Plača li se Battlefield 3 jednokratno ili svaki mj

poruka: 10
|
čitano: 730
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

E ovako ljudi pošto nigdje nisam našao ovu temu pa ju ja pokrečem. Uzeo sam si paysafecard od 50kn i htio bi kupiti battlefield 3 da mogu igrati online. E sada, skužio sam na origin da ima za 4 eura ali pod uvjetom da mjesečno plačam 3 eura pretplatu neku njihovu. Pa bi molio da mi kažete jel ima negdje za kupiti battlefiled 3(da može i online se igrati) a da nemoram mjesečno plačati?

0 0 hvala 0
12 godina

dobar ti nick nema kaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Imaš na kinguin i sl. Platiš jedanput i možeš igrati koliko želiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jednom kupiš key na originu ili na drugim key siteovima tipa g2a ili g2p,reedemaš na originu i skineš igru i igraš koliko te volja.nema mjesečnog plačanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Lik misli na EA Access, to se plaća mjesečno i može se igrati hrpa igara.

Za Battlefield ti ne treba to, platiš jednom i igraš.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znaći preko ove stranice(http://www.kinguin.net/category/20/battlefield-3-ea-origin-key/) ako platim imat ču full igru(mp i sp) i neću morat plačati mjesećno ništa? I molim ako može objašnjenje ovog zadnjeg posta, što znaći redemat i to?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 17:50 (NistaNeznam).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Plača li se Battlefield 3 jednokratno ili svak

Da, kupiš, dobiš key na mail, skineš Origin, napraviš EA account, logiraš se u Origin, gore u toolbaru klikneš "Origin" pa "Redeed product code", igra se doda u library i igraš kolko hoćeš, bez pretplate. Dobiješ MP i SP. Kasnije ti je pametno da kupiš Premium (dodatne mape, ukratko).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 17:54 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan

Ok budem sada probao pa javim ako zapnem. Za sada puno hvala na pojašnjenjima. :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E ljudi evo ja sam kupio preko g2a i pisalo je dok sam kupovao bf3 origin cd global. Ali sada kada sam platio i dobio key i unjeo u origin piše da downlodira bf3 limited edition. Jel to isto (sp+mp) ili su me zeznuli pa je to neki dlc?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Plača li se Battlefield 3 jednokratno ili svak

To ti je "normalni" edition sa nekim nepotrebnim glupostima (dogtagovi...)

Pitaš stvari koje se izgooglaju u 10 sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 18:47 (Sum_of_all_fears).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice