NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 162.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

ja kad igram association ili my player uvijek me izbaci kad pokazuje nba today

pomoccc

0 0 hvala 0
17 godina
Re: NBA 2k12

Pomoći nema. Dok ne izađe patch za PC ćeš igrati prijateljske susrete.

---------------------------------

Ostali, izašao je novi roster i novi slideri (New York Knicks i odmah dodajte Linu :-D )

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=84012

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
17 godina

Da i ja nešto pitam:

Muči me ovaj logo na uvodnoj animaciji utakmice. Odnosno njegov jajasti oblik!

Ne znam jel' to tako mora bit ili ne? Pokušao sam naći po netu, negdje je, negdje nije. Mislim da možda na konzolama nije, a na PC-u je? Ne znam...{#}

Kako je vama?

Izgleda da nije do rezolucije jer sam pokušao smanjiti i nema promjene (ja igram na latopu sa 1440x900).

Znači prva 2 logoa 2K su jajasta (u mom slučaju TNT jer sam stavljao neki patch), a kad utakmica počne, logo na scoreboardu dolje desno je normalnog kružnog oblika. Ne kužim...

Evo kako to izgleda:

http://img841.imageshack.us/img841/2729/ss1ub.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/9796/ss2pd.jpg

http://img837.imageshack.us/img837/2757/ss3n.jpg

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 2:04 (bjede).
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Evo upravo odigrao utakmicu All Time Lakers - All Time Chicago, znači najbolji Jezzerani ikad protiv najboljeg sastava Chicaga

Uzeo sam Lakerse i dobio sam 7 razlike, evo i slike, (link za download ovih timova imate dvije stranice unazad u ovoj temi)

zanimljivo je bilo igrati sa Johnsonom protiv Rosea, Kobe protiv Jordana itd.

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
bjede kaže...

Da i ja nešto pitam:

Ne znam jel' to tako mora bit ili ne? Pokušao sam naći po netu, negdje je, negdje nije. Mislim da možda na konzolama nije, a na PC-u je? Ne znam...{#}

Kako je vama?

Izgleda da nije do rezolucije jer sam pokušao smanjiti i nema promjene (ja igram na latopu sa 1440x900).

Znači prva 2 logoa 2K su jajasta (u mom slučaju TNT jer sam stavljao neki patch), a kad utakmica počne, logo na scoreboardu dolje desno je normalnog kružnog oblika. Ne kužim...

Evo kako to izgleda:

Možeš mi dat link to patcha?

17 godina
bobo rastur kaže...

Možeš mi dat link to patcha?

Mogu. Izvoli:
http://www.mediafire.com/download.php?asq50v5ri419684

A možeš li ti ili netko drugi reći meni kakvog su vam oblika ovi logoi na početku utakmice?

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 22:06 (bjede).
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Da ti iskreno kažem, jedino čega se mogu sjetit je kompatibilnost tih logo-a, jer vjerovatno sam znaš da modovi puno puta nisu potpuno kompatibilni.
Inače, hvala ti za link.

0 0 hvala 0
17 godina

Ma nije riječ o modu, meni je i onaj defaultni logo od 2K Sportsa isto bio jajast, nije se to dogodilo nakon što sam stavio ovaj mod.

Kojeg je tebi oblika? To pitam.

I na kojoj rezoluciji igraš/te? Iako, mislim da nije do toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 22:43 (bjede).
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ova igra je jad i bjeda, bacim Griffinu na alley-up on uhvati zakuca još bude sprite slam cam i meni piše bad pass i ne računa mi asistenciju. Također, promašim Wide open shot i ocjena šuta A+ promašim, pucam u trafici (71 mi je rating, tako nešto) C- ocjena šuta pogodim. Također ovi skill pointsi ništa ne znače, imam 99 speed i 99 quickness dođe Pau Gasol stigne me u fast brakeu s pol snage, onako, ja još imam prednost.

1 1 hvala 0
15 godina

a kakva ti je bila stamina kad te stizao Gasol?? to kao prvo a kao drugo to je jer koristis cheateve :P :P

meni je igrica odlicna,jos sam sad uspio srediti 29 utakmica u My Playeru,gdje mi je kraj,treba samo ckeati da ovi moji tradeaju John Walla da dobijem mjesto u prvoj petorci :D

14 godina
neaktivan

Postovanje.

Imam pitanje u vezi My player moda

Igrao sam igru jos prije, cim je izasla, i u My player modu su se cesto dogadali glupi tradeovi. Tj. prakticki cijela momcad bi bila trejdana kroz sezonu.

Sada me uhvatila zelja da ponovno zaigram pa me zanima da li ima neki patch ili update koji je to mozad ispravio.

Inace, verzija je od Reloadeda i jos sam skinio sam ovaj najnoviji roster update i onaj patch koji ispravlja crne ruke rookijima...

Noob
14 godina
neaktivan
Stamina mi je bila full jer je to bio početak utakmice (mislim 10 minuta tek). I ne koristim nikakve cheateve.
15 godina

bez cheata imas speed i quickness na 99 :o onda ili si vraski dobar igrac pa si nabio sebi toliko skill pointse ili si odigrao puno sezona,onda se ispricavam...

Nezz meni je sasvim realna jedino me zivcira kad ja bacim loptu svom suigrackom degenu on je ne uspije uhvatiti,ispadne mu i meni sude turnover al inace sasvim realno mi daje ocjenu...

Sad eto krenuo sam jednu pravu karijeru al evo nezz dal da trazim trade da idem van  iz Wizardsa ili da cekam odlazak Walla...

Ima li netko od vas da je igrao tamo oce li ga tradeati ili su mi sanse za igru na PG ipak minimalne??

14 godina
neaktivan
Treća sezona u igri već, radio sam drillove i potrošio puno poena.
15 godina

Svaka cast ja sam uspio 3.5 sezone odigrati na NBA2k11 u 12 jos cekam xD al evo sad sam stavio na 29 utakmica je da igraca necu uspjeti razviti do kraja al nema veze ,pass sam vec uspio na 77 sa PG/scoring to je i vise nego solidno

14 godina
neaktivan
NBA 2k12

I ja sam igrao My Player, evo imate na ovoj temi, strana 16, da se ne citiram sada, pošto mi neće postati sliku, pogledajte...

Meni je My Player mod možda najbolje urađen od ostalih, ima kud i kamo "hoda u prazno" ja presječem loptu ono piše "bad steal attempt" itd. ali sve u svemu dobro je.

btw. kako je danas rođendan MJ-u odlučih odigrati jednu utakmicu u My Greatest modu(a nisam je bio ni prešao), i evo lako ih dobih

iako me možda nije šut služio, slobodna jesu, eto pogledajte :D

0 0 hvala 0
15 godina

A evo meni se nikad ne događa da mi tako da nesto sto stvarno nisam uradio osim ovog sto sam vec naveo i to iskljucio samo to dakle...

jedino ovaj sistem asistencije mi je glup sto valjda igrac mora pucati odmah xD,ja sad otvorim Josh Howardu 10 suteva za tri mislim da je 8-9 pogodio i nijednu asist nisam dobio xD

ja lijepo otvorim i dodam al on uhvati onda dva puta od pod lopta i sut hahah i ne prizna mi asist i tako svaki put radi onda cekam 5 sekundi do kraja napada dodam loptu odbrojava 3-2-1 ono pepce loptu i ono sa shoot clock violationom puca i zavrsim na kraju sa 4 asista,eto to me najvise zivcira dakle ti dodiri koliko ih naprave moji igraci i onda se meni ne racuna asist a mogli su nesmetano pucati vec prije,a onda im *ebeni Wall baci loptu pucaju iz prve i zabiju

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 1:40 (Pezer).
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ova igra je jad i bjeda, bacim Griffinu na alley-up on uhvati zakuca još bude sprite slam cam i meni piše bad pass i ne računa mi asistenciju. Također, promašim Wide open shot i ocjena šuta A+ promašim, pucam u trafici (71 mi je rating, tako nešto) C- ocjena šuta pogodim. Također ovi skill pointsi ništa ne znače, imam 99 speed i 99 quickness dođe Pau Gasol stigne me u fast brakeu s pol snage, onako, ja još imam prednost.

Nije ti računalo asistenciju jer je neko iz protivničkog tima dirao loptu prije nego što je stigla do Griffina.

13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Pozz, znas li neko kako otvoriti .REP datoteku ?

Pitam zato sto su svi repleyvi iz nba 2k12 koje saveam .REP datoteka, a u igri nikako ne mogu nac di se otvaraju repleyi koje saveas :SS

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

We have not measure your performance with the current video settings.The video qualiti of all online games will be very low until you run the Performance Benchmark feature in the video settings menu under Options.

igrica mi radi na najjacoj rezoluciji, sve je uredu, ali kad sam htio igrati online, i kad odem da trazim nekog lika da ga razbijem :D ... pise mi to i ispod stoji OK, odem na to i onda mi trazi i kad nadje rezolucija se smanji i nikako se ne moze igrat sve lagga, sve nesto sje*ano ... ako moze neko pomoc :)

0 0 hvala 0
17 godina
NeDDo kaže...

We have not measure your performance with the current video settings.The video qualiti of all online games will be very low until you run the Performance Benchmark feature in the video settings menu under Options.

igrica mi radi na najjacoj rezoluciji, sve je uredu, ali kad sam htio igrati online, i kad odem da trazim nekog lika da ga razbijem :D ... pise mi to i ispod stoji OK, odem na to i onda mi trazi i kad nadje rezolucija se smanji i nikako se ne moze igrat sve lagga, sve nesto sje*ano ... ako moze neko pomoc :)

Igra za Online traži benchmark, a tebi je očito konfiguracija slaba da bi igrao Online. Zato ti vjerojatno i automatski smanjuje rezoluciju da bi se podigle performanse.

Nego, može li meni tko konačno odgovorit na ovo? Pa nije teško pogledat ekran na početku utakmice...{#}

bjede kaže...

Da i ja nešto pitam:

Kako je vama?

Evo kako to izgleda:

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 0:51 (bjede).
13 godina
neaktivan
bjede kaže...
NeDDo kaže...

Igra za Online traži benchmark, a tebi je očito konfiguracija slaba da bi igrao Online. Zato ti vjerojatno i automatski smanjuje rezoluciju da bi se podigle performanse.

Nego, može li meni tko konačno odgovorit na ovo? Pa nije teško pogledat ekran na početku utakmice...{#}

bjede kaže...

Da i ja nešto pitam:

Kako je vama?

Evo kako to izgleda:

da ti nesto kazem imam predobru centralnu, pokrecem sve moguce igrice na svijetu, i da ne mogu nba online igrat, de pls -.-

15 godina

ma idi nadi u opcijama i ili tako nesto performance benchmark i pokreni to,mozda to treba a sto se tice online mozda jednostavno nije napravljen kako treba ili ti je net slab ili tom tvom protivniku pa zato laga ;)

16 godina
neaktivan
NBA 2k12

imam NBA 2k12....kupljenu na steam-u...logujem se na tim i kliknem na ikonicu i počne load i na nick mi pokaže da sam kao u igri(nick mi piše zelenim slovima) i odmah se zatvori (ono opet mi nick piše plavim slovima ) i nista ne izbaci ni error nista..u čemu je problem?? igrao sam prije dva dana sve je bilo Ok{#}

.... ....
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 20:03 (hare mn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Danas sam pokrenuo Nba 2k12 i skinuo mi je nove rostere i sad su Linu updejtali ocjenu. Sad je zakon snjim igrat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 20:51 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koliko mu je na službenom rosteru rating (jer na ovom što ga fura Korny je 77)
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Evo kao neko zagrijavanje pred All Star weekend, odigrah All Star utakmicu sa četvrtinama po 12 minuta, ja sam uzeo Istok, a evo na slikama box score...

Jedina zamjerka NBA 2k12 je što nema 3pt i slam dunk contest, baš bi bilo furka uzeti Love, Chalmersa i ostale i šutati trice...

EDIT: Nemojte obračati pažnju na izgubljene lopte, egzibiciona je utakmica, pa je bilo dosta (ne)uspješnih alley oop-ova :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 22:08 (stone).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

5 TO-a ima Rose? Alley-oopovi se u tranziciji bacaju :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...
Koliko mu je na službenom rosteru rating (jer na ovom što ga fura Korny je 77)

75 je službeni.

14 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

5 TO-a ima Rose? Alley-oopovi se u tranziciji bacaju :D

Da, ali i oni sjeku :D

Zavisi puno od dunkera, npr. da bacim Dwightu ili Jamesu 100% će zakucati, a desi se kad nekom drugom da profula loptu i onda piše izgubljenu Roseu....

A jednom sam bacio alley oop(neuspješan sa Roseom) ali se lopta odbila od tablu i u koš, tako da sasm dobio tu dva poena hahah :D

Smiješan je koš bio  :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice