NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 151.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12
Dwyane Wade kaže...
big_guy kaže...

Kako igraš u napadu?Da li zoveš akcije ili samo tražiš slobodnog igrača?

EDIT:Evo sad sam nastavio utakmicu,i već su mi napravili 7-0.Svaka 3-ica koju richardson šutira ulazi.Stvarno nerealno.20 trica oko 42 pokušaja...

Ovisi kako kad ali većinom volim akcije jer ti samo jedna akcija ako ju jako dobro znaš daje i previše opcija... Šuteri se dižu za 3cu preko blokova - moraš ići za njima, podesi defensive pressure na min 50. Postavi čovjeka koji je na njemu da nikad ne pomaže u obrani (Help defense), offball na tight (ali onda ga gubiš u defanzivnoj rotaciji, bolji izbor je po meni deny ball ali možda bolje da igraš na tight i pustiš kompu da se brine samo za njega a ti zatvaraš reket jer će ti ostati rupa kada ti se igrač zalijepi na richardsona). Ako ideš igrat manualno obranu moraš se držati blizu njega (na dužini ruke) skok na šut uvijek osim ako nema driblinga - onda samo stani skroz do njega i digni ruke sa desnim joystickom i automatski će krenuti u njega kada ovaj šutira...

Hvala,vidi se da se razumiješ u košarku...
Ja igram create a legend pa neznam da li to ima za podesiti,vjerovatno ima..

A daj mi reci šta su to offensive i deffensive 3 second violation?Jel to kad me protivnici predugo zadrže u ruketu...ako možeš pojasni...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
big_guy kaže...

A daj mi reci šta su to offensive i deffensive 3 second violation?Jel to kad me protivnici predugo zadrže u ruketu...ako možeš pojasni...

Zapravo sam se zadržiš - ne smiješ stajati u reketu (čut ćeš komentatora da govori key ili paint) dulje od 3 sekunde niti u obrani niti u napadu. Offensive 3 seconds - odnosi se na napad i gubiš loptu (jednako je i u NBA i u europskoj košarci), samo nemoj visiti u reketu i čekati loptu i to je to. Defensive 3 seconds postoji samo u NBA i kažnjava se 1 slobodnim+lopta sa strane - ista stvar ne smiješ visiti u reketu dulje od 3 sekunde a da zapravo ne igraš aktivno obranu na svom čovjeku (ako tvoj igrač stoji u reketu 3 sekunde a ti si pokraj njega u obrambenoj poziciji njemu se svira 3sec u napadu a ne tebi 3 u obrani) što bi značilo da nema kao u europi postavi centra i visoko krilo u reket i zatvori ga nego on ostaje slobodan. Uzmi u obzir da je u NBA teren malo veći nego u europi dodaj polukrug (ili restricted area arc) i opa već imaš košarku koja je atraktivna a ne silovanje...

EDIT: zaboravio sam ti reći one postavke ćeš naći pod Coach Profiles.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 18:23 (Dwyane Wade).
15 godina
neaktivan

Zapravo sam se zadržiš - ne smiješ stajati u reketu (čut ćeš komentatora da govori key ili paint) dulje od 3 sekunde niti u obrani niti u napadu. Offensive 3 seconds - odnosi se na napad i gubiš loptu (jednako je i u NBA i u europskoj košarci), samo nemoj visiti u reketu i čekati loptu i to je to. Defensive 3 seconds postoji samo u NBA i kažnjava se 1 slobodnim+lopta sa strane - ista stvar ne smiješ visiti u reketu dulje od 3 sekunde a da zapravo ne igraš aktivno obranu na svom čovjeku (ako tvoj igrač stoji u reketu 3 sekunde a ti si pokraj njega u obrambenoj poziciji njemu se svira 3sec u napadu a ne tebi 3 u obrani) što bi značilo da nema kao u europi postavi centra i visoko krilo u reket i zatvori ga nego on ostaje slobodan. Uzmi u obzir da je u NBA teren malo veći nego u europi dodaj polukrug (ili restricted area arc) i opa već imaš košarku koja je atraktivna a ne silovanje...

EDIT: zaboravio sam ti reći one postavke ćeš naći pod Coach Profiles.

Kako suci mogu pazit na sve to,da li je faul,da li je off i def 3 sec,itd....

Kad naletim nekad na tv-u na neku europsku košarku doslovno mi se želudac digne,strašno...šteta što je lockout u nba {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
NBA 2k12

A vidi se to sve jako na terenu pogotovo 3sec ili npr koraci i takve stvari. Za faulove jbg to je malo subjektivno ali ništa te ne raspi*di više nego to kad sudac nije svirao faul na tebi (ili da si u obrani a svirao ti je neku glupost) {#} Moraš i uzeti u obzir da je većina sudaca nekad, prije, negdje igrala nekakvu košarku pa imaju osjećaja za igru, znaju šta trebaju gledati, gdje i kada. A ako nešto ne vidi npr. povlačenja sitna i stvari koje svi rade kada znaju da sudac ne može vidjeti onda popričaš malo s njim upozoriš ga gdje-šta i pazit će drugi put...

He who is brave is free.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

A vidi se to sve jako na terenu pogotovo 3sec ili npr koraci i takve stvari. Za faulove jbg to je malo subjektivno ali ništa te ne raspi*di više nego to kad sudac nije svirao faul na tebi (ili da si u obrani a svirao ti je neku glupost) {#} Moraš i uzeti u obzir da je većina sudaca nekad, prije, negdje igrala nekakvu košarku pa imaju osjećaja za igru, znaju šta trebaju gledati, gdje i kada. A ako nešto ne vidi npr. povlačenja sitna i stvari koje svi rade kada znaju da sudac ne može vidjeti onda popričaš malo s njim upozoriš ga gdje-šta i pazit će drugi put...

Moj ti, da svatko tako misli kako ti kazes da suci paze i reagiraju na savjete, svima bi nam zivot bio laksi :D

Ja prisilno sudim utakmice jer su mi koljena unistena i uglavnom se svi bune iz svoje neke nemoci ili kad promase pa shvatim da sam i ja se uvijek ljutio bezrazlozno na sudce :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 11:01 (bojanoo7).
16 godina
NBA 2k12

To je istina a jbg većina igrača ti prilazi sucu "alo sudac je*em mu mater koji ku*ac nisi svirao..." i kaj očekuju da će s tim postići (osim tehničke)? Prije par god kad sam bio mlađi junior (davna vremena xD) igrali smo tekmu u gostima nije bitno s kim (1. juniorska liga). Fraer sucu cijelu tekmu psuje mater a ovaj ništa ja gledam pa nebi od klinca koji je još bio 94. (neki bahati mali seljo koji je zabrijao da je velika nada hrvatske košarke) trpio ta sranja... Rade tu i emocije i sve ali jednostavno ako te nijedan trener nije naučio kako ćeš pričati sa sucima i ponašati se na terenu onda je bolje da šutiš i pustiš coacha ili nekog da to riješi.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Zašto mi je igra na sredini ekrana?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 18:39 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ljudi, može pomoć?! Možda ko zna kako povećat skill pointe u my playeru? malo san progugla ali uglavnon neke stranice koje traže kred. kartice i ostala sra..a. odigra san jedno 30 utakmica ali zbog problema sa joystickon nemogu baš rejting dizati i sl., a gušt mi je igrat ali se osjećan bespomoćno i ko crna ovca u timu(w.wizards)...

unaprijed hvala!

Mislija san na neki mod ili sl.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 19:31 (jo21marley).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Kad igram imam 60 fps-a, ali isto mi cijela igra trza. Ima li tko rješenje za to?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

sad gledam nekakvu najavu za ovaj patch 1.03 pa da je navodno izašao za ps3 ?

dali netko zna mozda kada ce za komp ?

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Nigdje ne piše kad će za PC. Nadam se da će popravit ovo što me zeza.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Kad igram imam 60 fps-a, ali isto mi cijela igra trza. Ima li tko rješenje za to?

Ne bi vjerovao ali rješenje za to ti je sljedeće, odi u igru pa pod video options i stavi si s 60 HZ na 75HZ, igra će ti radit bez štekanja. Isti problem sam i ja imao i ovo mi je pomoglo.

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Da, ali nemam 75. ;(

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Onda probaj isključit AA u igri i uključi ga u driverima od grafičke i uključi vysnc

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

https://www.youtube.com/watch?v=HlmKE2JjwiI       najbolja sportska igra svih vremena...s najboljim europskim igracem ikada...to je samo djelic njegove carolije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 0:10 (toni_hr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toni_hr kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=HlmKE2JjwiI       najbolja sportska igra svih vremena...s najboljim europskim igracem ikada...to je samo djelic njegove carolije...

Kako ga dobiti,tj otključati.

Ne damo CIBONU
13 godina
neaktivan
NBA 2k12
Moras odigrati sve legendarne utakmice...ili lakse, odi na modinngway forum i skini unlock all setings...osim otkljucavanja ekipa, dobices novu loptu, obucu...itd

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Jeli znas postoji li mod za skill pointove u my.playeru?

15 godina
neaktivan
jo21marley kaže...

Jeli znas postoji li mod za skill pointove u my.playeru?

Imaš trainer

Ne damo CIBONU
16 godina
NBA 2k12

Ima netko na xboxu da igra online?? Dosadno mi je više s ovim strancima jadnim igrati...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

bok kako da na joysticku namjestim normalne kontrole ??? za pc

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 12:16 (ivan147).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Igra do daljnjeg izbrisana.

Dali su si truda oko prezentacije. My Player kriminalan, gdje su nestali rookies ? Draftalo ih i nema ih vise, u rookie reportu sam ja, ricky rubio i neki treci. Trade-ovi, LeBron u Kingsima, Melo u Detroitu, D.Rose i White Mabma (Scalabrine) u GSW za Elisa i Currya, Bosh u Rocketsima, Wade u Bostonu, Kobe u Clippersa...ima ih jos. Razlika izmedu HoF i Pro tezine nepostojeca, AI jos uvijek igra kao MJ, moji suigraci rupe. 

Steta ponada sam se da su si dali truda oko AI-a nazalost nula. Cekat cu patch, nadam se da im nece trebat kao i prosle dvjie godine da patch izade oko All-Star Weekenda za PC.

Naravno ovo je sve vezano uz My Player kojeg igram vecinu vremena, bacio par partija sa prijateljem sve bilo uredu al tu ja vodim sve igrace pa i nema se sto lose dogodit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Dali su si truda oko prezentacije. My Player kriminalan, gdje su nestali rookies ? Draftalo ih i nema ih vise, u rookie reportu sam ja, ricky rubio i neki treci. Trade-ovi, LeBron u Kingsima, Melo u Detroitu, D.Rose i White Mabma (Scalabrine) u GSW za Elisa i Currya, Bosh u Rocketsima, Wade u Bostonu, Kobe u Clippersa...ima ih jos. Razlika izmedu HoF i Pro tezine nepostojeca, AI jos uvijek igra kao MJ, moji suigraci rupe. 

Steta ponada sam se da su si dali truda oko AI-a nazalost nula. Cekat cu patch, nadam se da im nece trebat kao i prosle dvjie godine da patch izade oko All-Star Weekenda za PC.

Naravno ovo je sve vezano uz My Player kojeg igram vecinu vremena, bacio par partija sa prijateljem sve bilo uredu al tu ja vodim sve igrace pa i nema se sto lose dogodit.

Mislim da se to trebaš zahvaliti lockoutu a ne NBA 2K12.

Uostalom,imaš na internetu nekoliko patcheva za rookieje.

Što se tiče tradeova mislim da ih možeš isključiti,znam da nije najbolje rješenje ali opet...

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
JackD kaže...

Dali su si truda oko prezentacije. My Player kriminalan, gdje su nestali rookies ? Draftalo ih i nema ih vise, u rookie reportu sam ja, ricky rubio i neki treci. Trade-ovi,

Mislim da se to trebaš zahvaliti lockoutu a ne NBA 2K12.

Uostalom,imaš na internetu nekoliko patcheva za rookieje.

Što se tiče tradeova mislim da ih možeš isključiti,znam da nije najbolje rješenje ali opet...

Znam za patcheve, ail mogli su bar ostavit ove izmisljene rookiese protiv kojih sam igra u showcaseu. A iskljucit tradeove, nije mi to zanimljivo.

Ugl pricekat cu do prvog patcha pa cu onda vidit dalje, trenutno je My Player kriminalno los, s ostalim sam zadovoljan.

13 godina
neaktivan
NBA 2k12

mene stalno izbacuje iz igre kad igram my player ili association izmedju 1 i 2 cetvrtine

zna li iko kako to popraviti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
simo97 kaže...

mene stalno izbacuje iz igre kad igram my player ili association izmedju 1 i 2 cetvrtine

zna li iko kako to popraviti

I meni se to događa ali rijetko.Još nisam našao rješenje.

Ponekad snimim utakmicu prije kraja četvrtine za slučaj da me izbaci ali ako se tebi to stalno događa onda nema smisla to raditi.

13 godina
neaktivan
jo21marley kaže...

Ljudi, može pomoć?! Možda ko zna kako povećat skill pointe u my playeru? malo san progugla ali uglavnon neke stranice koje traže kred. kartice i ostala sra..a. odigra san jedno 30 utakmica ali zbog problema sa joystickon nemogu baš rejting dizati i sl., a gušt mi je igrat ali se osjećan bespomoćno i ko crna ovca u timu(w.wizards)...

unaprijed hvala!

Mislija san na neki mod ili sl.

mozes preko "cheat engine", pogledaj na youtube neke snimke i bice ti jano kako ide, a veoma je jednostavno...to je sve sto ti mogu reci

13 godina
neaktivan
NBA 2k12

evo sad sam iskljucio autosave i radila prva utakmica druga opet ista

opet me izbaci

helpppp plsss

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Jel zna netko kako igrati online utakmice? imam original CD ali mi nikako da pronađe na serveru partnera za utakmicu... xD Kako da to riješim ili imal tko za tekmu :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Na Nba 2k igrama ne funkcionira online na PC.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice