NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 162.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NBA 2k12

Otkad sam stavio patch više mi rosteri nisu dobri, a i pita me da upišem datum pri svakom ulasku u igru. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12

Probaj ovo za komentatore i freeze:

1. Idi na C:/ USERS/ NAME/ AppData/ Roaming/ 2ksports/ NBA 2k12

2. Izbriši sve iz foldera Online data, prije toga ga kopiraj negdje drugdje

3. Pokreni NBA 2k12 i updejtaj NBA TODAY, ako ne napravi update sam

Imao sam sličan problem, nekako su pustili update od ps3 za pc.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 19:09 (nikola80).
17 godina
nikola80 kaže...

Jučer smo odigrali jednu utakmicu unutar probne OA. Cijela utakmica 60 fps, bez imalo laga. Čak mi je bilo bolje nego offline, gdje mi zna pasti FPS kad prelazim u protivnički dio parketa.

A igrajući Quick match protiv stranaca, isto zna nekad biti 60 FPS, ali dosta usporeno i po meni ne igrivo.

Ne znam za FPS jer mene izbaci prije početka utakmice!{#}

Btw, kojim programom mjeriš FPS, ono da se broj vidi u kutu ekrana dok igraš?

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
13 godina
neaktivan

Da. Fraps.

Razer_Copperhead, moraš napraviti account ili registrirati već postojeći ako imaš kad ulaziš u igru i zatim pod options LOAD/SAVE idi na save user profile, tako da zapamti idući put kad ulaziš u igru i da te ne pita za datum rođenja itd. I stavi autosave on. 

17 godina
neaktivan
NBA 2k12

To mi se je pojavilo od kad sam stavio patch. Bez patcha me je pitalo samo jednom, kod prvog ulaska u igru, i više ne.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ljudi znate li kako i koje skillove poboljsavat igracu u modu "My player" da ima bolju kondiciju i da se sporije umara ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Jel sad igriv online nakon patcha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Jel sad igriv online nakon patcha?

Meni ne uvijek kad se prijavim dobim poruku: "Cannnot connect to the server". Ili nešto slično.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
14 godina
neaktivan
dudy kaže...

Ljudi znate li kako i koje skillove poboljsavat igracu u modu "My player" da ima bolju kondiciju i da se sporije umara ?

Meni se čini da je to Stamina.

Inače nešto me puklo, i isšao sam prelazit Greatest Mod, sredio sam Jordana, Birda i Karrema, sad ide i Wilt.

16 godina
NBA 2k12

Jel netko zna koji je zadnji patch od nba?

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sva logika i meni nalaze da je stamina, ali stamina mi je 91, a on se nakon 2 minute igranja umori kao bryant da cijelu utakmicu ne izadje vani..

15 godina

pa nemoj stalno drzati sprint i kad se branis i tvoj ''matchup'' ima loptu a ti drzis clutch isto ti se igrac umara,ja nisam dirao staminu nikako,nego stoji kako je i mogu sasvim normalno igrati ,uz to da me trener vadi nikad nemam problema s tim...
pazi malo na to nije ti potrebno stalno sprintati... 

kad igras association ili exibition onda igraci koje ti ne kontroliras se onda ''pune'' pa ti se cini da Kobe moze cijelu tekmu igrati ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 22:09 (Pezer).
13 godina
neaktivan

lol, tnx na odgovoru, potrudit cu se da mi ne pada :D

15 godina

uzmi u obzir da cak kad ono ''pepas'' loptu na mjestu xD dakle kad drzis clutch pa ono lijevo,desno i on je malo kroz noge i to prakticki nista ne radis al njemu kondicija pada ;) mislim da bi sa staminom 91 morao moci odigrati bez ikakvih problema utakmicu ;)

17 godina

Jel zna možda tko koji se novi fileovi instaliraju sa ovim patchem a da ih nema u defaultnoj verziji?

Jer me među ostalim j... nešto i spajanje na net nakon instalacije patcha (stalno izbacuje "There was some problem with your connection to 2K servers"). Pa bih htio maknit te nove fajlove iz patcha, a ove ostale prekopirat iz instalacije na drugom PC-u. Ali da pritom ne maknem neki file koji ne treba pa da igra krepa do kraja.{#}

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
14 godina
neaktivan
bjede kaže...

Jel zna možda tko koji se novi fileovi instaliraju sa ovim patchem a da ih nema u defaultnoj verziji?

Jer me među ostalim j... nešto i spajanje na net nakon instalacije patcha (stalno izbacuje "There was some problem with your connection to 2K servers"). Pa bih htio maknit te nove fajlove iz patcha, a ove ostale prekopirat iz instalacije na drugom PC-u. Ali da pritom ne maknem neki file koji ne treba pa da igra krepa do kraja.{#}

Ajde nemoj se žalit da ti patch ne valja, prčkaj malo po sliderima i napravi igru opet "igrivom".

A to s konekcijom će ti se maknut s vremenom, ili probaj napravit novi My2k i onda na nekom koraku klikni da se logiraš preko starog. I meni je tako bilo.

16 godina
neaktivan
NBA 2k12

jel zna netko kako namjestit da su rosteri automatski namjesteni.

poslje ovog patcha nakon svakog ulaza u igru sve bude pobrkano,inace skiem one offical rostere!??

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skočko kaže...

jel zna netko kako namjestit da su rosteri automatski namjesteni.

poslje ovog patcha nakon svakog ulaza u igru sve bude pobrkano,inace skiem one offical rostere!??

Options / Load/Save / Load/Save Options / Living Roster stavi na On

Sad će Korny doletit niodkud i dat ti Albys-eve rostere i slidere :D

17 godina
bobo rastur kaže...
bjede kaže...

Ajde nemoj se žalit da ti patch ne valja, prčkaj malo po sliderima i napravi igru opet "igrivom".

A to s konekcijom će ti se maknut s vremenom, ili probaj napravit novi My2k i onda na nekom koraku klikni da se logiraš preko starog. I meni je tako bilo.

Pa kakve veze slideri imaju s tim? :) LOL Slideri su isti i sada i prije, albys-ovi.

Kako maknit s vremenom, pa nije to bolest. {#} Može bit jedino do njihovog servera, ali ako drugi nemaju problema s tim, onda nije. I stvar je u tome da ja na ovom početnom screenu gdje je opcija za online više uopće ne vidim svoj account name! K'o da uopće nemam napravljen account.

http://imageshack.us/photo/my-images/513/17716.jpg/

A kad se spajam na 2K-ovu stranicu na netu, sve bude bez problema. Tako da je logično da je neki file iz patcha to poremetio.

I zato ovo što si ti rekao (novi account pa login na stari) ne mogu ni probat jer kad uđem o Online odmah mi izbaci "there was problem with your connection to the 2K Sports server"!

Čini mi se da ne gine reinstalacija... {#}Jedino je sr.... šta sam instalirao dosta modova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 14:07 (bjede).
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

igram malo demo nba2k12 na PS3 ... uskoro kupujem i orginal :D

al nikako da provalim kako se baca alley-oop?

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

clutch + fake pass

vidi u settings koje su to tipke

14 godina
neaktivan
bjede kaže...
bobo rastur kaže...
bjede kaže...

Pa kakve veze slideri imaju s tim? :) LOL Slideri su isti i sada i prije, albys-ovi.

Kako maknit s vremenom, pa nije to bolest. {#} Može bit jedino do njihovog servera, ali ako drugi nemaju problema s tim, onda nije. I stvar je u tome da ja na ovom početnom screenu gdje je opcija za online više uopće ne vidim svoj account name! K'o da uopće nemam napravljen account.

http://imageshack.us/photo/my-images/513/17716.jpg/

A kad se spajam na 2K-ovu stranicu na netu, sve bude bez problema. Tako da je logično da je neki file iz patcha to poremetio.

I zato ovo što si ti rekao (novi account pa login na stari) ne mogu ni probat jer kad uđem o Online odmah mi izbaci "there was problem with your connection to the 2K Sports server"!

Čini mi se da ne gine reinstalacija... {#}Jedino je sr.... šta sam instalirao dosta modova.

Ne, to je i meni bilo, s vremenom je nestalo

stevan94 kaže...

igram malo demo nba2k12 na PS3 ... uskoro kupujem i orginal :D

al nikako da provalim kako se baca alley-oop?

Fake Pass + Clucth

17 godina

Reinstalirao sam igru{#} i instalirao patch i sad se spajam bez problema. Samo što je Online i dalje u lipom k....{#}

Sramota, valjda će dogodine konačno sredit stvar kad im EA napravi konkurenciju.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 1:15 (bjede).
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Imam online skor 3:1 ili 3:2, i ta jedna ili dvije su izgubljenje zbog laga, tj izašao sam jer više ništa nisam mogao, Icon pass kasni dvije sekunde.

A odigrao sam kod frenda prije neki dan neki Nba Live preko online-a, igra je lag free, besprijekorno.

0 0 hvala 0
17 godina
bobo rastur kaže...

Imam online skor 3:1 ili 3:2, i ta jedna ili dvije su izgubljenje zbog laga, tj izašao sam jer više ništa nisam mogao, Icon pass kasni dvije sekunde.

A odigrao sam kod frenda prije neki dan neki Nba Live preko online-a, igra je lag free, besprijekorno.

Ma katastrofa. Ja sam instalirao taj patch jer je potreban za online i kao donio je neka poboljšanja, a zapravo nije promijenio ništa!
Lag stalno prisutan, grafika očajna (da bar to nisu mogli sredit, sve su mi grafičke postavke na max, ali uzalud), a i spajanje i  dalje traje dosta, doduše kraće nego prije.

Ne znam da li da probam Asocijaciju Online, kakva je tamo situacija? Kako kaže kolega nikola80, tamo sve ide glatko. Ali nekako sumnjam...{#}!

EDIT:

Evo sad probao Online Asocijaciju i kad sam izašao iz nje i ponovno pokušao ući, izbaci me iz igre! I tako stalno.

Wft? Pa ima li kraja problemima s ovom igrom...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 21:20 (bjede).
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ekipa, hocemo napravit privatni online association (pc igraci)???

0 0 hvala 0
17 godina
GAGRO kaže...

Ekipa, hocemo napravit privatni online association (pc igraci)???

A možemo, ali kad vidim onu grafiku...{#}

Ja sam se pridružio Asocijaciji ekipe sa sajta balkang-gaming (liga bpl12) što je kolega nikola80 preporučio. Baš da vidim kako će to izgledat. Ali tamo su sva mjesta već popunjena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 18:08 (bjede).
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ja bi, 54 utakmice sezona, playoffi do finala best of 5

0 0 hvala 0
17 godina
bobo rastur kaže...

Ja bi, 54 utakmice sezona, playoffi do finala best of 5

Quarter na 5-6 minuta, Fantasy Draft i recimo All-Star težina.

Samo treba to što prije, a sumnjam da će nas se skupit dovoljno. Da ste se prije dan-dva registrirali na balkan-gamers, tamo je bilo još nekoliko mjesta slobodnih.

Btw, što ti znači ovo "best of five" u finalu? Nisam nikad igrao pa ne znam.

I može li se namjestit brzina igre u asocijaciji? Jer na ovoj u koju sam ja ušao je igra prebrza, leti se po terenu, a to nije to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 18:15 (bjede).
14 godina
neaktivan

To ti je kao na 3 pobjede umjesto na 4 u seriji playoffa, iliti najbolji od 5 utamica. Tako se je prije igrala prva runda playoffa a ja bi tako stavio barem do finala konferecije

Pravila za mene bi bila 8 min quater, Fantasy draft, All Star težina, ako se može Alby-evi SuperSim slideri i rosteri.

Probaj smanjit brzinu baš u glavnim postavkama igrice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 20:09 (bobo rastur).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice