Pitanje za vlasnike Logitech G25/G27 : na koliko stupnjeva vam je namjesten volan?
540
Pitanje za vlasnike Logitech G25/G27 : na koliko stupnjeva vam je namjesten volan?
540
Ja također, vjerojatno bi mogao i uštediti za njega, ali bez posebnog sjedala mi se ne isplati kupovati. Plus, to najbolje funkcionira u boravku, a ti mogućnosti nemam, nažalost.
Zasad ću se zadovoljiti sa xbox joystickom.
Ja isto tako mislim kupit bez sjedala, brzo kupujem uredsku stolicu za komp pa ću si s njom odrediti da li treba što promijenitit(podignuti ili spustiti volan).
Ako volan ne kupim u sljedećih tjedan dana onda ću pauzirat kupnju do izlaska neke dobre simulacije.
620
Koji su vam dosad najbolji i najgori auti što ste vozili??
Meni osobno najgori auti za voziti su bili Nissan GT-R (presporo skretanje i generalno vrlo trom) i Lexus LFA (loše skretanje i kočenje), a najbolji Porsche GT2 (kad sam ga natjunirao milina je voziti, jako brz, okretan, stabilan) i Porsche Carrera GT (iznenadio sam se kako je stock auto ustvari odličan)
Bravo SMS
Bass kaže...
bome, nakon mase bezuspjesnog pokusavanja, odustajem. igra je tolko losa da si covjek mora oprat zube nakon nje.
Joj daj, ovo je možda moglo proći na prvih desetak stranica ovog topika... Ajde argumentiraj lijepo... Uzmi u obzir da je sada više nas zaigralo, i da već postoje i neki modovi za igru...
Također, nitko se nije sjetio da je SHIFT prva igra takvog tipa koja simulira sitne neravnine na cesti koje utječu na vožnju naspram ovih "simulacija" koje imaju savršeno ravnu cestu.
skinuo sam i modove (handling fix i slicne stvari). pad jednostavno dalje lagga, drift je lose izveden jer bez obrzira na postavke automobila, u driftu se nemos vozit ravno a dok mjenjas smjer kretanja te bacaka okolo-naokolo (nakon par sati tjuniranja i postavljanja vozila, dalje isto; probao razne nacine mjenjanja smjera s pustanjem gasa dok se mjenja putanja i ne znam sto sve ne, dalje isto). auti ostavljaju bouncy osjecaj (probao razni tire pressure i ostale postavke amortizacije) i nikako da polovim ravnu liniju kako bog zapovjeda. neravnine na cesti su pozeljne jer se dodaje na realnosti.
brat ima barem 20-25% jaci komp od mojeg i igra mu troka na full HD rezoluciji i medium detaljima
a da ne spominjemo neobjasnjivi lag volana (podsjecam - isti volan kao moj i stavljeni modovi od juls-a)
zakljucak - ja zadovoljan!
(meni shift 1 nije radio, a njemu radi i ima 20 auta na worksu - pravda je zadovoljena)
huhu vozio mclarena po nurburgringu tj onoj dugoj verziji od 20km , ne mogu zapamtit ime lol , diskvalificiralo me radi blown enginea jer sam kočio mjenjačem , tj iz 5. u 1 da brže prikoči , brutalni realizam , inače osječaj je bio saaavršeeeen , oblio me znoj.
brat ima barem 20-25% jaci komp od mojeg i igra mu troka na full HD rezoluciji i medium detaljima
a da ne spominjemo neobjasnjivi lag volana (podsjecam - isti volan kao moj i stavljeni modovi od juls-a)
zakljucak - ja zadovoljan!
(meni shift 1 nije radio, a njemu radi i ima 20 auta na worksu - pravda je zadovoljena)
govoriš o shift 2 ili shift 1
ako je shift 2 dali si mu stavio modove i tako to za volan??
jer mislim da ću uzet ovaj volan ko ti, samo me hebe da nebudem imao laga kod skretanja samo
govorim o shiftu 2, stavio sam mu sve, neznam, mozda sam predvidio nesto, kad budem imao vise vremena oko toga cu se pozabavit...meni je precudno kako ima lag, ima veci nego meni na mom kompu prije juls-ovog moda...brutalno :(
javim ti rezultate sutra
huhu vozio mclarena po nurburgringu tj onoj dugoj verziji od 20km , ne mogu zapamtit ime lol , diskvalificiralo me radi blown enginea jer sam kočio mjenjačem , tj iz 5. u 1 da brže prikoči , brutalni realizam , inače osječaj je bio saaavršeeeen , oblio me znoj.
Ta me utrka toliko iznervirala i izmučila da sam bio naprosto bijesan...Ponavljao sam je najmanje 5-6 puta i na kraju kad mi je eksplodirao motor (razlog nepoznat) poslao sam tu stazu i taj auto na jedno mjesto...
Ta me utrka toliko iznervirala i izmučila da sam bio naprosto bijesan...Ponavljao sam je najmanje 5-6 puta i na kraju kad mi je eksplodirao motor (razlog nepoznat) poslao sam tu stazu i taj auto na jedno mjesto...
ja sam 4 puta ponavljao , završila je tipkovnica u zid jednom , 3. put sam skoro završio utrku i neki debil se zabio u mene jednim od onih magnetnih auta i zalijepio me za sebee. btw sad sam složio dodge chargera r/t nabrijanog koliko može , kako je b bruuutalaaaaaaaaaaaaaaaaaan , baš se osjeća životinjska muscle snaga.
Ja sam baš malo razmišljao o tim 'magnetnim' autima...Kao prvo, mi ne znamo kako je u stvarnosti, tj. kako auti zapravo reagiraju kad se zalijepe jedan kraj drugoga, i kako vozač to osjeća...Taj magnetizam u igri zna doista izluditi, ali na jedan način nas spriječava da lupamo ostale vozače koliko nam se prohtije...Više se pazi, i to poveća stvaran osjećaj utrkivanja. Nije ovo Hot Pursuit 2 pa da možemo suparnika okinuti s 300km/h i nastaviti bez problema..
I na kraju, jedna anegdota iz utrke maloprije. Dakle, utrka u Dubaiju, same automobilske divote, Bugatti, Porsche koncepti i sl. Bugatti praši ko blesav, ali ipak sam ga prešao, i držim se najbolje što mogu, i utrka se lijepo razvija, ne vidim nikoga iza, ne čujem, i kad odjednom u jedno zavoju: PUFF! Bugatti me udario odstraga, tako iznenada da sam poskočio u stolici koliko sam se prepao To mi se nikad nije dogodilo niti u jednoj simulaciji vožnje. Lupio me, izvrtio sam se i on je preuzeo vodstvo. Na sreću, uspio sam se nekako povratiti i držati iza njega, i na najdužem dijelu staze, s oko 270km/h, kad je on počeo kočiti kako bi ušao u zavoj, toliko sam ga jako udario, da je moj auto jednostavno potklizao ispod njega, a on je odletio tko zna gdje...Osveta je uspjela..
Sa bilo kojim autom se zakucaj u bilo koje autom bilo kojom brzinom, i, ako si ga točno posred guzice opalio, odletit će u zrak, prije ili kasnije.
nemogu da ne komentiram ovo:
vidim po vasim SS-ovima da ste "puni" para...pa zanima me dal sta nabrijavate i koliko aute? ja sam 1x isao staviti par stvari na focusa, filter zraka, i jos neke pyzdarije...mozda sve skupa 5000 potrosio...sad sam na lvl 6 ako se ne varam i imam neznam 100 hiljada dolara, gledam malo da sam isao nabrijavati auto nebi imao nista? a kako vi stojite s time? jel cesto nabrijavate aute? ja imam focusa u D kategoriji, sa kojim se snalazim dosta dobro, lotusa onog kojeg se dobije za C kategoriju, i RX8 kojeg sam isto dobio, on je A kategorija...razmisljam si malo da kupim si auto, ali onda nebi imao nis para za tuniranje...definitivno malo para se dobije...
mislim da bi mogao neki cheat za novac, jer ono, bzvz mi je proc igru sa 4-5 auta, a ima ih 130...ili koliko vec...barem su u quicku mogli staviti sve aute na raspolaganje...ovako ispada da sa toliko malo para sta dobijemo mozemo si tijekom cijele karijeje priustiti par auta ako ih mislimo dovesti do works-a ili mozda 10tak lagano tuniranih...
nemogu da ne komentiram ovo:
vidim po vasim SS-ovima da ste "puni" para...pa zanima me dal sta nabrijavate i koliko aute? ja sam 1x isao staviti par stvari na focusa, filter zraka, i jos neke pyzdarije...mozda sve skupa 5000 potrosio...sad sam na lvl 6 ako se ne varam i imam neznam 100 hiljada dolara, gledam malo da sam isao nabrijavati auto nebi imao nista? a kako vi stojite s time? jel cesto nabrijavate aute? ja imam focusa u D kategoriji, sa kojim se snalazim dosta dobro, lotusa onog kojeg se dobije za C kategoriju, i RX8 kojeg sam isto dobio, on je A kategorija...razmisljam si malo da kupim si auto, ali onda nebi imao nis para za tuniranje...definitivno malo para se dobije...
mislim da bi mogao neki cheat za novac, jer ono, bzvz mi je proc igru sa 4-5 auta, a ima ih 130...ili koliko vec...barem su u quicku mogli staviti sve aute na raspolaganje...ovako ispada da sa toliko malo para sta dobijemo mozemo si tijekom cijele karijeje priustiti par auta ako ih mislimo dovesti do works-a ili mozda 10tak lagano tuniranih...
Ja sam lvl 11 i imam osam auta i svi su dobranu upgradeani... Ne pada mi napamet stavljat cheat za pare...zašto onda da se utrkujem i osvajam šo bolje pozicije i napredujem...
Nema drifta u MP-u Šteta...
Sad sam imao prvo neugodno MP iskustvo, od 3 utrke, u sve 3 su me odmah u startu na prvom zavoju izvrtili lupanjem u zadnji kraj... Kako mrzim takvu ekipu...
Ako najavljene DLCove izdaju za PC kupit ću igru, a ako ne neka se tornjaju u 3....
ja sam već na levelu 20, koji je ZADNJI ! ! !
pa mogli su barem njih stavit više, ovako sam već natuko maksimalni level...
ja sam već na levelu 20, koji je ZADNJI ! ! !
pa mogli su barem njih stavit više, ovako sam već natuko maksimalni level...
Koga briga za levele?
pa malo mi je to bezveze što ih ima toliko samo, jer po meni ova igra ima dug vjek trajanja, barem kod mene, pa sam očekivao više levela, barem 50 ko u prvom, ako ne i više
Vi koji ste uspijeli u driftu, koje su vam postavke? Ja sam na onoj trening osmici i fino driftam dok mi gume ne pocrvene na telementriji, onda više nemogu složit osmicu bez greške, te gotovo nemoguće drift ostvarit :(
Vi koji ste uspijeli u driftu, koje su vam postavke?
Nije toliko važno kako ćeš auto postaviti,najvažnije ti je pritisak guma na stražnjim gumama imati optimalan,po meni malo manji a i trebaš auto znat držat :)
Nemoj držat gas nonstop, to je sve.