Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed

Takav zvuk je bio i u jedinici isto, barem meni, sad ja sam imao modove i tako tro, pa je li do toga ne znam. Sad radi čega je ne znam, ali moze se cuti i u CMR2005.

15 godina

stvarno kao da ga cujem prvi put...bo

kao da je nesto ovjeseno na staklo i da u zavojima se njise i liupa...neka plastika

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Odlična igra,imam 50fpsa sve na high....al sam morao aa isključit.

Zabio sam se u onaj stup od starta(nekih 100km/h),pa evo kako to otprilike isgleda..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Igram i ja pomalo. :)

Igram na medium. Kupio sam Audi S3.

Moram priznat, da je tuniranje super, i bolje odrađeno nego u prijašnjim NFSovima.

Al mislim da je ovo malo pretjerano.

Znači moj S3 nije nabrijan do kraja, a ostavljam iza sebe Audi R8, BMW 3 E92, Porsche... autić ide ko avion.

Stvarno mi ga je uživancija vozit, al kako je krenulo, izgleda da ću s njim i igru moć završit, lol.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oni koji su igrali i GT 5 dali je ovan nfs grafički ljepši?

Modeli unutrašnjosti automobila te sjene ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Zabio sam se u onaj stup od starta(nekih 100km/h),pa evo kako to otprilike isgleda..

malo pretjerano...kako je mogla tako zadnja sajba puknut kao da si njom lupio a ne nosom...kako god, bolje to nego nista ili samo 1 branik rascjepan kao u nekim igrama (TDU2)

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
pirat kaže...

malo pretjerano...kako je mogla tako zadnja sajba puknut kao da si njom lupio a ne nosom...kako god, bolje to nego nista ili samo 1 branik rascjepan kao u nekim igrama (TDU2)

Ako uzmemo u obzir kako je to prije u NFSu izgledalo, ovo je poveći napredak. {#}

3D dizajner
15 godina

Ne mogu nigdje na netu naći pravi car list. Ukoliko neko zna za istinit popis, molio bih link.

Ili ukoliko može neko od vas koji posjedujete igru screenati vehicle folder(ili kako se zove) sa popisom automobila bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Ne mogu nigdje na netu naći pravi car list. Ukoliko neko zna za istinit popis, molio bih link.

Ili ukoliko može neko od vas koji posjedujete igru screenati vehicle folder(ili kako se zove) sa popisom automobila bio bih zahvalan.

Nisi se sjetio službene stranice? LINK

15 godina
neaktivan

Izvoli, tu su ti svi auti.

http://www.needforspeed.com/en_GB/shift2unleashed/cars

Imaju i slike (tuned)

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
mystik kaže...

Edit:prestigli me.

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 19:08 (Haf932).
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Oni koji su igrali i GT 5 dali je ovan nfs grafički ljepši?

Modeli unutrašnjosti automobila te sjene ?

Sjene su definitivno ljepše, izvana nikako nisu ljepši od premium modela iz Gran Turisma 5, a iz nutra iako lijepi nisu baš skroz detaljni kao u gt 5.

ma da
15 godina

Ukratko:Oduševljen sam.Jedinicu nisam igrao ali ovo je hebeno.

Iako više volim F1 i Rally igre ali ovo ću odigrati.

Jedino se nikako nemogu naviknuti na helmet cam.Nekako mi se sve to previše ljulja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ukratko:Oduševljen sam.Jedinicu nisam igrao ali ovo je hebeno.

Iako više volim F1 i Rally igre ali ovo ću odigrati.

Jedino se nikako nemogu naviknuti na helmet cam.Nekako mi se sve to previše ljulja

A znam i meni je bilo teško priviknuti se ali sada kada sam uspio nebi niti igrao bez helmet cam-a, a ako je nekome baš preteško i nevoli tako detaljan užitak vožnje neka isključi.

ma da
17 godina

Helmet cam ovu igru diže od ostalih....

Zašto, o zašto nisu ubacili GT sezonu, bokseve, kvalifikacije....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

evo zaigrao sam , sve je odlicno , igra mi se jako svida , iako helmet ili cocpit cam mi nikako nije privlačan , iz istog razloga kao u jedinici , osjećaj brzine se gubi , andrenalin je puno bolji kad se gleda iz vana , btw gtx-ica mi bogme ne posustaje , 1080p , sve maxed out , nema je ispod 40fps , 50-55 avg , savršeno fluidno

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 20:54 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
athlon64 kaže...

evo zaigrao sam , sve je odlicno , igra mi se jako svida , iako helmet ili cocpit cam mi nikako nije privlačan , iz istog razloga kao u jedinici , osjećaj brzine se gubi , andrenalin je puno bolji kad se gleda iz vana , btw gtx-ica mi bogme ne posustaje , 1080p , sve maxed out , nema je ispod 40fps , 50-55 avg , savršeno fluidno

Potpuno subjektivan zaključak!! Nebi igri niti prismrdio da moram vozit izvana. To mi je nepojmljivo i neigrivo a posebno sa volanom.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...
athlon64 kaže...

Potpuno subjektivan zaključak!! Nebi igri niti prismrdio da moram vozit izvana. To mi je nepojmljivo i neigrivo a posebno sa volanom.

ne shvaćam na sta mislis , osjecaj brzine je duplo bolji iz vana , ajde zaleti se jedno 200km/h sa kamerom unutra pa prebaci na kameru iz vana , dobit ces osjecaj kao da ti je auto ubrzalo jedno 50km/h , uostalom iznutra ne vidit auto i ne osjecam fiziku tako da koliko god kokpit dobar bio voznja iz vana je neusporedivno kvalitetnija.

17 godina
athlon64 kaže...
doktor1 kaže...
athlon64 kaže...

ne shvaćam na sta mislis , osjecaj brzine je duplo bolji iz vana , ajde zaleti se jedno 200km/h sa kamerom unutra pa prebaci na kameru iz vana , dobit ces osjecaj kao da ti je auto ubrzalo jedno 50km/h , uostalom iznutra ne vidit auto i ne osjecam fiziku tako da koliko god kokpit dobar bio voznja iz vana je neusporedivno kvalitetnija.

Subjektivno = tako se sviđa tebi, ali ne i meni (ili osobi x). I ti meni sada tu nemožeš tvrdit da je vožnja izvana neusporedivo kvalitetnija kada je meni taj način vožnje živo smeće, (također subjektivan zaključak).

Pogledaj video i reci dali oko njega okolina trči kao da je na warp pogon

To šta ti tvrdiš da je vožnja izvana kvalitetnija ne znači ništa, tako je tebi, ali ne i nekome drugom

ššššš - možda su u šumi
15 godina

Ne pamtim kad sam igrao neku vožnju a da nije bila kamera iz kokpita

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

to je tvoja volja kako ćeš ti igrat igru, ali u stvarnosti ljudi sjede u autu, formuli, kamionu, imaju kacigu (helmet)... i voze pakleno dobro. jedina razlika je što u stvarnosti osjetiš inerciju auta, pa znaš šta moraš, dok u igri to nemožeš osjetit pa naravno neznaš sa koliko brzine možeš negdje proć ili ne... moraš vježbat ustvari...

15 godina
doktor1 kaže...
athlon64 kaže...
doktor1 kaže...
athlon64 kaže...

Subjektivno = tako se sviđa tebi, ali ne i meni (ili osobi x). I ti meni sada tu nemožeš tvrdit da je vožnja izvana neusporedivo kvalitetnija kada je meni taj način vožnje živo smeće, (također subjektivan zaključak).

To šta ti tvrdiš da je vožnja izvana kvalitetnija ne znači ništa, tako je tebi, ali ne i nekome drugom

omg nemozes usporedivat pravu voznju s igrom , tu si u autu i na svojoj koži osječaš brzinu i snagu i to je neusporedivo , ovdje se u helmetu osjecam zabiveno i uopce ne primjecujem brzinu kojom idem , ali moj ukus naravno.

17 godina

tako je u svi igrama koje su ili naginju simulacijama.. a tako je i u stvarnom životu. iz auta je puno slabiji dojam brzine

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

Mislim da je nekako grijeh uz svu tu pažnju posvećenu kokpit iskustvu igrati ovu igru pogledom izvana... To je ko kad jedeš čevape bez luka...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 21:10 (Minoza).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...
doktor1 kaže...
athlon64 kaže...
doktor1 kaže...
athlon64 kaže...

omg nemozes usporedivat pravu voznju s igrom , tu si u autu i na svojoj koži osječaš brzinu i snagu i to je neusporedivo , ovdje se u helmetu osjecam zabiveno i uopce ne primjecujem brzinu kojom idem , ali moj ukus naravno.

A sad ga malo fantaziraš..... oni nastoje prikazat taj "filing" vožnje trkaćeg automobila iz kokpita..

ne osjecam fiziku - WTF?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 21:11 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

A sad ga malo fantaziraš..... oni nastoje prikazat taj "filing" vožnje trkaćeg automobila iz kokpita..

ne osjecam fiziku - WTF?

pa vjerovatno ne... ali ne bi bilo loše da postoji način da se izsimulira umjetna gravitacijska sila... (malo SF, ali volio bi...) :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 21:14 (ranko091).
17 godina
ranko091 kaže...

pa vjerovatno ne... ali ne bi bilo loše da postoji način da se izsimulira umjetna gravitacijska sila... (malo SF, ali volio bi...) :)

A sada... Najbolje da i dobijem metak u glavu kada igram pucačinu.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...

A sada... Najbolje da i dobijem metak u glavu kada igram pucačinu.

Ne baš metak ali čvrku da.Kempo bi se više no ikad :D

14 godina
ranko091 kaže...
doktor1 kaže...

ne osjecam fiziku - WTF?

Nije Sf već dugo vremena ovo možeš naći u Splitu i Zg ili možeš kupiti hehe za 25kk $

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
16 godina
neaktivan
Miki Liki kaže...

Nije Sf već dugo vremena ovo možeš naći u Splitu i Zg ili možeš kupiti hehe za 25kk $

to je samo simulacija nagiba... a gravitacijska sila je totalno nesto drugo, pritisak sile teže na tebe. auto krene a ti stojis i onda se zalijepiš za sic, isto kao i kad kočiš, pa kreneš prema naprijed ali te h-pojas zaustavi... ma uglavnom to... :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice