Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 564.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online

Fraps najbolji za mene, jest da trosi dosta resursa racunara, ali je zato i najbolji

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
15 godina
protjeran

Grafika vam je očajna.

B-A-R-C-A
13 godina
iNo_bhf kaže...

Grafika vam je očajna.

Meni i zvuk, a ne znam kako da ga podesim...

16 godina
neaktivan

evo opet serveri nesto ne rade pa ovo je koma(il samo meni ne rade) xD i ne mogu na njihovu stranicu uopce

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 19:39 (Ryder007).
13 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

evo opet serveri nesto ne rade pa ovo je koma(il samo meni ne rade) xD i ne mogu na njihovu stranicu uopce

Ja sam online od prijepodne i samo jednom mi se igra srušila {#}

14 godina

opet farmanje u 9-10?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel ce moci i sutra da se nastavi TH koji je od pre par dana? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Grafika vam je očajna.

U mene?

Gdje nece biti kada je na najminimalnijim mogucim detaljima, 800x600 rezolucija i minimalni detalji, ja nazalost nemam novaca da kupim graficku od 300-400kn i procesor od isto toliko para (RAM sam uspio sastaviti kako treba) da bi igrao na vecim detaljima i na 1024x768 rezoluciji...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
12 godina
neaktivan
Ajmo ekipa vozite bilo sta,dali su nam 100% vise love ne zna se koliko dugo zato iskoristite to maximalno :)
Przim NFS WORLD od 2010,ako netko hoce neka me doda u igri,HELLHOUND031 je nick

2 0 hvala 1
15 godina

Pa po nekoj logici bi trebalo biti cijeli dan jel nije svugdje ista vremenska zona {#}.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

woohoo danas vozim ko blesav inace nemam bas volje odvozim 10 utrka po danu i to je to a danas sam ih vec 30 i vise hehe a lova samo ide :DDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sam vozite da izvucete sto vise love,zasluzili smo to zbog glupih servera
Przim NFS WORLD od 2010,ako netko hoce neka me doda u igri,HELLHOUND031 je nick

2 0 hvala 0
13 godina

Kako mi je žao što sam kupio mclarena za 22 000 sad je na sniženju za 13 000 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u tjedan dana nisam napravio 500 k a danas 800 k u jednom danu xD 

13 godina
Ryder007 kaže...

u tjedan dana nisam napravio 500 k a danas 800 k u jednom danu xD 

Ja sam danas bome okrenuo dva milijona :D

15 godina

Mene zanima dali može moj Nismo u S klasu?? nekako mi se čini da je na rubu... 

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a dobro evo sad sam okreno i na 1.3 milje :D al u team escape se moze dobra lova zgrnut 25 k po trci :DDD

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 18:47 (Ryder007).
15 godina
protjeran

Hoćemo vozit TE??

B-A-R-C-A
14 godina

Dodaj mene, ALLNICKCHOOSEN (nick)

Apex.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 21:02 (Ivan_cno).
16 godina
neaktivan

{#} ti igru u kojoj ako završiš drugi ili treći (drag, sprint ili circuit) dobiješ Dissconected from server ( i tako već zadnjih tjedan dana)... Kod TE toga nema, ali ovo me već fakat počinje smetati... BTW. od sada igram sa novim acc-om jer sam stari prodao (tj cijeli Origin sa BF3 Premium, FIFA 2013, NFS MW Limited Edition (2012) i jos par igara). Nick u igri je IDZANXD i igram Chicane US (EU samodhebo zbog previse cheatera) te mislim napravit uskoro acc na Apex US-u da farmamo :)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan_cno kaže...

APEX??

B-A-R-C-A
14 godina
iNo_bhf kaže...
Ivan_cno kaže...

APEX??

Da APEX, sorry nisam odmah stavio apex. Nas je troje trenutno koji skupljamo TE, trebamo jos jednog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 21:16 (Ivan_cno).
12 godina
neaktivan

Imam problem, izbrisao sam igricu i kad sam je opet skinuo i instalirao, nemam svoj stari nalog koji je 55 lvl, sta da radim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Mene zanima dali može moj Nismo u S klasu?? nekako mi se čini da je na rubu... 

Koliko znam, ne može

13 godina
neaktivan
Viper95 kaže...

Imam problem, izbrisao sam igricu i kad sam je opet skinuo i instalirao, nemam svoj stari nalog koji je 55 lvl, sta da radim?

o čemu pričaš??? Izbrisao si igru s kompjutera i misliš da si izbrisao account? Nisi. Odi na homepage i ulogiraj se, vjerojatno si servere pomiješao Account gubiš samo ako izbrišeš vozača kad uđeš u igru ili kad te banaju

13 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...
iNo_bhf kaže...
Ivan_cno kaže...

APEX??

Da APEX, sorry nisam odmah stavio apex. Nas je troje trenutno koji skupljamo TE, trebamo jos jednog.

Ja bi radom ali sam na putu do ponedjeljka {#}

12 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
Viper95 kaže...

o čemu pričaš??? Izbrisao si igru s kompjutera i misliš da si izbrisao account? Nisi. Odi na homepage i ulogiraj se, vjerojatno si servere pomiješao Account gubiš samo ako izbrišeš vozača kad uđeš u igru ili kad te banaju

Hvala Bumbi, slucajno sam pomesao server i usao na Chicane umesto na Apex , sad je sve u redu {#} Vratio sam 53. dan TH-a i milina {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 21:57 (Viper95).
14 godina
neaktivan

Previse cheatera se namnozilo sa nekakvim profinjenim speed hackom, daje im ubrzanje slicno ubrzanju kad se upali nitro ili tako nesto, uglavnom nije onaj slucaj kad ga momentalno nabije na 500 km/h. Pametno ga koriste, najcesce samo uz perfect start, nitro i slingshot, i kad se probiju na prvo mjesto i ostvare solidan razmak ne koriste nikako. Imaju normalan lap time i max speed, tako da ih je skoro nemoguce prokuziti cak niti kad se vozi pored njih. Nabijem ih sve redom{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 22:09 (the. Shelby).

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
the. Shelby kaže...

Previse cheatera se namnozilo sa nekakvim profinjenim speed hackom, daje im ubrzanje slicno ubrzanju kad se upali nitro ili tako nesto, uglavnom nije onaj slucaj kad ga momentalno nabije na 500 km/h. Pametno ga koriste, najcesce samo uz perfect start, nitro i slingshot, i kad se probiju na prvo mjesto i ostvare solidan razmak ne koriste nikako. Imaju normalan lap time i max speed, tako da ih je skoro nemoguce prokuziti cak niti kad se vozi pored njih. Nabijem ih sve redom{#}

Sve su pametniji.

B-A-R-C-A
14 godina
the. Shelby kaže...

Neznam, kad krenu onako kao sa perfect launchom opet koda dulje to traje nego normalno. Odmah mi postane sumnjivo i kad ode ispred nas ostalih dosta. Ja to odmah reportam kao possible cheat. Pa nek oni razglabaju jel je ili nije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice