Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 460.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Svi su mi super, evo prije deset min mi prvi legendary pao, soldier 76, zelim jos od D.Va, Genji, Tracer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

25 kutija 1 novi legendarni skin i to za Mei koju ni ne igram 

0 0 hvala 0
16 godina

Meni su ovi novi skinovi bezveze. Jučer otvorim 3. kutiju, kad ono legendary. Al bio chest nažalost.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=VTXDx2Mepzs

Znači genijalno. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Danas opet jedan super potez sa Pharah 

Neočekivano brzo završila partija, taman što su se ukopali na drugom pointu, uspio sam izvesti ovaj kamikaza potez, koji mi je prošao 

Ni sam nisam vjerovao da me neće skinuti s neba prije nego ga ispucam.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo i ane malo od prekjučer dok smo igrali premade competitive.

mučki "zleđa"  

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Jel se mozda zna do kada traje ovaj popust? 

0 0 hvala 0
17 godina

i kad krece free vikend/trial? znam da je danas ali nikak uhvatit vrijeme tocno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
cropunk kaže...

i kad krece free vikend/trial? znam da je danas ali nikak uhvatit vrijeme tocno

11 AM PT, mislim da je to večeras u 20:00

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.5.2017 18:03 (It'sMe932).
9 godina
bullyq14 kaže...

Free vikend traje do 29/5 11:59 PM PT tako da mislim da do tada traje i popust.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.5.2017 18:22 (It'sMe932).
17 godina

milsim da sam uspio nac , pise u 7 da pocinje u UK - pa onda vjerojatno kod svih nas isto tad

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Sale završava 6tog lipnja

14 godina
neaktivan

Kupio bio 5 kutija jucer, prva genji skin, druga mei skin, treca zarya Arctic ostale dvije dva plesa, RNG me podario

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ne brini za svaki 1 dobar box ima nas 10 pacenika koji nismo dobili nista 

1 0 hvala 0
9 godina

Igra je stvarno zabavna bez obzira što mi konstantno izbacuje DEFEAT, DEFEAT, DEFEAT.... lol

I cpu mi je zakucan na 90-100% pa imam framedrop-ove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.5.2017 21:53 (It'sMe932).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i Sym legendary pala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo da i ja probam ovu igru, iskoristit cu vikend maksimalno, pa cu onda donijet odluku da li da kupim. Na battlenetu je 20 eura Standard Edition, sto mi se cini kao ok cijena (popust). Gledam na G2Areni i Kinguinu je skuplje. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.5.2017 11:54 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

20 eura za igru koja ce sve buduce mape heroje izdavati free u danasnje vrijeme je i vise nego posteno.
Iza paywalla su ti samo kozmeticke stvari zakljucane a ako imas malo srece bude i skinova besplatnih.
BF1 npr da bi igrao kako treba kosta 110  eura usporedbe radi.

Sad jel ti se igra i gameplay svidja to je vec nesto sto ti moras za sebe da odlucis.

0 0 hvala 0
15 godina

Nakon preko 600 sati Paladinsa eto odlučio uskočit  u ovaj free weekend da vidim kako to ide. Iznenađen sam igra radi bolje dosta bolje nego paladins. Kontrole generalno aimanje mišem je nekako bolje, Mislim da ču uzeti ovo za 20 eura je badava samo do kad traje taj popust 6 lipnja?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.5.2017 14:34 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Par postova iznad je kolega napisao do kad traje akcija.

Tih 20 eura je krađa za takvu igru 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina

A vidio sam kasnije ma tokom igre napisao ovaj post pa eto nisam gledao :). Ugl uzima se u ponedeljak igra zadovoljan sam.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije loše napomenuti da ako uzimate GOTY edition da možete kupiti s US stora za 40$ umjesto 40E. I to je jako dobar deal ako želite napraviti upgrade jer je onda cijena "samo" 10$ za razliku od 20E. Sad mi je palo napamet da bi možda najisplativiji način za GOTY bio uzet igru za 20E pa ju upgreadad za 10$. Tako bi potrošili 20E i 10$ umjesto 40$. Ako ima smisla :P

0 0 hvala 1
16 godina

Kupio Goty verziju sa argentinskog battle.neta za 164 kn (obična je 124 kn). Ako nekog zanima postupak:

Skineš trail FlyVPN, spojiš se na Argentinu i napraviš novi Battle.net account.

Staviš svoje ime i neku argentinsku adresu s random name generator.

Gasiš FlyVPN i logiraš se na Battle.net ako te usmjeri na EU shop samo u vrhu promijeniš na America i cijena će ti biti u pesosima, ista fora kao za dolare.

Izabereš internacional credit card i platiš.

U launcheru staviš Region Europe i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nije mi vrag dao mira pa rekoh idem kupiti jos 5 kutija
Prva kutija dva legendarya, bastion i Soldier 76, sto je najgore soldiera vec imam i dobio sam 200 golda od duplog (samo :( ) zadnja kutija dobio skin od tracer, jos cu dakle kupiti skin od D.Va i ja sam zadovoljan s ovim eventom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koji su heroji preporucljivi za nove igrace? Inace mi je igra vrh, i da nije popust mislim da bih uzeo nakon ovih 6 sati zadnja dva dana, pogotovo zato što nema nikakvih season pass gluposti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Koji su heroji preporucljivi za nove igrace? Inace mi je igra vrh, i da nije popust mislim da bih uzeo nakon ovih 6 sati zadnja dva dana, pogotovo zato što nema nikakvih season pass gluposti

Soldier 76 od dpsa, lucio/mercy za heal i rein za tanka. i onda kad postaneš pro samo hanzo main i deri.

11 godina
udarnik60 kaže...
bullyq14 kaže...

Soldier 76 od dpsa, lucio/mercy za heal i rein za tanka. i onda kad postaneš pro samo hanzo main i deri.

Kakav rein za pocetnike da njega igras bas trebas poznavat igricu,jednu gresku da napravis cijeli tim si zajebao.Istina za njega ti ne treba skill ali zato moras znat donosit dobre odluke u tocno vrijeme a da bi to napravio moras igrat duze vrijeme igricu.Za mene tank pocetnik je najbolji road jer snjime samo trebas pogodit hook i to je to.

13 godina
neaktivan

Apsolutno se ne slažem s tobom. Rein je fantastičan za početnike. Dapače jednostavno najbolji. Kao Rein imaš uvid u sve i najbolje ćeš naučit kako se pozicionirat i što koji heroj može. Moraš znat donosit odluke? Pa to moraš znat sa svakim herojem. S Reinom bar imaš mogućnost da će ti ekipa igrat kao team jer ce valjda stajat iza shileda.

Nema boljeg načina da naučiš igrat nego da pickaš reina i vidiš kako sve to izgleda s prve linije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.5.2017 8:29 (udarnik60).
11 godina
udarnik60 kaže...

Apsolutno se ne slažem s tobom. Rein je fantastičan za početnike. Dapače jednostavno najbolji. Kao Rein imaš uvid u sve i najbolje ćeš naučit kako se pozicionirat i što koji heroj može. Moraš znat donosit odluke? Pa to moraš znat sa svakim herojem. S Reinom bar imaš mogućnost da će ti ekipa igrat kao team jer ce valjda stajat iza shileda.

Nema boljeg načina da naučiš igrat nego da pickaš reina i vidiš kako sve to izgleda s prve linije.

Da istina rein je za pocetnike najbolji ti izgleda nikad nisi vidio kada rein iz cista mira charge napravi ili non stop ko mutav drzi onaj stit umjesto da uleti u borbu.Da na chokeu dok se ceka regroup on trosi stit i kad treba ici u borbu stita vise nema.Rein je previse orijentiran prema timu previse njegove greske utjecu na tim dok kod roada to nemas samo stojis pored drugog tanka i hookas snjime jedinu gresku koju mozez napravit da odes solo na cijeli tim.

12 godina
neaktivan

ekipa kolko megabajta trosi po partiji ow?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ti izgleda nemaš pojma što znači početnik. Čovjek počinje igrat normalno je da radi greške. Najbolji način da vidi kako ih ispraviti i što ne radit je da igra heroja na kojem je to najuočljivije. A to je, ako ne računamo healere, rein. Čovjek ima 6 sati gameplaya i milijardu posto mu je rein bolji za početak nego hog. 

Igrat ce quick match, neće se regrupirat i 90% vremena ce bit solo. S reinom bar ima šansu da netko stane iza njega.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice