jel zna neko gdje se u hr moze pre orderat a da se dobije all star weekend
jel zna neko gdje se u hr moze pre orderat a da se dobije all star weekend
ali ja kako sam cuo to vazi samo za ps3 i xbox.. valjda nece nikako biti za pc :S
sta mislite hoce neki od ovih online shopova za cd keyeve nabavljati iste za 2k13???
kolika bi cijena mogla biti, 30,40 €???
Sumnjam da će i ove godine trebat org da bi se igralo online jer 2k-u jednostavno nije stalo do pc igrača. S jedne strane je to dobro jer možemo besplatno igrat online, a s druge loše jer im je online većinom shitty. Makar sam pročitao da će biti nekog napretka ove godine al čisto sumnjam.
I da, evo ako netko nije vidio trailer za NBA Live 13, izgleda kao igra za PS1.
Sumnjam da će i ove godine trebat org da bi se igralo online jer 2k-u jednostavno nije stalo do pc igrača. S jedne strane je to dobro jer možemo besplatno igrat online, a s druge loše jer im je online većinom shitty. Makar sam pročitao da će biti nekog napretka ove godine al čisto sumnjam.
ove godine su dokazali da im nije stalo do pc user jer nisu napravili dlc all star weekend za pc nego samo za konzole! i to im nikad necu oprostiti gadovi
Ma meni opće nije stalo do tog, ionako bi vjerojatno odigrao jednu tekmu s njima i to je to. Online je najbitniji u svakoj sportskoj igri po mom mišljenju.
mozes dat instrukcje za online u PM molim te
Imaju za mnogo toga popravit u odnosu na 2k12
Nba 2k9 je bolji od Nba Live 13.
Kamo sreće da EA nekada u budućnosti odradi posao sa NBA : Liveom kao što radi sa FIFOM u posljednja 2-3 izdanja. Sigurno da bi nastala žestoka konkurencija između dvije najbolje košarkaške simulacije.
Zna li neko kada izlazi demo?
Tu je Stvar što im PC donosi možda 3% prodaje. Velika većina kopija je piratizirana 100%. PC igrači ne vole kupovati originale sportskih igara ukoliko ne dobiju nešto veliko za to. Npr. Fifin FUT.
Samo se nadam da će My2k iz 2k12 radit i u 2k13...
Jeli ima informacija o demu za PC ili je opet samo na konzolama?
Vjerojatno je opet za konzole. Al dobro, tjedan dana kasnije izlazi full igra tak da i nije tolko bitno.
I za one koji igraju online, čini se da je napokon riješen problem s low postavkama i da ćemo moć uživat u high grafici.
Izlazi li sutra demo i za PC ?
Da, al treba sačekat release.
Izlazi li sutra demo i za PC ?
Ne.
Upravo odigrao par jednu offline i jednu online utakmicu. Prvi dojmovi su da je igra nešto napredovala. Još se navikavam na onaj control tj. dribble stick. Inače, u demou su dostupna 2 tima, Heatsi i Oklahoma. Igram protiv nekog lika i on Heat, ja Oklahoma i vodim cijelu četvrtinu/utakmicu i na kraju me serijom od tri trice preokrene .
Tak ti je to u košarci, vodiš i onda ti lik spraši par trica i nakraju izgubiš :)
A zasto nema dema za PC :(((((((( ?
:Žalosna sova:
definitivno srediti difikultije i to dobro jer ovo je sramota sto se trenuto nalazi u igri... katastrofalne razlike,veliki gubitak realnosti,sve ostalo mogu tolerirati(iako osim ovog i nemam neku zamjerku)ali ovo svakako nemogu,ubije mi volju za igrom samo kad se sjetim
da, istina, stavis na hall of fame i recimo bobcatsi igraju k'o da su u najmanju ruku - dream team.
Pogadjaju iz ne mogucih situacija s 15 metara iz okreta s fadeawayom 4 od 5 puta..
Jedva mozes nekako spojiti par passeva a da neki njihov ne postane vidovit i pretrci 20m u 0.01 sec i napravi povijesni steal..
Bar je tako bilo u 2k12, nadajmo se da je sad barem malo bolje.
to je najvise izrazeno u my player modeu... jebote na HOFU je dream team,na PRO je KK darda... ove druge nisu vridne spomena
gdje kupit nba 2k13 za pc? pitao sam na eplati kaže da je neće imat, nisam je vidio ni na base hostu, na steamu je uopće nema iako igra izlazi za 6 dana??