Path of Exile 2

poruka: 174
|
čitano: 23.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
20 mjeseci
Path of Exile 2

Igrao sam PoE 1 al internet i laptop mi nisu mogli vrtit ga. Mogao bi snimit ovo kada izađe...

EDIT: Vidim da izlazi i za PS5. Pitanje moje je sad, hoću li moći snimit PoE2 na PS5 i na PC i da mi likovi budu jednaki?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 11:23 (Van_hohenheim).

0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile 2

Uzeo preko ruske regije na steamu za 16€.

Za početak krećem s vješticom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Path of Exile 2
notloB kaže...
Minneyar kaže...

Aha, to objasnjava zasto mi je grafa zakucana na 100% cijelo vrijeme u PoE2, sto nisam nikad prije dozivio... al svejedno se vrti super, nikakvih problema i iznad 100 fps uvijek s DLSS quality.

Njemu je obrnuto odnosno grafa nikada nije na 100% odnosno njemu je cpu botleneck. Jesi li pogledao video? Kada se upali dlss ili fsr igra izgleda isključi napredne tehnike poboljšanja grafike, lošije su sjene i detalji primjerice, uglavnom sroza kvalitetu slike još i više nego što se to normalno očekuje od upscalinga a u nekim slučajevima uopće ne poboljša fps.

Da, iskljucio sam sav upscaling i stavio Shadows+GI na High umjesto ultra. Dobim duplo vise fps tako, sa Ultra imam svega 70ak i ko zna kolko bi padalo u odredenim scenama.

Najgora stvar zasada je sto igra ponekad skrsi komp u loading screenovima. Citam sad malo o tome i vrlo rasprostranjen problem, morao sam jedno 3-4 puta vec hard resetati komp. A nekima je i puno cesce.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina
Path of Exile 2

ne mogu igrati imam toliki lag pogotovo navečer da je igra ne igriva jel ima netko slicnih problema?

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam kaki komp imas, al ak ja mogu igrat na Steam Deck (igram i na PC) specifikacije nisu zahtjevne.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Horned Reaer kaže...

ne mogu igrati imam toliki lag pogotovo navečer da je igra ne igriva jel ima netko slicnih problema?

Meni radi uvijek ok, jedino imaju gadan bug da ponekad loading screen zamrzne cijeli komp. Poprilicno widespread je sudeci po broju postova o tome, meni se dogodi recimo svaka 2 sata igranja u prosjeku. Sad probavam fix pa cu vidjet, jucer uspio cijeli session bez problema

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina
Evo zapoceo sam act 3, igram sa wariorom patio sam se dosta dok nisam presao na 2 handed mace.. dobro ih rokan onog zadnjeg skeletor bossa sam roknio od prve. Odlicna igra ne mogu se zasititi hehe
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Path of Exile 2

Odigrao sam za sada warriora do lvl 12 na PS5 i igra je zaraza, moram malo skill tree proučiti još, ali mislim da ću startati monka, warriora startao onako probno čisto da probam igru, malo mi je trom za sada 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

odradio sva tri acta kao infernalist, minion master. za sada ok, gledam kako ce me buduci nerfovi spicit.

sutra krece cruel, ko prezivi, pricat ce

It is not who you are, it is who you know.
16 godina

evo mene ponovno sa dojmovima, da se malo raspisem, ovog puta vise kriticno.

prvo, cruel ide dobro, nisam imao vecih problema. ide jos bolje nego u normal tako da s te strane vrlo dobro iskustvo.

e sad, imam neke stvari koje me zabrinjavaju sto se tice igre. da, znam da je early access, al iskreno nije me briga. komentiram igru as-is, pa hoce li mijenjati stvari ili nece, o tom, po tom

1. kampanja je preduga. zadnje sta sam gledao igrao sam 2 dana i 5 sati, dakle preko 50 sati. to je po meni predugo i neprihvatljivo. da nije replay, ajd, i nekako bi se pregrmilo. ovako je isto sranje samo drugo pakovanje. uz to, sigurno imam minimalno 5 sati da dodem do engame, tj da pocnem lemati po mapama, odnosno pravom endgame. volio bih vidjeti campaign skip za altove kao primjerice u d4, medutim ne vjerujem da ce se to desit. za mene je ovo veliki minus. u praksi mi to znaci da cu igrati samo jednog lika po sezoni jer mi se naprosto ne da lemat kampanju i trosit toliko puno vremena da bi dogurao alta do engame. steta, narocito jer buildova ce bit masu.

