PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 825.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: PES 2012
anabolicaa kaže...

Ja kako znam svaki PES za PC do sada je sto se tice video settingsa nudio ono osnovno tipa rezolucija i refresh rate, i svaki je graficki izgledao losije od konzolaske verzije.. U neki tweaking nisam ulazio niti sam upucen jer ga siljim na playstationu i ne mogu uporediti kontroler sa tastaturom.. Kako god, ne slazem se da PC verzije bolje izgledaju.

gledaj,očito je da imaš konzolu i braniš tu sad neku svoju priču,nije to nikakvo tweakanje,jednostavno stavi postavke na High i igra će izgledati bolje nego na konzolama,na konzolama se igraš u 720p,a ja na PC-u u 1080p,što to tu nije jasno da PC verzija izgleda bolje? pa normalno da će izgledati bolje kad pogledaš kakve ove sad već zastarjele konzole imaju hardver,nemaju snage uopće za pokrenuti igru u 1080p a kamoli za bilo što drugo što bi izgledalo bolje nego na PC-u.Ne kažem ja da je na konzolama loša grafika,dapače odlična je,ali s PC se ne može mjeriti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 0:50 (antimadridista).
15 godina
IlijaM kaže...

ajde neka dobra dusa zaljepi link zadnjeg patcha  barca,real ... ugl. da ima vise timova mrzi me trazit ,tnx

http://pes2008editing.blogspot.com/2011/09/pes2012-demo-34-teams-unlocked-patch-by.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
anabolicaa kaže...

Ja kako znam svaki PES za PC do sada je sto se tice video settingsa nudio ono osnovno tipa rezolucija i refresh rate, i svaki je graficki izgledao losije od konzolaske verzije.. U neki tweaking nisam ulazio niti sam upucen jer ga siljim na playstationu i ne mogu uporediti kontroler sa tastaturom.. Kako god, ne slazem se da PC verzije bolje izgledaju.

gledaj,očito je da imaš konzolu i braniš tu sad neku svoju priču,nije to nikakvo tweakanje,jednostavno stavi postavke na High i igra će izgledati bolje nego na konzolama,na konzolama se igraš u 720p,a ja na PC-u u 1080p,što to tu nije jasno da PC verzija izgleda bolje? pa normalno da će izgledati bolje kad pogledaš kakve ove sad već zastarjele konzole imaju hardver,nemaju snage uopće za pokrenuti igru u 1080p a kamoli za bilo što drugo što bi izgledalo bolje nego na PC-u.Ne kažem ja da je na konzolama loša grafika,dapače odlična je,ali s PC se ne može mjeriti.

Meni na high postavkama svaki PES unazad par godina izgleda isto, jer svaki isprobam i na PC - u i na PS3 prije nego sto ga kupim, 2008. sam jedino pre-order radio.. Kada su neke sekvence tipa replay ili detalji sa stupanja na teren primjeti se pokoja razlika u svakom novom nastavku ali ovako u samom gamplayu modeli igraca izgledaju isto uvijek, zastarjela grafika. I niko me ne moze ubjediti u suprotno, s toga ovo dalje ide samo u bespotrebnu raspravu, ti ces gurati svoje ja svoje tako da bolje da zavrsimo ovdje. Over and out.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 9:40 (anabolicaa).
15 godina
PES 2012

dva nova videa:

PES 2012 Training Challenge:

PES 2012 Special Moves Tutorial:

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ti prijatelju pojma nemaš koliko si u krivu. PES na PC-u može samo ljepše izgledati od onog na PS3.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
anabolicaa kaže...
antimadridista kaže...
anabolicaa kaže...

Meni na high postavkama svaki PES unazad par godina izgleda isto, jer svaki isprobam i na PC - u i na PS3 prije nego sto ga kupim, 2008. sam jedino pre-order radio.. Kada su neke sekvence tipa replay ili detalji sa stupanja na teren primjeti se pokoja razlika u svakom novom nastavku ali ovako u samom gamplayu modeli igraca izgledaju isto uvijek, zastarjela grafika. I niko me ne moze ubjediti u suprotno, s toga ovo dalje ide samo u bespotrebnu raspravu, ti ces gurati svoje ja svoje tako da bolje da zavrsimo ovdje. Over and out.

ok,glupo mi je uopće raspravljati s nekim tko misli da konzole rade u 1080p,za kraj rasprave ću ti samo reći da si u krivu i to je činjenica,i bio si spominjao par postova prije da ti je bolje igrati na gamepadu nego na tipkovnici,ti stvarno misliš da mi PES igramo na tipkovnici?

14 godina
protjeran
PES 2012

moze mi neko pomoci oko instalacije ovog zadnjeg patcha sto na njemu ima 34 kluba....instalitao sam i kad pokrenem igru samo pocrni slika i nece se skloniti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

jel postoji mogucnost da posaljem igracu loptu u prostor al tocno ispred njega ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Normalno da možeš, ne koristiš tipku za obično dovavanje već za proigravanje u for tipku.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kad ce vise izac drugi demo??!!! Nemogu vise cekat.. Da vidim kaj su popravili/pokvarili na odnosu na prvi demo...
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Normalno da možeš, ne koristiš tipku za obično dovavanje već za proigravanje u for tipku.

al opet neide kako treba  bar ne kako sam ja zelio :/

16 godina
IlijaM kaže...

jel postoji mogucnost da posaljem igracu loptu u prostor al tocno ispred njega ??

Možeš, sa tipkom u for, možeš čak i sa tipkom dodavanja.
Idi na cursor settings i stavi si niti jednu ili jednu crticu pass asistance i dodavat ćeš loptu kud god želiš.

Malo da svoje doživljaje za PES napišem budući da sam ljubitelj i fanatik te igre.
Novi PES me oduševio, ima par stvari koje me nerviraju, ali zato je to tek demo i nadam se da će se popraviti.
Golmani na demu su svi otključani isključivo na amater, neovisno o težini na kojoj se igra kaj je stvarno odlično.
TOP PLAYER napokon ima značajku top player, dosta je teško igrat i stvarno se svaku tekmu mučim ko da igram protiv brata ili frenda.
Blokovi igrača su dobri, sudije su popravili i ubačaji sa strane su napravljeni realnije.

Loša strana PES-a je opet mijenjanje igrača koje mi je već nabacilo par glavobolja.
Prelaka kontrola igrača tipa lavezzi , podsjeća me na ski challange kad on prolazi. 
Comp opet nemože fuljat faul 16-34 metra.

Sve u svemu nas čeka odlična igra, i svaka čast Jenkeyu na pečevima ^^

15 godina
neaktivan
PES 2012

Evo par novih videa,odlično izgleda,jedva čekam zaigrati club boss :D

Brijem nakon ovog gledanja,fifa nemože konkurirat u nekim modovima.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a0uNRex0Eiw

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q_If6hN-Udg

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eqomjrrzYPQ

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 11:35 (Tommy_123).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
PES 2012

Become a Legend Gameplay,izgleda odlično!

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
PES 2012

"of game" izgleda fino odrađeno no gameplay ne mogu ocjenti s trailera zasad izgleda obećavajuće

Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

2.demo izlazi 14.9.2011.

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
PES 2012

http://www.konami-pes2012.com/2011/09/pes-2012-all-details-on-the-2nd-demo/
Evo detalja u vezi 2. demoa! Izlazi 14. rujna :)

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
protjeran
PES 2012

ovaj club boss izgleda po meni najbolje....a tu je i master liga...izgleda da je vise nego odlican

1 0 hvala 0
15 godina
matekws kaže...
IlijaM kaže...

Možeš, sa tipkom u for, možeš čak i sa tipkom dodavanja.
Idi na cursor settings i stavi si niti jednu ili jednu crticu pass asistance i dodavat ćeš loptu kud god želiš.

Malo da svoje doživljaje za PES napišem budući da sam ljubitelj i fanatik te igre.
Novi PES me oduševio, ima par stvari koje me nerviraju, ali zato je to tek demo i nadam se da će se popraviti.
Golmani na demu su svi otključani isključivo na amater, neovisno o težini na kojoj se igra kaj je stvarno odlično.
TOP PLAYER napokon ima značajku top player, dosta je teško igrat i stvarno se svaku tekmu mučim ko da igram protiv brata ili frenda.
Blokovi igrača su dobri, sudije su popravili i ubačaji sa strane su napravljeni realnije.

Loša strana PES-a je opet mijenjanje igrača koje mi je već nabacilo par glavobolja.
Prelaka kontrola igrača tipa lavezzi , podsjeća me na ski challange kad on prolazi. 
Comp opet nemože fuljat faul 16-34 metra.

Sve u svemu nas čeka odlična igra, i svaka čast Jenkeyu na pečevima ^^

stavio sam si sad ovo na za passove i sada je super, jos ako je i ovo tocno za golmane bit ce predobra igra

15 godina
neaktivan
PES 2012

Pes 2012 gameplay Barca vs Real Gaydrid .

Moj PC  
1 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2012

mi je puno ljepse :D

pratimo dogadaje u stvarnom zivotu...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel istina da drugi demo ne izlazi za PC??
15 godina
neaktivan
soja kaže...
Jel istina da drugi demo ne izlazi za PC??

Izlazi na pc,x360 i na ps3.

16 godina
15 godina
PES 2012
to sam i ja primjetio,možda stvarno ne bude drugog demo-a na PC-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Krivo si napisao naslov. Igraju Real Madrid i Hollywood,a ne hollywood i Real{#}

16 godina
Pise na fejsu na sluzbenoj PES-ovoj stranici da ipak nista od drugog dema za PC :(((((
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Tommy_123 kaže...

Krivo si napisao naslov. Igraju Real Madrid i Hollywood,a ne hollywood i Real{#}

So,do you have problem whit that?  {#}

16 godina
PES 2012

Pa samo sam te ispravio....{#}

offtopic

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

suđeno nam je da igramo fifu, kad nam ne daju demo za pc :D

8 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice