Path of Exile 2

poruka: 283
|
čitano: 92.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Re: Path of Exile 2
mrsmith kaže...

Optimizacija je teški kaos.... igraj kakav minion build pa vidi tragedije kad krenu particlesi i efekti na brdo mobova. Od 165 fps locka na 20-30 za čas. Apsolutno nikakve postavke ne pomažu, isto se događa kad je sve na High ili sve na Low. DLSS quality ili DLSS performance... ista pašta.

Za usporedbu, minion build u Last Epochu na max postavkama i to bez DLSS-a, padne možda za 10-15 frejmova. I to eventualno kad je baš more mobova na ekranu.

EDIT: Da se razumijemo, POE2 mi je odličan u novom 0.3 patchu... ali engine je baš koma.

Odi u options - Sound tab i stavi Channel count na medium ili low. 

Također možeš i isprazniti/izbrisati sadržaj shader cache foldera u C:\Users\ime profila na kompu\AppData\Roaming\Path of Exile 2\ShaderCache.. 

17 godina
Path of Exile 2

Pitao sam za gameplay. Jer nikada nisam volio mračni vibe Path of exile 1. Titan quest sam uvijek volio igrati zbog atmosfere.

0 0 hvala 0
16 godina
Path of Exile 2

act 4 je brutalan u poe 2, najvise mi se svidjela prison mapa.. pa to će biti čudo od igre kad izadje full 

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Path of Exile 2

velike promjne u toku sljedeceg tjedna

nema towera vise, sad tablete mozes koristiti do 3 komada ovisno koliko modova mapa ima, i imat ce 10 use ( ko scarab u poe1 je sada)

ubi bosa da zavrsis mapu umjesto rareove, smanjit ce velicinu mapa

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Path of Exile 2

Našao sam key prihvatljive cijene i onda me dočeka realizacija da mi treba 113 GB prostora.  Kuda ide ovaj svijet? ARPG igra preko 100 gigi.
EDIT: možda sam prenaglio, Titan Quest 2 ima 50 GIGI na aktu 1, ali opet smatram da su igre postale prevelike u zadnje vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2025 17:31 (Korny1603987).

0 0 hvala 0
17 godina
Path of Exile 2

MOLIM !!!!!! Jučer sam stavio snimati na steamu 100 GB. Bilo je skinuto 50GB i otišao sam spavati. Sada se loginam u steam i kreće od 27 GB !!!! Dođe mi da pucam s kalašem ko ministar.

EDIT: koristio sam Steam auto shutdown da se ugasi komp u ranim jutarnjim satima kada završi steam sa poslom.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:11 (Korny1603987).

0 0 hvala 0
13 godina
Korny1603987 kaže...

MOLIM !!!!!! Jučer sam stavio snimati na steamu 100 GB. Bilo je skinuto 50GB i otišao sam spavati. Sada se loginam u steam i kreće od 27 GB !!!! Dođe mi da pucam s kalašem ko ministar.

EDIT: koristio sam Steam auto shutdown da se ugasi komp u ranim jutarnjim satima kada završi steam sa poslom.

Zasto gasis komp uopce?

4 godine
suspendiran
Horned Reaer kaže...
Act 4 je zanimljiv, a i cijeli patch je odlican. S obzirom da se radi o igri koja je u early accesu svejedno briše pod sa Diablom 4.
Nadam se samo da ce uskoro poraditi na optimizaciji jer framedropovi nisu normalni, a igram na 4080 super a graficka hladna doslovno ne uspije se ni oznojiti

4080 u kombi s kojim procesorom?, PoeII je toliko detaljna igra s nevjerovatno dobrom fizikom da to nisu istine pa i trazi dobar cpu koji ce to sve fino vrtiti u realtimeu, dakle ako nemas barem neki x3d ili noviji intel u gradu ce ti igra krepavati ili kad pobacas tonu spelova, Dio s karavanom da ne pricam. Meni igra leti u min 120 fpsa-180 4k/high/ultra/dlssq

16 godina
Boris grozni kaže...
Horned Reaer kaže...
Act 4 je zanimljiv, a i cijeli patch je odlican. S obzirom da se radi o igri koja je u early accesu svejedno briše pod sa Diablom 4.
Nadam se samo da ce uskoro poraditi na optimizaciji jer framedropovi nisu normalni, a igram na 4080 super a graficka hladna doslovno ne uspije se ni oznojiti

4080 u kombi s kojim procesorom?, PoeII je toliko detaljna igra s nevjerovatno dobrom fizikom da to nisu istine pa i trazi dobar cpu koji ce to sve fino vrtiti u realtimeu, dakle ako nemas barem neki x3d ili noviji intel u gradu ce ti igra krepavati ili kad pobacas tonu spelova, Dio s karavanom da ne pricam. Meni igra leti u min 120 fpsa-180 4k/high/ultra/dlssq

cpu je 14600K, na 4k igram .. ne vjerujem da treba nesto jače od toga?

Intel 80286
4 godine
suspendiran
Pa kakve onda dropove imas? Provjeri si da ti taktovi ne padaju ili nesto od cpu/gpu-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...
Pa kakve onda dropove imas? Provjeri si da ti taktovi ne padaju ili nesto od cpu/gpu-a

ma ići će to format C:\ i amen staviti nove windows jer vec  imam svakakvih sranja se nakupilo.

Intel 80286
17 godina
Path of Exile 2

Napokon imam snimljen POE2, ali danas je izašao i Chapter 2 za Titan Quest 2. Bit će veselo.

0 0 hvala 0
10 godina
Path of Exile 2

sasvim normalno da pada fps sa nekim skillovima u poe1 i 2

Vidi moj fps drop od prije 20 dana 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:40 (Mr.Natural).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice