Jel mogu promjenit klub u MLO ? Ne vidim nigdje tu opciju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj prijedlog, ako ti ovaj nord nije original nego pirat, obrisi ga i stavi avast! :D i vise te nece hebat tako :D
koji patch preporučate za pes2012 osim pesedit?
koji patch preporučate za pes2012 osim pesedit?
da, koji je i online compatibile
Jel mogu online igrati protiv frenda koji igra na plejki ?
JEL ZNA TKO KAKO SE MOŽE UMETNUTI NAVIJANJE ZA KLUB????
Igram sad MLO, odigrao sam par utakmica i onako kupio par igraca, ali svaki put kad kupim kaze da je ugovor na 10 utakmica samo, jel tako uvijek ili mogu igraca za stalno kupit?
Slucajna poruka :/
dosta je komplicirano, ako nisi nikad radio... preporuka je da nit ne diras nego odes na neki pes forum i zatrazis bin fileove
radio sam na 2011 al sad neznam kako na 2012
kako igrati pes 12 online
kako igrati pes 12 online
Tako da je kupiš.
Igram sad MLO, odigrao sam par utakmica i onako kupio par igraca, ali svaki put kad kupim kaze da je ugovor na 10 utakmica samo, jel tako uvijek ili mogu igraca za stalno kupit?
Jel moze netko samo reci jel se moze kupit za stalno igrac ili se moze samo na 10 partija????
dosta je komplicirano, ako nisi nikad radio... preporuka je da nit ne diras nego odes na neki pes forum i zatrazis bin fileove
jel ti znaš pa da im objasniš
ako nije problem
ljudi, iman problem.
ovako, zelim igrat pes na laptopu, ali mi pes ne cita grafu...
nije da su mi drajveri zastraili nit ista i nije mi grafa toliko losa...
pokrecem gta 4 i fifu 12(high) bez problema...
ima neko neki fix za to ili...
Hvala unaprijed!
jel mi mozete preporuciti neke dobre i jeftine igrace za master ligu online?
da su brzi i sut dobar
Jel moze netko samo reci jel se moze kupit za stalno igrac ili se moze samo na 10 partija????
Imas ugovor na 10, 20 i 50 utakmica, za stalno ga ne možeš uzet
imam problem... kad igram master ligu ili bal i npr. odem kupiti novog igraca i samo zasteka!!!... jel zna neko u cemu je problem?
i kad ostavim nekih 5 min tako da bude promijeni se pjesma i bude dolje u kutu koja je sad pjesma...
KONAMI ENHANCES PES 2012 GAMEPLAY AND SET-PIECES WITH 2ND UPDATE
by PES-Team on 1/11/11
Due for release mid-November, the free download is designed to enhance the playing experience for PlayStation 3, Xbox 360 and Windows PC users.
It adds improved goalkeeper performance, removes the stuttering effect during running, makes small adjustments to the penalty and free-kick systems, and fixes some small bugs that have been reported.
Changes have also been made to the structure of the Game Plan menu, making them easier to navigate and use.
The update is in response to user feedback, and reaffirms KONAMI’s commitment to improving PES 2012.
KONAMI ENHANCES PES 2012 GAMEPLAY AND SET-PIECES WITH 2ND UPDATE
by PES-Team on 1/11/11
Due for release mid-November, the free download is designed to enhance the playing experience for PlayStation 3, Xbox 360 and Windows PC users.
It adds improved goalkeeper performance, removes the stuttering effect during running, makes small adjustments to the penalty and free-kick systems, and fixes some small bugs that have been reported.
Changes have also been made to the structure of the Game Plan menu, making them easier to navigate and use.
The update is in response to user feedback, and reaffirms KONAMI’s commitment to improving PES 2012.
sta znaci to podebljano
Meni nod32 automatski obrise dll file koji se nalazi u c**ck folderu pa ne mogu cra**at :S
za nod32
idi na setup->advanced setup->exclusions i samo dodaj taj dll i moci ces normalno igrat
Hvala puno ...
daj jel iko zna rjesenje za moj problem.... kad sam meniju samo mi se smrzne slika... pjesma ide i pojavi se ono dolje kad nova krene
posto me internet u zadnjih tjedan dana jebe svaki dan postotak zavrsenih utakmica mi se smanjio... sta sad ako mi padne ispod 70% izbacit ce me iz master lige i necu moc igrat quick match ili?
posto me internet u zadnjih tjedan dana jebe svaki dan postotak zavrsenih utakmica mi se smanjio... sta sad ako mi padne ispod 70% izbacit ce me iz master lige i necu moc igrat quick match ili?
meni je isto tako bilo sje**no, pa mi se smanjio na manje od 70%, ali moci ces igrati MLO i onaj obican Quick match, ali neces moci nikakve Competitione igrati dok si ne vratis taj postotak na 70%
e ako oden na MLO tamo na reset team, jel mi se samo team i igraci resetiraju ili i poeni oni
Jel ti se možde dogodit da npr. u master lizi izgubiš povjerenje predsjednika kluba i da ti da otkaz i da onda promijeniš klub?
Mislim da ne, najverovatnije bude game over.