NBA 2k16

poruka: 100
|
čitano: 19.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

ako netko zeli online igrati molim nek mi se javi u inbox ;)

0 0 hvala 0
11 godina
Re: NBA 2k16
Hazar kaže...

Onaj kome je 2k16 isti 2k15 ili nije igrao prethodnu verziju ili jednostavno ne razumije košarku.

2k15 je katastrofa. Za mene najgora nba 2k simulacija ikad(dva džojstika stradala , sreća pa nije i monitor, ali bilo je blizu). A igram je od 2k7. 

Hejjjjj
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 13:50 (Chico12).
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

samo mi recite jednu stvar, ove stranice kao ''  www.instant-gaming.com '' , '' www.g2g.com '' , jesu to sve legit stranice za uzimanje igrica? Mislim kad ju kupis, dobijes neki key koji samo upises u svoj steam account tamo i igrica ti se pojavi i pocinje se instalati i dali dodje odma taj key?Jer su za 20eura jeftinije od steama, pa me zanima.. , i ako netko ima neku bolju stranicu , bilo bi pozeljno da se izjasni :P 

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 18:42 (theblackmamba).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NBA 2k16

g2g jest legit, ova druga - nikad cuo, sto ne znaci da ne vredi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
NBA 2k16

Pozdrav,

Je li probao netko NBA na Radeonki HD 8750m? Zanima me dal mi se isplati kupovati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
theblackmamba kaže...

samo mi recite jednu stvar, ove stranice kao ''  www.instant-gaming.com '' , '' www.g2g.com '' , jesu to sve legit stranice za uzimanje igrica? Mislim kad ju kupis, dobijes neki key koji samo upises u svoj steam account tamo i igrica ti se pojavi i pocinje se instalati i dali dodje odma taj key?Jer su za 20eura jeftinije od steama, pa me zanima.. , i ako netko ima neku bolju stranicu , bilo bi pozeljno da se izjasni :P 

Hvala

ja uzso sa g2p i stiglo bez ikakvih problema jos sam i prije kupovo preko njih i nikad nikakvih problema

12 godina

Izašla je i mobilna aplikacija MyNBA2K16.

Zgodna je za ubit vrijeme i zaraditi VC bodove.

Nažalost, povremeno je zbugirana.

PSN - DeniZg80
10 godina
NBA 2k16

meni igra steka uzasno na ovoj konfi(pod moj pc) stvarno neznam zasto

0 0 hvala 0
17 godina
MaciStyle kaže...

Procesor te koči, imam istu grafu kao tvoja i igra leti na full postavkama.

10 godina
lobotomac90 kaže...
MaciStyle kaže...

Procesor te koči, imam istu grafu kao tvoja i igra leti na full postavkama.

da al opet mislim da bi treba na nekim srednjim postavkama treba igrati na 60fps :P , ali hvala :D

16 godina
NBA 2k16

Imam jako čudan problem s igrom, naime kada igram baš kada sam u gameu, prva minute-dvije sve radi ko podmazano i onda najedamput sve jezgre počnu raditi na 100% i igra radi na 40-50 fpsa. Probao sam stvarno puno toga i googlao cijeli dan, ali ništa ne pomaže. 

Druge igre rade najnormalnije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
NBA 2k16

imam  jbg nemam trenutno novaca za uzeti org. uglavnom kada instaliram igru,igra mi je na kineskom moze mi netko pls dati ss gdje da promjenim jezik hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toma20 kaže...

imam  jbg nemam trenutno novaca za uzeti org. uglavnom kada instaliram igru,igra mi je na kineskom moze mi netko pls dati ss gdje da promjenim jezik hvala

steam_api.config u install folderu , stavi "Language=english"

He who is brave is free.
11 godina
Dwyane Wade kaže...
toma20 kaže...

steam_api.config u install folderu , stavi "Language=english"

rijesio prije,hvala svejedno 

11 godina
Nakon tri dana isprobavanja igra mi pase puuuuuno bolje od 2k15. Dosta, dosta bolje odradjen gameplay I dosta je realisticnija. Veliki korak naprijed u ovoj fransizi.
Hejjjjj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

ako netko igra na ps4 i zeli nam se pridruzit u online ligi nek mi se javi

0 0 hvala 0
12 godina
Mortiis kaže...

ako netko igra na ps4 i zeli nam se pridruzit u online ligi nek mi se javi

Ja igram na PS4 al' ne kužim kako funkcionira ta online liga?

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
NBA 2k16

pa nas 30 svatko ima svoju ekipu..kao da igras offline..trejdas s ostalima itd..

kad zelis s nekim igrat,ides na onaj kalendar di su tekme i kliknes na bilo koga tko je online i posaljes mu invite..on prihvati i igrate...

sve je kao da igras my league offline,samo sto sve igras protiv pravih ljudi...

0 0 hvala 0
12 godina
Mortiis kaže...

pa nas 30 svatko ima svoju ekipu..kao da igras offline..trejdas s ostalima itd..

kad zelis s nekim igrat,ides na onaj kalendar di su tekme i kliknes na bilo koga tko je online i posaljes mu invite..on prihvati i igrate...

sve je kao da igras my league offline,samo sto sve igras protiv pravih ljudi...

A ako nema nikog online a ja želim igrati?

Ili ako mene nema par dana onda nitko ne može igrati protiv moj ekipe ili?

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan

tako je...

iako vecinom je uvijek online...

al nema nekakvog pritiska da se mora svaki dan igrat itd...

ako si za posaljem ti link gdje cemo se sad okupljat...(jer vecina nas je do danas igrala nekakvu ligu,ali kreator lige odbijao da se igra '''franchise mode''...on zelio da se igra ''season mode''..tj svaka sezona za sebe sto je glupost...)

inace vecina igraca su ameri..

neka od pravila..

- hall of fame (difficulty)
- simulation game sliders
- 29 games season
- playoffs - best in 5 (but we can change that if a lot of people think that is better best in 3 or best in 7)
- injurys on
- 8min quarter
- forbidden off ball defense

12 godina

Thanks na ponudi i objašnjenju.

Nisam do sada igrao lige, pa ne znam kako to ide.

Ali, bojim se da neću baš imati vremena za posvetiti se toj ligi. Ako se nešto promijeni, javim se na PM.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
NBA 2k16

Decki moze pomoc

naime kad god udjem u igricu rezolucija mi je 1280x720 , odem namjestima na 1280x1024, save  i igram normala... izadjem iz igrice udjem ponovo opet  1280x720 , kako da to rijesim ?

[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
NBA 2k16

Ljudi, jel istina da nba za pc nije optimizirana??

Radi mi PES sve na high i max rezoluciji bez greske, a nba na smanjenoj rezoluciji i na smanjenim detaljima i dalje stopa i laga

0 0 hvala 0
12 godina
Pezer kaže...

Radi mi PES sve na high i max rezoluciji bez greske, a nba na smanjenoj rezoluciji i na smanjenim detaljima i dalje stopa i laga

kakve veze imaju PES i NBA? 

btw PES je poluport sa PS3 i PS4 - tj losije izgleda na PCu nego na konzolama..

14 godina
Pezer kaže...

meni na mojoj konfiguraciji sve na high, jedino imam iskljuceno antistropic filtering i sl. sve radi savrseno. tu i tamo se vidi koji pad frameratea ali to je stvarno jedva zamjetno..tako da po meni, igra je super optimizirana.

a bogme i nije mi bas najnoviji komp.

15 godina
Fanu kaže...
Pezer kaže...

kakve veze imaju PES i NBA? 

btw PES je poluport sa PS3 i PS4 - tj losije izgleda na PCu nego na konzolama..

Bravo biseru, ne kazem da ima veze, ali mislim ako mi najnoviji PES radi sve moguce na max postavkama, da bi i nba trebala na medium, na game debate isto kaze da bi trebalo sve bez problema, pa zato pitam, jer znam da je 2k15 imala problema nekih sa lagom i zvukom kad je tek izasla(ali nisam igrao nba prosle godibe) pa reko idem pitat...

@igor666 hvala na odgovoru, onda mi je ipak laptop preslab hebemu :D

12 godina
I dalje ne vidim kakve veze ima što PES možeš igrati na max detaljima a NBA ne kad je riječ o igrama sa 2 različita enginea...
15 godina

Oooo, čovjeka, tek sam.ocistio laptop i instalirao windowse i instalirao prvo pes pa nba, uzeo sam za usporedbu, jer ne moze ni pes vise raditi na prastarim kompovima, a tad kad sam igrao zadnji pes,fifu i nba to je 14 svi su radili na istim postavkama i evo danas sam instalirao i GTA 5 i on mi uz sitna podesavanja rezolucije i grafike radi fluidno...

Pitao sam jer mi je bilo cudno da je nba bas toliko zahtjevnija u odnosu na pes, a evo i u odnosu na gta, sta si se uhvatio gluposti, pitam da vidim onaj ko ima jaci komp, jel i njima steka, da znam jel ipak do konfiguracije ili igrice i to je sve

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 20:05 (Pezer).
11 godina
neaktivan
NBA 2k16

do konfiguracije ti je. meni radi sa svim detaljima bez trzanja na posjecnom i5, gtx750ti i 8 rama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Veliki sam fan 2k serijala al do sad nikad nisam kupio nijednu, pa sam mislio 2k16 kupit, sta mislite jel se isplati? Jel mogu online igrat ako kupim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice