Fenomenalno! Ja imam i5 i 9800GT te imam približno 60FPS Average! GO FOR IT MATE! ;)
Fenomenalno! Ja imam i5 i 9800GT te imam približno 60FPS Average! GO FOR IT MATE! ;)
Detalji, rezolucija?
Kakva je ta grafa prema mojoj...?
Meni je 17 fps-a max. Samo sam instalirao 1.0.6.0. Treba i ostale?
1440x900
Medium/High postavke...
@stipica_zd: Tvoja je veoma brža...
@308gtsfan: Ne, svaki novi patch sadržava sve što su sadržavali svi prethodni, stoga je dovoljno instalirati samo posljednji patch.
1440x900
Medium/High postavke...
Joj ja bi to još stavio na 1280 rezoluciju,a da mi na high bude,moćno
Ovaj patch je dosad najbolji! S njim imam 10 fps-a više. Prije sam imao od 17-28, a sad 25-36. Igram sve na low i 1024*768.
Drago mi je da imaš... Te se nadam da će i svi ostali koji su inače imali problema s igrom... :D
Kakoooo, koje postavke??? jbt pogledaj moju konfu pod "Moj PC"..... koliko mi je grafa lošija da i ne pričamo...... postavke su na low, vehicle/detail density na 10 i reza na 1024x 768 i dobijem nekada čak po 25-33 FPS-a.......
Kakoooo, koje postavke??? jbt pogledaj moju konfu pod "Moj PC"..... koliko mi je grafa lošija da i ne pričamo...... postavke su na low, vehicle/detail density na 10 i reza na 1024x 768 i dobijem nekada čak po 25-33 FPS-a.......
Instalirao sam zadnji patch na friško instalirani gta. Najviše fps-a što dobijem je između niskih 17 do 28 najviše fpsa. Detalji su na mediumu a shadows je jedino na low. Na koliko da stavim onaj filtering (2x 8x ili 16x). Ima li još tko kakvu ideju da još nešto napravim jer je ovo nemoguće da ti s 10x slabijom konfom bolje vrtiš gta nego ja.
ovaj Episodes from liberty city, jer to novi nastavak igre ili samo neka nadopuna na 4 ?
???
ovaj Episodes from liberty city, jer to novi nastavak igre ili samo neka nadopuna na 4 ?
???
To ti je nadopuna na GTA IV.Ajmo reć' DLC.
EDIT:Meni pokazuje neki error:THe ordinal 5365 could not be located in dinamic link library xlive.dll
Znanetko riješenje?
Na koliko da stavim onaj filtering (2x 8x ili 16x).
x16
Ljudi imam problem, imao sam instaliran patch 1.0.4.0 i sve je radilo ok oda sam skinuo 1.0.6.0 koji mi je pri instalaciji pobrisao social club, ali sam ga kasnije normalno instalirao ali mi se javi ovaj problem kad palim igru : GTA 4.exe ordinal not found (the ordinal 5367 could not be located in dynamic link libary xlive.ddl) googlao sam ali nisam uspio rijesiti ???????????????
Stavi XLiveLess i ne otvaraj Social club nego pokreni GTA IV
RADI!! hvala puno
imam problem sa browserom od social club. otvorim rockstar social games clus, kliknem play da pokrenem igru te tamo kad se igra loadira te ima start, guide, settings i što već, onaj browser se neće da učita. piše da instaliram flash player ali flash player je već instaliran. patch je predzadnji.
usput molim direktan link za najnoviji patch za gta 4, jer na ovom s početne stranice nisam se znao snaći što uopće odande trebam skinuti.
imam problem sa browserom od social club. otvorim rockstar social games clus, kliknem play da pokrenem igru te tamo kad se igra loadira te ima start, guide, settings i što već, onaj browser se neće da učita. piše da instaliram flash player ali flash player je već instaliran. patch je predzadnji.
usput molim direktan link za najnoviji patch za gta 4, jer na ovom s početne stranice nisam se znao snaći što uopće odande trebam skinuti.
Evo ga link za 1.0.6.0 patch: http://updates.rockstargames.com/patches/combined_eflc_gta_patch/titleupdate.en.zip
Što se tiče Flash Playera, moguće je da browser ne podržava verziju Flasha koji je na tvojem PC-u instaliran. Čini mi se da je optimiziran za devetku (Adobe Flash Player 9) pa probaj instalirati njega i provjeri.
hvala za link, ovo sa flashom se riješilo samo od sebe ne znam kako.
nakon instalacije novog imam neki dojam da mi je grafika u igri lošija nego prije, ali to je možda subjektivan dojam.
Isključio sam sjene i sve ostalo mi je na mediumu. Opet je zaključak da puno fps-a pada na sjene. Igra se vuče na 25-35 fps-a.
Ni meni još uvijek nije stigla a ni mnogim drugim koji su također naručili sa game.co.uk. Naime, slanje je odgođeno zbog nedavnog vulkanskog oblaka nad Europom. Ne znam kada će ponovno poslati ni zašto nam nisu ništa javili, sve mi je to čudno. Morati ćemo još malo pričekati.
Eto moram priznat da sa novim patchom ide osjetno brze. Nije da se vidi neka posebna razlika al je bolje u svakom slucaju.
Eto moram priznat da sa novim patchom ide osjetno brze. Nije da se vidi neka posebna razlika al je bolje u svakom slucaju.
Ja sam u benčmarku na istim postavkama dobio 1,3 fpsa više.
A u igri, moguće da ide bolje, iako je sve to džabe...us*ali su igricu prije godinu i po dana i sami su krivi za neuspjeh PC verzije...
Hvala što si javio! Pozdrav!
Ljeno mi je čitat pa da pitam di ima za skinit taj patch može link? HVALA!