Tako je i meni bilo u početku onda sam počeo blokirat četere pa ih na taj način izbjegavat i pobjeđivat polako...
Čiter blokira čitera?? Zanimljivo.
Tako je i meni bilo u početku onda sam počeo blokirat četere pa ih na taj način izbjegavat i pobjeđivat polako...
Ja nisam četer ti si četer
Ja nisam četer ti si četer
haha,, četer??
cetam preko skajpa, nabijam kol of djuti
Ja sam ipak uzeo prvo roadstera (murcielago) nego bossa... Nekako mi je malo bolji jel frend ima bossa u S klasi a ja sam u A i dobijem ga samo tako.
btw uskoro dobivamo kod za toyotu supru... jel valja šta taj auto?
ja imam MP4 i mogu ti reći da u worldu nema šanse protiv ove trojice..
World je obicna arkada i svako poredjenje sa stvarnim primjerima nema smisla. Developeri postavljaju performanse kako njima odgovara. Primjera radi, Boss 302 koji se u igri mjeri sa LFA u stvarnosti ne zasluzuje da bude pomenut u istoj recenici sa njim.
Ja imam Aventadora i pojede za dorucak LFA i MP4-12C, protiv Veyron-a se nisam utrkivao.
da li je tko kupio ovu lotus europu?
da li to vrijedi tih para?
da li je tko kupio ovu lotus europu?
da li to vrijedi tih para?
Odličan je auto, jako dobro skreće i ima poprilično dobru akceleraciju.
meni je auto smece, ubrzanje mu ok, brzina nis posebno, a drzanje ceste nikakvo...previse bjezi...
Dobro veče svima koliko vas ima. :)
Imam pitanje za sve vas koji imate iskustva sa boost-ima...
Nikada do sada nisam kupovao boost-e, pa sam planirao ovih dana da kupim, ali me muči dilema...
Ja sam iz Srbije i imam VISA ELECTRON karticu Komercijalne banke, na svom računu imam dinarsku protiv vrednost, a cene boost-a su u eurima...
Ako bi recimo hteo da kupim promociju 26,300 50% free za 40EUR...dal bi mi skinulo dinare u vrednosti od 40 eura ili moram da imam eure uplaćene na kartici da bi mogao da kupim boost...
I koliko će mi računati euro... trenutno u Srbiji je kurs eura (vrednost dinara) 110,93 dinara za 1 euro...
Pa mi sada nije jasno to jest plašim se da mi ne računa recimo 300 dinara za jedan euro pa će onda biti lupam recimo 12,000dinara... ili će mi računati na 110,93 dinara po euru i onda bi bilo 4,437 dinara 26,300 boost-a... Nadam se da ste me razumeli... :/
Ako neko može da mi pomogne i da mi da savet bio bi mu jako zahvalan...
I mogu li uopšte ja iz Srbije sa VISA ELECTRON karticom da kupujem boost... ? o.O
Unapred zahvalan i sa nestrpljenjem čekam vaše odgovore...
Pozdrav...
koji je najbolji E class auto za circuit i sprint za igc bodove
koji je najbolji E class auto za circuit i sprint za igc bodove
Nissan 240SX (S13) i Volkswagen Scirocco su dobri iz E klase za sve. Nissan ima bolje ubrzanje dok VW ima bolji top speed te veću masu nego Nissan. Vozio sam obadva i bolji je Nissan samo zbog akceleracije.
hvala probat cu onda nissana, a ako mi se nesvidi kupit cu sciroccoa
Nikada do sada nisam kupovao boost-e, pa sam planirao ovih dana da kupim, ali me muči dilema...
Ja sam iz Srbije i imam VISA ELECTRON karticu Komercijalne banke, na svom računu imam dinarsku protiv vrednost, a cene boost-a su u eurima...
Ako bi recimo hteo da kupim promociju 26,300 50% free za 40EUR...dal bi mi skinulo dinare u vrednosti od 40 eura ili moram da imam eure uplaćene na kartici da bi mogao da kupim boost...
I koliko će mi računati euro... trenutno u Srbiji je kurs eura (vrednost dinara) 110,93 dinara za 1 euro...
Pa mi sada nije jasno to jest plašim se da mi ne računa recimo 300 dinara za jedan euro pa će onda biti lupam recimo 12,000dinara... ili će mi računati na 110,93 dinara po euru i onda bi bilo 4,437 dinara 26,300 boost-a... Nadam se da ste me razumeli... :/
Ako neko može da mi pomogne i da mi da savet bio bi mu jako zahvalan...
I mogu li uopšte ja iz Srbije sa VISA ELECTRON karticom da kupujem boost... ? o.O
Unapred zahvalan i sa nestrpljenjem čekam vaše odgovore...
Pozdrav...
mislim da se ne može sa visa electron kupovati online, ako se ne varam to je kartica tekućeg računa
moraš imati kreditnu ili prepaid karticu za online kupnju.. pokušaj prebaciti lovu sa tekućeg na paypal račun (ako se može - nisam siguran), pa onda pomoću njega kupiti boost
meni je auto smece, ubrzanje mu ok, brzina nis posebno, a drzanje ceste nikakvo...previse bjezi...
znači nešto slično ko viper ha..
moze mi netko reci koji bi auto bio najbolji za igc u class b,c,d
moze mi netko reci koji bi auto bio najbolji za igc u class b,c,d
B - Mustang Boss '69
C, D - Pontiac Solstice
mislim da se ne može sa visa electron kupovati online, ako se ne varam to je kartica tekućeg računa
moraš imati kreditnu ili prepaid karticu za online kupnju.. pokušaj prebaciti lovu sa tekućeg na paypal račun (ako se može - nisam siguran), pa onda pomoću njega kupiti boost
pynelynx ne lupetaj, ja imam VISA electron karticu Raiffeisen banke povezanu sa tekućim racunom i kupujem sve sto mi treba, jos nikada nisam naisao ni na sta sto ne bi mogao da kupim, povezao je sa paypalom (jer je sigurnije nego bez njega) i kupujem...
MARKO21101992, banka mi trebala sama da vrsi konverziju iz Dinara u Eure, kao sto i u mene vrsi konverziju iz KM u € ili $, ne moras imati Eure na racunu da bi kupio nesto sto kosta u Eurima, znaci mozes naruciti slobodno, banka ce ti izvrsiti konverziju po trenutnom kursu
pynelynx ne lupetaj, ja imam VISA electron karticu Raiffeisen banke povezanu sa tekućim racunom i kupujem sve sto mi treba, jos nikada nisam naisao ni na sta sto ne bi mogao da kupim, povezao je sa paypalom (jer je sigurnije nego bez njega) i kupujem...
MARKO21101992, banka mi trebala sama da vrsi konverziju iz Dinara u Eure, kao sto i u mene vrsi konverziju iz KM u € ili $, ne moras imati Eure na racunu da bi kupio nesto sto kosta u Eurima, znaci mozes naruciti slobodno, banka ce ti izvrsiti konverziju po trenutnom kursu
ne lupetam nego tvoja banka onda ima neku svoju politiku... hypo banka neda da se ide sa karticama od tekućeg računa po internetu, nego se mora uzeti posebna prepaid kartica koju "puniš" po potrebi
uostalom za ovo ima posebna tema pa nek tamo pita..
Povezao si se s paypalom preko Vise Electron? Kako, kad te traži CSV kod kojeg ta kartica nema? Ista stvar je i sa Maestrom. Zagrebačka banka (dio Unicredit grupe) je počela raditi nešto po pitanju kupovine preko interneta sa maestrom, ali ne znam do kuda su stigli po tom pitanju. U bankama se može uzeti tzv. prepaid kreditna kartica, na koju možeš staviti određeni iznos novaca, koji se skida sa tekućeg i na njoj postoji navedeni kod, pa se i može kupovati preko interneta.
HJVF-9N69-HUSU-LMH3 ---- Free Toyota Supra
Bumbilek za šta valja ta toyota supra i u kojoj klasi?
Bumbilek za šta valja ta toyota supra i u kojoj klasi?
Najbolje ju je prodati i osloboditi slot
Još 67 slotova do 150-og i CCXa
Toyota nije loša ali onome kome treba slot preporučam da si je proda...
ne lupetam nego tvoja banka onda ima neku svoju politiku... hypo banka neda da se ide sa karticama od tekućeg računa po internetu, nego se mora uzeti posebna prepaid kartica koju "puniš" po potrebi
uostalom za ovo ima posebna tema pa nek tamo pita..
Raiffeisen da, barem u BiH, imam transakcijski broj svog racuna preko kojeg uplatim pare na racun i kupujem
Povezao si se s paypalom preko Vise Electron? Kako, kad te traži CSV kod kojeg ta kartica nema? Ista stvar je i sa Maestrom. Zagrebačka banka (dio Unicredit grupe) je počela raditi nešto po pitanju kupovine preko interneta sa maestrom, ali ne znam do kuda su stigli po tom pitanju. U bankama se može uzeti tzv. prepaid kreditna kartica, na koju možeš staviti određeni iznos novaca, koji se skida sa tekućeg i na njoj postoji navedeni kod, pa se i može kupovati preko interneta.
Ne znam da li grijesim, ali u mene jest VISA Electron kartica, tako pise na njoj, evo slike pa se uvjerite
Izvinjavam se na -u ali sam morao da dokazem ovo...
jel vama radi vinly section ? nemogu stavit vinly ni na jedan auto