Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

znan da je offtopic,,samo me zanima kako ce radit na mojoj konfi ova igra?? hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Rekao si da se izsimulira i to je jedna vrsta simulacije sile. A što se tiče gravitacije to imaš već samo zato što si stanovnik planeta zemlje {#}{#} . Šala

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

IGN raview, ispriačvam se ako je već bio, nisam gledao.

LINK

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ova igra je koma sto se tiče igranja na tipkovnicu...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
thuglife kaže...

IGN raview, ispriačvam se ako je već bio, nisam gledao.

LINK

Nije potpuno objektivan review ali generalno je dobar. Nikoga ne zanima što je njemu bolje, a posebice to da mu je GT bolji jer SHIFT ima opušteniji handling... Mogao je ovo istaknuti ali ne kao nedostatak koji SHIFT 2 čini slabijim suparnikom GT-u. GT nema helmet cam pa ga ne smatram zato lošijom igrom. Smatram da bi svaki review trebao biti objektivan. Također, obje igre će naći svoju publiku, stvar je subjektivna.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 22:12 (Minoza).
16 godina
Re: Need for Speed :Shift 2
Ova igra upravo je za igranje s volanom. Nikakav gamepad ni slično u ovoj igri ne može parirati volanu.
Baš sam danas usporedio to dvoje - prvo na tipkovnici pa zatim na volanu i razlika je nebo i zemlja, potpuno drugi svijet.
Na volanu osjeti se svaka neravnina na stazi, a da ne govorim kako se osjeti razlika kad pređeš iz Seata u Porsche. Onaj tko je igrao sa iole kvalitetnijim volanom znat će o čemu pričam.
Tako da, tko ovu igru nije igrao na volanu - kao da ju ni nije igrao.
16 godina

Igra je odlična ! ! !, samo mi treba još kojih pola sata za podešavanje volana i papučica i sve 5.

@luckyluke Da, Force Feedback u ovoj igra radi odlično, meni u nekim situacijama i preodlično, ali to se riješi u postavkama.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 22:15 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luckyluke kaže...
Ova igra upravo je za igranje s volanom. Nikakav gamepad ni slično u ovoj igri ne može parirati volanu.
Baš sam danas usporedio to dvoje - prvo na tipkovnici pa zatim na volanu i razlika je nebo i zemlja, potpuno drugi svijet.
Na volanu osjeti se svaka neravnina na stazi, a da ne govorim kako se osjeti razlika kad pređeš iz Seata u Porsche. Onaj tko je igrao sa iole kvalitetnijim volanom znat će o čemu pričam.

Naravno da je volan najbolji ali ti baljezgaš.Prvo govoriš da nevalja na gamepadu pa onda kažeš da si probao samo na tipkovnici i volanu.{#}

Ja igram na gamepadu i zadovoljan sam.

16 godina
neaktivan

e da vidim da dosta ljudi igra na volanu ali nitko nema u pc konfi koji točno volan... (ja sam eto imao priliku da za 2k kuna uzmem logitech g25 i ne zalim ni kune... prošo je sito i rešeto... :) )

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kojom tipkom uključit nitrous? Probao sam sve stiskati,no ništa ne pali.

Piracy lives forever!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prvo ga moras namjestit u kontrolama {#}

16 godina
Evo ga nakon duzeg igranja mogu reci da mi fali ingame izbornik za Osjetljivost volana i FF.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao sam prvo na volanu (na kojemu je inače milina igrati F1) i nije išlo. Onaj GT-R reagira posve nenormalno, nisam ga mogao držati nikako na stazi. Onda sam probao na tipkovnici, nisam mogao niti sto metara odvoziti...Tako da ne znam što mi ostaje..Možda da igram mislima...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igrica je odlicna sve super samo sto se ne moze igrati na tastaturi :S nije to taj feeling kao na volanu!! :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Probao sam prvo na volanu (na kojemu je inače milina igrati F1) i nije išlo. Onaj GT-R reagira posve nenormalno, nisam ga mogao držati nikako na stazi. Onda sam probao na tipkovnici, nisam mogao niti sto metara odvoziti...Tako da ne znam što mi ostaje..Možda da igram mislima...{#}

Niti meni nije sjeo gtr ali poslje su auti bolji,neki

16 godina
Ja sam si namjesio u Logitech Profileru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
perkoxcar kaže...
Evo ga nakon duzeg igranja mogu reci da mi fali ingame izbornik za Osjetljivost volana i FF.

Hmmm misliš ovo na slici?

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Kojom tipkom uključit nitrous? Probao sam sve stiskati,no ništa ne pali.

Kada upališ nos nećeš niti primjetiti jer nije to hot pursuit da leti vatra iz auspuha, jedino što će ti auto postepeno poćeti ubrzavati i to oko 25/30Kmh više od njegove normalne brzine.

ma da
16 godina
@pirat Da taj izbornik, jos da ga nisam trazio 10 min i mislim si niie moguce da ga nema...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja, kad sam prvi put upalio igru morao sam namjestiti tipku za NOS (ipak sam na tipkovnici, iako cu za ovo vjerojatno posegnuti u dzep koji je trenutno dubine bačvica {#} ) 

15 godina

Formula Vibration Feedback Wheel Logitech

Se isplati nabavljat?

Jel ga ima netko?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 23:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm, i osim tih kontrola, ne vidim niti neki pomak u grafici u odnosu na jedinicu. Svijetlosni efekti su malo bolji, upad sunčevih zraka  je lijepo izvedeno, ali sve ostalo..{#} Onaj početak, gdje se oko auta vrti 'moja' ekipa, mi je vrlo sličan kao i u prethodniku, zapravo, možda je i isti, samo je dodan još koji čovjek i malo poliran i to je to. Ne znam, za sada nisam nešto oduševljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Formula Vibration Feedback Wheel Logitech

Se isplati nabavljat?

Jel ga ima netko?

Ja ga imam i zadovoljan sam.

Kruger
16 godina

XBOX wireless controler sasvim dovoljan za igrati...

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

5 0 hvala 0
15 godina
luckyluke kaže...

probaj igrati sa XBOX360 Gamepadom i promijenit ćeš mišljenje...

15 godina
neaktivan

Ja iskreno ne kužim kako gamepad može biti bolji od volana sa kvačilom i H-shifterom? A da ne spominjem force-feedback...

3D dizajner
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Ja iskreno ne kužim kako gamepad može biti bolji od volana sa kvačilom i H-shifterom? A da ne spominjem force-feedback...

nitko nije rekao da je bolje igrati sa gamepadom nego sa volanom,ali on je rekao da sa gamepadom nevalja igrati,a to nije istina,možda je on igrao sa onim od 20kn,ali sa x360 gamepadom je sasvim drukčije jer i on ima force feedback...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 1:07 (antimadridista).
15 godina

Na koju foru radi ff na xbox kontroleru?

vibra,vraća gljive nazad??nekužim

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Minoza kaže...

nitko nije rekao da je bolje igrati sa gamepadom nego sa volanom,ali on je rekao da sa gamepadom nevalja igrati,a to nije istina,možda je on igrao sa onim od 20kn,ali sa x360 gamepadom je sasvim drukčije jer i on ima force feedback...

Aha, ma ok, nismo se skužili {#}

3D dizajner
16 godina
moderator

Evo jedan video po noći(helmet cam)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: