz pod sam doživija jednom. Stojiš par metara ispod zemlje i pod određenim kutom možeš pucat kroz plafon/pod. Ali s obzirom da se dogodilo samo jednom ne mislim da je neki problem u toliko igranja.

14 godina
neaktivan
Planetside 2

Btw proba sam blueshift. Izgedaju mi dosta precizniji i bolji od ostalih AI.

A to da neznam igrati je istina. Jer ne gledam K/D i statistike nego rambo style. Sunderer se parkira a ja na njega s minama. 5 put me skinu, ali šesti leti i on u zrak. Najbolji sam u scytheu. Ako se u nekog ne zabijem sasvim slučajno nema mi killa {#}

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Novi patch je tu. Ne sviđa mi se 1% a uz to i kašnjenje 40-80 sekundi na chatu, ogroman ping u igri itd. Više sam svojih ubija nego neprijatelja. A i ubile su me sve tri strane podjednako puta. Totalno neigrivo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Ja sam odlučio malo aktivnije igrati ovu igru i primjetio sam nešto što me je jako razočaralo. Ima jako puno team killera i pri tome ne mislim na ekipu koja te u žaru borbe ubiju, pregaze itd..., nego na ekipu koja te baš namjerno tk-a.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ja sam odlučio malo aktivnije igrati ovu igru i primjetio sam nešto što me je jako razočaralo. Ima jako puno team killera i pri tome ne mislim na ekipu koja te u žaru borbe ubiju, pregaze itd..., nego na ekipu koja te baš namjerno tk-a.

Ma da ima i takvih. Nekad te pmaju i isprićaju se. Ali nađe se tu i tamo jedan koji namjerno ubija tim. Možda je iz druge nacije pa trolla.

13 godina
neaktivan
Planetside 2

MOžda ste igrali za vrijeme ovog

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

S ovim likom bi volio igrat :D

Sto se tice TKanja ima da , ali to su neki random lvl 1-10 likovi :D mene evo duze vrijeme niko nije namjerno TKao :) ili meni neki lik naleti ispred pa ga ubijem ili ja nekome :D jbg clusterfuck :D

Inace za ljude s milera koji se spajaju s woodmanom pazite se outfita ViB brutalno su dobri :D / VS /

Sto se tice pinga i laga nisam skontao :D bas mi je dobro islo nakon patcha xD prvi puta 80/30 i sada 104/40 :D iako sad sam ispemao sve svoje granate i c4 i nemam resursa xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 0:33 (Keiichi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Server merge sinoc. Miller i Woodman. Napokon vanu ne gube :D

Samo što mi je log in traja 2 minute

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
axos kaže...

Well na Woodmanu je VS jak bio :D ne znam kako na Mileru :D mogu reci NC se napokon popravio :D nisu vise ovce bez pastira ko na Woodmanu xD

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
axos kaže...

Well na Woodmanu je VS jak bio :D ne znam kako na Mileru :D mogu reci NC se napokon popravio :D nisu vise ovce bez pastira ko na Woodmanu xD

Prije spajanja TR su imali brojnost i redovito zergali. Nema te pameti koja pomaže kad te zerga TR. NC su strateški bili dobri da bi uspili izvuč koju popjedu ako nije bilo udarno vrijeme servera. Nažalost VS su katastrofalni. Najslabiji u brojevima, slabi u strategiji, sloga na razini nule. Sve govori podatak da sam jedno vrime ima preko 10% smrti od strane svojih. Ok ako izletiš, ali parkiraš sundy, dođe susjed sa sundyjem i digne tvoj s c4 samo da on može tu deploy.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 23:56 (axos).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice