koje je vaše mišljenje o driftu??
ja sam igrao sinoć i za razliku od prvog shifta gdje sam drift mrzio, ovdje ga obožavam, predobro je napravljen, bolji nego i u Gridu, barem po meni...
sa helmet camom ga je uživancija vozit
koje je vaše mišljenje o driftu??
ja sam igrao sinoć i za razliku od prvog shifta gdje sam drift mrzio, ovdje ga obožavam, predobro je napravljen, bolji nego i u Gridu, barem po meni...
sa helmet camom ga je uživancija vozit
Moze li netko reci ako zna kako igra radi na Core Duo procesorima? Nadam se da ce radit donekle kao prvi dio.
prvi dio mi se vuko ko govno na bilo kojim postavkama. shift 2 radi barem na low radi ~40fps na 1360*768
shift 1 sam igrao manje od sat vremena,ali iskreno se nadam da cu na ovaj potrošiti puno vremena :)
još ču si sad kupiti volan,jer sam čitao sad komentare da je volan bolji!!
Moze li netko reci ako zna kako igra radi na Core Duo procesorima? Nadam se da ce radit donekle kao prvi dio.
Na Medium-low bez aa, vsync i sranja imam oko 35fps-a što je sasvim dovoljno za normalnu vožnju. - Tako meni radi.
Definitivno se treba naviknuti na Helmet Cam. Mislio sam da će se malo drugačije ponašati, da će vozač micati glavu kako ja skrećem sa volanom. A ovako me zna zbuniti kad sam okreće glavu, pomislim da mi auto sam skreće pa krenem prerano u zavoj i onda se moram ispravljati pa me to sje*e. Trenutno vozim na klasičnom cockpit camu jer mi je lakše, ali Helmet Cam je fora u svakom slučaju, daje jedan poseban feeling u vožnji.
Izbornik sa eventima mi je bio nekako bolji i pregledniji u jedinici, dok mi je sve ostalo puno bolje u dvici, handling, tuning, upgradeovi, XP, ponašanje auta, nema one pretjerane škripe guma.
Iako je to opet daleko simulacijama tipa rFactor, netkar, GTR i slično, SHIFT 2 je dostojan nasljednik serijala, nema šta, i za "ozbiljnije" vozače i za one više željne zabave.
Na kojim postavkama vozite ? Ja na Elite uz uključen samo Green Line, ali vjerujem da ću i to s vremenom isključiti.
Baš gledam u vezi FIA GT3 licence kao i staza iz istih. Gdje je Ferrari F430 koji nastupa u GT3 klasi?, Gdje su staze iz tog natjecanja (Paul Ricard, Curitiba, Abu Dhabi....).
U meni je živjela neka nada kod otključavanja GT3 i GT1 klasa ipak dobivamo mogućnost vožnje nekakvog prvenstva, ali sada vidim da su ovu licencu bacili u smeće. Što se mene tiče uopće nisu trebali stavljat Sumo Power, Vitaphone Team i ostale licencirane timove! Šta su s time dobili osim livreja na GT1 i GT3 klasama automobila..
Igra je zabavna, ljepo izgleda, ali ja i dan danas ne razumjem da je bilo to tako teško ubacit u igru! (pogotovo kada se malo čita na Racedepartmentu, VirtualR i Nogrip stranicama koliko ljudi je to želilo). Fizika bi došla kroz modove, ali ne, oni tupe po svome.
Čovječe pa da su još ubacili potrošnju goriva, guma i uvjete utrke ova igra bi bila fantastična. Ali ne....treba djete od 7 godina koje ima Hot Pursuit 2 (ne želim nikoga uvrijedit, ali s time želim reći da EA ima već jednu NFS franšizu okrenutu čisto arkadnoj publici) vidjet da dobiva bodove jer je razbio suparnički auto nagovorit roditelje da mu kupe igru!!
Živcira me i to jako ,često mijenjanje auta. Svaki auto je drugačiji naravno i treba vrijeme prilagodbe i onda svaka trka drugi auto.To mi se baš ne sviđa.
Dosta mi je teška igra moram priznat.Teško auto držim u balansu i onda kad uhvatim dobar ritam evo debila AI-a koji ide drito u mene.
Ovi brži auti su mi još teži. lotusa sa osvajao tri dana,pa onda lexus i tako.Uglavnom dosta teška igra
Jedan izbacuje izmišljene objekte uz stazu dok drugi uklanja blur........
P.S. - treba imati account na Racedepartmentu za download.
..ljudi jel i vama tesko za vozit ili samo meni??..stavio sam na lagano na nekim stazam nemogu bit prvi nikako pre tesko i to na pocetki igre..
Elite / Hard - volan - uglavnom od prvog do trećeg mjesta, osim kada se napravi pogreška onda budem i četvrti
http://img856.imageshack.us/i/22599901.png/
Ima itko ovakav problem???
http://img856.imageshack.us/i/22599901.png/
Ja sam imao taj problem s COD4. Problem je u zvuku. Evo ja sam sve
uradio i sad radi. Probaj pa vidi.http://img856.imageshack.us/i/22599901.png/
juce mi se samo jednom pojavilo i ponovo pokrenuo igru i igrao jos dva sata i nije se vise pojavljivalo!
Kupio sam xbox 360 controller for windows,i predobro je sad voziti,10 puta bolje nego na tastaturi.Ova igra se definitivno neispalti igrati ak nemas volan ili dobar gamepad:)
..eo malo slika na max settings..ja iskreno i nisam bas zadovoljan grafom..
Kažeš max, pa ljepše meni na box-u izgleda a za pc da ne govorim.
Kažeš max, pa ljepše meni na box-u izgleda a za pc da ne govorim.
...ma igrica čista glupost što napravih od tga nfs-a..jadno
kako to moze bit na max?!
ma to neki kurc ne valja s igrom, opce ne vidim razliku dok ukljucim antialiasing a te crtice mi tolko smetaju da necu opce igrat
kaj to samo ja imam osjecaj da auto lebdi dok skrecem????
i nekak mi steka volan u igri dok skrecem mozda je povezano s tim
ma nabijem te poluproizvode, koju god igru danas igram sve zbugirano i pokvareno
Ma EA se treba kaniti legalnih trka pod hitno jer to NFSu nikako ne pristaje ! Igra je zahtjevna,samo trka po stazama..monotona atmosfera zasto npr. ne bi napravili NFS Most Wanted 2 ??? da bi malo uzivao u ovoj igri treba imati GTX 560/ HD 6950,G25/G27..jak proc opste jaka konfa...street races FTW !!!
Zašto je glupost?
ma nabijem te poluproizvode, koju god igru danas igram sve zbugirano i pokvareno
Meni volan radi odlično,očito si nešto krivo podesio u postavkama za volan.
Zašto je glupost?
Meni volan radi odlično,očito si nešto krivo podesio u postavkama za volan.
pa probal sam i sa strelicama igrat i dalje mi steka + delay mi ima nekakvi, dok zakocim npr. mu treba 1 sec da se lampice upale (sa volanom i na tastaturi)
Nema šanse da je to max, pa izgleda gore od starog SHIFT-a. To je tebi do igre, možda kreka?
I ja isto mislim da je to problem s crackom, neka netko posta slike s originalom da vidimo
Nemoj ljudima stavljat takvu predodžbu!! Ove slike nemaju veze sa onime u igri!!! Em si sigurno uploado direktno slike na sa računala na forum i tada slika izgleda 80% gore...
Evo usporedbe....s time da su moje slike u jpg formatu čime se još gubi na kvaliteti prikaza te 2xAF
Cr7,nekaj ti nevalja s igrom ili grafickom,ali meni puno bolje izgleda igra nego tebi tu na slikama.
ma to nekaj s crackom ne valja, stavim motion blur na high a u igri ga opce nema, isto kak i anti alias