Holy shit, otišao sam malo na službene Overwatch forume, predlažem svima da ih zaobilaze u širokom luku.
Zašto? Nije mi bilo ni na kraj pameti :D
Holy shit, otišao sam malo na službene Overwatch forume, predlažem svima da ih zaobilaze u širokom luku.
90% postova je nerf nešto, ostalih 10% je plakanje protiv matchmaking sustava jer "uvijek igraju PUG-ovi protiv premadeova" (btw, Blizzard je prikazao brojke iz Open bete u kojima se vidi da je ispod 1% takvih slučajeva u stvarnosti).
Nego ajmo mi na sretnije teme: Koliko si već boxova spizdio? I kakv je loot?
90% postova je nerf nešto, ostalih 10% je plakanje protiv matchmaking sustava jer "uvijek igraju PUG-ovi protiv premadeova" (btw, Blizzard je prikazao brojke iz Open bete u kojima se vidi da je ispod 1% takvih slučajeva u stvarnosti).
Nego ajmo mi na sretnije teme: Koliko si već boxova spizdio? I kakv je loot?
Ah, standardna priča kao i u svakoj igri.
Što se tiče sretnijih tema, nisam kupovao nakon 60-tog boxa :D ali sve su mi nekako prsti itchy da bi još jednom uzeo 11 komada prije 16:00
EDIT: Fuck it :D kupujem!
Zadnji put kad sam igrao me spojilo na server di se u mojem timu šesti lik stalno connecta ali nikako da se spoji itko i sad mapa je u standby modu di se svi sam napucavaju a match nikako da pocne, i sad par sati poslje ocu igrat opet i opet me spoji na isti game, wtf kako da quitam ovo
Zadnji put kad sam igrao me spojilo na server di se u mojem timu šesti lik stalno connecta ali nikako da se spoji itko i sad mapa je u standby modu di se svi sam napucavaju a match nikako da pocne, i sad par sati poslje ocu igrat opet i opet me spoji na isti game, wtf kako da quitam ovo
Leave Game, nakon što stisneš escape.
zato koristiš samo reddit i problem riješen.
Na sluzbene blizz forume ljudi koji i rade za blizzard ne idu ako ne moraju.
Gomila idiota koja bi balansirala nesto nakon 15minuta igranja i pametuju devsima koji zadnjih vec 3-5 godina rade na ovome.
Inace recencije i dojmovi svi i vise nego zadovoljni
https://www.reddit.com/r/Games/comments/4kysym/overwatch_review_thread/
Igrao danas par sati sa 2 frenda i ovo je za mene najbolja i najzabavnija igra svih vremena, bez konkurencije, cak razmisljam da obrisem sve druge igre s compa, neko vrijeme sigurno necu igrati nista drugo osim Overwatch. VELIKA preporuka za sve one sto jos nisu kupili, kupiti ce te, prije ili kasnije . Ovo je NEXT BIG THING i za competitive gaming, ova igra rusi LOL ko od sale.
Ja sam isto lud za skinovima i odlcuio sam dati jos 40 eura za loot boxove kako bi ujedno i podrzao mali game studio blizzard koji je nekako uspio u roku od par godina developmenta napravit veliku kolekciju za svakog lika od cak 2 skina i 8 recolora.
Igrat solo je cancer, svi oce bit mlg sniperi pa su totalno useless...
Kozmetika za velike novce, a što je gore je da u Overwatchu ne vidiš te skinove nikad. Ako si dovoljno blizu da ih vidiš, ionako si mrtav.
Tako je i Riot krenio ak si igrao u početku. Sad su im (Riotu) fancy obični skinovi mnogo bolji nego u prvoj-drugoj sezoni.
Strpi se pa će i blizzard ubacit fancy skinove samo kako bi potakao igrače da kupe loot boxove.
Kozmetika za velike novce, a što je gore je da u Overwatchu ne vidiš te skinove nikad. Ako si dovoljno blizu da ih vidiš, ionako si mrtav.
A i vecina skinova je ono...meh.
I to o legendaryima pricam, ne o onim tzv "chroma" skinovima koji su samo farba.
Vecina standard modela izgleda bolje od legendarya.
Mislim svejedno me veseli kad dobijem nesto, iako ne sluzi prakticki nicemu. xD
No ok, glavno da igra rula!
Odlična igra, ali nemam se s kim igrati - molim dodajte me: ShakaRAMa#2787
BTW, poslao sam Friend Request svima koji su obznanili BattleNet na zadnjih par stranica.
A i vecina skinova je ono...meh.
I to o legendaryima pricam, ne o onim tzv "chroma" skinovima koji su samo farba.
Vecina standard modela izgleda bolje od legendarya.
Mislim svejedno me veseli kad dobijem nesto, iako ne sluzi prakticki nicemu. xD
No ok, glavno da igra rula!
Polako kutije su im jedini izvor zarade cekat ce malo da ljudi potrose ovaj tesko zaradjeni novac ili creditse one i onda ubaciti jos nekih preludih skinova.
Ali naravno bitno je da je gameplay tu zabavno i zarazno.
Nemogu vam opisat svoju sreću jer ovde ljudi kuže da za fps, pogotovo competitive treba igrat na 400/800 dpi-a pa onda brate štelaj sensitivity. Većina likova s kojima počnem raspravu o DPI-u kažu ma imam 4800 tak se treba igrat, što više to bolje i te šeme.
Ako ti neko opet to kaže, samo ga uputi na ovaj video:
Stavio sam ja na 28 stranici ovog topica dva odlična videa u vezi toga kako naći dobar sens. Nez ako ste vidjeli
Imao sam par miševa od 3500dpi i nisam nikad iznad 900 dpi-a koristio jer je nepotrebno (pogotovo za fps igre).
Ako je neko za koju partiju neka me doda blazer8#1230. Odavnno nisam igrao niti jedan FPS pa mi jos treba vremena da se malo uigram pogotovo sa offense klasom. Najbolji sam sa heal klasom i defense. Zanimljiva igra u pocetku frustrirajuca kad sam pucao na sve strane ne znajuci sta se dogadja posto nisam igrao betu :P
Igrao sam malo solo veceras, ne znam zasto, ali uopce se ne ljutim kada gubim zbog idiota koji se iracionalno ponasaju, igra je toliko dobra da je niti oni ne mogu upropastiti.
Blago tebi. Ja popizdim kad smo na defenseu a moj tim uzme Genjia, 2 Tracera i Reapera. I onda jos naravno uopce nemaju pojma da trebaju braniti payload nego se zaletavaju ko kreteni i umiru od pocetka do kraja. Tesko ostat hladnokrvan :D a na zalost vecina igara je takva atm.
U ovoj igri je random pub čak i gori nego u MOBA igrama, treba igrati premade ili uopće ne gubiti vrijeme...
U ovoj igri je random pub čak i gori nego u MOBA igrama, treba igrati premade ili uopće ne gubiti vrijeme...
Ma ni blizu, tamo ako imas jednog idiota sto feeda 100% si izgubio, ovdje se moze dobiti i sa 2-3 idiota.
A ne, u ova dva dana nisam imao niti jednog lika koji je namjerno umirao, a bome mi nitko nije niti poželio rak ili smrt bliže obitelji.
Tak da navijam za ovaj community za sad.