2. drop rate itema i materijala je za kurac. jedu oni nesto mijenjali ali to je sve jalovo. kad ti ljudi sugeriraju da kod tradera ides svaki nakonm svakog lvla da vidis sta prodaju pa da kupis gear odma mi se prisere. ok, vendor moze donekle pomoci, medutim glavni nacin prikupljanja opreme bi trebalo bit igranje, a ne pretrazivanje sta vendor moze prodat

3. dodge roll kao mehanika je cool al problem je sto u ovoj situaciji ne mozes napravit tanky lika. svaki boss ima one tap ability i ako zajebes za milimerar, mrtav si. ekipa u klanu sta radi mape kaze da je situacija takva. to mi se ne svida. igrom slucaja melee likove ne igram pa sam squishy po defaulty, al ako bi zelio igrat nekog sword i shield lika pozdravi se mujo sa materom. drugo, ne zelim igrat dark souls, zelim igrat arpg. ako mi se igra dark souls, igrat cu to. moze bit igra izazovna al ne do te mjere da te boss samo pogleda i adio,

4. vezano za kampanju, ali i za mapping, mape su prevelike. to se mora smanjivat, bar za 30% po mojoj osobnoj procjeni. preglomazno je.

5. nerfanje buildova je ok kad je situacija takva da je bug. problem je u tome sto je respec skup za popizdit. ne kuzim zasto sad kad je early access ne daju free respec nakon nerfa. masu ljudi je ova situacija sjebala do te mjere da odustaju jer jednostavno im je najbolje poceti ponovno. kazem, early access je, tu smo da se tesiraju stvari zato ne kuzim cemu ovakav princip. ne postujes moje vrijeme, a bome niti moj zdrav razum

6ascendacny trials moraju promijeniti pod hitno. teska tragedija su, uzasni rng i nenakav roguelike. da ne kazem da moram cekat da mi padne key koji bi mi omogucio da to odradim.

eto, toliko od tome. idem dalje, sutra moguce da zavrsim act 3 i da krenem na endgame.

9 godina
Path of Exile 2

Ne znam ako igras ssf ili ne, ali postoji trade site za poe2 i mos kupiti inscribed ultimatum. postoje neki minimum requirements za ascendancy pointove, mislim da je zadnji 7 i 8 point ascendancija za uzeti zbugovan jos uvijek.

https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard/EDQ0rdYf5

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Meni se opet svidja duga kampanja i leveling.. pa onda endgame 🍺
Odlicna igra puno mi je ozbiljnija i bolja od Diabla 4 , odnosno sve je bolje od diabla 4 osim artworka i grafike koja malo prevaze na stranu blizzarda.
Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 23:55 (Horned Reaer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mr.Natural kaže...

Ne znam ako igras ssf ili ne, ali postoji trade site za poe2 i mos kupiti inscribed ultimatum. postoje neki minimum requirements za ascendancy pointove, mislim da je zadnji 7 i 8 point ascendancija za uzeti zbugovan jos uvijek.

https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard/EDQ0rdYf5

znam za taj minimum requirements samo kazem, em je trial u kurcu sa tim honor sistemom, em cekas da ti key ispadne

16 godina
Horned Reaer kaže...
Meni se opet svidja duga kampanja i leveling.. pa onda endgame 🍺
Odlicna igra puno mi je ozbiljnija i bolja od Diabla 4 , odnosno sve je bolje od diabla 4 osim artworka i grafike koja malo prevaze na stranu blizzarda.

meni je problem sto nema campaign skip, odnosno bar pretpostavljam da nece bit. ako mi se igra neki alt, svakako moram proc opet kroz kampanju. to mi je realno gubljenje vremena. tako da kako stvari stoje, vjerojatno cu igrat jednog lika po sezoni jer radije bi stukao tih 30 sati na mape nego dizao lvl liku. vidjet cemo jos sta ce bit, early access ce svakako odradit svoje sa promjenama. ista je stvar bila i u poe gdje su skracivali kampanju ali kazem opet, jedno je skratit a drugo je da odmah uletim u endgame. nesto kao d4 bi bilo idealno, samo da umjesto helltide odem u mape.

15 godina
Kakav je drop rate sa unique itemima jel tko sta dobio? Ja sam eto 60 sati igranja samo jedne cizme.
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...
Kakav je drop rate sa unique itemima jel tko sta dobio? Ja sam eto 60 sati igranja samo jedne cizme.

dobio sam 3 unique itema, jedan je bio dobar za moj build.

14 godina
Van_hohenheim kaže...

Igrao sam PoE 1 al internet i laptop mi nisu mogli vrtit ga. Mogao bi snimit ovo kada izađe...

EDIT: Vidim da izlazi i za PS5. Pitanje moje je sad, hoću li moći snimit PoE2 na PS5 i na PC i da mi likovi budu jednaki?

Hoces, ja igram malo na PS5 malo na PCu. ALI ne shareaju kupljene stvari kao npr stash tabova.. jebeni sony.

Imal li kakvi HR|BALKAN|BUG guild??

14 godina
Horned Reaer kaže...

Dobia 2 u prvih 15lvl, smeca.
Jucer dobia 3(!) jedan ok, 2 smeca

16 godina

nakon nekakvih 55 sati igranja, napokon dosao do endgame contenta. jedva docekao, jebena kampanja se previse oduzila al reko ajd, sad pocinje prava stvar. medutim, pojavili su se problemi koje ne mogu ignorirati.

prvi problem su mape. u mapama ima samo jedan life. drugim rijecima, ako pogines u mapi, to je to. ako me pamcenje sluzi u poe imas par pokusaja za zavrsit mapu. prema tome, igra ne dozvoljava da pribavim nekakav normalni gear (ili da poboljsam trenutni). to je za mene neprihvatljivo. tek pocnes radit endgame i da nemas par pokusaja za zavrsit mapu je teza debilana. zasto nisu mogli napravit sistem gdje broj portala proporcionalno opada sto je veci tier mape. tipa, 5 ili 6 portala na t1, kasnije na t15 nemas niti jedan.

drugi problem sa mapama je da su prevelike. treba ih smanjit.

treci problem sa mapa je "kill all monsters" da bi isao dalje. i to je problem. igra daje nekakav indikator gdje su preostale bestije al tek nakon odredenog vremena

drugi problem je trial of sekhemas. jednom riječju jedno veliko govno. necu ulazit u detalje, ima dovoljno informacija o tome na internetu. moraju nesto napravit po pitanju honor-a jer trenutna situacija je uzasna.

prema tome, sad sam u sljedecoj situaciji: da bi odradio trial treba mi key, a da dobijem key trebam radit mape. dakle, dosao sam u zatvoren krug koji se jedino moze prekinut ako se nesto napravit po pitanju ova dva elementa, dakle mape i trial.

do tada, stavljam igru na hlađenje i pratim patch notes. kad vidim promjenu koja ce normalizirat situaciju, vracam se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 13:29 (Obi Wan).
2 mjeseca
Path of Exile 2

Zanimljivo je ovo za uniques jer ih ja imam 7-8 a tek sam na pola act-a 3 . Moguće da mi vise baca jer mi je "Increased Rarity of Items Found" nabildan na 82 . Skoro svaki item mi ima magic find postotak , kao nekad u Diablu . 

1 0 hvala 0
15 godina
Svaka cast ja imam isto na dva ringa i akulet povecan magic find ali tek 1 unique i to neke cizme glupe
Intel 80286
13 godina
Path of Exile 2

Citao sam da su darezljivi sa kljucevima za early access, pa ako tko upeca key viska i voljan je darovati, bio bih zahialan ako bi mi poslali. Zazelio sam se arpga nakon razocaranja u d4, a volio bi ovo probat.

Hvala i sve najbolje!

(Ako sam krivo informiran, isprike na zicanju, nemojte me popljuvat )

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Daražljivi su kada im uplatiš 28,5 eurića.

Ako voliš takve igre mislim da to stvarno nije puno, jer je to igra koja će se igrati godinama...ako ti nije nije vrijedno nepunih 30 eura onda ti se igra jednostavno ne igra dovoljno, pa ti ne bi trebala biti drama pričekati kada izađe i bude free.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2024 8:46 (lobotomac90).
16 godina
MEDO11 kaže...

Citao sam da su darezljivi sa kljucevima za early access, pa ako tko upeca key viska i voljan je darovati, bio bih zahialan ako bi mi poslali. Zazelio sam se arpga nakon razocaranja u d4, a volio bi ovo probat.

Hvala i sve najbolje!

(Ako sam krivo informiran, isprike na zicanju, nemojte me popljuvat )

ne isplati se igrat u trenutnoj situaciji, samo ces nabijat frustracije, narocito ako igras melee lika

13 godina
lobotomac90 kaže...

Daražljivi su kada im uplatiš 28,5 eurića.

Ako voliš takve igre mislim da to stvarno nije puno, jer je to igra koja će se igrati godinama...ako ti nije nije vrijedno nepunih 30 eura onda ti se igra jednostavno ne igra dovoljno, pa ti ne bi trebala biti drama pričekati kada izađe i bude free.

Nikakva drama, pricekam do releasea. Mislio sam da cu i d4 igrat godinama pa nisam ni tjednima, tako da ako imam priliku za free probat uzet cu je.

15 godina
Patim se sa wariorom na cruel jednostavno patnja sa bosovima jako tesko! Jel to do klase kakve su druge?
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...
Patim se sa wariorom na cruel jednostavno patnja sa bosovima jako tesko! Jel to do klase kakve su druge?

ja sam se prosetao sa minionima... infernalist witch je u pitanju. ponajprije jer minioni rade damage tako da se dps ne gubi na dodge.

16 godina
Path of Exile 2

Moram priznati, usprkos predviđenim TD, da većina vas niste baš skroz normalni.

Igra će biti F2P , za koji mjesec. Vi namjerno date 30€ da bi alfa/beta testirali igru za njih.

Poslovni model razumijem, treba igru razvijati, ali ne mislite li da postoji dovoljno youtubera i twitcheraša i sličnih, kojima je to posao, koji imaju daljnju komercijalnu zaradu, da to obave umjesto vas?

Patite se sa bugovima, frustrirani ste, dapače plaćate to, da bi developer lakše komercijalizirao finalni proizvod.

Ovo je možda gore od STALKER 2 ekipe koja je po punoj cijeni platila poluproizvod - tamo se barem cijena ne bi mijenjala vremenom, ovdje pada na 0.

Moj PC  
0 4 hvala 0
3 godine
Rhodin kaže...

Moram priznati, usprkos predviđenim TD, da većina vas niste baš skroz normalni.

Igra će biti F2P , za koji mjesec. Vi namjerno date 30€ da bi alfa/beta testirali igru za njih.

Poslovni model razumijem, treba igru razvijati, ali ne mislite li da postoji dovoljno youtubera i twitcheraša i sličnih, kojima je to posao, koji imaju daljnju komercijalnu zaradu, da to obave umjesto vas?

Patite se sa bugovima, frustrirani ste, dapače plaćate to, da bi developer lakše komercijalizirao finalni proizvod.

Ovo je možda gore od STALKER 2 ekipe koja je po punoj cijeni platila poluproizvod - tamo se barem cijena ne bi mijenjala vremenom, ovdje pada na 0.

Ne vidim ništa loše u takvom supportu developeru, ono što je loše je da se igra oglašava kao free to play a naplaćuje se u early accessu, to je lažno oglašavanje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice