e el zna ko sto je sa chicane serverom ovo mi pise We are currently experiencing technical difficulties. Thank you for your patience. i jos mi stalno baca server error fatal code 7
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e el zna ko sto je sa chicane serverom ovo mi pise We are currently experiencing technical difficulties. Thank you for your patience. i jos mi stalno baca server error fatal code 7
Meni isto tako danas cijeli dan :(
U zadnje vrijeme non stop nešto ne valja sa serverima... to nije prije nikad bilo(bar kolko se ja siječam)....
Meni isto tako danas cijeli dan :(
APEX radi k'o urica
Neznam za vas, no kod mene uvijek radi osim kada oni nesto rade. Apex uvijek radi. Vrijeme je da se prebacite.
Ja i jesam na apexu :)...
Zna li neko zašto kada se ulogujem i kada stisnem PLAY, izbaci mi mali prozorčić Error: SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5 ??? ??? ???
Serveri su im u banani... svima to izbacuje...
hehe pa ovo je vec postalo komicno svaku vecer serveri down,evo sad opet katastrofa
Probao jesam i opet nakon par sati ista stvar... evo što oni na to kažu: http://world.needforspeed.com/news/article/13354
Napravite sljedeće: pomaknite sat i vrijeme na jučer oko 23 sata i radit će
Kao što je crowolf rekao..
Probao jesam i opet nakon par sati ista stvar... evo što oni na to kažu: http://world.needforspeed.com/news/article/13354
Kad ti se pojavi, ponovno vrati sat na vrijeme koje si prvi put postavio i kreni opet ispočetka
da li sam ja tebe imao među frendovima prošle godine?
meni pred 3-4 dana kad je bio zadnji manteinance su promakli dijamanti, sta onda znaci da ako vratim datum na kompu npr. na utorak, da cu moc skupiti dijamante? a sta sa iducim danima sta nisam skupljao?
ajoj ja skuzio da to micanje sata vrijedi za one koji ne stignu skupiti dijamante :)
tek kasnije skuzio da je za drugu stvar

Taman danas oko 8 sati pokupio dijamante kada ono opet server erorr... Otkad je došo ovaj novi neki lik samo problemi.

ja ne znam kakve probleme imate vi s th-om, ali ja mogu zakasnit i 5 dana pa odem na nfs i th mi opet zelen
Danas je sve normalno. Bar kod mene. Kada cemo farmati??

ja ne znam kakve probleme imate vi s th-om, ali ja mogu zakasnit i 5 dana pa odem na nfs i th mi opet zelen
Ja isto tako mogu, a cim nije kad svakoga znaci da je neki bug.
bumbilek. Ti si iz Vukovara?
Kako?

bumbi, ja jednostavno dođem u igru i imam stalno zeleno, nisam išao zbog onog errora jučer i dns sam došao i opt zeleno, mogu i slikat