Kako igraš u napadu?Da li zoveš akcije ili samo tražiš slobodnog igrača?
EDIT:Evo sad sam nastavio utakmicu,i već su mi napravili 7-0.Svaka 3-ica koju richardson šutira ulazi.Stvarno nerealno.20 trica oko 42 pokušaja...
Ovisi kako kad ali većinom volim akcije jer ti samo jedna akcija ako ju jako dobro znaš daje i previše opcija... Šuteri se dižu za 3cu preko blokova - moraš ići za njima, podesi defensive pressure na min 50. Postavi čovjeka koji je na njemu da nikad ne pomaže u obrani (Help defense), offball na tight (ali onda ga gubiš u defanzivnoj rotaciji, bolji izbor je po meni deny ball ali možda bolje da igraš na tight i pustiš kompu da se brine samo za njega a ti zatvaraš reket jer će ti ostati rupa kada ti se igrač zalijepi na richardsona). Ako ideš igrat manualno obranu moraš se držati blizu njega (na dužini ruke) skok na šut uvijek osim ako nema driblinga - onda samo stani skroz do njega i digni ruke sa desnim joystickom i automatski će krenuti u njega kada ovaj šutira...
Hvala,vidi se da se razumiješ u košarku...
Ja igram create a legend pa neznam da li to ima za podesiti,vjerovatno ima..
A daj mi reci šta su to offensive i deffensive 3 second violation?Jel to kad me protivnici predugo zadrže u ruketu...ako možeš pojasni...