tko hoce apex eu server lacko123 level 48
auti lexus lfa, nissan r34,
Mogu ja?
tko hoce apex eu server lacko123 level 48
auti lexus lfa, nissan r34,
Mogu ja?
Malo je zamrla tema otkako je izasao MW2.
Ma kakav MW2, ja baš danas instaliral prvi dio MW iz pradavne 2005.. Daleko bolja igra, pogotovo kad joj se dodaju HQ texture. Ma milina za igrat (:
Ma kakav MW2, ja baš danas instaliral prvi dio MW iz pradavne 2005.. Daleko bolja igra, pogotovo kad joj se dodaju HQ texture. Ma milina za igrat (:
Prolazim pomalo ProStreet, budem i MW.
Ja ga sinoc instalirao, igrao 10-15 minuta, dobra je grafika, ali je na mojoj konfiguraciji neigriva, samo 15-ak fps-a, a Worlda uletim nekada odigram koju stazu drag-a, ali i to je rijetko, nista dok ne zbavim boosta da povratim treasure hunt
Ja ga sinoc instalirao, igrao 10-15 minuta, dobra je grafika, ali je na mojoj konfiguraciji neigriva, samo 15-ak fps-a, a Worlda uletim nekada odigram koju stazu drag-a, ali i to je rijetko, nista dok ne zbavim boosta da povratim treasure hunt
Koji ti je dan u TH-u?
Koji ti je dan u TH-u?
80 i nesto, ne znam tacno, tako mi stoji pola mjeseca, nestalo mi interneta taj dan oko 16h i doslo tek sutri dan u 9h, a nisam prije 16 ulazio da kupim dijamante, jednom mi je propalo 40+ i 30+ oba zbog odrzavanja, a sada je zbog interneta...
Koji ti je dan u TH-u?
80 i nesto, ne znam tacno, tako mi stoji pola mjeseca, nestalo mi interneta taj dan oko 16h i doslo tek sutri dan u 9h, a nisam prije 16 ulazio da kupim dijamante, jednom mi je propalo 40+ i 30+ oba zbog odrzavanja, a sada je zbog interneta...
Kakav peh.
Moj rekord na TH-u je 3 dana
hahahahahahaha lol, puno, bas puno
meni je treutno th na 95 dana
Nema se vremena za dulje igranje..
Meni je trenutno 194. dan u TH-u .
Je sam ja jedini koji ima TH streak na nuli?
Nisi. Na Chicane serveru moja sva 3 vozača su na nuli.
BTW, danas je nova rotacija IGC auta:
Audi RS 4 - najbrži auto za drag u C klasi
Mazda RX-8 - rame uz rame sa MR2 i Eclipsom GTS s tim da je ovaj odličan i za pursuit
Aston Martin V12 Vantage - osim lijepog izgleda, ništa posebno. Pogotovo nakon što je DBS objavljen za IGC
Kako mogu igrati sa gamepadom??
Lako, staviš ga u usb port, windowsi odrade svoje (ili instaliraš drivere) i to je to. U slučaju da imaš gamepad, koji nfsw ne podržava, pogledaj ovdje: http://world-garage.com/index.php/topic/2438-guide-to-using-unsupported-controllers-in-world/page__hl__gamepad__fromsearch__1
Lako, staviš ga u usb port, windowsi odrade svoje (ili instaliraš drivere) i to je to. U slučaju da imaš gamepad, koji nfsw ne podržava, pogledaj ovdje: http://world-garage.com/index.php/topic/2438-guide-to-using-unsupported-controllers-in-world/page__hl__gamepad__fromsearch__1
Neuspjesno. Nema veze, rasturam ih i na tipkovnici.
Nisi. Na Chicane serveru moja sva 3 vozača su na nuli.
Takodjer su i mene vozaci na Chichane-u na 0, imam 2 ili 3 ne znam sada
Neuspjesno. Nema veze, rasturam ih i na tipkovnici.
Na tipkovnici i jest lakse, onaj koji prvi put sjedne da vozi s tipkovnicom dosta bolje ce odvozit nego onaj koji prvi put sjedne za gamepad, a o volanu da i ne govorim, s volanom ti treba "godina" da se ustelis :D
Zna li netko u koliko je danas sati Spot The Devs ?
EDIT: 19:00 sati
Sve preporuke za RX-8
Jeli to glitch kod druge slike, kod branika je crna rupčaga?
Sve preporuke za RX-8
Jeli to glitch kod druge slike, kod branika je crna rupčaga?
ne
Jel moze na neki nacin da se sazna sta se krije ispod onih karata koje dobijamo kad zavrsimo trku?
Jel moze na neki nacin da se sazna sta se krije ispod onih karata koje dobijamo kad zavrsimo trku?
Mislim da ne, sve je nasumicno(random)
Mislim da ne, sve je nasumicno(random)
Uff to je glupo, bilo bi dobro kad bi bio neki hack za to .
Uff to je glupo, bilo bi dobro kad bi bio neki hack=BAN za to .
Uff to je glupo, bilo bi dobro kad bi bio neki hack=BAN za to .
Sto jest' jest'
Sto jest' jest'
I sta si onda postigao, ode ti acc na kojem si proveo sate i dane nabijajuci lvl i IGC
Sto jest' jest'
I sta si onda postigao, ode ti acc na kojem si proveo sate i dane nabijajuci lvl i IGC
Da, da, to je tacno.
Nego, koji auto da uzmem za Drag trke? Treba mi jos 600k do 1.8m. Dvoumim se izmedju Forda Mustanga 302 Boss i Murcielaga Roadstera LP 640?