PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 809.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: PES 2012
drahic kaže...
drahic kaže...

Pozdrav..

Skinuo sam igru preko to+enta,i odlicna mi je.

Gdje mogu kupiti key najjeftinije i dali se preko necega spajam kao u bf3 preko origina ili ?

I dali je moguce saveane statse kopirat u original ?

Znaci imam save i htio bi sada kupit igru.

Sta mi je cinit ?

Tnx

Anyone...?

Naravno da možeš :) Kad kupiš javi se da odigramo par :D

Najeftinije ti je kupit u Base-Hostu.Dođe 190 kn ako se ne varam,tamo sam ja key kupio.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 0:50 (Tommy_123).
15 godina
PES 2012

Ekipa koji imate patch za pes, koji je trenutno najbolji?

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jukiii kaže...

Ekipa koji imate patch za pes, koji je trenutno najbolji?

Ko i svake godine, zadnji PES-EDIT...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 3:23 (Don Strongtoni).
13 godina
PES 2012

2 tommy- basehostova stranica ne radi,i nemoze se narucii preko njih.

Znaci kada kupim key,gdje ga upisem? Da bude legalno sve.

Ili moram ponovo igru skidat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Kupiš key i onda si napravi konami id i konami password.Zatim odeš na online te će te pitat želiš se prijaviti,registrirati i šta je točno konami id.Odeš na login upišeš podatke i key i prijaviš se :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
PES 2012

PESEdit.com 2012 patch 2.5 > jel to zadnji patch?

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...
drahic kaže...

Kupiš key i onda si napravi konami id i konami password.Zatim odeš na online te će te pitat želiš se prijaviti,registrirati i šta je točno konami id.Odeš na login upišeš podatke i key i prijaviš se :)

Hvala na odgovoru.

Molio bi te samo jos ako mi mozes linkat di idem napravit id i di se regam.

Dali ce proc to sta mi je crakana igra?  Ili skidam nanovo?

13 godina
protjeran
drahic kaže...
Tommy_123 kaže...
drahic kaže...

Hvala na odgovoru.

Molio bi te samo jos ako mi mozes linkat di idem napravit id i di se regam.

Dali ce proc to sta mi je crakana igra?  Ili skidam nanovo?

Mislim da ako uzmes key a ne dvd verziju da moras sa njihove stranice skinuti,njihovu verziju igre..Ja svake godine kupim dvd verziju..Ali mislim da sam u pravu,neka me ispravi neko ako nisam... ;) Pa sta nisi rekao da igras i pes,lool Evo ti za reganje.. https://id.konami.net/quick/MailAddressEntry?site_id=sd
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
PES 2012

Cyber,a eto,prije par dana skinuo i probao,vidim da mi se svida i odlucio kupit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Cyber,a eto,prije par dana skinuo i probao,vidim da mi se svida i odlucio kupit :)

Ok..Ako te sta bude znimalo u vezi igre i postavki pitaj...A kad dodjem kuci sa posla oko 17:00 mozemo i bacit koju online.. :) Evo linka za one koji hoce da isprobaju neke moje formacije i taktike koje sam postao na oficijalnoj starnici konamija a postale su jako popularne i vecina ih PES igraca koristi... https://forums.pesfan.com/showthread.php?243074-Best-Formation-and-Tactic-Preset-by-Neno
14 godina
neaktivan
PES 2012

Jeli te taktike rade za većinu timova ili...? Mislim kupiti igru ali trenutno sam veoma loš i ne zelim se sramotiti {#}. Taktike ostavljam kakve jesu(ne diram ih uopce). A vecinom igram sa Milanom, pa ako budem bolji onda cu igru i kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 15:15 (shady1024).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Ma joj e, dode mi da ubijem nekoga doslovno, znaci u Ranking match 1 v 1 ja dobivam u 90 % slucajeva i onda se "iznenadno" prekine match zbog gubitka konekcije s protivnikom. Vise mi je pun k**** ovih idiota koji ne znaju izgubiti normalno pa rage quit-aju, ja gubim prokleti match completion i ne mogu igrati kupove nikakve. I jos sto je najgore, ponekad kod tog slucajnog quitanja ja gubim rating, mislim ono... A necu ni govoriti o tome da mi je zadnjih 50 gameova uglavnom protiv Barce, Reala ili Milana, koji dodaju Messiju/Ronaldu/Patu i tamo pokusavaju proci cijelu ekipu..

5 0 hvala 0
13 godina
PES 2012

Skinuo sam onaj novi patch 2.5 jedan dio ja mislim i sada kad sam ga instalirao nemogu vise uci u igricu...Kao neka datoteka dll neznam ako ocete mogu vam uslikati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Shadyman kaže...

Ma joj e, dode mi da ubijem nekoga doslovno, znaci u Ranking match 1 v 1 ja dobivam u 90 % slucajeva i onda se "iznenadno" prekine match zbog gubitka konekcije s protivnikom. Vise mi je pun k**** ovih idiota koji ne znaju izgubiti normalno pa rage quit-aju, ja gubim prokleti match completion i ne mogu igrati kupove nikakve. I jos sto je najgore, ponekad kod tog slucajnog quitanja ja gubim rating, mislim ono... A necu ni govoriti o tome da mi je zadnjih 50 gameova uglavnom protiv Barce, Reala ili Milana, koji dodaju Messiju/Ronaldu/Patu i tamo pokusavaju proci cijelu ekipu..

znam tocno kako ti je... već su mi se popeli na vrh glave... ne kuzim kako konami nista ne cini po tom pitanju.. ili zasto ne banna one za koje se zna da su cheateri... npr. Arson_fire lik mi je vec 3-4 puta prekino

14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

znam tocno kako ti je... već su mi se popeli na vrh glave... ne kuzim kako konami nista ne cini po tom pitanju.. ili zasto ne banna one za koje se zna da su cheateri... npr. Arson_fire lik mi je vec 3-4 puta prekino

ocemo nabacit koju tekmu? :)

14 godina
sLim95 kaže...

Skinuo sam onaj novi patch 2.5 jedan dio ja mislim i sada kad sam ga instalirao nemogu vise uci u igricu...Kao neka datoteka dll neznam ako ocete mogu vam uslikati...

Tako je i meni...probaj ponovno crackirat

Ja sam instalirao patch 2.5 i nije mi uopće htjelo ući u igru a kad sam htio preko pesedit selectora ući javljalo mi neku grešku...Ponovno sam crackirao ali se pojavio jedan problem...imena klubova su ok,grbovi(emblems) nisu...nema igrača koji su prešli na ljeto,dresovi su dobri dok igram ali kad odabirem dresove prije tekme ili gledam replay pojave se oni stari,što je dosta čudno i zbunjujuće.Kad uđem u igru piše version 2.00 itd ali očito da nešto ne štima :/

Jel se mora koji prijašnji patch instalirat,znam da se prošle godine prvo trebao patch 1.3 instalirat?

EDIT:ponovno sam instalirao i opet isto,selector ne radi,nema grbova,dresova...

EDIT:Ima li negdje patch 2.5 u jednom fileu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 18:29 (Ćoby).
14 godina
neaktivan
PES 2012

Ljudi pomagajte!Kada igram pes 12 po ekranu se prave ko neki valovi,svakih 10 sec.Ponovo sam instalirao igricu,imam najnovije drivere.Cak sam spojio komp na plazmu no problem nije rjesen.Molim da mi neko kaze u cemu je problem.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dolu kaže...

Ljudi pomagajte!Kada igram pes 12 po ekranu se prave ko neki valovi,svakih 10 sec.Ponovo sam instalirao igricu,imam najnovije drivere.Cak sam spojio komp na plazmu no problem nije rjesen.Molim da mi neko kaze u cemu je problem.

Hvala!

Pes zahtijeva 60 HZ..Naredi u postavkama monitora na 60 Hz,jer ti je sad sigurno na 59 pa se zato preljeva... ;)
13 godina
neaktivan

ja imam isti problem, pes2012 nece da pokrene jer "faila initialaze-at rld.dll (E5)".. a PESEDIT selector nece da pokrene. po netu neki tvrde da je do wil 64bit da mu fali dll-ova...

ako neko zna bio bih zahvalan

Support the software developers. If you like their products buy them !
13 godina
protjeran
cecenac kaže...

ja imam isti problem, pes2012 nece da pokrene jer "faila initialaze-at rld.dll (E5)".. a PESEDIT selector nece da pokrene. po netu neki tvrde da je do wil 64bit da mu fali dll-ova...

ako neko zna bio bih zahvalan

1.Jesi probao sa reinstall igre? 2.dll fileovi su najmanji problem..Kad ti izbaci gresku da ti fali taj dll,zapisi na papir, odi na google i napisi download (ime tog .dll) ,skini ga i kopiraj u windows/system 32 kod ostalih dll-ova.. ;)
13 godina
neaktivan

reinstall napravio i stavio cisti pesedit na njega zadnji i uvijek isto.

Ne kazi da fali dll nego ovo kaze: "failed to initialize rld.dll (E5)" taj rld je u pes2012 folderu (gdje je instalirana igra) plus sam ga ubacio u system32. i dalje isto.

Support the software developers. If you like their products buy them !
13 godina
protjeran
cecenac kaže...

reinstall napravio i stavio cisti pesedit na njega zadnji i uvijek isto.

Ne kazi da fali dll nego ovo kaze: "failed to initialize rld.dll (E5)" taj rld je u pes2012 folderu (gdje je instalirana igra) plus sam ga ubacio u system32. i dalje isto.

Cek jel si ti na original stavio lededit patch?? Mislim da nisi onda nesto u vezi patcha dobro napravio... Ja osobno ga ni ne koristim jer igram samo MLO...
12 godina
neaktivan
PES 2012

Pozdrav ljudi! Krenuo sam igrat maste ligu online ...i sad me zanima dali mogu krenut isponova ...zeznuo sam se malo kod transfera i tak to pa bi htio isponova krenut ...moze odgovor ? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
igrac7 kaže...

Pozdrav ljudi! Krenuo sam igrat maste ligu online ...i sad me zanima dali mogu krenut isponova ...zeznuo sam se malo kod transfera i tak to pa bi htio isponova krenut ...moze odgovor ? hvala

odi tamo na my team i imas reset team..

12 godina
neaktivan

a jel ce mi se sve vratit na pocetak kak je bilo!? dobro znam da ce mi bit u klubu igraci koje sam na pocetku dobio ,ali mislim vrijednost ovih ostalih igraca oce bit manja ili ce bit ovakva kakva je sad...

14 godina
igrac7 kaže...

a jel ce mi se sve vratit na pocetak kak je bilo!? dobro znam da ce mi bit u klubu igraci koje sam na pocetku dobio ,ali mislim vrijednost ovih ostalih igraca oce bit manja ili ce bit ovakva kakva je sad...

milslis ovih svih drugih igraca koji se kupuju... njima ce cijena ostati kakva je sad

12 godina
neaktivan

da mislim na njih...neymar i ostatak... a onda mi se ne isplati pocinjat isponova ako ce ostalima cijena ostat kakava je sad... 

12 godina
neaktivan

znaci prakticki je nemoguce pocet master ligu skroz iznova... mogu jedino resetirat svoje igrace u ekipi ...i da jos me zanima ovaj rejting u master ligi kad resetiram jel ce on ostat isti ko sada ili ce se vratit na pocetak... 

15 godina
neaktivan
PES 2012

ostaje ti rating, omjer pobjeda i izgubljenih itd. samo ti se ekipa resetira u one default igrače

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaci po tome se ne isplati onda resetirat momcad?  i ime kluba takoder nemogu mjenjat ? dosta je tesko ovo nikak da skupim neke novce za neko pojacanje ... uvjek moram obnavljat ugovore starim igracima ...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice